Jaja, det blir vel skjerf av dem begge til slutt og tanker om stormen som er på veg

God morgen. Når det lysner av dag, skal eg ut på verandaen og sikre løse gjenstander. Ikkje sikkert det blir så ille, men vindretninga er ikkje god på den stormen som er varsla i dag. Ikkje rart at kroppen ikkje er heilt med meg. Blir spennende å sjå om den blir like ille som Dagmar. Da var strømmen borte i 12 timer her. Har sjekka t- lys og kubbelys lageret. og sistnevnte vart tomt. Det går ikkje om vi skulle bli strømløs. T må dermed innom butikken og hamste opp noen i dag. Bedre å ha litt mange på lur og så mister vi ikkje strømmen enn motsatt. Det hender jo at slike stormer endrer rettning før dei treffer land, så det er lov å håpe. 

I dag skal eg strikke på enten begge eller ett av desse


Det skal bli skjerf begge to. Lurte på ei stund om eg skulle rekke opp det eine og strikke to maken.. Men etter å ha tenkt i to dager og fått råd fra flere. Så hørte eg på T som sa at eg skulle strikke ferdig begge. Så da gjør eg det. Det går trengt med dem da. Men eg får ta det eine på dagen og det andre på kvelden, så vokser dei vel litt. Var meninga eg skulle strikke på dem i går, men så vart det ikkje strikka så mye i går. Og  det var eit par sokkepar som voks litt. Vel det var to einslige sokker som voks da, men fra to forskjellige par :). 

Ellers i går hadde eg ei knallhard og god trening. Greide ikkje å gjennomføre den siste repetisjonen på siste øvelse fordi eg var sliten. Så da har eg gjort det rett. Slik det skal vere. Da eg kom heim skulle eg bare legge ein ting inn på det såkalla roterommet våres. Men så vart det ikkje slik. Jo da eg la inn tingen. Men tok den ut att og fann ein permanent plass for den og så rydda eg heile rommet før eg fikk stelt meg og laga lunch. Da var det ei som var temmelig sulten til lunch 13.30 

Kjenner eg meg sjølv rett så  blir det nok fiksing og ordning i dag også. Kroppen vil ikkje sitte iro heile dagen heller. Men først skal eg få gjort unna litt her inne på pc'en. Å så må eg hugse å lade opp slikt som treng lading, viss strømmen går altså. Det gjer den nok ikkje no når eg er så godt forberedt :)

Håper uveret ikkje blir så kraftig som forventa og at det ikkje råker deg der du bor du som les. For som eg har skjønt skal det treffe mange steder denne gangen. Krysser fingrene for at vi alle får ein fin dag. 

 

25 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

29.01.2016 kl.08:39

Begge skjerfene dine skal få " hederlig omtale" når de blir ferdig.😀 godt du slipper å spekulere på dette lenger da. T vet når nok er nok----👍

gretashobby

29.01.2016 kl.13:17

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, du er god du. JA han gjør det den karen. Skal snart strikke no. HAr styra så mye i dag med ting, forteller senere. HA ein fin dag

Tone V. V.

29.01.2016 kl.09:33

Blir spennende å se hva det blir og hvordan det blir :) God treningsøkt er godt det :) Du er flink du :D ønsker deg en god fredag hvertfall :)

gretashobby

29.01.2016 kl.13:18

Tone: Det skal bli skjerf begge deler. Takk det samme til deg vennen

Tone V. V.

29.01.2016 kl.09:34

Blir spennende å se hva det blir og hvordan det blir :) God treningsøkt er godt det :) Du er flink du :D ønsker deg en god fredag hvertfall :)

Oddbjørg

29.01.2016 kl.09:48

Begge skjerfa vert nok fine, så held fram :-) Skjønar du var sliten i går etter både trening og rydding. Ta det no litt rolegare i dag - kos deg med strikking. Litt sport er det vel og på TV. Her skal det bakast ei kake, vitja ein nabo som fyller år og gjera litt husarbeid før symaskina kjem i gong.

Ja, det er veldige vermeldinger. Får tru det ikkje vert så ille som meldt. Krysser fingrane for at vi alle ein god fredag!

gretashobby

29.01.2016 kl.13:20

Oddbjørg: Tusen takk for det kjære deg. Sliten i går og blir nok sliten i dag også. HVertfall i hode. HAr styra masse med det i dag. Brukt det hvertfall hehe. MEn no skal eg snart strikke litt. JA det er det vel også. HAr glemt hele NM eg.
Du har bra program du og da.
JA vi får gjere det. Blir nok ille noen steder og bedre andre steder. Klem herfra

Liv T gjesdal

29.01.2016 kl.09:53

Hei Tenker du var sliten etter trningen.Så flotte skjerf du strikker Det ene så ut til å bli stort.Jeg fikk ikke strikket så mye igår Tommelen på høyre hånd vil ha litt ro men klarer ikke helt må strikkr litt,Så var det jo dekking og idag er det roasbiff og skinkepålegg med tilbehør som er på menyen.Håper ikke vi merker så mye til stormen.Jeg liker det ikke,Ønsker deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

29.01.2016 kl.13:22

Liv T gjesdal: Tja det er ikkje lett å vite kor langt det blir. Vi får sjå. Skal snart strikke på det i rettstrikk no.
Ta det med ro med strikkinga slik at du ikkje ødlegger hel for fremtidig strikking. Vi får ta det vi får av veret. Er hvertfall forberedt. Så får vi sjå. Klem

fruensvilje

29.01.2016 kl.12:06

greit å ha to forskjellige skjerf og begge blir fine.

Noen dager endrer ting seg så dagen får en ny vending,greit å få rydda litt også.

Det er skikkelig surt ute no, så får vi se da om et par timer om det trapper opp og blir verre,da skal eg fyre opp i peisen .

Kos deg inne og hygg deg med trivelige ting,jeg rakk en tur og no skal eg faktisk strikke,det går greit bare eg husker å ta pauser

gretashobby

29.01.2016 kl.13:24

fruensvilje: Det er vel farger du liker på begge to vil eg tro. JA det er greit å variere litt fant eg vel ut til slutt.
JA det er alltid greit det.
Kos deg med fyr i peisen du. Eg skal fyre opp lysa mine eg no.
HAr brukt hodet ein del i dag, så no skal eg slappe av med strikking ganske snart. Kos deg du også.

akbhandy

29.01.2016 kl.12:26

Dette blir flotte skjerf begge to. Flotte farger. Blir spennende å se hvordan dette uværet blir. Akkurat no har vi sol, 1,5 varmegrader og vindstille. Snøen ligger vakkert på buskene. En fin ettermiddag til deg. Klem.

gretashobby

29.01.2016 kl.13:26

akbhandy: Takk for det vennen. Når ein liker lilla er det fine farger ja. Det er heilt klart spennende. Det høres deiligt ut. hm reine idyllen oppe hos deg skjønner eg. Gin ettermiddag til deg også. Klem

Marianne

29.01.2016 kl.13:02

Blir flotte skjerf begge to trur eg også.

I går var eg på biblioteket og spurde etter den strikkeboken som den lua var i , så neste uke får eg sikkert den. De hadde den ikke men skulle få den fra en annen filial. Så da blir det luestrikk i heimen :)

Ha en fin ettermiddag og kveld :)

Håper vi begge får beholde strømmen :)

gretashobby

29.01.2016 kl.13:27

Marianne: Takk for det det vennen. Så bra da. Der er den lua eg strikka sist også. Så bra altså.
Takk det samme til deg.Ja det håper eg også

Hobbystua

29.01.2016 kl.14:59

Heisan Greta:-) Dette blir to flotte skjerf i fine farger og det er jo greit og ha litt forskjellig og variere med etter humør og hva en skal ha på seg av ytterklær:-) Det er godt og få være litt i bevegelse og rydde er ikke det verste jeg gjør ,men så kan vi sette oss ned når kvelden kommer med god samvittighet etterpå. I dag har jeg vært en tur på Rygge Storsenter bare for og prøve noe annet og noen nøster garn ble med hjem i dag igjen,,så nå håper jeg at det holder en stund igjen. Ingen spesielle planer for noe men bare greit og ha. Håper du kommer deg igjennom uværet uten at strømmen går hos deg Greta,for slikt er jo så trasig. Men du får hygge deg med strikking og kose deg for det skal jeg selv gjøre nå. Tv står på og er visst litt sport og se nå. Det blåser og regner godt her også. Kommentarene er i orden igjen og jeg kontaktet blogg i går og fikk svar at nå var alt rettet på.-) En riktig fin helg til både deg og T :-)) Klem fra Marianne og Minogutten som sitter på skulderen min her nå,,mammadalten.-))

gretashobby

29.01.2016 kl.17:59

Hobbystua: Hei på deg MArainne og Minogutten. Tenkte at desse skjerfa kunne passe til dei to luene eg har laga i samme farger. Skal ikkje ah dem sjølv hvertfall. Ikkje mne farger, men vet at det er mange andre som kan bruke dem.
I dag gekk dagen med til å sjekke ting, snakke med folk og styre på så eg fikk ikkje strikka før klokka var 15. Da var det godt å roe ned med strikkepinnene.
Uveret kommer i kast her, men vi har fortsatt strømmen så eg håper det går bra.
Skal lade opp til håndball kampen no. Rigge meg godt til rette i sofaen. Tenkte eg. :)
Tror nok dere merker veret godt i østfold også. Vi får sjå om vi kjem oss på tur i morra. Foreløpig er vegen stengd, så vi får sjekke i morra tidlig.
Kos deg med Mino i kveld. HAn liker vel håndball han og tenker eg.

irene

29.01.2016 kl.16:33

Hei. Begge skjerfene kommer til å bli så fine. Fine farger. Ja her blåser det godt nå. Blåser det godt hos dere. Det skulle jo blåse mer nord for Bergen. Håper det ikke varer så mange timene. Ha en fin kveld og helg. Klem fra meg.

gretashobby

29.01.2016 kl.16:39

Hei. Tusen takk for det. Ja No hadde vi noen skikkelige kast her. stovevindauge dirra skikkelige. Det er kaste vinder. Det håper eg og. gleder meg til T kjem seg heim fra jobb. Fin kveld. God helg Og god ferie i varmen. klem

fjellgeitbundingen

29.01.2016 kl.16:48

Håper ikke den nye stormen blir så ille som det er varslet, men greit å være godt forbredt da :)skjerf er nå gjerne arbeider som vokser sakte. Det føles iallefall slik.

gretashobby

29.01.2016 kl.18:13

fjellgeitbundingen: Det blåser godt her no. Men foreløpig ingen skader her i bygda som eg veit om. Det er sant. Det gjer det. Fin fredagskveld kjære venn

Lillemor

29.01.2016 kl.17:11

Hei vennen :-) Huff, jeg liker ikke vind, men her østpå klager vi om det kommer noen vindkast, vi vet egentlig ikke hva vi snakker om. Skjerf er fint å strikke i stearinlys om strømmen blir borte :-) Godt at du lytter til kroppen din. Vi har et b.barn med hjernrystelse her, han falt på skøytebanen og slo hodet kraftig og de travle foreldrene håper at vi kan passe på han til i morgen, klart vi kan :-) Ellers ikke noe nytt her, jeg har legetime igjen på både tirsdag og onsdag, det går nok også bra, håper jeg ;-) Ha en riktig koselig helg, den kan bli romantisk uten strøm ;-) Her kommer god helg klemmer med vinden fra oss<3<3<3

gretashobby

29.01.2016 kl.18:32

Lillemor: Hei vennen. Liker ikkje vind eg heller. Og akkurat no var det ille. Så eg stoppet å skrive. Når stove vindauga dirrer på kvar side da liker eg meg ikkje. Glad T endelig kom heim fra jobb. Har no stearinlys på bprdet og er kalr for å sjå håndbalkamp.
Stakkars gutt. Godt han har dere der da. Travel foreldre er det over alt. Mer om det senere.
Du må innom på bloggen på tirsdag alikevel sjølv om du skal til legen :). Håper begge legetimene går bra.
Nyt helgen du og C også. Det skal vi ha heilt kalrt. Bare vinden gir seg. Vil helst beholde strømmen og satser på at vi gjør det. Dere har nok bare bris. Sender masse klemmer herfra og dei er nok fremme nesten før dei kommer ut veranda døra. slik det blåser, men det er rette vegen den blåser. HA ein super helg begge to <3 <3

mimouna

30.01.2016 kl.20:03

Satt klar med stearinglys og lighter jeg også. Ble en litt rar dag, skolene stengte. Så Klumpen måtte hentes tidlig, og ingenting ble helt etter planen. Men vi slapp heldigvis billig unna uværet.

gretashobby

31.01.2016 kl.09:01

mimouna: JA det vart ein rar dag. Men dere var heldig som ungikk Tor egentlig.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits