Når eit er ferdig, kan en starte på eit nytt :)

God morgen godt folk. Når eg har mange påbegynte strikk som eg har for tida. Så kan eg nesten ikkje starte på noen nye, før eit er blitt ferdig. Og egentlig så har eg ikkje starta på eit nytt i går heller. For eg hadde jo lagt opp til det for noen dager siden. Men altså når eit sjal er heilt ferdig, ja da kan ein ta til på eit nytt. 


Korleis dette blir, ja det er det vanskelig å vite. Utenom at det blir fargerikt. Men om det for mange farger å forholde seg til, ja det får vi sjå etter kvart. Kan ikkje vere like fornøgd kvar gong kanskje. Er hvertfall gøy med slike som ein kan holde på med ei stund og som ein ikkje ser kossen det blir før det har kome ganske så langt. Strikker det i falk foresten. 

Strikker på minst eit til strikk for dag. Bortsett fra i går da. for  da vart eg litt hekta her ja. Men i dag tror eg at dette skal få ligge og så skal eg gjøre ferdig den veldig fargerike strikkabuksa. Da kan eg sjå om eg har nok garn til å strikke ein genser der eg også kan få brukt restegarn. Men etter oppskrift. Og så kanskje eg kan strikke mer på noen av småplagga. 

Nei no får det bli nok strikkeprat. HAdde ei god trenigsøkt i går. Og no gleder eg meg til neste ukes økter. Da skal vi gjere om treningsprogrammet mitt att. Det er alltid litt gøy. Blir liksom litt kjedelig når ein gjer samme øvelsene heile tida. Og av og til bør ein snu litt på ting for å konsentrere seg mer om andre steder på kroppen. On noen øvelser byttes ut med ein anna bare for å gjøre det mer intresant. For det er jo mange måter å trene ein kropsdel på. Så da har eg noe å glede emg til også. 

ellers er det fortsatt kaldt og det skal visst fortsette med det. Aktivitetene ute blir ikkje så mange da. Men må vel få meg ein tur ut i dag også. Spørs om eg også må ein tur i sentrum. Skulle ha tre små ting på butikken i går. Så da hadde eg ikkje liste. Men så vart eg så distrahert av noe anna før eg gjekk inn på butikken at eg ikkje fikk med meg meir enn to. Kanskje eg kan kombinere det å gå tur med å stikke nedom sentrum. Vi får sjå. 

Andre planer tja. Ltt husting, finne noko godt til middag og så få med seg sporten på tv da. Det er jo eit must. Så gøy å strikke til.Altså ikkje all verdens spennende dag. Men ein fin dag tror eg. Treng ikkje ha så mange planer for dagen. Men leve dagen det må vi. Håper dagen din blir fin

22 kommentarer

Torild

09.01.2016 kl.08:48

God morgen, Greta.

Blir spennende å se hvordan sjalet blir når du er ferdig. Det blir vel snart ferdig, så rask som du er til å strikke. Her er det lite med strikking, formen har vært elendig i det siste. Men det er godt å sitte inne og fyre i ovnen når det er så kaldt ute. I dag er det bare -10 her og det er kaldt nok :-)

Ha en fin dag, Greta. Klem

birdbay

09.01.2016 kl.08:53

Spennende med noe fargerikt da:) Og fargene ser flotte ut:) Godt å høre at treningen er bra for deg:) Du er flink:) Det er alltids noe en glemmer når en er ute å handler:) Liste, liste, liste... Det må jeg ha:) Ønsker deg en nydelig lørdag min bedårende venn:) Mange klemmer fra Hilde:)

gretashobby

09.01.2016 kl.08:54

Torild: God morgen. Ja det er eg heilt enig i. Å nei det blir nok ikkje det. HAr 12 andre påbegynte strikk og så har eg fått eit nytt marius oppdrag. Så da blir det nok bare innimellom strikk dette.
Så kjedlig da. Formen her er todelt. Eg verker mye, men det er ikkje sånn sjuk verking så da tåler eg det bedre. Og da syns eg egentlig at eg har det bra for tida da. Masse god bedring til deg. Håper du ahr noe å gjøre så dagene går fortere. Klem

gretashobby

09.01.2016 kl.08:58

birdbay: Veldig spennende syns eg også. Jo det er dei. Men korleis det blir som eit heilt sjal, ja det gjenstår å sjå. Ja ein må ha liste heilt enig, men eg trodde da at bare tre ting så kunne eg hugse det.
tusent akk for det vennen. Og takk det samme kjære Hilse. Så gøy å få vite navnet ditt. Tror det passer perfekt til deg. Klem til deg

Liv

09.01.2016 kl.09:16

Morgen. Sjalet blir helt sikkert fint. 😊 SÅ mange strikk igjen nå! Som eg har sagt før, kver sin smak. 😃 Men du får det vel alltid ferdig til slutt, det er jo poenget.

Idag skal eg ikkje ut, dagen skal nytast inne. Slippe å handle, og som du sie, sport i massevis.

Fin dag til deg.

fruensvilje

09.01.2016 kl.09:47

det blir et fargerikt sjal,og du hvet hva det betyr ))) så om du ikke vil sitte i en evighet og feste tråder kunne du kanskje hatt noen litt lengre ensfarga deler før du tar et nytt med tette striper )) uansett,fint blir det.Du har en fin plan for dagen,min er fortsatt blå,men den blir nok fyllt opp etterhvert her også )

Oddbjørg

09.01.2016 kl.09:54

Hei!

Sjalet som du viste i går, var berre nydeleg! Det vert nok det du har starta på no og. Gled meg til å sjå etter kvart som du strikkar.

Syhelga mi vart litt amputert. Var ikkje i form då eg stod opp i går, men utpå føremiddagen kjende eg meg litt betre. Symaskin og stoff fekk vera heime; i staden tok eg med meg noko stitchery (broderi) og var saman med dei andre nokre timar. Er ikkje i slag i dag heller, men trur eg skal sjå innom etter kvart. Grendehuset som er møteplassen, ligg heldigvis berre 500 m unna, så det er ein kort gåtur.

I dag er det berre minus 14 - 17 i går - så det kryp oppover.

Ha ein fin laurdag!

gretashobby

09.01.2016 kl.10:23

Liv: Morn morn. Håper det :). Ja kvar sin smak. Sånn er det. Det er poenget og det alle aller emste blir jo ferdig da.
Blir muligens ingen gåtur i dag. Fr sjå. Kanskje vi tar ein liten tur i sentrum begge to utpå dagen.
Reprisen står eg over. Så da får eg vel helelr gjere noko fornuft i huset no først. Ha ein flott sportsdag

gretashobby

09.01.2016 kl.10:32

fruensvilje: Det bir det og da liker du det hehe. Hehe. Liker det slik så får eg heller lide med trådfestingen. Ja dagen blir nok fin den. Om eg vil det hvertfall hehe. Kos deg med dagen din

gretashobby

09.01.2016 kl.10:34

Oddbjørg: Hei. Tusen takk skal du ha. Får håpe det. men tror kanskje ikkje det like perfekt. Men tida får vise. Eg og.
Så kjedelig da. Er det virus eller er det kulden som plager deg? Det går ann da når det er så kort vei. Da kan du rusle bort og gå heim når kroppen ikkje vil meir.
Det er nok det. Greier meg rikelig emd min -8 eg. God bedring og fin laurdag til deg

Torild

09.01.2016 kl.11:09

Bare 12 påbegynte strikk? :-) Du har litt å strikke på da.

Glad jeg har TV å se på når jeg ikke orker noe annet.

Takk for godbedringshilsen :-)

Ellbjørg Skinderhaug

09.01.2016 kl.11:29

Tastaturet mitt var ikke i humør i dag så jeg måtte gi det litt tid til å tenke seg om😰

Blir et slikt sjal mange hg. med Falkgarn ?? Ser fint ut det du har begynt på og. Jeg har vært nede i sentrum og kjøpt en pose mørkeblå Silja.De hadde ikke rød og kvit, så det får jegvente på. Mye blått på dressen før jeg må ha det.

I dag strikker jeg på den andre herrevotter av " bryllupsvotter". De er seine, men de kommer bare på lager så det haster ikke. Måtte passe på å få tommelen på rett side idag ----😱😱

Oldemorbloggen

09.01.2016 kl.12:39

Det såg ut som dette kan bli eit sjal for slike som likar retrofargar og dei er det mange av. Laurdagsmenyen her i huset er graut, så det er enkelt.

gretashobby

09.01.2016 kl.12:42

Torild: JA det er så kjekt så.
Det skjønner eg. Må ha noe i hendene eg da. Stor klem

gretashobby

09.01.2016 kl.12:48

Ellbjørg Skinderhaug: Bra det var tastaturet som var i dårlig humør og ikkje du da :). Ja det blir nk ein del hg. Litt usikker kor mye det blir da. får sjå har vel 800 av det garnet eg ahr funne frem. Tror det holder godt.
Takk vi får håpe det blir bra. Tror ikkje det vokser i dag.
Greit at det var blått dei hadde da og ikkje rødt eller kvitt. Kose deg med med masse ensfarga strikk først.
Det er enklete ting som ein kan bruke lang tid på. Kjekt når det blir ferdig da. Tenker at det ikkje var noe problem i dag hehe

gretashobby

09.01.2016 kl.12:49

Oldemorbloggen: JA det ahr du kanskje rett i. Vi får sjå kossend et blir. Det er meny på lille julaften kun.

Hobbystua

09.01.2016 kl.19:16

God kveld Greta:-) Ja du er ikke skvetten av deg med og starte på nok et sjal med smale striper. Men tror sikkert dette blir fint også og du er jo flink til og bruke slikt også tror jeg. Så det er jo bare artig og ha flere og variere med. Flotte farger og nå ser jeg du bruker blått også. En fortsatt fin kveld til deg og T. Her har vi nå spist god mat og min mann skal om ikke lenge på natt-jobb igjen. Men strikketøy og tv så skal nok jeg hygge meg uansett:-) God klem fra Marianne..ps.det snør det snør her og jeg liker det ikke....

gretashobby

10.01.2016 kl.08:54

Hobbystua: God morgen MArianne. Skvetten er eg vel ikkje nei. Eg elsker å strikke desse sjala. Eg skal nok ha eit slikt sjal sjølv også ja. Det som var ferdig i forrige uke, er vel solgt . Så eg har aldri noen sjal att. Men aksnkej det eg ahr begynt på blir mitt. For eg elsker egentlig å bruke slike sjal. Eg ahr eit par gamle i anna mønster som ikkje er så store. Så eg skal heilt klart ha eit slikt til meg sjølv også.
Ikkje rein blå men ein blåfarge som skikkelig kontrast er det tenkt som. Så får vi sjå kossen det blir til slutt.
Vi hadde god middag i går kveld vi og. Må vere litt kjedelig å sitte heime på ein lørdagskveld åleine, men du er vel vand med at han jobber natt.
Og no har det vel snødd enda mer hos deg. Her er det fortsatt barfrost. Spent på om vi får snø i dag vi også. Men tviler vel på det.
I dag får vi kose oss med masse ski på tv. STor stor klem fra meg til deg

Tone

10.01.2016 kl.13:17

Så mye spennende du har på gang, på samme tid. OG det fargerike har jo jeg veldig sansen for, da. Gleder meg til å se sjalet vokse og se hvordan det blir. :) Du er jammen sprek. JEg er i tenkeboksen når det gjelder trening, og jeg tenker jeg blir der en stund. :) Ha en flott søndag. :)

gretashobby

10.01.2016 kl.13:22

Tone: Det er gøy det. Liker å holde på med mye p en gang. Og kjekt å begynne på nye ting. Det gjør eg også. Alltid veldig spennende å sjå. Hehe du er no god da. Eg må trene eg skal eg ikkje ha det skikkelig vondt heile tida.

mimouna

13.01.2016 kl.10:31

Starten ser i alle fall lovende ut. Litt morsomt at du gjør akkurat motsatt av meg. Jeg starter alltid sjalene mine øverst i nakken, og øker ut.

gretashobby

13.01.2016 kl.11:46

mimouna: Å nei det er for kjedelig. Øke og øke masker. Når ein ahr lagt opp 500 som hær så har man bestemt størrelsen. Kan ikkje lage det mindre da

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits