Kva gjer ein når ein står opp til slikt ver?

God morgen. I dag er det akkurat slikt ver eg liker minst med Høyanger. Grått, regn og tåke. Da liker ikkje kroppen seg i det heile tatt. Men kva kan ein gjere. Jo eg fant ut at eg måtte bla i bilder det det var fint ver her i bygda. T stod bak meg og kikka og så sa han. Det der må du ha med. Det var da ikkje bilder av meg eg skulle ha sa eg. Vel eg syns du skal ta dette og noen av dei andre. Ok, ser hvertfall ut som eg trives. 


Langhåra og sommerbrun. Og humøret var visst ikkje dårlig. Føler emg ikkje like god form i dag. Men fine bilder får da humøret opp


Sånn ser det ikkje ut i dag. Men det var da eit fint bilde


Da skal eg gi meg. Det erjo ikkje sommer no. Men det går jo mot vår da. 

I går strikket eg både på sjalet og la opp til første arm. Sjølv om eg hadde sjalet å strikke på under stafetten, så gjekk det ikkje fort. Det vart jo like spennende som dagen før. Nesten for mye for meg. er da ikkje heilt ung lengre hehe. Nei no tulla eg. Eg er da ikkje gammel. Men altså spennende var det. Fikk med meg ein del anna sport enn skiskyting. Vart nesten det vi gjorde i går. Ikkje heilt sant da. Vi satte i gang ny vaskemaskin og fikk ryddet opp på badet. Var i sentrum eit par ganger og så algde vi jo oss mat. Men det vart litt mye tv sport sjåing. Men i dag skal vi starte dagen med å gå oss i hvertfall ein liten tur. Får gå ut no rett etter .

Skal ta bilde av strikket mitt seinare i dag. Men eg er litt sånn ja korleis eg skal sei det. Lei meg når det gjelder strikkeprodukt. For første gang på alle dei åra eg har strikka for folk, får eg no to  produkt i retur fordi kunden ikkje er fornøgd. Eg skal studere produkta godt og få andre til å sjå på dei slik at eg kan lære til seinare. Er kanskje på tide eg får motbør der og. 

No får eg surfe litt og manne meg opp til å gå ein tur. Ønsker dere ein fin dag uansett ver og førforhold
 


 

30 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

13.03.2016 kl.09:40

Så bra du minner oss på at det går an og gå ut om det er gråver og--⛅️ kanskje blir det en liten spasertur. Noen av veiene rundt meg er glatte enda, men det går an og ta på brodder. Ble mye ståing på kjøkenet med fiskmatlaging i går så ryggen er stiv i dag. Da gjør det godt og strekke litt på beina.

Synd med returen på strikkaplaggene, men du får helt sikkert rettet på det så de passer. Ergelig likevel.

No går vi inn mot påsketider. Nyt sola når den finner tid til å komme frem, se på de små vårtegn og ta med alt det positive som finnes.

gretashobby

13.03.2016 kl.11:08

Ellbjørg Skinderhaug: Bare hyggelig du. Vi var ute å gjekk i 40 min ca. Vi gjekk stort sett der det var bart da. Da er det lurt med ein tur ut å gå ja. Det hjelper på ryggen det. Det er ikkje noe med passformen. Så eg månok finne andre som vil ha dem. Viss dei erbrukandes da. Må virkelig studere dem.
Det var eit godt råd. Det skal eg gjere. HA ein fin dag vennen

Liv V.

13.03.2016 kl.09:47

Hei. Flotte bilder av ei tid vi skal inn i. Nå får vi nyte kver ein dag framover så våren kan vare leeenge. Eg klare nesten ikkje å tenke på så fort tida forsvinner, får en ørliten panikkfølelse. Plutselig er vi på veg UT av den flotte tida du har bilde av....😱

Så trasigt med den returen da. Håper det er noe du kan få solgt. Kjøp/Salg av strikketøy og annen håndarbeid, er ei side på FB som du sikkert kjenner til. Må jo inderlig håpe at du ikkje sitter igjen med berre utlegg. Nå forstår eg den dagen som gikk homp i homp...

Ha en fin dag og en god tur. Klem.

gretashobby

13.03.2016 kl.11:12

Liv V.: Hei. Ja det er noe å ta frem og sjå frem til. Ja vi får nyte dei dagene vi får og gjere det beste ut av dem uansett kva ver vi får. HAr jo gjort det bede
ste av det i dag da.
Nei slik skal vi ikkje tenke. Vi skal nyte kvar dag og så får dagene bare gå så fort dei vil. Vi må bare henge med.
Ja det er kjedelig. Men var vel på tide eg opplevde det også. Viss eg syns dei er verdt å selge så skal eg prøve på det ja. Ja det er det. så vi får sjå kva som skjer. Det håper eg og. Det eine var jo ganske stort da. Du gjer det ja hehe. Ja det er rett. Turen var fin. vi diskuterte masse om fremtida på turen vår. Det er så greit å få snakka om ting når ein går tur. HA ein fin dag. Og nyt siste dagen av vm

akbhandy

13.03.2016 kl.10:05

Hei på deg Greta!

Flotte sommerlige bilder hos deg i dag. Ja det er en flott tid vi går i møte. I dag snør det her, så veldig greit med en påminnelse om hva som forhåpeligvis kommer etter. :-)

Så ergerlig å få produkter i retur. Er det noe du kan forandre på, slik at du kan sende de avgårde igjen? Da ønsker jeg deg en riktig så fin søndag. Klem

gretashobby

13.03.2016 kl.11:16

akbhandy: Hei på deg Ann-Kristin. Ja trengte noe sommerlig å sjå på. Huff da. Eg vil ikkje ha meir snø. Men det er mars så ein veit aldri. Ja det var det eg tenkte på.
Ja eg ahr aldri opplevd det før. Sådet var vel på tide. Har vore ute for at ting har vore for lite og dermed laga nytt som passa. Men det var ikkje tilfelle denne gangen. Nei det er nok ikkje det. Det er full retur. Dei er ikkje bra nok. Derfor skal eg studere dei godt og sjå kva som er "galt"
Fin søndag til deg også klem

Oddbjørg

13.03.2016 kl.10:06

Fine bilete! Ja, det går mot vår og sommar, sjølv om eg trur det tek litt tid her hjå oss. I dag regnar det, så snømengda minkar. Veit ikkje om det vert ein tur ut; glatt mange stader. Elles må eg strikka litt. Har ikkje strikka ei maske sidan torsdag. Har hatt eit par sydagar saman med nokre lappedamer. Treng vel ikkje seia at vi har kosa oss.

Synd å få strikkeprosjekt i retur. Du må berre halda fram med strikkinga og tenkja positivt. Ikkje alltid like lett å gjera alle til lags.

Ha ein flott søndag med eller utan strikkepinnar!

gretashobby

13.03.2016 kl.11:19

Oddbjørg: Takk for det. Det går den veien uansett kva ver vi har hos oss no. Regn er jo bra når ein har mye snø da. Da nermer det seg vel vår vel. Her er det bare veger og nesten bart i den eine stien vi gjekk i, så det var fint å gå.
Oisann er det mulig. Strikke skal eg og.kose meg med.
Da har du nok kosa deg masse ja, tviler ikkje på det.
Ja det er det. Men mulig det er ein lærepenge. AHr aldri opplevd at noen ikkje ahr vore fornøgd slik før. Nei det er jo ikkje det. VAr vel på tide eg fikk oppleve det. Men liker ikkje at folk ikkje er fornøgd.
Takk det samme og det blir emd strikkepinner her og.

fruensvilje

13.03.2016 kl.10:07

God morgen.Tåke er med på å gi en trykket stemning,krysser fingrane for att den reiser sin kos i løpet av dagen ) og bilde av deg var virkelig fint ja,tenker du har hatt mange gode dager i Høyanger ))

Kjedelig å få to strikkeplagg i retur da,håper det er noe som lett lar seg ordne til det bedre,men kjedelig skjønner eg att det er ja.

Satser på att dere får en fin spasertur sammen,så blir nok dagen god i dag også ))klem til gode deg )

gretashobby

13.03.2016 kl.11:22

fruensvilje: God formiddag vennen. Det er santden gjer. JA la oss håpe på det. Den ahr ikkje letta enno, men ahr kanskje stege litt oppover.
Ja eg har det og det skal eg hugse på å ta med meg.
JA det er kjedelig. Liker ikkje at folk ikkje er fonøgd med det eg lager. Men det var vel på tide. Kan bli for sjølvgod også.
Nei dei kan ikkje fikses på. Det er ikkje det som er feilen. Eg må sjå om det er så bra at dei kan selges til andre.
Vi har alt hatt spaserturen og den var fin på flere måter. Vi er ganske flink til å diskutere og snakke om ting når vi går slike turer. fikk planlagd litt :). Dagen i dag er god den. Tusen takk for klemmen gode vennine. Prøver å sende ein igjennom tåkeheimen til deg også

mimouna

13.03.2016 kl.10:14

Lurt å finne fram sommerbilder på en slik dag. Og sommeren i år skal jo bli rekordvarm, sier de som mener å ha greie på slikt. Så da er det vel bare å glede seg. :)

Samme vær her hos oss. Da er det greit å ha mat på kjøkkenet, skisport på TV og strikketøy i fanget. Vi får gjøre det beste ut av det.

God søndag!

gretashobby

13.03.2016 kl.11:24

mimouna: Ja det var det eg fann ut. Ein må sjå sjølv gjere det beste ut av dagen. Ja har dei rett i det så ahr vi ein skikkelig sommer å sjå frem til. Vi får vente å sjå korleis den blir.
Det er sant det er greit å ha alt det du sei. Og vi er jo heldige her da. Har egentlig ingen ting å klage over.
God søndag

Sidselsidserk

13.03.2016 kl.10:25

Grått i Trøndelag også i dag etter en fantastisk lørdag. Tenker dagen i dag går til baking og håndarbeid. I dag skal jeg starte på nytt prosjekt og det er alltid spennende.

Ønsker deg en fin dag Greta, håper formen kommer seg.

Klem

gretashobby

13.03.2016 kl.11:25

Sidselsidserk: Vi hadde bedre ver i går, men det tjukna til utpå dagen. Høyres ut som ein fin dag det. Å så kjekt. Gleder emg til eg og skal begynne på det.
Ja da den gjør det. takk for det. Fin dag ønsker eg deg også.
Klem

Hobbystua

13.03.2016 kl.11:30

Hei på deg Greta:-) Dette var noen flotte bilder av en blid og fornøyd Greta i nydelig sommervær. Ja heldigvis går vi den rette veien men trist at du har en slik dag som kroppen lider på grunn av dårlig vær. Håper du kjenner deg bedre når du har fått gått deg en tur slik at du får myknet opp litt. Her ser det ut til at solen trenger igjennom et tynt skydekke nå så det blir nok en grei dag her nede. Snart klar for og innta sofaen med heklenålen og masse fin sport på tv. Men trasig at du har fått strikkeplagg i retur nå og hva er det du har gjort galt da? For lite eller for stort? Håper du får ordnet dette så kunden kan få det tilbake. Trist for deg og bli sittende med slikt for det er jo en jobb som tar tid og garn er heller ikke billig lenger. Men ønsker deg og T en riktig fin dag og kos deg så godt du bare kan:-)) Klem fra Marianne:-))

gretashobby

13.03.2016 kl.11:36

Hobbystua: Hei på deg Marianne. Tusen takk skal du ha. Trengte litt sommerbilder i dag. JA det er kjedelig, men sånn er livet . Og egentlig så har eg det vel bra og burde ikkje klage. Eg og vi som bor i Norge er veldig heldige som bor i dette landet.
Det gjer eg takk for omtanken vennen. Det høres bra ut nyt dagen du.
Ja tv'en er alt på men har ikkje kome meg bort i sofaen enno. Men får med emg det som skjer no og.
JA det var kjedelig. Eg får sjå kva det er som er galt. Kundene var hvertfall ikkje fornøgd. Skal studere dem godt. Og sjå om det er noe eg kunne gjort annleis eller kva det er.
Håper det er ting som kan selges ja. For ellers taper eg ein del penger. Men har eg gjort ein dårlig jobb, så må eg o ta det på mi eiga pakke.
Eg har kome meg over det. Så får eg sjå korleis det er når eg får det i retur. Takk for gode ønsker.Håper dagen deres også blir flott til deg og begge gutta dine. klem fra Greta. T hilser også

joy

13.03.2016 kl.12:11

her er det også grått og trist vær. jeg våknet med sterke hodepine men klarte å legge ut noen innlegg. Men hodepinen fortsetter å dundre. så ettet frokost la jeg igjen og sov til nå og mannen er ikke i form heller for han sov også. uvanlig for oss som er tidlig opp bestandig:)

Men trenger bare sikkert hvile:)

når det gjelder strikkengen, synd at du fikk to iretur, men kandskje noen andre vil kjøpe dem? jeg synes du er kjempeflink med håndarbeid. Lykke til videre.

gretashobby

13.03.2016 kl.12:40

joy: Er vel samme veret på heile vestsiden av Norge. Det er nok veret som har skulda. Vi er ikkje iform vi heller.
Ja det er det. Men sånn er det no bare. Vi får håpe det. Men først skal eg sjå nøye på dem når eg får dem tilbake, for å sjå om dei er salgbare.
Tusen takk skal du ha vennen. Klem og fin dag til dere begge.håper formen kommer seg. klem

tepausen.blogg.no

13.03.2016 kl.12:12

Så flotte bilder og så pen du er.

Ja det er vår og snart sommer,men førstmåjeg så mer frø før sommeren ;-)

gretashobby

13.03.2016 kl.12:42

tepausen.blogg.no: Takk for det og tusen takk for at du syns det. om ei gammel dame.
JA det går rette veien. Og du må vel det ja. HA ein fin søndag

aina

13.03.2016 kl.14:22

Lurt å minne oss på at det faktisk blir sommer igjen:))

gretashobby

13.03.2016 kl.18:03

aina: Ja i dag trengte eg det.

annebe

13.03.2016 kl.16:50

Herlig bilde av deg med masse utstråling...)) Er så mye bedre å være til på varme sommerdager..men greit med litt variasjon..men håper på en lang fin sommer :))

Grått her i dag..med sol som har forsøkt å komme igjennom skylaget..men ikke fått det til...:)) Har fått til en liten gåtur i dag vi også..og nå så jeg akkurat en spennende innspurt på tv :)) Kos deg med strikking og annet videre i dag :) Klem <3

gretashobby

13.03.2016 kl.18:05

annebe: Tusen takk vennen. Ja det er det heilt klart. Jo da det er jo det. Enig med deg.
Skikkelig grått heile dagen her og regn. Ja aj. vi har varma oss med sport på tv.
Det gjør godt det å bevege seg litt.
Eg har og skal det . Klem til deg også vennen <3

AnnetteK

13.03.2016 kl.18:38

Å se på flotte sommerbilder er ofte til god hjelp på grå og tunge dager :)

Håper dagen ble bedre etter hvert

gretashobby

14.03.2016 kl.08:28

AnnetteK: Ja eg fant ut i går at eg trengte noen sommerbilder å kvile augene på.
Det vart den heilt klart.

irene

13.03.2016 kl.20:29

Hei. Fint sommerbilde av deg. Fine bilder. Har vært litt grått idag men det gjorde ingenting når det var noe bra sport på tv. Vi er nettopp kommet hjem fra campingvognen. Har gjort den klar for påske. Ellers har vi gått litt turer i helg. Fin kveld. En søndag klem her ifra.

gretashobby

14.03.2016 kl.08:30

irene: Tusen takk for det. Takk :).Du har eit poeng der. Tenkt om det hadde vore strålandes sol, da hadde det jo vore ille å sittet inne å sett på.
Ja dere har jo den dere ja. Greit å gjere den klar for påsken. Dere har virkelig kost dere med andre ord. Så bra da. Håper du får ei fin og god uke fremover

fjellgeitbundingen

14.03.2016 kl.07:05

Hei Greta. Fine bilder. Godt å sette seg i humør. Kjedelig med misfornøyde kunder. Blir jo spennende å høre om det er noe galt med det, eller om de bruker det som ynnskylding for å ikke kjøpe det. Folk gjør jo også mye rart..

gretashobby

14.03.2016 kl.08:33

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Takk for det. Ja det er ikkje gøy. Men det var vel på tide eg fikk oppleve det eg og. Hehe, ja du kan så sei. Det er sant.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits