Da er alle dei enkle oppskriftene ute av hodet og kome over på starten til å bli noe ordentlig.

God morgen. Ser ut for å bli nok ein flott dag. i dag. Gradene viser +3 og det er jo ikkje verst. Da stiger tempen på natta også. I dag skal eg ikkje gjøre all verden. Må finne ut om eg skal servere polarbrød og andre  småbrød ( dei ligg i frysen), eller om eg skal lage nesten ferdig vafler og lage dei ferdig etter eg får besøk. Besøket har med den eine ingrediensen. Men tror kanskje det blir polarbrød i dag, men er ikkje sikker. Som vanlig har eg store ting å  bestemme meg for. 

HAr tømt hodet for oppskrifter på brikker og kluter, tror eg. Føles hvertfall slik. Slik såg det ut på  bordet ved strikkestolen da eg var ferdig med å strikke ut oppskriftene. Det er ikkje slik dei ligg no altså. Bevare meg vel, slik har eg det da ikkje, eller?


Den blå fremme i midten er ingen ny oppskrift, men det ser dere kanskje. Det er min gode gamle som eg bruker mest. Måtte bare lage ein slik også. :). Viss eg setter meg ned med desse no så blir dei jo forholdsvis fort ferdige. Men når garnet som er på veg kjem, så blir dei vel litt neglisjert tror eg. Da må eg jo  ta oppdraget først. satser på å få ferdig ein i dag. Og da tror eg bestemt at det må bli  den lys beige heilt  øverst i bildet. Så får dei andre kose seg i dagkurven ei stund. i kveldskurven ligger jo genseren og eit nytt påbegynt sjal. . Langtidsprosjekt på kvelden. Småting på dagen. Ikkje dumt det hehe. 

Hadde ei knallgod treningsøkt i går, sjølv om eg ikkje fullførte heilt. Da eg skulle til på nest siste øvelse gjekk fysio forbi meg og så lo han litt. "Du må huske at du ikkje trenger å slite deg fulstendig ut kvar gang", sa han. Og da eg starta på den øvelsen så skjønte eg kva han meinte. Eg hadde ikkje meir energi til å fullføre øvelsen med. KAn vel sikkert ha noe med at treninga var mye senere enn vanllig. HAdde litt lite energi  i kroppen før eg starta.

Skulle rett heim å dusje og spise. Skulle bare innom å sende sjalet fra søndagen. Så enkelt var det ikkje. For maskina eller dataen eller ett eller anna hang seg opp. Vart ståande ei god stund, før  eg foreslo at eg skulle gå i banken å ta ut kontanter til å betale med om det var noe hjelp i. Det var det. Ikkje alltid teknikken stemmer nei. 

Fant ut at eg måtte ha mat før dusjen da eg kom heim. Var susen i hodet . Skulle akkurat til å gå i dusjen etter lunch, da strømmen forsvann. Så æregelig. Kva gjer ein da. for badet har ikkje vindu, så der er det mørkt. Jo eg tok med meg ein 4 arma t-lysestake ut på badet og tente lysa og hadde bade døra på vidt gap. Var jo åleine så det gjekk bra. Skulle nedover ein tur  etterpå, så dusje måtte eg jo. 

Fikk meg både ein gåtur og ein time på verandaen også. Alt ordner seg til slutt. 

skal nyte dagen i dag også. Både med besøk, nyte sola og så må eg bevege kroppen minst ein gong. Ha ein super dag alle sammen. Ta vare på mulighetene og bruk dagen til noe du syns er fornuftigt
 

 

20 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

12.04.2016 kl.08:04

Vi melder oss på til ein ny dag--☀️⛅️

gretashobby

12.04.2016 kl.08:10

Ellbjørg Skinderhaug: Det var knakandes godt sagt Ellbjørg :) <3

Liv V.

12.04.2016 kl.08:27

Morgen. Hehe. Må flire når eg ser på haugen med påbegynte strikk. Da hadde eg blitt stressa, du blir avslappa...Er jo smart når det er et mønster du må memorere, enig i det.

Ser ut til å bli en fin dag. Skal snart henge ut første maskina med kle. Siden bli det et par maskine til og litt anna småtteri. Skal ikkje på handel idag. Håpa på utetid i solveggen i dag og. ☀️

Kose deg med besøket ditt og ha en fin dag. Klem.

gretashobby

12.04.2016 kl.08:36

Liv V.: Morn morn. JA vi er ikkje lik der. Blir stressa viss eg ikkje får strikka ned mønsteret før eg glemmer det.
Har satt på en vask eg og. Og det blir vel ein til. Og solveggen skal nytes i dag ja. Kanskje eg og besøket flytter ut når sola kjem. Det rekker vi ikkje når du kjem. Sola kjem ikkje før etter du har gått. Men det er jo ikkje sikkert at det er sol fredag heller da.
Takk og takk det samme. Klem

fruensvilje

12.04.2016 kl.09:13

ja der var det mange kluter ) blir en fin samling når alt er ferdig.Kanskje jeg også skal legge opp til en klut ) har lært en ting nå som vi skal ha nytt bad ,og det er att servanter som ikke er i porselen ikke skal vaskes med microfiberkluter,da blir dei oppripa og stygge,ikke rart min ikke er fin lenger ,for der bruker eg micro.Men med den nye skal eg gå for bomull og det kan eg jo strikke selv ))

Kos deg med besøk,jeg dropper trening i dag,ryggen er ikke god og da får eg ikke jobbet riktig alikavel,tar en sykkeltur istedenfor

gretashobby

12.04.2016 kl.17:28

fruensvilje: Det er noen ja. Kjekt å prøve ut nye mønstre. Ser no etter kvart at det ikkje er alle rester som heilt strekker til, men får da frem mønsteret før det ble slutt hehe.
det har eg ikkje tenkt over. Det skal eg hugse til eg flytter. Vasken på badet er nok ikkje noe å gjøre med lengre. hehe. Klart du kan strikke dem selv. Enten helt helt enkle eller noen med litt mønster på. Kjekt å gjøre begge deler.
Lurt å ta det med ro eller tilnerma med ro når ryggen streiker litt. Rygg er ikkje enkelt. Man er bare nødd å ta hensyn til dei desverre.

Liv T gjesdal

12.04.2016 kl.09:14

Hei. Ser flott ut med alle klutene er spent på å se de ferdige.Så koselig med besøk Kosa dokke masse,Jeg lagde komle og Totto lagde pinnekjøtt av bog å sammen ble det en fortreffelig goe middag selvsagt med kåierabi.Så satte vi oss ut på terassen og satt der 1 time Var bare nydelig.Idag blir det sengeskift og vasking av klær.Etter det skal jeg og Totto og Joy på graven til mor og far .Må få plante litt fint nå.Ellers ønsker jeg deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

12.04.2016 kl.17:30

Liv T gjesdal: Dei kommer etter kvart klutene altså. Noen blir bra andre unne blitt bra og restegarne var større hehe. Men i morra blir det overaskelse til meg i posten.
Hørtes ut som god middag det ja. Med potetball med tilbehør.
Koser deg saman med bror og resten av familien skjønner eg klem

mimouna

12.04.2016 kl.11:39

Livet er fullt av valg, ja. Greit med de som bare involverer garn eller spiselige saker. :)

Høres ut som om du finner løsninger på det meste. Og levende lys på badet er jo heller ikke så dumt. Kos deg med besøk, og nyt dagen! *klem*

gretashobby

12.04.2016 kl.17:33

mimouna: Ja Ja det er sant. Livet og dagen består av valg hele tiden den. Ikkje alltid vi tenker over at vi velger, men gjør jo det hele tiden.
Prøver så godt eg kan eg da. Ikkje alltid det går bra, men liker å tro at eg klarer meg godt.
Dagen har vore fin hittil og kvelden blir vel ikkje dum den heller. Kos deg resten av kvelden du også gode kjære venn. klemmen

Hobbystua

12.04.2016 kl.19:19

Heisan Greta:-) Ja du har nok og strikke på og jeg tror ikke du har gått "tom" for nye ideer av mønster på saker du lager:-) Og du får ta det pent med treningen din og du trenger ikke slite deg helt ut,blir ikke noe bedre av det heller. Ja alt med måte sies det og jeg tror på disse ordene selv. Håper du får en fin kveld og hygg deg med tv strikk og så ses vi her igjen . Gode klemmer fra Marianne:-))

gretashobby

13.04.2016 kl.08:17

Hobbystua: Hei på deg Marianne. Du er vel på veg til varmen no vil eg tro. Håper du får deg to herlige uker der nede.
Nei tom er eg vel ikkje, men eg har fått ut dei som maste sterkest hehe. Dessuten så hadde eg ikkje bomulsgarn igjen. Det må det invisteres i. Eller eg har jo bestilt det, men ikkje til kluter.
Eg skal ta det litt mer med ro i dag, tror eg. Men det er jo godt å kjenne at kroppen funker da. Ja skal passe meg kjære du.
Koste meg eg, men så mye tv vart det ikkje i gå. Vi snakkes når du er tilbake. klem herfra

irene

12.04.2016 kl.20:25

Hei min venn.Her har du mye kjekt arbeid fremover. Det er godt å få det ut av hodet,det som du går og tenker på. Nå har eg vært på min daglige gåtur. Fint,varmt og vindstille. Deilig. Du er nå flink å trimme du også. Både gå og sykle. Nå skal eg slappe av litt før sengen roper på meg. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

13.04.2016 kl.08:19

irene: HEi kjære du. Ja masse tidsfordriv og litt til. Veldig greit å få det ut av hodet. Så skal eg ta nærbilder av møntra slik at eg hugser det til ein annan gang.
Du er sprek ja. Eg prøver eg og gjør det.
håper natta var fin klem herfra

annebe

12.04.2016 kl.23:08

Vafler eller Polarbrød kan være viktige saker det..hehe....godt begge deler :)) Her var det litt av hvert av strikketøy...gjorde seg som bordpynt også det :)) Så fint med ei god treningsøkt..og dusj med levende lys var jo en annerledes opplevelse vil jeg tro...stemningsfullt :)) Her har sola skint i dag..men jeg har mest "stressa" rundt på besøk til mamma og mormor...så ikke mye tid til å sitte i sola :)) Ønsker deg en fin onsdag :) Klem <3

gretashobby

13.04.2016 kl.08:21

annebe: Ja det kan det. Det vart polarbrød denne gangen. Hehe, duu syns det ja. Vel eg fikk det fort vekk derfra hehe. Hehe stemningslfult tja. Kunne vel vore det under andre forutsetninger. Liker ikkje når strømmen går. 3.dje gang i år.
Liker ikkje det du skrev om stressa rundt. Det skal du ikkje gjøre vet du Ikkje bra for deg. Men skjønner dilemmaet da. Håper du får nytt sola litt mer i dag da. klem herfra <3

fjellgeitbundingen

12.04.2016 kl.23:15

God kveld, her har du fine planer og nesten like mange uferdige prosjekter som meg. Kan velge prosjekt etter humøret :) Ikke dumt det. Høres ut som du er råflink å trene, Flinka. Blitt en gåtur på meg i kveld, men var et guffent vær, så var godt å komme inn i varmen, kaffen, strikketøyet. Er fint åha besøk, men blir lite alenetid..

gretashobby

13.04.2016 kl.08:24

fjellgeitbundingen: God morgen. Kor mange har du da. Fått ferdig tre eg no da. Så da har eg 6 att og så venter eg garn til to til. Ingen konkuranse altså hehe.
Eg må elelr bør vere det. For ellers så får eg så masse smerter.Og ryggen stivner. Så ahrdt arbeide gjør livet lettere. Og så er det jo godt å kjenne at kroppen funker også da. Ikkje alltid like kjekt på trening, men sånn er det.
Alt med måte både med trening, besøk, strikking ja alle ting her i livet. Håper dagen i dag blir fin da og at veret har bedra seg. klem

fjellgeitbundingen

13.04.2016 kl.17:58

Hei, Må nok sjekke prosjektene først jeg, men skal komme tilbake til det. Kommer innom dagens innlegg litt senere. Kos deg så lenge.

gretashobby

13.04.2016 kl.18:43

fjellgeitbundingen: Det gjør eg veit du

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits