Syntest det fortjente å bli vist skikkelig frem

God morgen kjære dere. Rota rundt litt i dag, så eg kom meg seint igang med innlegget. Sånn vart det i dag. Brukte mye tid på å leite etter ein stilongs. Yndlings stilongsen min faktsik. Bruker ullstilongs hele tiden no,  så  eg har flere. Slike vasker eg jo litt. Men no finner eg ikkje  att den beste. Spørs om den er kome i skapet til T. Får leite der seianre i dag.

Men over til noe heilt anna. Eg har no fått festa alle 146 trådene på sjalet og vaska og tørka det. Så  i går fikk eg fotografert det også i dagslys. Syns det fortjente å bli vist frem heilt heilt ferdig også.


Skulle kanskje holdt det litt annerledes. Men det syns sånn ca kor stor det er. 


Kva framtida til dette sjalet blir, er ikkje avgjort. Det var sykt deilig å ha på. veldig greit å ha rundt seg no når det er kaldt. Liker det godt, men er det noen som vil kjøpe det, så får de det :). Men eg tar det i bruk om eg ikkje får solgt det fort. HAr jo starta på eit nytt sjal og har planer om eit par slike til. Liker å lage dei. Syns dei blir fine  og så er dei veldig gode å bruke og lett å regulere tempen med dem. Sånn er det med den saken.

Det var så gøy med alle dei koselige kommentarene i går. Får fine kommentarer bestandig men i går så nådde eg visst noen flere. Det var kos. Takk for det.

I dag er det fredag som dere vet. Første uka av året 2016 er snart brukt opp. Merklig kor fort det går. Syns det ikkje er leg e siden eg gjekk å såg frem til jul. No ser eg frem til våren. Men det er så pass lenge til at eg gleder meg også til andre ting før det. Men mest av alt så gleder eg meg i dag til å komme på trening. Er igang med å komme iform att og det er godt. Var ute å gjekk noen km i går. Vet ikkje kor mye. Vet bare at eg brukte ca 30 min. Kler ein seg godt og går i passe tempo går det fint det. 

Siden eg er i sentrum blir det nok eit par ærend i dag også. Men da tror eg at eg har fått ordna det meste på ei stund. Seinare i dag får eg sjå kva eg skal gjøre. Fikk laga krydderblandingene mine i går og laga opp ein del  frokostblanding gjorde eg ein dag før. Fylt opp i skapa med basis varer som står seg har eg også fått gjort denne uken. så no kan eg lage det eg vil stort sett av mat. Da var det bare å lage den. I går laga eg meg middag som T ikkje vil ha. Så han fikk noe anna. Men i dag får eg lage   felles middag som vi kan kose oss med. Vi får sjå kva det blir til. Nei no får eg få i meg litt frokost så eg er kalr til treningen. Ha ein kjempeflott fredag

 

40 kommentarer

birdbay

08.01.2016 kl.08:19

Det ble helt nydelig:) Og bildene ble helt fantastiske:) Så flink du er:) Godt å få fylt opp matlagrene litt igjen:) Ønsker deg en nydelig fredag og kos deg på trening:) Stor klem herifra i dag:)

Liv T gjesdal

08.01.2016 kl.08:26

Hei.Jeg vil gjerne kjøpe det sjalet men jeg reiser til Kiel idag og kommer hjem mandags kveld Kan vi snakkes da.Ha fine dagen og god trening og goe klem

Lillemor

08.01.2016 kl.08:32

God morgen min flittige venn :-) Sjalet er et kunstverk du har lagt mye jobb i det, men den trådfestingen er et mareritt. Du er alltid så positiv, uansett, håper du finner godlongsen din i dag ;-) C. lager frokost, så nå blir jeg snart invitert, he he. Ha en kos helg og gjør det dere har lyst til. stikker innom deg ut i neste uke :-) Gode klemmer i -10 grader og vind, men inne er det lys og varme<3<3<3

Ellbjørg Skinderhaug

08.01.2016 kl.08:36

Har sett noe av dette sjalet før, men ser først no hvor stort og fint det ble---. Dette blir nok ikke ditt lenge nei--.

-13,5 her i dag så om jeg skal ut en tur må det godt med klær til. Trenger noen nøster garn til et par mariusvotter. Du er flink som er i gang med trening igjen.👍

gretashobby

08.01.2016 kl.08:40

birdbay: Tusen takk kjære du. Du da men tusen takk. :). Ja det liker eg . Liker å ha så pass alger at eg kan lage det eg vil uten å gå på butikken heile tida. Koste r litt å kjøpe inn, men så slipper eg å gå på butikken heile tida. Det er ikkje økonomisk. Takk for det. Stor klem til deg også

gretashobby

08.01.2016 kl.09:21

Liv T gjesdal: Hei. Ja det kan vi godt. HA ein flott tur og kos deg masse klem

gretashobby

08.01.2016 kl.09:23

Lillemor: God morgen til deg også. Det er jo du som er lille venn da :). Tusen takk for det. Ja trådfestinga liker eg ikkje. Men når resultatet blir bra, så er det jo verdt det. JA det håper eg og så hehe. Det er så kjekt at C er blitt så frisk at han lager forkost til deg att. Takk det skal vi gjøre. Kos dere i helgen dere også.
Vindstille og -8 her. Lys over alt og godt med varme på. blir nok ei god helg dette også. Klem til begge <3<3<3

gretashobby

08.01.2016 kl.09:26

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det kjem ikkje til sin rett før det er vaska og strekt ut og tårdene er festa. Nei det ser slik ut. Da kan eg bare fortsette med det neste og planlegge flere. Liker det.
Det er kaldt ja. Kle seg godt må ein år ein skal ut. Trenger å kle seg inne også.
JA syns eg er flink . Men det gjør så godt da. Håper du får tak i garnet ditt og koser deg i dag også.

Iselin Renée

08.01.2016 kl.09:32

Kjempe fint :)

gretashobby

08.01.2016 kl.09:33

Iselin Renée: Tusen takk for det

fruensvilje

08.01.2016 kl.09:43

god morgen,det var et flott skjal eller kast som dei sa før i tiden )) ja nå ser vi kor stort det faktisk er,var mye større en det jeg trodde.

Jeg hadde et håp om å få komme til fysio denne uken,ja hun trodde det ble denne uken,men jeg har ikke fått time så da blir det forhåpentligvis i neste uke )) gleder meg til å begynne trening jeg også, dag skal termodressen på så blir det nok en lang spasertur ))

Hva helgen vil bringe får vi se,vi tar den som den kommer )) du skriver om krydderblandinger,da tenker eg tacokrydder men hva annet lager du ?

Hanne

08.01.2016 kl.09:45

Så flott dame i nydelig sjal! Ja, tenk, allerede en uke er gått, ha en herlig helg, her i Stavanger er det kaldt!

gretashobby

08.01.2016 kl.12:33

fruensvilje: God formiddag. Da er eg ferdig med trening, dusjing og ærender. No er det lunch og så får vi vel finne frem noe å strikke på tenker eg.
Håper du kommer igang med treningen neste uke. Viktig å komme igang å få skuldra igang att.
Du er vel over alle hauger på tur du i dag. Termodressen høres lurt ut ja.
Ja det får vi vel alle. Eg lager ei krydderblanding som er Burmesisik inspirert. Veldig god til kylling, biffkjøtt og kalkun. Litt sterk. Tacokrydder det andre ja.

gretashobby

08.01.2016 kl.12:35

Hanne: Tusen takk for fine ord. Takk det samme til deg og dine.Det er kaldt over heile landet for tida tror eg

irene

08.01.2016 kl.12:45

Hei. Sjalet ble kjempefint og så stort det ble også. Mange fine farger var det også. Ja nå kan du begynne tenke ut neste sjal og farger. Nå er eg ferdig med dagen gjøremål som eg greier. Nå skal eg i kjelleren å hente kurven med alle de halvferdige tingene. Ja det er sant at eg har sokker på pinnene, men det går tregt med de. Strikkes på p 2.5 og da går det litt seint,men eg har mange andre ting også innemellom. Ha en fin fredag og klem til deg.

gretashobby

08.01.2016 kl.13:07

irene: Hei. takk for det. Ja det er stort og godt. Det kan eg. HAr eit på pinnene alt hehe. God tur i kjelleren. hehe. Kos deg med både sokkestrikk og anna strikk. Greit å veksle litt på det. Fin strikkedag til deg. klemmen

mimouna

08.01.2016 kl.13:08

Sjalet ser jo helt annerledes ut i dagslys. Kjempeflott ble det! Og perfekt størrelse når det er så kaldt.

Høres ut som om ting faller på plass nå, både formen og humøret. Det er bra! Håper helgen blir god, kos dere masse. *klem*

gretashobby

08.01.2016 kl.13:10

mimouna: JA det ser litt annleis ut når det er vaska og i dagslys. Tusen takk for det. Ja det er eit godt sjal.
Ja det virker slik. Satser på det : Takk for det. Håper du ahr det fint også vennen. Klem

fruensvilje

08.01.2016 kl.13:29

det ble en spasertur,men ble avbrudt før jeg hadde gått hele ruten,ei vennine meldte att hun skulle i bassenget så eg hasta heim og fikk pakka badetøy og heiv meg med )) men jeg måtte jo ta av aktivitetsarmbåndet da eg bada,så for å nå 100 % har eg tenkt å gå en tur rundt garden her heime ) kanskje tintin e her så da låner eg ham også ))

gretashobby

08.01.2016 kl.13:37

fruensvilje: Da vart det både gåtur og bading i dag da. Du er heilt hekta på å nå dagsmålet ditt hehe. Lykke til

annebe

08.01.2016 kl.13:44

Veldig fint sjal...så deilig og varmt ut :)) Fotografering i fine omgivelser med flott modell også :)) Også har du fått deg så fin ny header..eller er det jeg som følger dårlig med ,at du har hatt den før....:))

Så det forrige innlegget også...viktig å fokusere på ting som er bra....selv om ikke alt er like greit bestandig .

Jeg har bare vært å handla litt i dag..og nå skal jeg se på jentene går skirenn :)) Fredagsklem <3

gretashobby

08.01.2016 kl.13:48

annebe: Tusen takk for det. Var veldig deilig å ha på. Tusen takk for fine ord. HAr fått meg ny header ja. Var eg ikkje sør ?
Det er veldig viktig å gjøre det.
Eg skal få med meg slutten eg og. Fredagsklem til deg også

annebe

08.01.2016 kl.14:00

VELDIG søt .....

fruensvilje

08.01.2016 kl.15:25

jepp,først tur,så bading og så tur igjen,men klokka er ikke 100 % så eg får trakke litt innomhus hi hi for eg orker ikke en tur til ut

Liv

08.01.2016 kl.16:10

Hei. Eg skreiv en liten kommentar i dag tidlig. Finne den ikkje igjen, må ha glømt å sende den. 😃

Prøve igjen da... Sjalet er helt nydelig. Ser at du har fått solgt det og, lett å forstå det.

Blei endelig ferdig med Ludvig genseren i Klompelompeboka. Nå har eg funne fram garn til Marius tovevotta.

Ha en fin kveld.

gretashobby

08.01.2016 kl.16:45

annebe: Tusen takk hehe

gretashobby

08.01.2016 kl.16:46

fruensvilje: Du er 100% hekta hvertfall. Du må ikkje gå på deg betennelse i hfter og knær no da

gretashobby

08.01.2016 kl.16:50

Liv: Da har du nok ikkje sendt den da nei vennen. Hei på deg. Tusen takk skal du ha. Ja det gjekk fort det. Det gjekk no vel fort det? Kos deg med votte strikking i kveld. Slike votter trengs visst. Ser ut som det skal fortsette å vere kaldt ei stund. . Klem fra meg

fruensvilje

08.01.2016 kl.17:53

neida,det var snille turer jeg hadde i dag ))

Hobbystua

08.01.2016 kl.18:02

Heisan Greta:-) Wow dette ble virkelig stort og flott sjalet du har strikket,og sikkert godt og hive på seg når det er så kaldt som nå. Ny header ser jeg...lille Greta i en vakker natur:-) Ønsker deg en riktig fin helg med både sport på tv og masse strikking:-)) Klem fra Marianne.-)

gretashobby

09.01.2016 kl.08:46

fruensvilje: Du er god. Sånne er det med den saken

gretashobby

09.01.2016 kl.08:48

Hobbystua: Hei på deg kjære Marianne. JA det ble stort og godt. Det varmet godt rundt skuldrene. Og det er praktisk med sjal. LEtt å regulere tempen uten å ha på av klesplagg. Tror det blir noen sjal fremover. Er så gy å strikke dem.
Takk for det. Lille Greta i eit godt øyeblikk som liten ja. Liker det bildet.
Takk det samme vennen. Blir nok ein del av begge deler ja. Klem fra Greta

Margrete

10.01.2016 kl.03:06

Nydelig sjal :) Gleder meg til å se hvordan neste sjal blir. Dette kan du :)

gretashobby

10.01.2016 kl.08:55

Margrete: Tusen takk skal du ha. Det er eg også. Tusen tusen takk for fine ord

fjellgeitbundingen

10.01.2016 kl.10:17

Hei, ja det gjør seg med noen flotte bilder. Før var det ei som jeg fulgte på blogg som het g Annette, og hun lagde fine innlegg av det hun lagde, men siden har hun sluttet å blogge. Du burde gå inn å se. Hun har laget masse flott, synes jeg..

gretashobby

10.01.2016 kl.13:11

fjellgeitbundingen: Ting tar seg bedre ut i skikkelig lys og ein burde aldri ta bilder anna enn i dagslys. Men det er ikkje alltid like lett å få til det. klem

Hekleri og Ra

10.01.2016 kl.17:24

Det sjalet ble fantastisk flott!

gretashobby

10.01.2016 kl.17:42

Hekleri og Ra: Tusen takk vennen

akbhandy

10.01.2016 kl.19:25

Wæoo, dette ble et vakkert sjal. Stort og deilig. Du er en mester med slike. :-)) Klem

gretashobby

11.01.2016 kl.09:03

akbhandy: Hehe, tusen takk min venn. Fornøgd med det ja. Takk takk klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits