Baking, tur og strikking. Det var dagen min i går

God morgen. God morgen. Skya + 1 g men foreløpig ingen nedbør. Det er dagens vermelding. 

I går vart ein svært aktiv dag. Starta som vanlig her ved pc'en. Men her vart eg ikkje lenge. HAdde planer om to bakster. Det vart 3. Det vil sei dobbel porsjon av desse polarbrøda


Midt i baksten dette. Vart flere slike og to brett med ein annan sort. Men dei har eg visst ikkje fotografert. Ingen krise det kanskje. Fikk også flytta og samla så og sei alle strikkepinnene mine med tilbehør i den nye veska


Her er plass til mer


Håper at eg klarer å holde orden her no da. Burde vore enkelt, viss eg gidd å legge på plass pinner eg blir ferdig med. VAr kjekk syssel dette. Veldig greit når ein er på ruese. Tar bare med heile dritten og kan pylle på med litt garn og div også.  :)

Vi hadde ei rolig stund midt på dagen med lunch og kryssord. Vi ventet på at sola  skulle komme seg over fjellet og varme opp lufta litt. Da vi var fornøgd med tempratueren. Syklet, gjekk, syklet og gjekk vi på tur. HAdde planer om å gå lengre. Men vi måtte gi oss. Vi hadde bare småsko. 


Her har T gitt seg, men så fant vi ut at vi skulle prøve litt ti og vi kom oss et stykkje lengre. 


Her vart det stopp. Det var hardt og glatt og da passer det ikkje med joggesko for tørt føre. Vi burde ha visst bedre, for det er ikkje mye sol her borte. Men det er typisk oss å bomme slik hehe. Men vi  fikk oss ein fin tur. Vi gjekk tilbake. Syklet ein runde og gjekk ein annan plass før vi sykla heim. Ein fin tur. Det var første sykkeltur på T i år, så det vart nok. Kanskje i meste laget...

Vi rakk  også ein tur i sentrum for å kjøpe inn det allersiste før påske. Skal ikkje handle meir i år, nei eg mente i mars da hehe. 

Etter middag var det endelig tid for å sette seg ned med strikketøyet. I går var det min nye høstgenser eg strikket på. 


Har forandret en del på fargene eg skulle bruke på denne genseren. Da er det greit å ha litt lager, når ein finn ut  at man vil ha andre farger enn først tenkt. To av fargene kjøpte eg og to hadde eg i lageret og byttet ut med dei eg kjøpte. Tror denne kan bli fin. Men no må eg legge vekk  så tynne pinner ei stund. Har god tid på denne da. Tror det blir pinner nr 4 i dag. Det var dagen min i går. I dag tror eg dagen blir mye roligere. Vi skal gå igjennom eine boda. Eller eg vil det så får eg håpe eg får med meg T på det. Så får vi satse på ein tur ut og så får dagen bli som den blir. Korleis har påsken din vore så langt. ?
  

26 kommentarer

Liv V.

24.03.2016 kl.08:57

Hei. Fikk gjort en heil del i går du da. Timane flyr jo når en er opptatt med noe, altfor fort. Du får finne roen idag da. Det har eg gjort. Hehe. 😄

Ser ut som det blir en fin genser. Ka hete mønsteret? P. 2,5, åssen garn du bruka da??? Men jamen er det praktisk med sånt garn. Da kan en bruke genseren under et ytterplagg. 😃

Nei, nå får eg vel komme meg på badet. På tide, men har ikkje akkurat vært noe som hasta. 😊 Ha en super dag. Klem.

gretashobby

24.03.2016 kl.09:02

Liv V.: HEi. Ja fikk mye ut av dagen i går. JA dagen forsvann for meg . Men det er jo bedre det enn at ein sitter og venter på at tida skal gå :). Skal gjøre det, tror eg.
Tror det kan bli bra ja.
Det er eit utgått mønster fra DAlegarn sa ho på butikken. Så eg fikk kopi av oppskriften. Skal vise frem bilde av oppskrifta i eit sienre innlegg. Ikkje p nr 2,5 men 3. Må sjekke kva eg skrev skjønner eg. Bruker tynn merino fra sandnes. Det kan ein og så kan ein bruke den som ein vanlig gneser uten noe inni.
Hm kanskje eg og skulle kome meg på badet. Greit å skifte til vanlige klede før dagen går .
Super dag til deg også. klem

Ellbjørg Skinderhaug

24.03.2016 kl.09:11

Sannelig er du aktiv blitt . Bra. Det er tegn på at vinterens influensa holder på og slippe taket på skrotten.

Enn at du drar med deg T ut på tur med sommerjoggesko og uten lue--- fy deg. Håper han ikke blir forkjøla igjen.

Snart blir vel disse veiene snøfrie så det går bedre. Men en frisk tur såg det ut som det vart. Vi var ute ved sjøen og såg om båten etter alt regnet. Den låg fint, og ute ved sjøen lukta det litt vår og tang. Idag har jeg funnet en stor pose kanelsnurrer i fryseren som jeg skal tine. Tar en tur og besøker tre små oldebarn og håper det går an og sitte ute med kaffe-saft og snurrer😀 men først blir det en time med strikketøyet i fred og ro.

gretashobby

24.03.2016 kl.12:44

Ellbjørg Skinderhaug: HAr blitt det ja. Kjekt det. Det er sant. Føler meg ganske så frisk slik for tiden.
Beklager det gjorde eg ja. Men det var varmt i sola.da. Det gjekk bra hehe.
JA håper på det. Hadde vore kjekt å fått gått heile stien snart. Trenger litt flere steder å gå på. Var ein fin tur da.
Det høres godt ut. Det har eg og lyst på. Heldigvis har eg det ikkje min lille fryser. Det høres herlig ut. Her er det småregn og +4 så ikke noe å sitte ute i nei. Så vi har begynt å forberede til til høsten. Mye som kan gjøres no og. Strikketøyet har ligget fint i kurven her i dag enno. Får sjå etter lunch eller så tar eg litt til av det andre. Nyt dagen med dei små og litt større.

24.03.2016 kl.09:15

Ser du hadde ein aktiv dag i går. Då er det greit med ein rolegare i dag. Baksten ser god ut som vanleg.

Den genseren kjem til å verta kjempefin! Flotte fargar. Kva garn brukar du?

Påska så langt har vori bra. Hadde ein fin tirsdagskveld med gjester. I går sydde og strikka eg litt. No har min kjære fri til tirsdag. Vi har ikkje lagt dei store planane, men i dag vert det truleg skitur saman med svigerinna mi og mannen. Det er overskya. Kom ein del snø i går ettermiddag og kveld. Seinare på dagen kjem nok strikkinga fram, sjølv om det ikkje vert så mange omgonger. Litt er betre enn ingenting :-)

Ønskjer deg og T ein fin skjærtorsdag!

gretashobby

24.03.2016 kl.12:49

Anonym: Eg hadde det Oddbjørg :). Tenkte at det var deg og så såg eg neste kommentar og såg eg ahdde rett. Det tror eg også. Eg bruker tynn merino fra sandnes.
Høyres ut som dere har ei fin påske å sjå frem til. Det er bra. Kos dere på ski, så koser vi oss på bare veier.
Takk det samme til dere

Oddbjørg

24.03.2016 kl.09:16

Ser kommentaren min kom utan namn, men du skjøna sikkert kven det var.

irene

24.03.2016 kl.09:48

Hei. En fin morgen her, overskyet nå. Eg tror de har sagt regn senere på dagen. Baksten så veldig god ut. Orden på strikkepinnene har du også fått. Fint mønster på genseren din. Du fikk gjort litt igår ja. Her i campingvognen slapper vi av,går på turer og får lest og strikket litt. Ha en fin dag dere to. Klem

gretashobby

24.03.2016 kl.12:52

irene: HEi. Det småregna når vi var ute å gjekk ein nliten tur. Ble liten turen i dag. For vi trakker så masse inne. No blir det litt pause med kryssord.
Baksten var god, Godt å få orden på pinnene. Ja vi fikk gjort litt ja. Kjekt det :). JA men det er jo det campingvogner og hytter er til for. Vi som bare er heime, får gjort masse men alt er like bra. Klem

annebe

24.03.2016 kl.10:22

Baksten så god ut...mannen bakte brød her om dagen, så nå har vi i fryseren noen dager fremover :)) Smart den" veska" du kjøpte, greit med litt orden..selv om det fort blir rotete igjen..hehe..

Fint dere fikk en tur ut selv om sola ikke slo til..men ser blå himmel bak der ..og T ser jo sporty ut :)) Delikate farger på strikketøyet..blir nok en fin genser det der :)) Ha en fin dag og klem fra meg <3

gretashobby

24.03.2016 kl.12:56

annebe: Baksten er god. Eg liker den eg. Spes når eg varmer den i steikovnen rett før man skal spise den. Godt å ha litt i fryseren. Hehe, skal ikkje bli rot igjen. Skal holde orden her.
Sol hadde vi på turen. Men sola kjem ikkje over fjellet før kl 12. Derfor ventet vi til sola hadde varma opp før vi gjekk ut. Trodde eg skrev det. HAn er da sporty vet du.
Takk for det. Tror den kan bli bra. Så får vi håpe eg har valgt rett størrelse. Er ei gammel oppskrift.
Håper du koser deg i dag. Stor klem fra meg <3

fruensvilje

24.03.2016 kl.10:23

dei polarbrøda ser bare så deilige ut )

En fin tur,men det må riktige sko til ja,i høgda og der sola ikke tar er det fortsatt snø.

Genseren ser utrolig fin ut,hva slags garn bruker du her ?

gretashobby

24.03.2016 kl.12:58

fruensvilje: Dei er det Connie. Sikker på at du hadde likt dem. Du burde prøve dem.
Det var fin tur og når vi dro tilbake og syklet litt fikk vi gått mer. Det er ikkje i høgda da. Men fremover dalen. Derfor vi hadde feil sko.
Eg bruker tynn merino fra Sandnes. Håper den blir passende og så bra som eg tror. HA ein fin dag vennen. klem

tepausen.blogg.no

24.03.2016 kl.10:30

Så flott dag du hadde, den inneholdt ting jeg også liker å gjøre. Så fint det ble med etuiet du kjøpte. Jeg må nok på biltema og skal spør om T vil bli med ellers drar jeg alene

gretashobby

24.03.2016 kl.13:01

tepausen.blogg.no: JA det var ein fin dag. Du bør dra på biltema, så får du ta med deg T'en din. Det er lurt det. Da finner kanskje han noe også. fin dag til deg dere også

mimouna

24.03.2016 kl.10:56

Du fikk jo mye ut av den dagen! Og det er en god følelse å ha vært så effektiv. Nytt bakverk i fryseren, velordnede strikkemapper (Jeg MÅ ha en sånn jeg også!) handling og tur. Da er det bare å finne roen og klappe seg selv litt på skulderen. Fin ny genser du har begynt på. :)

Masse snø på turen deres, det var nok lurt å ikke våge seg oppover der i joggesko. Men en sykkeltur er heller ikke så dumt.

Her plaskregner det, og jeg rydder og baker til uventet besøk. Men det blir koselig, det. Stapper alt rotet inn på et rom og lukker døren godt igjen, hihi. Så får jeg fortsette når gjestene har gått.

Ha en fin dag du også! *klem*

gretashobby

24.03.2016 kl.13:07

mimouna: JA eg fikk det :). JA hadde god samvittighet på kvelden . Det er godt det. JA du må ha ein slik ein. Det er veldig nødvendig. Sappa godt av i går. I dag er eg på an att med heilt andre ting. Takk tror den kan bli bra.
Det var mye mer enn vi hadde forutsatt ja. Tar nok ikkje så mye sola der. Vi fikk sykla og så gjekk vi ein annan stad.
Vi var ute å gjekk ein mini tur. Da småregne det. No er det litt snø i lufta. Liker ikkje. Men da får ein kose seg inne. Skal rydde og få satt vekk litt til før strikketøyet kjem frem.
Så kjekt med uventa besøk da. Hehe, slik kan det gjøres også. Godt dei ikkje skal overnatte da hehe. takk takk du og

Liv T gjesdal

24.03.2016 kl.11:19

Hei,Dagen min i går forsvant i å prøve å få bytte den nye mobilen for vi fikk ikke simkorte til å virke,så Totto og jeg måtte inn til Leftdal og der gikk det fort en time eller to,Men vi fikk da ordnet det og endelig etter å ha hatt den i 1 uke virker den,Ellers var det selskap og jeg kom hjem kl halv 2.Gjett hvordan min dag blir i dag.Så nydelig strikk du hr begynt på.Akkurat mine farger.Det blir nydelig.Jeg bakte rundstykker på mandag men de ble ikke helt som jeg ville ha de,Tror de hadde hevet litt for lite.Godt du skal ha en roligere dag i dag ,Kos deg med flott strikketøy å ha en fine dag og goe klem-

gretashobby

24.03.2016 kl.13:10

Liv T gjesdal: Hei. Av og til forsvinner dagene til ting ein helst skulle vore foruten å bruke tid på. Men når enden er god er allting godt.
Tenker du holder deg mest i sofaen eg da. Mine farger er det hvertfall. JA tror det kan bli bra.
Ingen rolig dag ble det her. Fant ut at vi skal gjøre ting vi må gjøre før elelr senere og kan like godt begynne no.
Takk klem til deg og

Hobbystua

24.03.2016 kl.19:42

Heisan Greta:-) En effektiv dag ser det ut som du hadde i går,og når en først setter i gang og bake så er det like greit og lage litt så en kan fryse ned og bare ta opp etter behov:-) Så fin oppbevaringveske du fikk deg nå og jeg har sett flere bloggere som har reklamert for slike vesker fra Biltema,,smarte saker dette og nå tenker jeg T er fornøyd når han skal frem med støvsugeren og slipper og møte på pinner og garn under bordet og sofaen.hihi..:-) Men at du får deg en ny flott genser er det ingen tvil om for denne ser utrolig fin ut. Her har det vært grått i hele dag og det har regnet nå i hele ettermiddag. Men god mat og hygge inne og heklenålen så koser jeg meg her. Fortsatt fin kveld til dere begge to:-))

gretashobby

25.03.2016 kl.08:37

Hobbystua: Hei kjære Marianne. JA det var ein effektiv dag. Har visst litt slike dager denne påsken. Vi koser oss og styrer litt i heimen.
Oppbevarings veska til pinner og slikt er genial. Skal ikkje bli rot mer no nei hehe.
Genseren blir nok fin når den blir ferdig. Den skal vere ferdig til høsten, så ikkje noe som haster. Skal strikke på litt andre ting før den kjem frem att, tror eg.
MAn får kose seg inne når veret ikkje er det beste ute. Og så kle seg godt for å komme seg ut litt. Håper dere får ein flott dag vennen klemmen.

fjellgeitbundingen

24.03.2016 kl.20:14

Heisann, blir fin orden i Biltema veska og genseren ser ut til å bli fin. Også var det fine turbilder :) Håper du går en fin skjærtorsdag, Greta. Formen her er ikke rar, så ser ikke ut til at påsken blir helt som tenkt, men håper at jeg sover av meg denne forkjølelsen til i morgen og at jeg snart kan få litt valuta for påskedagene..

gretashobby

25.03.2016 kl.08:38

fjellgeitbundingen: Hei på deg. Ja det er orden no. Det tror eg den blir når den blir ferdig. Takk for det. Dagen i går var super den. Vi koser oss både inne og ute. Så kjedelig da. Håper det ikkje er den eg hadde da den tok hvertfall 3 uker. Du er flink å gjøre det beste ut av dagene uansett. Klem

tepausen

24.03.2016 kl.23:18

Han finner alltid noe der og det kan ta sin tid

Oldemorbloggen

25.03.2016 kl.07:34

Det såg skikkeleg lurt ut, det systemet du har fått på strikkepinnane dine, spesielt på reiser. Sikkert mange som stormar Biltema no, tenkjer eg. Det blir spennande å sjå korleis genseren blir.

gretashobby

25.03.2016 kl.08:40

Oldemorbloggen: Syns den er veldig praktsik ja. Bare man putter pinnene tilbake når ein er ferdig med dem. Og på reise er den super. Hehe, kanskje det. Ja det blir det

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits