Ei lite stakkarslig klut, men så god i bruk

God morgen, da er eg tilbake att fra noen trivelivge dager med besøk. Hadde ikkje besøk i går da, men da ble  dagen brukt til å rydde litt, pakke bitte litt og komme tilbake til normal tilstand. Tar jo som kjent litt tid for meg og T det. Men i dag er det trening att så da kommer ein fort ned på beina. Må vel ta å handle litt også. 

Strikka ikkje så mye men litt når vi hadde besøk. Det var noe strikka klede til nye og gamle kosedyr. Men det vart ikkje tatt bilde av dei. Glemte det helt. Bare helt enkle ting som alle treng :). Har strikka bare en ting ferdig i går og det tok eg jo bilde av sjølvsagt. Det var ikkje noe spennende. Men ein nyttig ting det og hehe


Ikkje var eg visst heilt stø på handa i går kveld når eg tok bilder heller. Av 4 bilder var det bare dette som gjekk å bruke. Ja ja kommer vel ned på jorda att i løpet av dagen i dag. Kluten er strikka i bommuls garn fra Søstrene Greene. på pinner 3,5. Ett enkelt men effektfult mønster. Veldig enkelt. Greit å ha det også, slik at ein slipper å tenke 

Skal på trening som sagt i dag, handle og så har det noe med at når ein vasker litt klede ein dag, ja da må dei som regel brettes å legges på plass dagen etter. Ikkje så veldig spennende, men nødvendig :). Ellers får eg vel som sagt kome ned på bakken att. Og finne roen igjen. Skal gå bra det. Ønsker dere ein fin dag, så lover eg å komme sterkere tilbake i morgen. 

 

18 kommentarer

Torild

06.04.2016 kl.08:47

God morgen.

Koselig at du er tilbake :-)

gretashobby

06.04.2016 kl.13:56

Torild: Tusen takk for det :)

fruensvilje

06.04.2016 kl.09:00

god morgen.Koselig å ha deg tilbake ) det krever litt å ha slik besøk noen dager,men du kommer nok i rutine igjen fort skal du se ) Fin klut,deilig med en knallfarge på kjøkkenet.

Jeg har tømt et par hyller i kleskapet mitt i dag,noe skulle kastes og da dro jeg ut alt før bossbilen dukket opp ,) da hvet jeg hva min førmiddag skal brukes til,rydde i klede,og det jeg ikke bruker skal i pose så eg kan ta det med til en kleskontainer ved neste høve.

Kos deg på trening

gretashobby

06.04.2016 kl.13:58

fruensvilje: God formiddag. Det var koselig sagt. Det er så kjekt å ha slikt besøk. Og da tar det litt tid å kome tilbake i vanlig gjenge att. Men det går fort heldigvis. Har litt å styre med så da går det enklere.
Er veldig godt å få slike oppryddinger. Får kasta litt og gitt vekk litt eg og no fremover. Godt å kunne gi vekk det ein ikkje sjølv bruker og som ein veit andre kan ha bruk for. ,
Godt med slik trening att. Ha ein fin dag

Ellbjørg Skinderhaug

06.04.2016 kl.09:03

Velkommen tilbake i hverdagen vår. Deler deg så gjerne med noen barnebarn , men no er det skole og hverdag for dem og .

Vi er heldige som får besøk iblant og kan bli kjent med ungene etterhvert som de vokser til. De har mye og lære oss. Du prøver å komme tilbake gamle rutiner, men denne våren blir nok litt uvanlig samme hva du prøver på---😊 Her kommer våren smilende inn over oss og lysten til å være ute og stelle med noe vokser for hver soldag . Det er rart og se ut hver morgen at det ikke er snø. Årstidene her hos oss i Norge er så forsjellige og gir oss alltid forandringer.

Den kjøkenkluten vil friske opp et litt kjedelig pliktarbeid ved benken---. No tar vi snart i bruk verandaen til strikkeplass igjen . Nyt dagen.

gretashobby

06.04.2016 kl.14:01

Ellbjørg Skinderhaug: Tusen takk for det. Hehe ja det er nok skolekvardag att der og no.
Det er heilt sant det.Du har nok eit poeng der ja. hehe
Det regner her i dag, men har hørt ryter om at det skal bli bedre ver om noen dager. Det gleder eg meg til.
Ingen dum farge på kluten det der. Får få ferdig gjeste håndkledet i samme farge snart kanskje. JA det blir bra, med sttrikketid på verandaen. Gleder emg til det

Liv T gjesdal

06.04.2016 kl.09:22

Å så godt å ha deg tilbake,Koselig med besøk Kjekt å komme til normalen igjen Håper du får deg en fin treningstime.Jeg hadde en lange tur igår,I kveld er det barnevakt for guttene skal ha med vafler,Espen fyller 21 år idag men skal feire det på søndag,Ellers går alt sin vante gang her,Ha fine dagen og goe klemmen

gretashobby

06.04.2016 kl.14:02

Liv T gjesdal: Tusen takk for det. Ja du har rett i det. Treningstimen var god den. Fulførte ikkje heile programmet. Men det er lurt å ta det litt med ro når eg ahr vore vekk i 3 uker.
Kos deg med gutta i kveld. Stor klem fra meg

Liv V.

06.04.2016 kl.11:23

Hei. Tenkte du landa med et brak eg nå når du er åleine. Hehe. Alltid kjekt å kunne gjør en innsats for barn/barnebarn, men og godt å komme tilbake til normalen. 😃

Fin klut du ha strikka. Eg ha visst laga et par sånne i det mønsteret. Rett og vrangt, og en omg. med rett eller noe sånt...😃 Lenge siden nå.

Idag skal vi ha en middagsgjest, derfor har eg laga sosekjøtt av får. Blir så god saus da synest vi.

Ha en finfin dag. Klem.

gretashobby

06.04.2016 kl.14:04

Liv V.: Hehe, ja det går seg fort til gitt. Er vel masse visdo i dei orda der ja.
Takk. Denne kluten er to omganger med rett strikk og så ein omgang med rett og vrangt. Ikkje den som er rett på eine siden og rett og vrangt på en andre.
så koselig da. Kos dere med middagsgjest g nyt middagen. Klem fra meg

Oddbjørg

06.04.2016 kl.14:00

Koseleg at du er tilbake i bloggverda! Reknar med du har hatt fine dagar saman med gjestane.

Heimestrikka klutar er det beste, og denne kvikka opp!

Ha ein fin dag!

Klem

gretashobby

06.04.2016 kl.14:05

Oddbjørg: Takk skal du ha. Såg at du ahr blogga ein gong og. Kjem nok innom deg så fort eg rekk det. Har kost oss masse vi så klart.
Takk ja eg er enig i det. Takk det samme klem

tepausen

06.04.2016 kl.14:13

De klutene er kjempegode. Din var jo rosa og flott da

gretashobby

06.04.2016 kl.14:33

tepausen: Gode er dei. Men rosa er den ikkje. Den er rød

annebe

06.04.2016 kl.16:35

Kluten ble veldig fin den ..og de som fikk nye klær til kosedyra var nok fornøyde :)) Kan tenke meg det var hyggelig med besøket også :))

Greit når de vanlige dagene er der igjen også da..med trim og andre puslerier :)) Nyt kvelden :) Klem <3

gretashobby

06.04.2016 kl.18:27

annebe: Tusen takk vennen. Ja da kosedyrene vart veldig glad hvertfall :). Det var veldig kjekt. Det er jo det. Kvardager har vi emst av så godt når dei funker også. HA ein fin kveld vennen klem

mimouna

07.04.2016 kl.12:48

Koselig med besøk, og godt å ta seg litt tid til å komme i orden igjen etterpå.

Å strikke klær til kosedyr høres kjekt ut! Selvsagt må de også ha litt å bytte mellom. ;)

Fin og grei klut. Noen ganger er det enkleste det beste.

God klem fra meg!

gretashobby

07.04.2016 kl.13:43

mimouna: Veldig kjekt med besøk. Det er også godt ja. Det var veldig kjekt. Gamle kosedyr som aldri har hatt klede fikk klede hehe.
Ja det er sant. Syns den ble søt eg.
takk for klemmen. En til deg og

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits