13+14 er vel 27 altså ikkje mye

God morgen. Ja da er påsken over for i år. T dro nett på jobb og eg skal ordne litt klede og divere i dag. Må ein liten tur  i sentrum også. Sende noe og så var det visst tomt for ett par småting. Men ellers skal vi ikkje handle før torsdag, har eg tenkt. 

Som overskrifta antyder så har det ikkje blitt strikket mye desse siste påskedagene nei. For 27 rader på to dager er ikkje akkurat rekord hehe. Men det er desse kryssorda det som har hekta meg heilt hehe. 


Det vil sei fra den siste raden på et beige partiet og opp. Men det har minka med 48 masker da. Så det går jo fortere etter kvart :). Men dette sjalet er slikt strikk man strikker på når ein egentlig ikkje strikker. Såg litt på ein film og litt på nyheter på tv. Da kan ein ikkje løse kryssord eller gjøre andre ting. Ja da vart det jo strikka da. For å sitte å ikkje gjøre noe, ja det kan eg ikkje

Det vart sykkeltur på oss i går. Det og opp frem og rundt om og bak. Tok ikkje tida på turen, men den var mellom 30 og 60 min :). Fikk opp pulsen og følte seg tilfreds etter vi kom heim. Hadde ein stopp for eg måtte bare forevige noen ender som svømte rundt og så krabba opp på isen.


Ikkje det beste bildet. Men eg måtte vere rask da. 

Ellers var en rolig dag heime. Rester til middag og ja bare heilt rolig. Kjedelig syns nok oen, men vi koste oss. Og fikk vel løst ferdig 3 kryssord før vi tok kvelden. :)

Men no er det kvardag att, i hvertfall noen dager. Ha ein riktig så fin kvardag
 

16 kommentarer

fruensvilje

29.03.2016 kl.08:40

God morgen.Er nok slik dei fleste har sin hverdag tenker eg ) en fin tur gjør godt og kjekt når en er to )

Du har nok strikket mer en meg dei siste 2 dagane hi hi,men det skal jo være kos og ikke en jobb på akord så kos deg med å strikke rolig )

gretashobby

29.03.2016 kl.09:03

fruensvilje: Morn vennen. Ja det er nok det. Det er sant. Ekstra kjekt når ein kan gjøre ting sammen.
Hehe, men det er ikkje andre eg samanlikner meg med, men meg sjølv. Farten går nok likedan som vanlig når eg strikker. Men det går ikkje fremover når ein ikkje strikker. Men kva gjør vel det. Eg koser emg uten å strikke også. Så lenge eg har noe anna å gjøre

Ellbjørg Skinderhaug.

29.03.2016 kl.08:53

Sol - vind og varmegrader. Snøen sliter. Må gi tapt i år og.

I dag er det hverdag igjen-- som du antyder. For oss er det ikke så stor forskjell, men i dag blir det nok litt rydding etter påska, og spakner vinden blir det vel en time på verandaen. Det sjalet ditt vokser fort nok----😀

gretashobby

29.03.2016 kl.09:05

Ellbjørg Skinderhaug.: Så og sei vindstille og småregn her. Og varmegrader sjølvsagt. Ja no går det nok mot vår på rett.
JA det er hverdag og litt annleis er det vel likevel, sjølv om begge har fri kvar dag. Godt å få rydda opp att og det høres deilig ut med ein time på verandaen da. Nyt dagen

Oddbjørg

29.03.2016 kl.09:08

Ja, no er kvardagen her igjen. Her i huset er det brødbaking og klesvask på timeplanen.

I går vart det tur likevel, men ikkje på ski. Veret betra seg, så det vart eit par timar langs vegen i staden.

Om du ikkje strikkar så mange omgonger, så går det i alle fall framover. Det er vel det viktigaste :-).

Ha ein fin dag!

gretashobby

29.03.2016 kl.09:32

Oddbjørg: Det er den. Kom brått på når eg las klesvask, at eg hadde ei ullvask som sikkert var ferdig. så da fikk eg tatt ut den.
så godt at dere kom dere ut på tur alikevel da. Det gjer så godt.
Det viktigste er at eg gjer det eg ahr lyst til. Og når det ikkje er strikking så går det nok bra alikevel hehe.
Takk det samme til deg

Liv V.

29.03.2016 kl.10:26

Hei. Helt greit at kverdagen er her igjen. Avslutta påsken i går med tur til Førde. Feira eine svigersønnen sin 60års dag og det var så kjekt. Stor del av fam. var samla, smått og stort. Idag skal eg i begravelse til ein gammal klassekamerat. Ytterkanta dette, men sånn er jo livet.

Godt med rød grader for tida, betyr jo at våren er innom. Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

29.03.2016 kl.12:02

Liv V.: Det som er så fint med høytider og kvardager er at det gjer livet litt avvekslende. så kjekt da. Slikt er no bare hyggelig da.
Ja sånn er livet . Blir vel mer av slike ytterkanter på oss også etter kvart.
Ja det er sant. Eg kom meg nesten opp att før regnet satte inn også. Vart ikkje noe særlig våt. Håper dagen din blir så god som råd. klem

Liv T gjesdal

29.03.2016 kl.10:32

Goe morgen Greta.Kryssord er en avslappende hobby og god for du må bruke hodet,Det hjalp meg mye i mine dårlige perioder,Ellers starter dagen med senge skift og klesvask,må og ut å handle litt,Det er bare nydelig det sjalet du strikker nå.Er kjempefornøyd med mitt,Nydelige farger du setter sammen,Flott bilde av endene de er så fine synes jeg,Jeg fikk strikket en del igår,Ønsker deg en goe dag og goe klem fra meg

gretashobby

29.03.2016 kl.12:04

Liv T gjesdal: God formiddag. Tidlig lunch på meg i dag. Men det vart så lite frokost. 'Ser det ligger eit kryssord på bordet no, hadde tenkt å gjøre noe anna, men spørs om eg bare må sjå litt på det. Er visst litt hekta.
Takk fr det. Så bra at du fortsatt er fornøgd med ditt sjal. God dag til deg også. klemmen

Hobbystua

29.03.2016 kl.12:22

Hei på deg Greta.-) Ja disse 27 omgangene gjør mye det på et strikketøy med mange masker,men jeg har selv vært hektet på kryssord denne påsken og det har jeg gjort sent på kvelden så vært fin avslutning med og bruke hjernen litt aktivt.-) Men nå er det deilig med vanlig dag og her har jeg fått gjort litt på morgentimene og det er helt nydelig og få brukt kroppen på litt huslige saker. Har selv rester etter middagen i går som var et lammelår og mye igjen selv om vi var flere til mat i går. Men nå får jeg få ut fingeren og fortsette og gjøre noe her. Sjalet ditt blir fint og bildet av gjessene var koselig og se:-)) Fortsatt fin dag til deg:-))

gretashobby

29.03.2016 kl.12:27

Hobbystua: Hei på deg MArianne. Har blitt litt kryssord ja. Og er visst litt hekta fortsatt. No sitter eg ved spisebordet. Har pc'en på og kryssord ved siden av. Så lerser litt og løser litt. Er godt å koble ut med kryssord.
HAr gjort litt eg og. Skal snart henge opp en vask og sette på ein ny. Gjør litt innimellom her. HAr også vore i sntrum og ordna ting så får gjort litt. Ha ein fortsatt fin dag vennen. Klem fra meg

tepausen.blogg.no

29.03.2016 kl.12:50

Ja det er utrolig hvor fort objektet forsvinnernår en skal ta bilde. Det er av og til sånn hastebilder og da kan det falle begge veier med bildekvaliteten. Koselig vårbilde.

Ha en fin dag

gretashobby

29.03.2016 kl.13:48

tepausen.blogg.no: Det er sant ja. Takk for det

mimouna

29.03.2016 kl.16:22

Ser ut som om dere er hekta på kryssord, da. Ikke det verste man kan gjøre, og kjekt å gjøre sammen. :)

27 pinner er vel litt når du har så mange masker. Samme her med å MÅTTE strikke foran TV-en. Det er helt umulig å bare sitte der og ikke gjøre NOE.

Håper hverdagene blir fine også framover. *klem*

gretashobby

29.03.2016 kl.17:04

mimouna: Er nok det ja. Vi koser oss med det sammen.
Det er veldig lite for meg til vanblig da. Men når ein ikkje sitter å strikker så veks ikkje strikket heller. Må ha noe i hendene når ein ser tv, sånn er det. Viss eg ikkje strikker når eg ser tv, så ber T meg om å gå legge meg hehe
Takk det samme til deg kjære venn klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits