Litt inspirasjon er kjekt og så vart det med noen nøster til heim

God morgen. I dag Tar eg det visst litt med ro. Har vore oppe ei god stund, men soser vekk tida. Vel det gjør vel ikkje noe. Kan jo det viss eg vil. Men no skal eg vel få knota ned eit innlegg. Fant ut at eg kanskje skulle legge ut resten av garnet eg kjøpte. Ikkje så mye spennende da. Men garn er jo garn da og så vart det med noen hefter og ei bok heim også. 


Her er mye kos her. Masse eg ahr lyst til å lage fra desse hefta og boka. Men dei må nok vente litt . Men når eg vil kose meg og ikkje strikke så kan eg bare sitte å bla i noen av desse :). Fikk lyst til å sette meg ned å bla eg no

Resten av garnet er garn til eit skjerf til meg sjølv og ei lue til svigersønnen. Begge deler til høsten.


Ikkje heilt rett farge her heller nei. Men dette er ein djup fin grønnfarge i Easy. Det skal bli eit varmt skjerf til neste vinter. 


2 nøster med falk skal bli ei lue etter hans ønske. Da var det ikkje med noe mer heim denne gangen. Eg har nok å strikke på fremover. Skulle også ha strikket nye kjøkkenkluter. Ja eg har så mye emr lyst til å strikke ting enn eg har kapasitet til å lage. Men da slipper eg å kjede emg. Må legge inn mer tid til trening fremover også. Må få igang kroppen att. Den har blitt forsømt den siste månaden ja egentlig hele vinteren. Ja ja vi får ta det som det kjem. 

Vil gå meg ein liten tur i dag. Håper eg gjør det også, ikkje bare vil det. Hehe. No skal eg gå på bade og ordne emg litt så får eg ta dagen som det kjem. 

Håper du får det du vil ut av dagen din. 
 

29 kommentarer

Liv T gjesdal

04.03.2016 kl.08:18

Hei Jeg er tidlig oppe idg Reiser herfra ca kl,9 bussen går 10 påhalv 10.Blir spennende å se hvordan denne turen blir,Jeg ttrenger og å komme meg ut på tur Venstrekneet mitt har verket mye i vinter,Kansje det hjelper med mosjon Blir alltid værre dagen etter en tur men dt er vel normalt,Håper du fåe en fine tur og en fine dag ,Flott garn du har kjøpt,Goe klem til ei flotte dame

gretashobby

04.03.2016 kl.09:04

Liv T gjesdal: Masse masse god tur og kos deg masse. Trenger morsjon for å få vekk smertene i kneet. Ikkje bra å vere for mye i ro. Håper turen blir super. Kos deg klem

Tone Iren

04.03.2016 kl.08:22

Så mye deilig håndarbeidssnacks!! Håper du får en flott fredag!!

gretashobby

04.03.2016 kl.09:04

Tone Iren: Takk for det. Fin dag du også

Liv V.

04.03.2016 kl.08:58

God morgen. Det var mange herlige strikkeblader/bøker. Veldig koselig å kikke i, og som regel dukker det opp noe som frister. Det er det minste problemet...alt for mye som frister.

Skal nedover å handle inn til helga. Vil ha med meg et par vårblomstra heim og. Har to små bøtter med påskeliljer fra før, de trur eg er avblomstra om et par daga. Eg er aller mest glad i løkblomstrane.

Ha en avslappande fredag. Klem.

gretashobby

04.03.2016 kl.09:15

Liv V.: God morgen vennen. Ja det er sant. Er jo alt for mye som frister. Men kjekt å sitte å bla litt av og til også ja.
Kjekt å kjøpe inn litt vårblomster. Må fornye meg litt eg og. Forsvinner nesten alltid ett par planter når eg har vore vekke. Merkelig igrunnen hehe.

Kos deg med fredags syslene dine klem

fruensvilje

04.03.2016 kl.09:11

Her var det masse kos ja,elsker å bla i slike hefter eg også ) noe kan en strikke og noe kan gi innspirasjon til egne strikk,hyggelig avslappning er det uansett.

Mørk grønn ja ,på bilde ser det mørk brunt ut og burgunder til lue,men tror kanskje ikke din svigersønn vil ha burgunderød hue ))

gretashobby

04.03.2016 kl.09:19

fruensvilje: Ja masse kjekt her. Og det er sant. Ofte eg lager heilt egne ting etter å ha sett i diverse hefter.
Skjerfet er mørk grønn ja og ikkje brun. Det er nok burgunder rød ja. For det var det han ville ha :)

Oddbjørg

04.03.2016 kl.09:47

Hei, hei!

Det er alltid moro å bla i oppskrifthefte og drøyma om alt det ein skal laga. Men eg greier aldri å koma mål med alt - ting tar tid å strikka/sy. Det viktigaste likevel er at vi kosar oss med det vi held på med. Den raude genseren veks sakte - kan hende fordi eg innimellom må halda symaskina med selskap og.

Litt nytt garn må til. Reknar med vi snart får sjå starten på både skjerf og huve :-).

Fredagsklem frå nord

gretashobby

04.03.2016 kl.12:26

Oddbjørg: Ja det er det. Og så tenker eg at det og det vil eg lage. Og så blir mye av det med tanken. Men kjekt der det.
Det er klart at det er det viktigste.
Tror nok at skjerfet og lua får vente ei stund. HAr strikka litt på hanskeparet i dag. No skal eg gå emg ein tur og så skal eg strikke på babyteppet. Så får vi sjå utover dagen kva det blir til. Ha ein fin fredag vennen

Marianne

04.03.2016 kl.12:42

God morgen langt langt på dag. Her har det gått i strikking i flere timer, pysjamas og strikking det går jo når man er på ferie.

Denne dagen skal kun nytes og det føles godt. Ha en fin fredag du også :)

EllbjørgSkinderhaug

04.03.2016 kl.13:33

Langt på dag alt---☀️Har vært på tur og sett om båten . Fin mars sol og god luft. Var kommet litt nysnø på isen så det var litt utrygt og gå, men med brodder og turstaver føltes det bra. Godt og se at du " føler deg frem" litt ettersom formen er . Det ordner seg etterhvert, men kroppen ( og lysten) må jobbe med saken litt så blir det denne gangen og.

Var mye spennende lesestoff på bilde ditt i dag. Det skapes mange planer av dette😊

gretashobby

04.03.2016 kl.16:05

EllbjørgSkinderhaug: Du er ei travel dame vet du. Så da går dagene da. Heldig som har sol fortsatt da. Overskya her. Ikkje så galen temp, men det blir litt surt. Bra dere var forsiktig da. Høres ikkje heilt trygt ut da.
Ja da det gjør jo det. Er bare ikkje vand med å ha slike virus greier. Så da vil eg bli frisk tvert. Men det kommer seg det gjør jo det.
Det skapes nok litt vel mange planer der, men kvifor ikkje. HA ein fin fredagskveld

foreignerat50

04.03.2016 kl.16:48

kos deg:) jeg liker også å lese slike blad, men klarer ikke å lage store prosjekter som en genser:) lykke til ril deg:)

gretashobby

05.03.2016 kl.08:42

foreignerat50: Takk det gjør eg veit du. Eg er sikker på at du klarer å lage genser også om du bare prøver. Du som alger så flotte kosedyr. HA ein fin dag

fruensvilje

04.03.2016 kl.17:28

ja så feil kan en ta )) utrolig kjekt hver gang karane vil ha en farge,oftast blir det svart,blått og grått ,men jeg liker gutta med farger jeg

gretashobby

05.03.2016 kl.10:47

fruensvilje: Ja så feil kunne du ta hehe. Syns det er kjetk at han vil ha farger og han kler godt den fargen han

annebe

04.03.2016 kl.17:58

Jeg elsker å se i blader for å få inspirasjon..ikke til å strikke men til mange andre småting ..

Fine garnbilder i "fjæra" ser iallefall ut som det er nede ved vannkanten..

Blir lettere å komme seg ut å gå når det blir mer vårlig :)) Fin den Mariusgenseren i forrige innlegg også :) Fredagsklem <3

gretashobby

05.03.2016 kl.10:48

annebe: JA det er kjetk det. Nei det er ikkje akkurat strikke inspirasjon du ser etter. Men det er mye fint ellers også.
Var fra fjæra ja.
Heilt klart. Gleder meg veldig til våren. klem <3

irene

04.03.2016 kl.18:53

Hei på deg. Mange fine blader du har kjøpt deg. Eg har noen av de bladene også. Mye fint. Nå har eg fått meg en lang spaser tur, så nå er det fredagskveld og sofakroken. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

05.03.2016 kl.10:49

irene: Hei hei :). Ja det vart noen denne gangen. Koselig å sitte å bla i dem. Vi har fått oss ein tidlig tur ned på butikken og tilbake i dag. Det gjorde godt.
No er det snart skiskyting. Fin lørdag til deg klem

Elena

04.03.2016 kl.19:00

Kos deg videre!

gretashobby

05.03.2016 kl.10:50

Elena: Takk for det

fjellgeitbundingen

05.03.2016 kl.01:07

Hei, så ut til å være masse kos med blader og prosjektplaner hos deg. Jeg har nå fått gjort ferdig to prosjekter, og holder på med det tredje..

gretashobby

05.03.2016 kl.10:51

fjellgeitbundingen: Ja litt av kvart å styre med her. Så spennende da. Gleder meg til å sjå

mimouna

05.03.2016 kl.19:43

Masse fin inspirasjon! Og du har vært flink som bare har kjøpt garn til spesifike prosjekter. Greit å ha litt langsiktige planer også. :)

gretashobby

06.03.2016 kl.09:10

mimouna: Ja her er litt her. Ja ikkje sant. Veldig flink :)Det er det veldig greit det

Tone

05.03.2016 kl.23:48

Synes du hadde ganske bra med garn med deg hjem :) Mye fint garn og jeg kan se hvilke farger du liker. Flotte farger. :)

Det er en lykkestund de å bla i hefter og bøker med strikke- og hekleoppskrifter. Håper du får en god strikkesøndag. :)

gretashobby

06.03.2016 kl.09:16

Tone: JA eg hadde da med meg litt. Hehe, du ser det ja. Er eit høst menneske når det gjelder farger ja.
Det er bare så avslappende og kjekt. Og så får ein så amnge ideer som man aldri rekker å gjennomføre. Takk det blir sprot strikke søndag på meg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits