Garn til årets første oppdrag

God morgen. Da vart det minus att, men fortsatt ikkje snø her hos oss. I går fikk eg garn til årests frste oppdrag


Er vel kanskje ikkje så vanskelig å sjå kva dette skal bli? Kanskje verre for dei som ikkje  har fulgt meg lenge. Men for dei  som ahr det skjønner dei nok kva det er. Har nok laga godt over 20 slike. Fikk ikkje strikka mye på det i går. for  eg hadde for mye energi

Starta på jo dagen med trening kl 10. Og eg skulle få noen nye øvelser. Fikk nesten heilt nytt treningsprogram. Og det var bare så kjekt.  Eg vart så oppglødd. Fikk skikkelig kickstart på dagen og endorfinene strømma gjennom kroppen. Fikk masse energi. 

Først brukte eg energien til å handle. Vart kanskje med meg meir mat i handlekurven enn eg hadde tenkt da. JA ja. så lenge det ikkje var usunn mat så går vel det bra. Dro heim dusja og spiste lunch. Så skulle eg strikke. Men så fikk eg så inderlig lyst til å prøve ut ei oppskrift på noe brødmat liknende lavkarbo greier eg ahdde sett. Noe som kan brukes til forskjellige ting. Viss det vart vellykka skulle eg ta bilde å legge det ut her. Men bildet glemte eg, men vellykka vart dei. er inni ein sånn periode at eg er veldig kritisk til smaken på mye slik lavkarbo. Men desse vart gode. Skal ta bilde neste gang, for det blit ikkje lenge til. Da kan eg kanskje eksprimentere litt mer med dem også. 

Etter baksten fann eg ut at eg kanskje skulle vaske klede og brette noen andre. Så før eg visste ordet av det var klokka nesten 15. Fikk ein time i strikkestolen før T kom heim fra jobb og eg skulle alge middag. Mens eg algde middag, dro T frem støvsugeren og tok ein grundig gjennomgang. Har vore noe slapt her siden nyttår for å sei det slik. 

I dag skal eg vere sosial. Første gang i 2016 så da er det vel på tide kanskje. Skal på besøk på Håland i dag. Sist eg skulle dit, vart det kafebesøk istede. Men i dag tror eg det skal vere ok å komme seg opp dit med bil. Blir kjekt det. Og strikketøyet skal sjølvsagt vere emd. Det er jo foreløpig veldig greit å ta med . 

Håper dagen i dag blir knallgod. Det skal min bli. Føler virkelig at formen er bedre enn på veldig veldig lenge. Kaldt stabilt ver liker eg. Så lenge det ikkje regner og er tåke her mellom fjella så går det bra.

34 kommentarer

Liv

12.01.2016 kl.08:16

Hei. Er nok en Marius, kvit denne gangen? Et kjekt strikk å ta med siden det er masse ensfarga før mønsteret. Idag kommer du deg på Håland uten problem. Herlig med bar asfalt, så langt...

Kose deg og ha en fin dag videre. Klem.

Ellbjørg Skinderhaug.

12.01.2016 kl.08:16

Var noe kjent med den garnpakken ja----. Like greit det når det skal strikkes til andre , så kan du heller eksperimentere med spennende strikking for egen del. Det er foresten alltid spennende å maske opp et nytt strikketøy selv om en har laget det før--- ha en fin dag du😊

Marianne

12.01.2016 kl.08:38

God morgen .

Ser litt kjent ut med garnmengden av hver farge så vil kanskje tro det er en kvit mariusgenser som skal strikkes.

Ha en fin dag og kos deg med strikking innimellom andre gjøremål, det skal eg prøve på iallefall :)

gretashobby

12.01.2016 kl.08:39

Liv: Hei. Kvit denne gangen ja. JA det er veldig greit strikk å ta med. AKsnskravle i veg uten å sjå på. Ja veldig greit å ha bar asfalt, men skjønner dei små som har lyst på snø. HAdde det bare kome litt så den låg iro på bakken og veien kunne vore bare, så hadde det vore greit.
Takk det samme til deg vennen

gretashobby

12.01.2016 kl.08:40

Ellbjørg Skinderhaug.: Er nok det ja. JA det er veldig greit å ha som oppdrag. Tror det er nr 25 om eg ikkje tar heilt feil.
Err veldig lite sennende strikk på kveldstid også. Men i går strikka eg på eit av skjerfa og eit av sokkepara.
Ja det er det. Gleder emg til denne Mariusen eg da. Dei er jo litt fine da.

gretashobby

12.01.2016 kl.08:41

Marianne: Morn morn. Det stemmer nok det ja :). Ja da får vi ein god dag begge to. Eg skal jo bort på lunch besøk så eg får jo ein fin dag da

Lillemor

12.01.2016 kl.09:17

Hallo min flittige venn :-) Hvit Mariusgenser er delikat, det har jeg, hi hi. Dere bare MÅ se filmen 'En mann ved navn Ove', den var både underholdende og litt rørende. C. hadde bursdag på fredag, det var derfor vi tro til med kino og middag ute :-) Lørdag hadde vi gjengen til kakefest, men det ble mer snømåking enn kakespising, søndag var C. og datteren vår ute og måket igjen, det er nok snø her nå. Det gikk bra på sykehuset i går, en pille om dagen, da skal jeg bli slank igjen, ikke mager som nå ;-) Ha en kos dag med lunch på Håland. Gode klemmer fra snøhaugene<3 Torsdag kommer sprengkulden tilbake, nå er det bare -4, men så får vi -15 til 20, hutte meg tu :-D

fruensvilje

12.01.2016 kl.09:47

God morgen,er vel en marius dette )) du hadde jammen en aktiv dag i går ja,og litt ekstra mat har lite å si,tenker det blir spist så da så hi hi .Kos deg på bsøk i dag,skal prøve meg på støvsugeren eg også i dag )) går det ikke tar mannen over i kveld

irene

12.01.2016 kl.10:23

Hei. Ja det var en Marius genser. Det mønsteret kan du jo uten og følge med på mønsteret. Kos deg med kaffe besøk. Nå skal eg ut å gå en liten tur og se om hoften funker, ellers holder eg på å strikke sokker på pinne 2.5. Det tar så lang tid på tynne pinner. Ha en fin dag. Klem

Liv T gjesdal

12.01.2016 kl.10:41

God morgen igjen kjære Greta.Så kjekt å høre formen din er så god.Knærne mine har ikke vært gode Du vet jeg er uheldig Første hotellet vi lå på ramlet jeg inn på hun son jeg delte rom med hadde slengt veska si på gulvet for å hjelpe noen andre med nøkkelkortet .Da slo jeg knærne men det begynner å gå seg til.Fikk strikket ferdig 4 sokker under busskjøringen,Som jeg skrev så har jeg lyst å kjøpe det sjalet som gu strikket ,Var helt nydelig.Bare si hva du vil ha for det å send meg kontonr så ordner vi det.Ønsker deg en fine dag ,Her blir det klæsvask å rydding.Goe klem

Venke

12.01.2016 kl.13:52

Må vel bli en marius tenker jeg. Viktig å porsjonere ut energien, når en ikke orker å strikke da er det ille. Kos deg på besøk:)

birdbay

12.01.2016 kl.15:19

Så herlig det høres ut med litt ekstra energi:) Og du er flink til å trene også. Det burde nok jeg blitt litt flinkere til også:) Men ikke i dag:) hehe... Da får dere kose dere på tur da. Og du med strikketøyet:) Du er nå enestående flink med det uansett:) Ha en fortsatt nydelig dag flinkeste hobbygreta mi:)

gretashobby

12.01.2016 kl.16:53

Lillemor: Hei vennen. Ja det er sant. Den er fin den. Ja vi skal sjå den heilt klart. Det var ein fin måte å feire bursdag på. Koselig emd kakespising også da. Og Viss C driver å måker snø, ja så må Han ha blitt veldig god.
det er bra. Bare ta ein pille og skal ein bli slank. Hjelper vel ikkje andre vegen kanskje.
Koste meg veldig på lunch i dag. Vi skravla så ein nesten blir susen i hodet hehe.
Fortsatt ingen snø her så du får ein snøfri klem og kanskje flere også. Håper det ikkje blir så kaldt her. Men vi tar det vi får da. Hilse snømåkeren din.

gretashobby

12.01.2016 kl.16:55

fruensvilje: God ettermiddag. Ja det er ein Marius dette. Ja det hadde eg og det var kjekt det. Det blir det heilt klart hehe. Eg koste meg masse eg og var nesten øren da eg dro derfra. Skravla gjekk som du skjønner. Tenker du fikk til å støvsuge eg. Så sta som du er. Håper du får trening snart no da.

gretashobby

12.01.2016 kl.16:56

irene: Hei, ja det er nok Marius ja. Det stememr eg kan det hehe. Fikk deilig lunch der i dag og vi skravla vekke både den ene og den andre. Strikket litt da, men ikkje så mye.
Det går sakte ja. Bruker aldri så og sei så tynne pinner eg da. Takk det samme vennen

gretashobby

12.01.2016 kl.16:58

Liv T gjesdal: God ettermiddag vennen. JA det er veldig kjetk. Må skryte så lenge det varer.
Neimen du da. Må ikkje drive på slik og dette og skade deg stadig vekk. Kan jo gå skikkelig ille til slutt det der.
Så flink du var da. Det er ikkje verst det.
Det er kjekt eg ahr reservert det til deg. Har skreve melding til deg på facebook.
Fin kveld til deg vennen. Stor klem

gretashobby

12.01.2016 kl.17:00

Venke: Det stmmer det ja. Det er det jo. Men i går var det bare gøy og bruke og bruke av den. JA det er nok ille. Takk eg koste meg veldig eg.

gretashobby

12.01.2016 kl.17:04

birdbay: Det var så gøy å ha mer energi ein dag. Må det veit du. Får trene hos fysio 2 ganger i uken og da må eg jo bare hive meg på. Gjør så godt. Er ikkje noe serlig når eg ikkje ahr trening.
eg koste meg på lunch besøk ja og strikketøyet var med meg. Noen tur vart det nok ikkje.
Hehe, Takk for skryt i dag igjen. Du er no ikkje sann da. Klem klem

Heidi

12.01.2016 kl.18:17

håper lunchen på Håland smakte og at alt stod bra til med tante Reidun og onkel Magnar. Du har virkelig mange jern i ilden på håndarbeidsfronten. Mange flotte arbeider :)

Hekleri og Ra

12.01.2016 kl.18:23

Ville tro det var snakk om en Marius med litt omsnudde farger :-) Gøy med garnpakker ;-) Kos deg med besøk! Klem

Lillemor

12.01.2016 kl.18:45

Hei igjen min venn ;-) Nei, C. kan nok ikke måke snø med håndkraft lenger, men han har en liten traktor med fres. Da freser han rundt og koser seg, gutteleker er gøy :-D Vi skal på hotelltur noen dager, dvs en hel gjeng av oss, men jeg titter innom når vi er hjemme igjen ;-) 'Snøfreseren' min hilser tilbake og gir en klem, raus han og flere fra meg<3

gretashobby

12.01.2016 kl.19:10

Hei Heidi. Klart lunchen der oppe smakte. Både maten og selskapet var perfekt. Ja liker det slik. Tusen takk for det.

gretashobby

12.01.2016 kl.19:13

Det er rett det. Har strikket flere ikke denne fargen Før. Det er det heilt klart. Koste meg på Håland

gretashobby

12.01.2016 kl.19:20

Hei vennen. Da skjønner eg at han måker snø. Leiker seg litt da ja.
kos dere super masse på hotellet tur. Det er kjekt det.
Regner med deg eg.
Takk han for klemmen. Tror eg må sjekke ut den klemmen i løpet av Dei neste 2 åra . Sender godtur klemmer til dere begge

fjellgeitbundingen

12.01.2016 kl.21:43

Hei, så kjekt at været kan være stabilt og at formen var bra, at energien var stor. Nytt treningsopplegg hørtest flott ut. Blir det ny Mariusgenser? Synes nå du er tøff som strikker så mange av dem. Jeg har nok ikke tålmod til å masseprodusere gensere. Liker for godt å ha nye prosjekt på pinnene. Hender jo jeg strikker likedan. Men kun om jeg kommer i en steam..

Tone

13.01.2016 kl.02:47

Tenk at i dag gikk jeg på butikken og tenkte at jeg skulle kjøpt inn ingredienser til et sånn lavkarbobrød, Men så tenkte jeg at da må jeg jo først finne en oppskrift. Så det hadde jo vært supert om du hadde en å dele,.... spent på å se resultatet:)

Du har vel handlet garn til en Marius, ;) vil jeg tro. Morsomt når man tar fatt på noe nytt.

Så god du er på å trene. Tenk og få kickstart, kan du ikke gi meg et sånt kickspark i bakparten, sånn at jeg får starta, jeg også? :)

Klem

gretashobby

13.01.2016 kl.08:28

fjellgeitbundingen:Hei, ja det er kjekt. Må skryte medan eg kan det. Litt vndt i hofta i dag. Så eg får ut å bevege meg litt . Tror nok det hjelper. Det var så kjekt, sjølv om eg ahdde gangsperre over alt i går hehe.
Syns det er kjekt med MArius. Det er både masse rettstrikk som er enkelt og tankene kan flyge. Og mønster som eg kan. Eg masse produserer ikkje. for det går jo over mange år da. HAr jo nye prosjekter på pinnene hele tiden da. Og MAriusgensere er jobbstrikk.
JA du gjorde djo det me luene. HErlighet da lagde du mange rett etter kvarandre.

gretashobby

13.01.2016 kl.08:33

Tone: Hei. Eg skal dele oppskrift i neste uke. Da skal eg prøve meg på ein porsjon att. Det er ikkje vanlig brød da. Men ja du får sjå. Tenker det blir onsdag eller noe slikt. Så da får du følge med.
Ja det stemmer det. Jobb MArius.
Eg er jo så heldig at eg har trenong hos fysioterapaut eg da. Eg trener to ganger der i uken for å holde kroppen noen lunde. Eg er flink å trene ja. Men eg veit kva som skjer når eg ikkje er det. Og eg ahr ingen planer om å ende i rullestol fordi eg sitter og stivner og ikkje bruker ledda mine. Sånn er det emd den saken. Eg må trene. Var mye iro i går og hofter korsrygg og knær er litt sint i dag. Så i dag må eg ut å gå. Tenke fremover er lurt. Lykke til med trening klem

mimouna

13.01.2016 kl.10:41

Høres ut som om du bobler over av energi, så flott! Herlig følelse.

Ikke vanskelig å gjette hva garnet skal bli, hihi! ;)

gretashobby

13.01.2016 kl.11:50

mimouna: JA på mandag var eg berre heilt vill. Roer seg litt, men håper å finne den att i morra etter trening.
Nei det var vel den enkleste gåte amn akn tenke seg

fjellgeitbundingen

13.01.2016 kl.18:39

Hei, ja var nesten rekreasjonsstrikk det med de luene. Tankene bare fløy. Det skjer sånn innemellom at jeg kan masseprodusere, men jeg kunne ikke tatt en bestilling på tyve slike. Da hadde jeg ikke hatt mot. Men det jeg gjør frivillig er greit.. Har strikket to ala marisgensere jeg også, så jeg skjønner hva du mener der. Har funnet et mønster på tova marisvotter jeg skal forsøke meg på. Synes dem er fine. Plutselig blir dem masseprodusert til nesteårs julegaver til dem som bruker votter. Hvis jeg ikke finner på at jeg skal delta på ei messe til vinteren. Vi får se hva jeg klarer å produsere. Har fått mer og mer lyst til å delta med en inspirasjonsstand med alt mulig på, men litt usikker på om jeg vil ha nok produkter til det ennå, men har vel flere år foran meg..

gretashobby

13.01.2016 kl.19:39

Hei ja det vil eg tro det var. Eg liker Ikkje å masse produsere egentlig. Gjør jo ikke det med Marius egentlig.
viss eg skal vere med på messe. Blir det nok som du sei som utstilling messe. eg vil Ikkje lage 10 par av det og det eg tror selger. Da vil eg heller ta opp bestilling. men vi får sjå utpå høsten har hvor mye det er ikke lageret. Vi får sjå begge kcal vi Gjør. i kveld måtte eg bare prøve meg på noe nytt ei lita stund

gretashobby

13.01.2016 kl.19:39

Hei ja det vil eg tro det var. Eg liker Ikkje å masse produsere egentlig. Gjør jo ikke det med Marius egentlig.
viss eg skal vere med på messe. Blir det nok som du sei som utstilling messe. eg vil Ikkje lage 10 par av det og det eg tror selger. Da vil eg heller ta opp bestilling. men vi får sjå utpå høsten har hvor mye det er ikke lageret. Vi får sjå begge kcal vi Gjør. i kveld måtte eg bare prøve meg på noe nytt ei lita stund

gretashobby

13.01.2016 kl.19:39

Hei ja det vil eg tro det var. Eg liker Ikkje å masse produsere egentlig. Gjør jo ikke det med Marius egentlig.
viss eg skal vere med på messe. Blir det nok som du sei som utstilling messe. eg vil Ikkje lage 10 par av det og det eg tror selger. Da vil eg heller ta opp bestilling. men vi får sjå utpå høsten har hvor mye det er ikke lageret. Vi får sjå begge kcal vi Gjør. i kveld måtte eg bare prøve meg på noe nytt ei lita stund

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits