Dagen i går var ein dag som starta midt på gjekk opp, langt ned, opp, lengre opp og rett frem :)

God morgen. I dag er det fredag og dagen blir ikkje slik eg hadde tenkt i  går og dagen i går vart ikkje slik  eg trodde heller. Men det er jo det som er livet er det ikkje det. At dagene leverer sitt eget liv og så kan du på virke  det litt i  posetiv  retning om duvil og ...

Gårdagsens planer var jo å dra å  trene og så  vere litt huslig og  strikke. Treninga fikk eg gjort og  det var ei god økt. Så skjedde ting eg ikkje var herre over og humøret sank. Men så fann eg ut at det var da ikkje vits i. Ting er som dei er. Da får  ein gjere det beste ut av det. Kva gjer meg glad. Det nermeste var jo å sjå over dei  påbegynte strikka mine som har ligg elitt. Dei gjer meg glad

Der fant eg tre par sokker som var påbegynt og eit sjal. Trodde faktisk det var mer. HAr vel fått unna litt alikevel da. 


Tenkte å strikke litt på det eine sokkeparet. Men det vart ikkje noko  av. Det ble bare genseren som fikk noen runder i går også. Ja ja den vokser da. Eg var tilbake i humøret  itt att. Fikk så melding fra min kjære at han måtte til Førde i dag og lurte på om eg ville vere med. Han skulle ikkje dra før utpå dagen. Klart eg ville. Men da måtte noen planer forandres. Eg skulle jo få lunch besøk i dag. ringte min vennine som også hadde bursdag og hørte om ho kunne komme i går. Og så spontan som ho er så kunne ho det. 

å er det slik at hennes mann er pensjonist og han har bursdag i morgen. Spurde henne om det var greit å invitere han også. Så kunne dei begge få seg eit par sokker i bursdgasgave og kaffi med små kanel kaker med krem og syltetøy på. Slik ble det. Det vart halvanna herlig time med mye prat og hyggelig samver. Eg strikka litt men det ble ikkje mye. 

Like etter dei dro var det skiskyting. Ja ja dei gjorde så godt dei kunne. ettermiddagen og kvelden gjekk som vanlig. Men dagen i går var virkelig ein berg og dalbane dag. Men den enda oppe og det er jo det viktigste. Og eg var med på å styre litt av det og  da i  riktig retning. Små ting kan virke store når dei oppstår, men det gjelder å takle dei rett og snu  det til noe posetivt. Sånn er det bare. 

Dagens planer er altså å  ha ein rolig dag først så  på utflukt og så får vi sjå om dagen blir som ein tror.

Håper du hadde ein fin dag i går og at dagen i dag blir fantastisk
 

31 kommentarer

Liv V.

11.03.2016 kl.07:34

God morgen. Har eg forstått deg rett så er det idag du skal til Førde...blir nok en fin tur det når været er så bra. ☀️

Får ikkje tru det var noe alvorlig du ikkje hadde kontroll på igår...

Ha en fin dag idag. Klem.

gretashobby

11.03.2016 kl.07:52

Liv V.: Ja det stemmer min venn. Ja det blir det heilt sikkert. Nei da det er ikkje det. Men veldig irriterende.
Fin dag til deg også. Og visss eg ikkje rekker heim så får du heie på jentene slik at dei får medalje. klem fra meg

Irene

11.03.2016 kl.07:47

God morgen. Det er ikke alltid dagene blir som vi har planlagt de. Opp og ned dager har vi alle. Håper dagen idag blir mye bedre og når du også får deg en Førde tur. Ser at du har mye fint strikk i kurven din. Kos deg. Fredags klem fra meg.

gretashobby

11.03.2016 kl.07:54

Irene: Nei det er sant det ja. Dagen i går vart jo veldig god da til slutt og det var ikkje verdens undergang. Var berre ikkje så gøy. Det blir kjetk det med ein tur.
Ja det er litt der men mindre enn eg trodde. Fredagsklem til deg også

Ellbjørg Skinderhaug

11.03.2016 kl.07:49

Det var en fargerik strikkekurv du viste oss.

Dagene byr seg frem for oss og da er det opp til oss og gjøre innholdet. Du har rett i at det er mye som påvirker, men det er mange som har fått en dag de skal bruke. Vi er en del av alt dette som er livet.. Jeg er ikke alltid like flink til å gjøre om på planer, men med mange som deltar i livet mitt blir det en vane--😊

Dette blir en fin dag.☀️☀️

gretashobby

11.03.2016 kl.07:57

Ellbjørg Skinderhaug: Hei, ja det er sant. Farger var det mye av der og det er jo kjekt og livat da. Det er også sant. Du er ei klok dame du vennen.
Eg er heller ikkje like flink til å vere spontan og gjøre om på planer. Liker som regel at dagen er staka ut. Men det er ein fordel og kunne snu litt på opplegget år ein skal ha med andre folk å gjøre. Og i går så var det eg som gjorde om på planene og det var kjekt. Og det gjorde godt. Håper du får ein god dag. Eg skal gjere det som står i min makt til å gjere dagen min god

mediakaos

11.03.2016 kl.08:35

ER ikke det litt deilig da, når noen dager byr på overraskelser? Det er da nok av de kjedelige, godt planlagte dagene som ikke gir så mye - som det høres ut som din endte med :) Håper du får en fin dag i dag, etter planen eller ei :-)

gretashobby

11.03.2016 kl.08:39

mediakaos: Hei jo det er det. Dagen min vart veldig god den. Det er heilt sant det. Håper dagen din blir skikkelig fin også.

mediakaos

11.03.2016 kl.08:39

Tusen takk, det blir den nok. Er jo helg jo! :)

gretashobby

11.03.2016 kl.08:41

mediakaos: Det er sant. Vi får nyte dagen

mediakaos

11.03.2016 kl.08:43

:-)

fruensvilje

11.03.2016 kl.09:13

god morgen .Kjenner meg igjen her ja,ikke hver dag blir som planlagt og innimellom er det ting som er mindre hyggelig og andre ting løfter en himmelhøgt hi hi,godt det ble en bra dag til slutt.

T er bare så god,en Førde tur høres jo helt perfekt ut ,både for deg men også for dere nå )) kos dokke masse ,))og ha en nydelig dag,goklem )

gretashobby

11.03.2016 kl.09:18

fruensvilje: Morn på deg. Ja regner med at det er dei fleste som har slike dager. Det blir jo intresange dager da.
Skal ikkje vere uening med deg der nei. Han er god :). Det blir bra det med ein tur i dag. Ser frem til det no.
takk det samme vennen takk det samme. <3

Liv T gjesdal

11.03.2016 kl.09:42

Hei.Så flink du er til å snu negative tanker til positive Du er sterk som klarer det.Jeg var i koselig selskap hadde med strikk og tikk strikt opp et nøste å så når jeg kom hjem å måtte rekke alt opp igjen .Hadde glemt fellingen Dette var en arm Kan bli ganske irritert på meg selv å tenkte mye i natt men kom frem til at det er best å rekke opp .Prøvde litt tettere felling men det ble ikke pent.Men har god tid skal være ferdig til 20 mai.Ellers var det en nydelig dag igår Ruben å eg koste oss masse.Vi var og i automat å fikk vasket bilen og vi lo av all såpen og trykket på vannet.Idag er det fredagstreff det blir pizza i kveld så det blir en greie kveld.Må få meg ny mobil å skal ha en som er lett å ta bilde med.Håper du får en fine dag i dag Ønsker deg det ,Goe klem skal du og få

gretashobby

11.03.2016 kl.09:46

Liv T gjesdal: Ikkje alltid deet er like lett, men i går klarte eg det.
Så flink og så ærgelig da. Er nok best å rekke opp ja. Blir man ikkje fornøgd så blir det bare ærgrelse av det. Så kjekt at du ahdde ein fin dagda.
Kos deg på fredagstreffen og lykke til med kjøp av ny mobil. Takk for klemmen . Sender ein til deg også.

mimouna

11.03.2016 kl.11:21

Du er god til å hode deg fast i svingene når livet blir en berg- og dalbane. Og når dagen endte godt, er jo det det viktigste. Smart løsning på besøket, og det ble jo enda bedre enn utgangspunktet. Kjekt for alle parter.

God tur til Førde, kos deg! :)

gretashobby

11.03.2016 kl.11:31

mimouna: Prøver men det er ikkje alltid like lett som det var i går. Masse tanker i dag. Men eg skal fortelle deg emr om det ein dag.
Det er det og det vart ein flott dag. Det blir det i dag også.
Takk skal du ha vennen. Det skal eg

Marianne

11.03.2016 kl.13:12

Hei til deg :)

Nei det er ikke alltid dagen blir slik man hadde tenkt, langtfra.

Gårsdagen ble for meg et rot av følelser å kjenne på....oppturer og nedturer gikk hand i hand gjennom hele dagen.

Strikking ble det, men mest bilstrikking der en ikke trenger bruke hode. Men slik strikk må også til så da er det veldig greitt å bruke bilkjørning og tv akkurat til det.

Denne dagen er ikke helt min dag kjenner eg, men startet friskt med å lage ei kaloribombe....så får man i alle fall sukker nok og går ikke ned i vekt hehe.

Ha en fin fredag :)

gretashobby

11.03.2016 kl.17:43

Marianne: Hei på deg :). Det er vel det som gjør livet spennende å leve. Det høres litt vel travelt ut. Eg hadde bare ein nedtur og snudde den til opptur etterpå.
I dag har eg ikkje fått strikka mye, men snart snart blir det litt strikking her. Heilt klart. Men her i sogn får eg sjelden til å strikke. For mye svinger her og smale veger og avegarbeide.
Huff da. Kaloribomber er farlig for meg . Bare eg ser på dem sålegger eg på meg hehe. Håper dagen ble myebedre enn du trodde. klem

joy

11.03.2016 kl.15:57

av og til ble planene forandret, men det går som regel bra. gjøre det beste ut av ting.

Ha en god helg:)

gretashobby

11.03.2016 kl.17:46

joy: Det gjelder å snu det som ikkje er bra til noko bra. Ein er sin eigen lykkes smed og må ta tak det veit du jo alt om vennen. Fin helg til deg også

fjellgeitbundingen

11.03.2016 kl.17:19

Heisann, så positivt innlegg. Godt å lese det er flere enn meg som må omfokusere i blant, og slik jeg leser det var det alt i alt var en grei dag.

gretashobby

11.03.2016 kl.17:49

fjellgeitbundingen: Hei på deg skjønne lille venn. Ja alle må vel det i av og til. Da leste du det heilt rett. Det vart ein god dag ja og eg klarte å snu det eg ikkje likte så godt til å ikkje bry meg med det og dagen vart god ja.

annebe

11.03.2016 kl.18:15

Ikke alltid ting blir som en har tenkt nei..men bra du hadde ei fin treningsøkt og litt å strikke ferdig ...mange fine farger ser det ut som :)

Så hyggelig å invitere mannen som hadde bursdag også..det satte han nok pris på :)

I dag gikk jeg og mannen en liten tur langs elva i drammen.etter at han var ferdig på jobb....hadde med niste og kaffe...satt på en krakk i sola..men lufta var litt kald..men fikk da vært litt ute :)) Fredagsklem <3<3

gretashobby

12.03.2016 kl.09:26

annebe: Nei slik er livet . Og eg har ikkje noko å klage over. Men det vart no slik den dagen.
Mye å strikke på har egalltid veit du :).
Det var han som inviterte og det var ein rask tur da :).
Så koselig da. Høyrer at dere er flinke til å kose dere så snart det lar seg gjøre. Lørdagsklem herfra <3

tepausen.blogg.no

11.03.2016 kl.19:55

Merkelig ikke sant, hvordan dagene kan være og endre seg til noe en ikke hadde forutsett. Så er det godt å kunne være fleksibel <3

Ha en riktig så fin fredag kveld

gretashobby

12.03.2016 kl.09:27

tepausen.blogg.no: Ja det er så sant så snat. Ja det er det . Skulle vel ønske eg var litt flinkere til det.
Fin lørdag til deg :)

aina

12.03.2016 kl.07:43

Det gjør godt å klare å snu negative opplevelser til noe positivt igjen. Da kan man trygt klappe seg på skuldra og si til seg selv; Jeg klarer det uansett..

Ha ei riktig god helg :)

gretashobby

12.03.2016 kl.09:27

aina: Ja det er det ikkje sant. Det er det som er så godt.
Takk det samme til deg

tepausen

12.03.2016 kl.10:28

Så blir det spennende å se hvordan dagen i dag blir. Mine planer endret seg... en må være fleksibel

gretashobby

12.03.2016 kl.12:57

tepausen: Hittil har dagen min vore akkurat som eg har tenkt på forhånd. Men ein veit aldri Mye att av dagen enno.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits