Slik går det når ein bruker opp garnet til andre ting. Brå stopp :) Og den uforutsigbare vinteren

God morgen i vinternorge. For vinter fikk vi til gangs. T sa at det snødd da sikker minst 40 cm det siste døgnet. Men kor mye  som ligger att no, ja det får vi sjå når det er lyst. Det ligger hele tida på 0. Dermed er snøen våt og tung, men den sekker fort sammen også. For meg her eg sitter,  ser det opplett ut. Men det har eg skreve mange ganger og så 5 min etterpå har veret snudd. Vi tar det vi får. Lover å ikkje skrive meir om veret i dag, men skal vise noen fine vinterbilde på slutten her. 

Først tenkte eg å skrive om eit lite skjerf som ein gong skal bli ferdig. Men det blir nok ei stund til. Garnet eg har brukt til to par barnehage votter. Var nemelig garn eg hadde tenkt til å bruke til skjerfet. Tenkte jo at det gjekk greit å "låne" til vottene. For eg hadde jo bestilt nytt garn. Og siden eg strikker i striper, så ville det ikkje gjere så noe med forskjellig infarging. Sat å strikka på det i går og hadde heilt glemt at no var det tomt for garn i kurven av rett farge. Dermed vart det bråstopp


Så langt, men ikkje lengre kom eg. Dårlig bilde ser det


Muligens eit like dårlig bilde det her hehe. Skjerfet blir lagt i puffen, til eg får tak i mer garn og får tid til å lage det ferdig. Heldigvis er ikkje dette eit må produkt. Skal blir ferdig ein gong. 

Var eit litt sånn rar dag i går. Men uten å heilt kunne sette ord på kva som gjorde det. Vi fikk oss hvertfall ein flott tur ut i snøen, med masse trim. For når det ikkje er måka anna enn på hoved vegen, så får man trimma godt når ein går. 


Dette er på vei opp bakken til blokka. T sa at det ikkje hadde vore enklet å kjørt opp her slik det var akkurat da. Plogen kom ikkje før langt på dag. Men vi skulle heldigvis ikkje ut med med bilen. Og kjøre ned bakken hadde ikkje vore noe problem. T gjekk bort til eit av trea litt lengre nede i  bakken og rista av litt av snøen. 


Det vart eit fint bilde


Mye snø eller ?

Det var godt å komme inn etter ein slik tur og slappe av. Vi hadde så ein felles innsats på heimen og fikk vekk noe som ikkje trenger å ligge fremme og eg dansa eller subba rundt med støvkluten,  medan T tok golva. Greit med alt som er gjort veit du. 

I dag har eg ein travel dag foran meg og med ei skikkelig dårlig natt, skal det bli ein travle dag. Mulig eg rekk eit par ærend før trening i dag. Spørs kor fort eg får kroppen igang. Trening, frisør, eit par ærend til eller 4 ærend etter frisør. Heim ordne meg før eg får besøk. Ops tror eg blir sliten i kveld eg. Men eg velger det sjølv. HAr nok å gjere i morgon også. Men om eg ikkje rekker alt i dag, kan eg ta litt av ærenda da. Vi får sjå. Bare eg får med meg kroppen i dag, så skal eg vere glad. Den er genserlt ikkje blid i dag. Eller i natt. Men skit au. SLik er det i vinter Norge. Går over det gjer det jo alltid. Kos dere og nyt dagen. 

16 kommentarer

fruensvilje

01.02.2016 kl.08:24

litt kjedelig å gå tom for garn da,men siden nytt er på veg så går det nok bra ))

Fine vinterbilder,ja det kom like fort tilbake denne vinteren som den forsvant,men det er bedre å ha den no og heller slippe i mars april ))

Kos deg med dagen,frisør og kaffebsøk er no bare kos da ) her blir det trening og strikkekafe

gretashobby

01.02.2016 kl.08:27

fruensvilje: Det finnes eit håp bestandig hehe. Ja det er sant det er bedre. Bare vi ikkje får den begge gangene hehe. Og trenign skale g på også ja. Det går nok bra. Ha ein fin dag du med

Eldbjørg Skinderhaug

01.02.2016 kl.08:43

Pass deg for nysnøhålka i dag no da----😱

gretashobby

01.02.2016 kl.15:33

Eldbjørg Skinderhaug: Lo litt når eg las kommentaren din i det eg skulle til å gå ut. Eg skulle jo kjøre bil så det var ikkje noe probelm. Vel eg lo ikkje når eg kjørte ute i sentrum på dårlig brøyta veger. Det var såpeglatt og eg spann i kvar motbakke. Esj, men det gjekk bra og det var bedre da eg skulle heim. Om det var fordi T fikk bilen og kjørte meg heim, skal ikkje vere sagt hehe

mimouna

01.02.2016 kl.09:05

God morgen! :)

Sjalet ser heldigvis ut som et greit prosjekt å ta igjen når det kommer nytt garn, og vottene var vel viktigst å få ferdig. Men det er alltid irriterende å gå tom når man er godt i gang.

Håper kroppen blir bedre utover dagen. Slitsomt med slikt vær vi har nå, man vet aldri hva som venter utenfor ytterdøren. Her regner det, etter å ha snødd masse i går og i natt. Det blir en herlig sørpe!

Vi får gjøre det beste ut av denne dagen også. Det er jo 1. februar, og snart vår! ;)

gretashobby

01.02.2016 kl.15:36

mimouna: God ettermiddag. JA det er ikkje noe problem. Så det går greit. Vottene var veldig viktig å få ferdig, spes siden eg blir borte en stund. Går greit. Fikk vel egentlig bare en aha opplevelse.
Ja da den vart bedre. Kjenner det kommer snikende att no, mene g får snart gjøre noe med det da hehe.
Det ahr snødd her men er pluss en grad. Men om det snør eller regner no er eg faktisk ikkje sikker på.
Ja det går mot lysere tider. Klem

Oldemorbloggen

01.02.2016 kl.09:27

Er det noko som er irriterande, så er det å sleppe opp for garn når ein er i strikkemodus. Eg misunner deg all snøen, her kom det ein lite, tynt lag med snø i går men no regnar det. Fysj og Fysj. Ha ein fin strikkedag vidare.

gretashobby

01.02.2016 kl.15:38

Oldemorbloggen: JA det er irriterende, men det gjekk fort over. For når ein bruker garnet på votter, så må det jo bli tomt da. Men eg ahr andre strikk å ta i. HAr ikkje røkke å strikka i dag, men skal strikke litt i kveld. Vel snøen er klssvåt, og det er såpeglatte veier, så du trenger ikkje å misunne oss den snøen her.
Fin kveld til deg med kos i godstolen

brit

01.02.2016 kl.09:53

Ordentlig vinternorge der du bor ser jeg. Mange fine vinterbilder:) Flott skjerf, hvilket garn bruker du?

gretashobby

01.02.2016 kl.15:38

brit: Ja det er vinter, men no er snøen så våt er det er ikkje morro lengre. Dette er merino. Blir vel bra til slutt:)

Liv T gjesdal

01.02.2016 kl.10:07

HeiFor et flott sjal du strikke,Trøttende når garnet tar slutt før det er ferdig.Huff så mye snø dere har,Her er ingentig ennå,Får glede meg over det så lenge det varer,Har og sovet dårlig i natt Det skjer en gang i blandt men ryggen streiker idag.Tok sengeskift og vasking av hele badet og kjøkkengulvet,Det er vel det som gjør ryggen vond,Men ellers er alt bra, Jeg putler å strikker litt hver dag men det går seint med store ting .Vær forsiktig når du skal på trening .Ha en flotte dag og tenk det er 1 februar snart sommer,Goe klem

gretashobby

01.02.2016 kl.15:41

Liv T gjesdal: Takk, det blir eit greit sjal. Når ein bruker opp garnet på andre ting, så blir det slik. JA da og enda mer har vi fått. Og den er kliss våt. Det var verk i rygg og hofter som holdt emg våken, sånn er det ofte i slikt ver. Er ikkje noe å gjøre noe med.
Ein har det ofte som ein gjer det til veit du.
Eg var på trening, frisør og 4 andre steder. Kjørte eller sklei med bilen hehe.
No var du vel i overkant optimist kanskje. Er ei stund til sommer enno. Ha ein fin kveld vennen klem

Tone

01.02.2016 kl.11:04

Masse snø hos dere. Hos meg sludder d bare men alt smelter før det treffer bakken så hehe

gretashobby

01.02.2016 kl.15:42

Tone: Så glad du kan vere for det. Her er det skikkelig ekkelt å kjøre. Hvertfall var det det da eg kjrøte nedover i dag. HA ein fin kveld vennen

Hekleri og Ra

01.02.2016 kl.21:39

Hehe ... godt å høre at det glipper litt hos deg og ;-) Men skjerfet ser ut til å bli utrolig flott med klare rene farger!

For et flott bilde det med konglen er! Utrolig stilig! Ja, her er det ikke mye snø igjen. Vi fikk jo lassevis for noen uker siden, men det er veldig lite igjen av det. I dag regner det og er 5 plussgrader så blir spennende å se hvor mye som ligger igjen ...

Ha en flott uke Greta :-) Klem

gretashobby

02.02.2016 kl.09:04

Hekleri og Ra: HEi, ja det syns du vel hehe. Det blir bra når det er ferdig. Når det blir er ikkje godt å sei. No drar eg østover og blir borte i 3 uker. Så da blir det hvertfall ikkje strikka på dette. For det skal ikkje vere med.
JA det vart eit fin bilde, syns det eg og.
Herkommer og går snøen. Ligger litt att etter siste dager enorme snøfall. Men med plussgrader forsvinner det nok fort. HA ei flott uke videre du også. klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits