Strikking.......Biltema

God morgen. I dag blir ein fin dag vermessig. Det som skal gjerast innomhus må  gjerast tidlig. For utpådagen kjem sola. Det blir bra. Men først tror eg at eg skal bake litt sånn bakst til meg. Vi får sjå. Aller frst blir det frokost og b,ogg er tanken.

Vi hadde ein fin tur til Førde i går. Fikk gjort alt vi skulle og litt til. Og så hadde vi eit bedre måltid og skeia ut med kake etterpå. Det vart i meste alget. Vi var i overkant mett. Men det var kanksje greit det. For det var mathandel etterpå. Da handla vi ikkje inn ting fordi vi var sulten hvertfall.

Vi var innom Biltema og så ropte T på meg. Kom å sjå på denne sa han. Lydig som eg er, satte eg til sides det eg ahdde gunne frem og gjekk mot han. Har du lyst på denne, sa han


Det hadde eg sjølvsagt. HAr ikkje  fylt i strikkepinner og tilbehør her. Her er det plass til det meste. Orket ikkje å begynne jobben med å fylle inn i går, men gleder emg til å gjøre det i dag. Egentlig er jo dette ei verktøys veske. Men dei ahr skjjønt at den også passer til strikk, for det var ei som var fylt med både nøster, pinner og diverse andre ting. No blir det orden no og lett å ta med på reiser. 


Nar den er fylt og lagt sammen, tar den ikkje mye plass. Gleder emg til å fylle  den ja. 

Kjøpte ikkje garn i Førde. HAr nok og no bør lageret minke. er nok best det. Ikkje så  mye  spennende det andre som vi handla. Mest nødvendige ting og kanskje n oe som ikkje var heilt nødvendig. Men kanskje hehe. Heile dagen gjekk hvertfall og vi var ganske slitne når vi kom heim. Hadde bestemt oss for å gå ein liten tur alikevel. Mye trakking i Førde, men da gjorde det godt å få lange ut eit par km før ein fann sofaen og kunne slappe av med eit strikketøy. I går  strikket eg brot på p nr 2,5, så det er ikkje mye å vise frem akkurat. Venter litt med det. 

Nei skal eg få baka får eg vel avslutta her. HA ein spurdelende dag. Og kom dere ut. Det er id ag det er sol og fint. God påske til dere som drar i påskefejllet eller andre steder
 

21 kommentarer

fjellgeitbundingen

23.03.2016 kl.09:15

Hri Greta, det var ei kjekk veske. Hørtest kjekt ut å få tatt handlinga til påske. Venter dere besøk, eller blir dere alene i påsken? Koselig dere har sol i dag. Du må bare benytte anledningen å komme deg ut, ser jo ikke så lovende ut for resten av påsken på værmeldinga... Her snør det i dag, men er meldt bedre vær fra i morgen. Håper vi er friske til å kunne være ute, men har heldigvis massevis håndarbeid, god mat og brettspill å kunne kose oss med. Blir nok en fin påske uansett ;)

gretashobby

23.03.2016 kl.11:39

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Ja det er ei kjekk vske. No er den fylt Og eg tror den vil funke.
Viss ein ser inn i kjøleskapet vårt og matlageret, så skulle ein tro det. Men vi får ikkje besøk i påsken. viss ikkje noen kjem på spontavisitt da . Får besøk etter på ske.
Her er det frtsatt kaldt, så vi har drøya turen ut. Blir vel ikkje før utpådagen, siden sola kjem så seinther enno. Men har brukt formiddgen godt.
Du får bruke dagene til noe kjekt uansett ver og friskhetsgrad hehe. Det blir det nok ja. HA ein god dag vennen

Liv T gjesdal

23.03.2016 kl.11:52

Hei.Fikk den væska til jul for et og et halvt år siden ,Skulle nok ha rydda opp i den nå for det er ikke system.Måtte en tur til leftdal og bytte telefonen jeg hadde kjøpt da sim korte ikke virket,Har dagfått ordnet det nå.Mye stress.Hadde en fine dag med guttene og Rosa Linn i går Ble bittelitt garnkjøp,Holder på med 4 ting nå.Snabeltrusen som vår faste buss sjåfør skal få i august sokker og strikke håndkle og den nye kofta.Godt å ha litt å velge i.Skal i selskap i kveld blir litt mye men sånn er det.Her er strålende sol så jeg må nok ut å ha litt sol.Ønsker deg en fine dag og goe klem

gretashobby

23.03.2016 kl.17:17

Liv T gjesdal: Hei. Håper eg klarer å holde orden i min no. Har systimatisert det i veska no. Så kjedelig da. Men godt at du har fått ordna det no da. Så kjekt da. Eg liker ikkje snabeltruser eg. Men det er no meg da. Eg veit ikkje kor mange strikk eg har n. Men det er nok ein del ja. Kasnkje eg bør rekne saman ein dag. Du får kose deg i kveld også da. Det går nok greit. Fikk nytt finveret etter kvart vi også. HA ein fin kveld og ei god natt. Klem

Ellbjørg Skinderhaug

23.03.2016 kl.12:26

Såg ut som det vart en nyttig tur til Førde i går.

I dag er ein ny dag--- med bedre vær her og. Vi har ryddet litt etter første " påskepulje " som drog i går kveld. Var utover og såg om båten etter alt regnet, men den låg fint. Der ute var tjelden kommet og dreiv og ruska litt i den gamle reirplassen sin. Litt tidlig å legge egg enda, men de dreiv vel og diskuterte hvor mange unger de skulle ha i år tenker jeg---😀

gretashobby

23.03.2016 kl.17:19

Ellbjørg Skinderhaug: Det var det.
I dag har det vore ein fin dg. Både vermessig og ellers. Godt å få rydda opp før neste pulje kejm. Så bra da at båten hadde det bra sjølv om det har vore mykje regn og blåst.
Tjelden er eit vårtegn hos dere da. Kjekt det. :)

Oddbjørg

23.03.2016 kl.13:07

Hei, hei!

Veska du fekk i går, såg veldig praktisk ut til strikkepinnar m.m.

Stort sett grått, kaldt og vind i dag, så eg held meg inne. Har sydd nokre saumar; no skal strikkinga snart fram.

Ha ein fin onsdag!

gretashobby

23.03.2016 kl.17:22

Oddbjørg: Hei på deg. Ja den var praktisk. HAr fylt den no med pinner av alle slag. Huff da. Vihar hatt nydelig ver i dag. Men venta med å gå ut til sola hadde kome over fjellet og varma opp litt.
Du har nokk fått sydd litt og sikkert kosa deg med masse strikk du. No skal eg snrt finne frem strikkepinnene eg også. Fin kveld til dere

mimouna

23.03.2016 kl.14:37

Her var det sol på formiddagen, nå skyer det over. Men vi kom oss i alle fall ut, det gjorde godt. Høres ut som om dere hadde en grei Førde-tur, og den mappen var smart! Har den et navn/varenummer? Far i huset kjører forbi Biltema minst to ganger om dagen, og noe som holder orden i strikkepinner og slikt bør han jo ønske seg, hihi.

Kos deg ute i solen! :)

gretashobby

23.03.2016 kl.17:25

mimouna: Hei vennen. Her har det vore klar himmel og fint ver heile dagen. Sola kom kl 12 hos oss. Så i ett tida gjekk vi ut. Fikk oss ein fin tur. Deilig det. Ja det hadde vi. Kjekke tur det. Ser at du har fått svar fra Berit, men om du ikkje ser det. Så har den varenr 20 601 Verktøyveske. JA da kan han stikke innom å få tak i. Den var ikkje dyr heller. JA det bør han virkelig ønske seg.
No er det snart på tide å finne frem eit av mine mange strikk. Fin kveld til dere klem. p.s. skriver ein dag

Berit

23.03.2016 kl.15:43

Verktøyveska har nr 20 601 og jeg har den selv. Veldig greit å ha pinner og utstyr samlet! Jeg har pinner nok til to vesker :D

Ønsker dere en flott påske!

gretashobby

23.03.2016 kl.17:26

Berit: Takk for hjelpa med navn og nr vennen. Fikk plass til alle mine i denne eine eg. Og det er eg glad for. HAr noen ledige rom også.
Flott påske til deg og dine også

Liv V.

23.03.2016 kl.16:12

Hei. Var på handel...idag og. Heldigvis to rød dager nå. 😃 Så hadde vi besøk resten av formiddagen. Det var kjekt. 😃Nå har eg landa i godstolen med strikket mitt.

Den veska har det vært god reklame for på Strikkesidene siste året. Ser kjekk ut den. På reise er den nok super.

Ser bra ut ang. været etter påske. Like greit å få besøk da.

Han en fin kveld. Klem.

gretashobby

23.03.2016 kl.17:29

Liv V.: Hei. Ja greit å vere ferdig med handling. Eg trur ikkje eg treng å ahndle meir denne månaden hehe. Så kjekt da. Koselig emd besøk. Har ikkje fått strikka noe i dag enno, men snart skal eg og finne frem eit av strikka mine. Kasnkje to, men eit i gangen hehe.
HAr sett mye om den før ja. Men aldri tenkt på den til meg sjølv. Men no er eg glad at T kjøpte den til meg. Fin orden i alle pinnen med tilbehør no.
Så bra. Så langt frem ahr eg ikkje sett. Er ikkje før den 31. da.
Ha ein fin kveld du også vennen. klem

fruensvilje

23.03.2016 kl.19:30

T har iallefall skjønt det,en slik veske kunne eg og tenkt meg )) så det får eg tenke på om eg er nær biltema en gang hi hi .Synes det er lov å skeie ut ,så lenge det ikke er hele tiden .

Ja garnlager bør nok krympe hos mange av oss,jeg skal iallefall ikke kjøpe garn på lenge for her har eg flere kasser fulle ))

Håper du fikk en fin dag i sola i dag,det gjorde eg og det trengs for i morgen melder dei desverre regn igjen

gretashobby

24.03.2016 kl.08:37

fruensvilje: Ja han har skjønt det. Kanskje han har vore irritert over noen pinner og utstyr.... Ja det kan du. Kanskje det går å bestille også?
Ja det er det. Og vi hadde noe å feire ;)
Eg må hvertfall få krympa det. HEr blir det ikkje kjøpt garn viss ikkje eg får store oppdrag.
Fikk fin både inne og ute dag.
Ikkje kome noe nedbør her enno. Håper vi rekker oss ein tur før det kjem. Men vi har regnklede så det går nok bra uansett. Nyt dagen

tepausen.blogg.no

23.03.2016 kl.20:40

Så lurt at han fant den til deg. Jeg skal jammen se etter den neste gang jeg er med på biltema.

Ha en fin kveld.

gretashobby

24.03.2016 kl.08:38

tepausen.blogg.no: JA det var veldig kjekt. Er ikkje dum han T en min. Det bør du ja. Ha ein fin dag

tepausen.blogg.no

24.03.2016 kl.10:11

Jeg har også en T <3

gretashobby

24.03.2016 kl.12:52

tepausen.blogg.no: Så gøy da :)

tepausen.blogg.no

24.03.2016 kl.23:17

Ja det synes jeg er bra

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits