Hektiske dager, pakking og kva sokk skal eg strikke på i dag?

God morgen alle sammen. Da er det 2-3 + i dag. Veit ikkje om det regner no, men det har gjort det i natt. Så da forsvinner mye av snøen og veiene er muligens glatte, eller så har dei fått måka dei reine. Det finner eg ut litt seinare i dag. Skal på lunch besøk i dag. Og da må eg ha med eit strikk. Prøvde å finne ut om eg skulle ta med denne sokken


Og legge opp ein maken eller skal eg ta med


denne her og sjå om den kan bli ferdig i dag.?

Eg får tenke litt på medan eg pakker om ei stund. JA for no skal dama østover att. Monika ringte før helgen og spurde og dagen etter sa eg sjølvsagt ja eg da. Måtte jo bare høre med min kjære først. Skal vere borte i 3 uker og da syns eg han har litt å sei. Men sjølvsagt sei han ja. Eg spurde han ikkje om eg skulle dra men kor lenge egentlig da. Men han meinte eg like godt kunne dra no og vere der i 3 uker. Det er verste tida han spå jobb. Han jobber mye og lange dager og kjenner eg han rett, så blir det ein del helga jobbing fremover også. Men det verste jobbinga skal vere over til eg kjem heim. 

Denne gangen har eg med pc og har tenkt å blogge. Eg har mye tid på dagen for meg sjølv, når eg ikkje besøker resten av familien. Så  da blir det blogging. Sikkert ikkje kvar dag og heilt klart ikkje morra blogging. Men etter at eg har kjørt Trym i barnehagen, så kan eg sikkert ta meg tid med bloggen av og til. Det ser dere da. 

Siden eg skulle dra no, så har det vore hektiske dager. Ville treffe eit par tre venner, så var det ein del som måtte ordnes. Og derfor måtte eg jo få ferdig vottene i helgen :). Avbestilt alt garnet eg ventet på. For no kjem det jo ikkje før eg drar. Men i Tønsberg og på Nøtterøy  er der flere garnbutikker. Så da kan eg gå og plukke dem ut sjølv. Alle nøstene eg vil ha. Det blir nok  ein tur  på snope butikk alle rede torsdag. Eg har jo ein stor Marius som skal strikkes og eit baby teppe. 

Skulle tro at eg ikkje trengte å ha med meg så mye strikk nedover da, men eg må jo ha eit strikk på reisa. Og så er det jo kjekt å bytte litt på. Men eg skal ikkje ta emd mange strikk, det er bare tull. Tar med pinnene mine da. Så skulle det bli krise, kan eg jo bare kjøpe mer garn hehe. Men eg tenker eg får strikka mye mindre enn heime. Som vanlig. 

sitter egentlig å gruer på pakkingen. Det er eg ikkje flink til. Tenker først alltid kor lenge eg skal vere og så skal eg ha med nok klede til det og til alle slags anledninger. Men dei har vaskemaskin og kan også dra på shopping. HAr foresten eit gavekort på ein klesbutikk, som eg kan bruke der.Kanskje eg denne gangen kunne ha vore flink å ikkje hatt med anna enn deg eg treng. Tviler på det. Vi får sjå hehe.

Får gjøre  mitt beste. Bare eg har med meg det eg må ha med så går det nok bra. Eg er alltid reise sjuk. Vanskelig å roe seg ned. Da er det greit at eg skal på lunch besøk i dag. Skulle tru eg var så vand med å reise no at eg kunne slutte med det. Men slik er det ikkje. Ikkje like ille kvar gong, men denne gongen er det visst ekstra ille. Jaja, det går over når eg sit  på bussen om vel eit døgn. 

No skal eg ha meg ein runde her og så får eg komme igang med dagens gjøremål. Ta godt vare på dere sjølv. Og kven veit kanskje eg klarer å mobil blogge fra Gl  også i morra. HA ein fin dag. 

26 kommentarer

Kari Furu

02.02.2016 kl.08:50

God tur til Tønsberg.😊 Er det garnbutikk på Teie, enda? Mye fint sist jeg var der. Et par år siden, nå.

gretashobby

02.02.2016 kl.09:05

Kari Furu: Takk for det. Der er ein stor ny garnbutikk, der sprotsforetningen var om du husker det. Var hvertfall masse garn der i oktober.

Liv

02.02.2016 kl.08:58

God morgen. Klart du må ha med noe arb., i alle fall på reisa. Som du sier skal du jo kjøpe garn til jobbstrikking, så det ordna seg nok.

Ha det fint i besøket idag. Bra at du får et avbrekk på dagen i dag, siden du er reisesjuk.

Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

02.02.2016 kl.09:06

Liv: Morn morn. Ja på reisa må eg ha med arbeid. Tar noen timer og kan ta enda flere. Det ordner seg heilt kalrt.
Ja det er ikkje dumt det. Gammel dame å reise sjuk, men sånn er eg no da.
Takk for det vennen. Ta vare på deg sjølv og din kjære. klem

fjellgeitbundingen

02.02.2016 kl.10:03

Heisann, så koselig for dem at du har tid og lyst til å komme nedover så ofte. Er vel verd å ta godt vare på tida når barnebarna er små :) Ser hvordan ungene mine har satt pris på sine besteforeldre og kjenner i hjertet hvor viktige mine har vært for meg :) Kjenner jeg deg rett blir vel begge sokkeparene med. Jeg hadde nok gått for å få ferdig neste sokk, men kanskje appelerte de fargene bare mest til meg i dag ;) I morgen er det kanskje omvendt. Tatt meg et par dager hjemme nå. Er i bedre form, men kjente på jobb i går at formen er god så lenge jeg er inne og holder meg varm, men så snart det blir mye ut og inn etc så svetter jeg og fryser om hverandre. Jeg er nå ferdig med antibiotika, men skal holde meg i ro, drikke, spise og sove nok så jeg blir skikkelig frisk til

arbeidshelg. Er jo bare tull å presse seg slik, egentlig.

gretashobby

02.02.2016 kl.16:06

fjellgeitbundingen: Hei på deg. Når dem spør så tenker eg litt og så kommer eg veit du. Det er kjekt å vere besteforeldre. Både til han lille og til dei store :)
Begge er med. pluss litt til. HAr pakka vore på besøk og pakka om så no orker eg ikkje meir.
Det er aldri lurt å presse seg nei. Håper du blir god att til arbeidshelg no da. Lurt å holde seg iro ei stund. Masse god bedring til deg.

Liv T gjesdal

02.02.2016 kl.10:06

Hei Så heldige du er ,Klart du blir litt reisesjuk Er nok for du gleger deg sånn til å se alle igjen og da spesiellt Trym,Flotte sokker,Jeg har et par på gang som snart er ferdig med restegarn.Fikk ikke gjort mye i går pra,ryggen men ded føles bedre idag,Må ut å handle litt har helst tomt kjøleskap.På lørdag skal jeg i vennefest Har hatt det i over 35 år Ikke verst Det går på rundgang og vi er 11 stykker .Nå er det 2 år siden jeg var med . Kos deg med pakkingen og ikke ta med for mye så lenge du kan vaske klær der du er.Ha en fine dag og kos deg på besøk,Goe klem til deg vennen min

gretashobby

02.02.2016 kl.16:09

Liv T gjesdal: Eg har alltid hatt det slik at eg er reise sjuk, Sjølv om eg bare skal korte turer. Men sånn er eg. Og det får bare vere slik da.
Har pakka om eit par tre ganger no. Det får vere som det er no tenker eg. Sikkert noe eg skulle hatt med og noe eg ikkje trenger, men sånn er det no bare. Kos deg på vennefest i helga. Det blir nok kjetkt kan eg tenke meg. Stor klem til deg

Marianne

02.02.2016 kl.10:40

God formiddag :)

Så du skal ut på tur.....koselig at du tar med pc og blogger litt innimellom.

Pleier ha med meg pcen eg også.

Pakk ikke altfor mye, som du sier....det finnes vaskemaskin.

Ha en fin lunsj i dag og god pakking :)

gretashobby

02.02.2016 kl.16:11

Marianne: God ettermiddag :). Det blir bra det. Bruker å ha med pc'en, men dei siste gangeene eg ahr vore østafore har det blitt miimalt med bloggibng.Har ikkje ahtt td. Men denne gangen blir det nok litt annerledes.
Pakker full koffert. Problemet er jo at det kan trenges mye veldig varme klede om det blir veldig kaldt og så må ein ha andre klede for mildere dager. Men no får kofferten vere som den er.
takk for det

fruensvilje

02.02.2016 kl.14:57

ja det blir vist mye farting på fruen dette )) hadde jo vært hyggeligere om Togså kunne vært med,men den dagen kommer nok også ) likte suppergodt strikk nr 2 )) aldeles nydelige farger hi hi,håper duhar haatt en fin dag og kost deg på besøk

gretashobby

02.02.2016 kl.16:12

fruensvilje: Hei. Ja det blir visst det. Ja det er kalrt, men på denne tida av året er det ikkje rom for slikt i hans jobb. Får sjå frem til han slutter å jobbe.
Blir med begge to, så da kanskje eg får dem ferdig vi får sjå. Ja eg koste meg eg. Ha ein fin dag videre du også.

Tone

02.02.2016 kl.15:49

Jammen er du rask i vendingen. Sitter på bussen allerede i morgen? 3 uker er lenge, men godt du har med pc, sånn at vi får høre litt fra deg :) Du har kanskje mange sånne strikketøy, som du bare kan rekke ut etter når du har lyst? :) Og alltid blir noe ferdig. Håper du får en flott tur. -og nå må du nå ikke snope for mye.... (sier jeg)... :) Klem

gretashobby

02.02.2016 kl.16:15

Tone: Vel eg har da visst det noen dager hehe. # uker går fort og det er lenge :).håper og tror det blir litt blogging men vi får ta det som det kommer. Har da noen ja. Så får vi sjå kva som blir ferdig. Neida eg skal da ikkje det. Skal bare kjøpe deg eg må. Eg hører jo på ein ekspert som aldri kjøper anna enn det ho må, ikkje sant Tone? :) Satser på at det blir ein bra tur ja. klem

Oldemorbloggen

02.02.2016 kl.17:34

God tur og lukka med mobilblogginga, som eg personleg syns er noko tungvinte greier.

gretashobby

02.02.2016 kl.17:42

Oldemorbloggen: Ikkje sikkert det blir noe mobil blogging. Skal ha med makkverket av ein lap toppen

Hekleri og Ra

02.02.2016 kl.19:16

Så koselig med en tur sørover da :-) Det er ikke lett å plukke ut hva man skal ha med av håndarbeid. Sliter mye med det selv .. hvis jeg går lei, eller blir ferdig, eller kanskje heller vil hekle osv.

Ønsker deg en riktig flott tur :-) Stoor klem

gretashobby

03.02.2016 kl.08:41

Hekleri og Ra: Har ikkje med så mye, for eg skal kjøpe garn til ein voksen MArius og eit babyteppe der nede. Men det blir no ikkje før tidligst i morra. Tusen takk for det

Hobbystua

02.02.2016 kl.20:23

Hei på deg Greta:-) Håper du har hatt en fin dag og jeg vil få ønske deg en riktig fin tur nedover til Vestfold og så får du koooose deg masse med lille-gutt og resten av din familie. Tenker det blir et hjertelig gjensyn når Trym får se deg jeg. Nå har det regnet her i dag og det som kom av snø er helt borte vekk,og deilig er det:-) Tenker du får tid med strikkepinner når du blir alene på dagtid,så vi ser nok noen oppdateringer underveis tror jeg. Men ha en fin kveld og så høres vi nok snart igjen. Klem fra Marianne:-)

gretashobby

03.02.2016 kl.08:43

Hobbystua: HEi kjære Marianne. Tusen takk for det. Det skal eg veit du. Etter noen minutter hvertfall. No snør det her, Det er fortsatt vinter så vi må regne med alt mulig. Strikketøy er pakka og aaalt det andre. blir nok litt ja. No må eg viss slå av maskina ser eg. HA ein flott dag. klem fra meg som står klar til å dra

Marit Barsnes Krogsæter

02.02.2016 kl.21:11

God tur nedover! Eg skal ein liten rundtur i vinterferien om eit par veker! Kjekt å halde kontakten med familien!

gretashobby

03.02.2016 kl.08:43

Marit Barsnes Krogsæter: Tusen takk for det. Ja det er veldig kjekt det. Du rekker vel over alle du på ei uke.

venkesstrikk

02.02.2016 kl.22:41

Klart en må ha med mange prosjekter, men det fine er at det fins garnbutikker overalt om det skulle bli krise

gretashobby

03.02.2016 kl.08:44

venkesstrikk: HAr ikkje med så myedenne gangen. Skal kjøpe garn til eit par store prosjekter. Men litt må ein ha.

Lillemor

03.02.2016 kl.18:04

Hei vennen :-) Du vil ikke si at du er her østpå, koselig det. Ja, vi får hjelpe familien, godt vi er til nytte sier jeg :-D Kos deg masse og husk, familien kommer først og bloggen etter, du har jo innlegg hver dag når du er vestpå og mest tid da. Her kommer en haug med klemmer, ikke så langt unna nå, så de venter på deg til du vil ha dem<3<3<3

gretashobby

10.02.2016 kl.19:07

Lillemor: Hei skjønne venn. Da skal eg prøve å svare litt her i dag. Er østpå ja, og her går aldri noe etter planen. Det har virkelig vært bruk for meg denne gangen. En dag billaus, så vart Trym sjuk og litt anna. Men regner med at eg skal rekke å kjede meg om eg hadde kunna det i morgen.
JA familien kommer først. Og det har blitt slik denne gangen også. VArt innlegg i dag, når neste kommer får vi sjå. Eg vil gjerne ha dem i kveld. Sliten eg, men det er lov det. Det var klemmene eg gjere ville ha men det skjønte du vel. Kommer flere herfra også. Håper dere ahr det fint begge to.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits