Har begynt å tenke på neste vinter :) eller var det variasjon eg trengte

God morgen. Litt småregn i dag. Eller det har småregna i natt, så får vi sjå korleis dagen blir vermessig. ellers så har eg vel ingen store planer. Bevege meg litt, sjå på skisport på tv, gjere litt forefallende og strikke. Men med så løse planer kan jo dagen bli spennede den. 

I går fant eg ut at no måtte eg strikke på litt anna enn på bare genseren. Eg ahr jo flere påbegynte, men syns det var på tide å tenke neste vinter hehe. Så gale var det vel ikkje da egentlig, men kanskje. Denne vinteren har det jo vore ganske så kaldt, og eg har savna eit skikkelig varmt skjerf. HAr fler foldige halser og eit par skjerf, men no ville eg ha eit som eg låg godt rundt halsen og som er tjukt og varmt. Derfor kjøpte eg meg noen nøster med easy østafore som eg har vist før. 

Dermed så tok eg ut ein tråd og la opp så lenge den varte. Det vart 41 masker. Så da strikker eg skjerf i easy med 41 masker på p nr 8


Det måtte vere eit enkelt skjerf, siden eg skulle strikke på det på ettermiddag og kveld. Ser at det blir ikkje noe langt skjerf, men det er ikkje nødvendig. Bare eg får lagt det godt rundt halsen inni vinterjakka. Fargen er mørk grønn. Prøvde både med og uten blitz. Uten vart nerest rett. Om eg strikker mer på dette i løpet av dagen sjå det veit ingen. På dagtid blir det genser no og så får eg pusle med andre ting på ettermiddag og kveld. Noe anna som ikkje ahr pinne nr 3. No trenger eg variasjon.

Ellers har eg ingen filosofiske tanker i dag. Og ingen kontroversielle meninger. Vel det er kasnkje ikkje sant. Men dei holder eg akkurat i dag for emg sjølv hvertfall. Ønsker dere bare ein god dag eg. Ein dag eg håper dere benytter godt.
 

17 kommentarer

Liv V.

18.03.2016 kl.08:21

God morgen. Jaja, tankane sine styrer en sjøl... Du er ute i god tid i alle fall. 😅 Velge å tru at det var variasjonen du var ute etter. Skjerfet er veldig fint. Enkelt...det kan diskuterast. 😊

Eg kjenne litt uro for at eg ikkje ha skaffa meg noe påskestrikk. Hehehe. Var tenkt å berre strikke sokker, men nå får eg sjå om eg skal ha noe i bakhånd. Blir nok det. 😃

(Du sender meld. du når det passa for deg med besøk, så satsa vi på at eg kan komme en tur.)

Skal nedover med Eirin seinare. Så er det vel en del TVsport idag. Skal sitte med god samvittighet idag. Ligger godt an til påske. Blir nok en bra dag, idag og. 😃 Klem.

gretashobby

18.03.2016 kl.08:37

Liv V.: Hei på deg. Ja det er sant. Hehe, ja denne gangen er eg visst det hehe. Det var nok variasjonen og da var pinner nr 8 herlig avveksling til p nr 3. Jo dette er faktisk veldig eneklt. Det er sikkert :).
Kan vere greit å hanoe anna enn bare sokke strikk i påsken da. Du finner nok på noe.
Det er ein avtale. :)
Da får du handla inn det som trengs da. Gleder emg til å sjå tv sport eg og. Må kanskje sjekke når det starter. Gjekk glipp av spenninga med Kilde i går. Nyt dagen klem

Ellbjørg Skinderhaug

18.03.2016 kl.08:29

Fletter ja---- . Det blir med deg og fletter-- som med meg og votter Dette blir godt og smidig rundt halsen din neste vinter.( om ikke noen andre og syns det og drar med det)

Jeg begynte på et par votter som stod i siste familien i går kveld. Strikka et stykke og såg noe var galt--- rekket opp og strikka på nytt like langt-- fremdeles noe galt. Ga meg ikke , men da det var leggetid satt jeg att med bare vrangborden. Må prøve på nytt med nytt hode. Får besøk i ettermiddag så no blir det vel best med strikking på den røde tunikaer noen dager der det er rettstrikk og en farge.

Ute er det lett yr og gråvær. Store skitne snødunger og bløtt. Det må vel være slik før det blir bart. " Fatt mot" det går mot vår☀️☀️

gretashobby

18.03.2016 kl.08:44

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, men dette er falske fletter og det er veldig enkelt og ein trenger ikkje neon hjelpe pinner. Men ja eg elsker fletter. Det blir det nok. Hm, det kan vi da ikkje tro vel hm.
Så kjedelig da. Er sikkert feil i oppskrifta, det er eg sikker på. For du strikker ikkje feil flere ganger det tviler eg på.
Med besøk i huset er det nok best med enkelt strikk ja. Eit man bare kan tatil og strikke uten å tenke. KAn ikkje sitte med ansen ned i ei vanskelig oppskrift hvertfall.
Samme veret som her da. Bare det at vi ahr minimalt med snø på bakken da. Men noen brøytekanter og dei er skitne dei. Det går mot vår det er i hvertfall sikkert

fruensvilje

18.03.2016 kl.09:22

god morgen.Ja dette blir et flott skjerf,og enkelt for deg,men jeg og fletter hadde vært en utfordring hi hi .Kos deg med dagen ,eg skal lufte TinTin så blir det nok litt husarbeid tenker eg )

gretashobby

18.03.2016 kl.12:01

fruensvilje: HEi på deg.Tusen takk. Dette er falske fletter så det hadde ikkje vore noe problem for deg heller.
takk, har brukt dagen i tlf i dag. No er det lunch og litt skisport. Så blir det eit par turer ut etter kvart. nyt dagen din vennen

Liv T gjesdal

18.03.2016 kl.09:41

Hei. Jadet blir jo et flott skjerf med flotte fletter Blir tykt og godt .Tro hva jeg skal gjøre idag jo jeg skal strikke siste belegget på jakken ble ikke ferdig igår heklet sidene strikket halsen i 2 farger og fikk strikket belegg til den ene siden Gjett om jeg er lei.Mye arbeid å montere.Er lei nå. Var en tur igår var nydeligt vær.Håper du får en fine dag .Sender deg og en klem

gretashobby

18.03.2016 kl.12:03

Liv T gjesdal: Tusen takk . Det skal bli bra det. Du er dyktig. Blir nok ei flott kofte dette. Masse arbeide har eg skjønt. Nyt dagen stor stor kelm

mediakaos

18.03.2016 kl.09:42

Det ser ut til å bli like lekkert som det andre du lager! Moro å se at det er andre også, som starter på flere ting samtidig :)

gretashobby

18.03.2016 kl.12:04

mediakaos: Tusent akk for det. Eg har alltid mange arbeid på gang eg. Kan ikkje bare ha eit nei.

AnnetteK

18.03.2016 kl.15:10

God helg!

Hobbystua

18.03.2016 kl.17:53

Heisan Greta:-) Ja jeg kjenner deg så godt her nå etter flere år så ingen uvanlighet at du har flere strikk og holde på med. Men du er jo så rask med pinnene så ferdig blir du jo uansett. Men et fint skjerf blir det og falske fletter er flott:-) Godt og ha noe klart for neste vinter,,men nå vil vi vel bare tenke på vår og en deilig sommer aller først. Må du ha en fin kveld og helg og hils så mye til Torstein også:-)

gretashobby

18.03.2016 kl.18:19

Hobbystua: Hei på deg MArainane. Det er sant ja. Tusen takk for fin omtale. Takk takk, ja eg syns det og som du veit så er det ikkje så vanskelig som mange tror.
Ja greit å ha noe kalrt til enste vinter. Og ja eg er enig. No vil vi ha vår og varme. Men vi må kanskje vente til uti neste månad før vi kan regne med varme.
Takk det samme til deg og gutta dine kjære MArianne. klem

fjellgeitbundingen

19.03.2016 kl.07:16

Hei, dette skjerfet blir lekkert. Sikkert like greit å strikke det nå før det blir for mye sommer, og deiligå ha vintergardroben klar når sen høsten setter inn. Ble nå nysgjerrig på hva som rørte seg i hodet ditt i dag, Greta og som kanskje er vanskelig å sette ord og skrive om, eller som du ikke vil dele med hele verden? Mon tro hva det kan være? Nei, burde kanskje laget et lite innlegg nå, men lurte på å bruke litt lengre tid på innlegget. Hadde lyst til å lage et nytt påskeinnlegg jeg da. Kjenner jeg er i påskestemning ;)

gretashobby

19.03.2016 kl.08:22

fjellgeitbundingen: Tusen takk skal du ha. Ja det er eit godt poeng. Ja kanskje eg bør strikke enda mer til meg sjølv til den tid. Vi får sjå. Hehe du er oppservang du. Mulig du får vite det snart.
Skal snart skrive innlegg eg også. Her regner det i dag, så i påskestemning er eg ikkje. Ha ein fin dag uansett ver og kva du gjør no

mimouna

22.03.2016 kl.13:24

Tykke sjal trenger ikke å være så lange, det blir fort klumpete å surre dem mange ganger rundt halsen. Dette ser bra ut!

Lurer på om det er pga den grønne bakgrunnen på bloggen din, for dette ser også grått ut på min skjerm. Snodig.

gretashobby

22.03.2016 kl.18:23

mimouna: Det tror eg blir langt nok. Har ikkje strikket meir på det siden sist. hm kanskje eg bør forandre på bakgrunnsfargen. Ja ja.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits