Stakkars liten som vokser så sakte, årets første fjelltur

God morgen god morgen. Da er enda ei ny uke i startgropa. Vi får vel vere flinke og bruke  denne uka godt også. For min del  har eg ein eller annan avtale kvar dag heile uken. Ikkje alle  dager like store avtaler, men no som skjer kvar dag. Og da går tida enda fortare. Får vel bare prøve å henge med. 

I går fikk eg strikka ut starten på tre kluter til. Da har eg ikkje mer garn og strikke nye kluter i. Men får nok nytt garn om noen dager. Det skal det ikkje i utgagngspunktet bli kluter av da. Så få vi sjå om det blir  rester til kluter også. Men det kjem eg attende til sikkert mange ganger hehe.  

Men all denne bomuls klute strikkinga og sjal strikkinga går utover genseren. Stakkars liten. Den forblir visst liten den.


I går økte den med 4 rader. Og det vises jo overhode ikkje på ein slik genser. Er også litt bekymra for at magen min blir for stor inni denne genseren. Men håper på at det skal skj eit under og at innen genseren er ferdig så har magen krympa nok til den passer. Kasnkje derfor den blir så neglisjert. Prøver å strikke på den kvar dag. Men viss eg ikkje strikker mer enn 4 rader før  legge tid, så tar det vel litt vel alng tid før den blir ferdig. Vi får ta det som det kommer. Det går jo mot varmere tider. Hadde lovet Ei kjær blogg vnnine å vise kor langt eg var komen på den før ho drar på ferie, så da måtte eg jo det da :)

Sjølv om ein kanskje skulle tro det, så er eg ikkje bare opptatt av bomulsgarn og strikk for tida. Vi lufter oss også. I går dro vi på vår første fjelltur for året. Mye snø enno. Men fint føre å gå på beina i.  


Bare for å bevise at det var vi som var der


Denne genseren passer bedre når han får litt farge i ansiktet min kjære T


nede på Håland er det bart, godt med snø på fjellet.


Når veret er slik da er det vakkert der oppe


Kommer nok til å savne dette nårvi flytter. Men man kan ikkje få alt. Vi skal  ta for oss av godveret og mulighetene til å gå på fjellet så lenge vi er her. Minner er kjekke å ha med seg det og.

Seianre på dagen tok vi faktsikein liten sykkeltur  også. T skulle ein tur innom kiosken, men der var slik kø at vi bare snudde og tok ein liten omveg eller to på veg heim. 

Vi fikk unna  litt papirarbeide også. så no skal skatten vere klar. Allsidig dag med andre ord hehe. I dag skal eg vel sjå om eg får gjort noe fornuftig på formiddag. Eg skal på trening 11.45. Det er eit tidspunkt eg ikkje er så veldig glad i. Men skulle eg få trening i dag, så måtte det bli slik. Da får eg sjå om eg har litt husarbeide å gjere før trening. Slik at eg etter trening og veldig sein lunch bare kan nyte endorfinene i kroppen. Ha ein flott dag
 

 

20 kommentarer

Liv V.

11.04.2016 kl.08:32

Morgen. Her satt eg, så da passa det godt at du blogga. 😃 Kan ikkje, som du sier, haste med genseren din. Verre visst det var et oppdrag. Vi håpa jo at du ikkje får bruk for den på mange mnd..

Fine fjellbilder. Når det kommer til stykke er vi jo heldige som har fjella da...😃 Vi ha jo SÅ mange fantastiske minner fra fjellet, gjennom maaange år. Gode å ha, det er sant. Når livet forandra seg så må en jo takle det og. Det har vi fått erfare...😊 Dere får leite opp noen fine turveger/ stier som i alle fall ligger høgare enn 0 m. over havet. 😃 😃

Ha en flotters vårdag. Klem.

gretashobby

11.04.2016 kl.08:57

Liv V.: Morn du. så bra at eg kunne glede deg på morra kvisten hehe. Ja d hadde eg åtte ha prioritert genseren. Men sånn er det jo ikkje. Ja det er sant :).
Takk for det. Ja når det er slikt ver, er det herlig med fjella. Men... Nei skal ikkje sei meir om det.
turveger som både går opp og ned og mye fin natur er det der vi kjem også. Turmulighetene blir ikkje færre. Men der er ikkje fjell. Men som sagt ein kan ikkje få alt. Og no prioriterer vi det andre. Minner er godt å ha og dagene dei må ein takle uansett .
Takk det samme skjønne vennine. klem

Eldbjørg Skinderhaug

11.04.2016 kl.09:02

Ny uke, nye muligheter. Ikke ha det mer travelt enn at du får med deg våren som bestandig går så fort---før vi aner er det sommer. Jeg tar " avspasering" i dag ---etter barnedåp og bilkjøring. Blir nok litt raking i hagen og kanskje en stund på verandaen.

Nyt dagen.

gretashobby

11.04.2016 kl.09:07

Eldbjørg Skinderhaug: Hei. Det var ein knakandes god kommentar. det er heitl sant. Vi må nyte våren for den kan gå fort. Eg har ikkje tenkt å stresse nei. Har ikkje kome meg opp av stolen enno, men det skal eg snart. HA ein flott dag og nyt sola om du får den eller har den.

Marianne

11.04.2016 kl.09:48

God morgen.

Du verden så flinke dere var da som tok dere en fjelltur i finværet. Her ble dagen brukt sittende på terrassen for det meste, med heklenål i handa og te i koppen.

Bare slappet av og koset meg i finværet.

I dag håper eg på en tur....på stadig jakt etter den kvitveisen vettu og også for å røre på kroppen litt etter ei forholdsvis slapp helg.

Ha en riktig fin mandag :)

gretashobby

11.04.2016 kl.13:32

Marianne: God formiddag eller ettermiddag. Sitter her med ein sein lunch hvertfall. Vi måtte opp å na tak i sola. for det tar så alng tid før dne kjem heilt ned i bygda. Det var deilig å komme opp til lyset.
deilig å kose seg i finveret. Veit ikkje hvor lenge det varer.
Håper du finner kvitveisen og legger ut bilde så eg får sjå. Ha ein fin dag.

Liv T gjesdal

11.04.2016 kl.10:05

Hei Ja det er flotte bilder du viser frem ,Liker ikke sneen da men flotte naturBlir spennende med genseren fremover Den blir flotte,Jeg satt litt på terassen igår å det gjorde godt så var det selskap og det med venninnen og tanten til guttene,De hadde 3 barn som hørtes godt Minstemann er 1 år den 24 april og hun likte seg godt rundt bordet for der var det mye spennende,Godt å komme hjem til ro og fred etterpå.I dag skal vi lage komle Jeg lager komla og Totto resten,Ha en finr treningstime og en flotte dag og en goe klem

gretashobby

11.04.2016 kl.13:39

Liv T gjesdal: Hei. Takk for det. Jo p fjellet er det heilt greit med snø. Der kan ein gå på skaren og da er det heilt greit. Genseren blir nok ferdig før vinteren kjem.
godt å komme heim til seg sjølv da kan eg tenke emg ja. Ha ein fin dag

mimouna

11.04.2016 kl.10:06

Skikkelig påskeferie-stemning på bildene dine! Deilig med sol og snø, og spesielt nå som man vet at det går mot varmere tider. Det gjelder å nyte de fine dagene, uansett når de kommer. :)

4 rader på en stor genser er ikke så mye. Men jeg tenker at ting som fortsatt blir strikket på, uansett hvor mye eller lite, er bedre enn UFO-er som ender opp i en pose. Og plutselig er du i genserstrikke-modus igjen.

gretashobby

11.04.2016 kl.13:40

mimouna: HEhe, sån kan det sies også. Den skal få seg noen omganger hver kveld er planen. Så får vi sjå. Tenker også at den er grei som besøks strikk, for da slipper eg å sjå må mønsteret. Den skal nok bli ferdig før den trengs. HA ein fin dag igjen. søta

fjellgeitbundingen

11.04.2016 kl.10:39

Hei Greta, gjorde godt å se dere har snø i fjellet dere også :) Kjempe fine bilder :) også ser genseren ut til å bli nydelig med fint sammensatte farger. Blir spennende å se den vokse :) 4 rader her og 4 rader her, og plutselig en ferdig genser. Ha en nydelig dag. Klem fra Nord :)

gretashobby

11.04.2016 kl.13:42

fjellgeitbundingen: Hei vennen. På fjellet er det heilt greit med snø ei stund til. Tusen takk for det. Genseren blir fin den når den blir ferdig og det blir den nok til eg skal bruke den . Eller noen andre skal bruke den.
Klem til deg i nord

Hobbystua

11.04.2016 kl.12:14

Heisan Greta.-) For noen flotte bilder du viser frem her i dag,og jeg kan så godt forstå at du kommer til og savne dette når du flytter. Men Vestfold er jo en flott plass og flytte til også og med skjærgården i nærheten så tenker jeg du vil trives etter hvert på ny plass også:-) Men genseren din blir utrolig pen og noen omganger hver dag så vokser den i lengden,,og mage kan jeg ikke forstå at du har. Ser jo så rank og flott ut du så da må du skjule det godt om det er noe. Vi har vel alle litt på kroppen når vi kommer til en viss alder,så bedre med litt bagasje en og være radmager. Så jeg er glad du visste frem genseren så jeg fikk se fremgangen:-) Kluter er fin strikk og kjekt og ha litt på lur. I dag har jeg vært og klippet med litt og så får du følge med på posten for en liten hilsen kommer til deg fra meg som takk for at du har vært trofast på bloggen min i alle år,,ja i morgen er dagen da den er 8 år.-)) Ha en strålende dag og så høres vi igjen. Solklemmer fra Marianne.-))

gretashobby

11.04.2016 kl.13:46

Hobbystua: Hei på deg MArainne. Tusen takk for det. Man kan ikkje få alt. Og så kan ein jo reise opp på besk også. Det regner eg med at eg gjør. Og tur muligheter er det masse av så det skal bli veldig bra da.
Ja den skal nok bli ferdig til høsten kjem att. Takk for det men den er der den. Prøver jo å skule den så godt det lar seg gjøre vet du hehe.
Ja det er eg enig med deg i. AKn ikkje fåalt der hellerr sånn er det no bare.
Du da det skulle du no ikkje gjøre da. Men takk på forhånd. I juni min er 8 år. Får sjå om eg gjør noe med det da elelr ikkje. Kos deg på tur om eg ikkje skriver til deg før det. Stor klem fra meg

tepausen

11.04.2016 kl.15:23

Den genseren kommer til å vokse seg nydelig

gretashobby

11.04.2016 kl.16:45

tepausen: Tusen takk for det

irene

11.04.2016 kl.19:12

Hei. Den genseren kommer til å bli fin ,og nydelige farger. Det høres ut som du har litt å strikke på fremover. Genseren har du god tid på,skal ikke brukes før til høsten. Ikke sant. Fine bilder fra fjellet var det også. Nå har nettopp kommet hjem fra den daglige turen min. Sitter på altanen med kaffe og strikketøy. Skal du flytte østover i år. Ha en fin kveld og kos dere. Klem

gretashobby

12.04.2016 kl.08:06

irene: Hei og god morgen. Tusen takk for det. Liker fargene godt ja. HAr masse å strikke på og koser meg med det. Er så godt å ha lyst til å strikke masse igjen. Genseren har eg god tid på. Takk for det :). Du er så flink å gå tur kvar einaste dag. Det er imponerande. Kjekt å kunne nyte ettermiddags sola også. Den ahr vi ikkje her enno. Nyt dagen vennen. Og kos deg med fineveret så lenge det varer. klem

fruensvilje

11.04.2016 kl.22:09

genseren blir fin den,men er enig i att 4 omganger ikke monner stort,men du tar vel et stort jafs om ikke lenge så den øker fort.Nydelige fjellbilder,men du verden så masse snø det var der i høgda ))

gretashobby

12.04.2016 kl.08:08

fruensvilje: Takk for det. Nei 4 omganger med p nr 3, da vokser den ikkje. Fikk strikka 45 min på den i går før eg vart for trøtt til å fortsette. Vart nok litt mer enn 4, men ikkje så mye i går heller.
Det er høgt på fjellet vårt skjønner du. Er ikkje sikker på kor høgt det er. Må spørre Liv tror eg. Ha ein fin dag vennen

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits