Overaskelse i posten fra ein blogger som har holdt på lenge

God morgen solstråler og andre stråler i  det ganske  land og utland :). Det er nok ein vakker morgen. samme temp som i går +3. Ikkje så mye, men det blir deilig i solveggen utpå dagen. 

Trening i dag, ein dag før enn det bruker. Men denne uken passet det best slik. Fikk den 9.30 . Det syns eg er perfekt. Da er formiddagen fort ferdig. Etter lunch blir  det vel ein tur i  sola med strikketøy tenker eg. Så får  vi  sjå kva eg har lyst til. 

Der har jo blitt så fint ute på verandaen no. Fikk seg ein ansiktsløftning i går  da. eg fikk pakke i  posten. 


Ei brikke til det største runde bordet 


Og ei brikke til det minste runde bordet. Ingen gode bilder dette her ser eg. Dei får heller bli med på flere bilder senere. Men eg fikk altså gave i posten fra http://hobbystuas.blogg.no/. Ein blogg eg har fulgt siden eg starta å blogge sommeren 2008. Ho hadde 8 års jubileum i går og ville gi gaver til noen av dei  som har fulgt ho lenge. Om det var ho som fant meg eller det var eg som fant ho, hugser eg ikkje. Men vi vart hvertfall fort venner etter at eg starta å blogge. Eg vart veldig glad for  desse flotte hekla brikkene. Passer perfekt til å piffe opp verandaen min. 

På håndarbeidsfronten her går det fremover med klutene mine. Ser at det vart litt knappe rester med garn til eit par av dei, men det viktigste var å få strikka ned mønsteret og det fikk eg jo. Blir nok ett par små kluter i morgen her. Nei no får eg lese meg opp litt. Ha ein fin dag og nyt sola dere som har den. Veit ikkje kor lenge vi får beholde den.

16 kommentarer

Liv V.

13.04.2016 kl.08:02

God morgen. Så heldig du var som fikk fine brikker i gave. Ei raus dame ho sikkert. 😊

Blir ein strålande dag i dag og. ☀️ Vi får nyte det, for til helga blir det snø. Kanskje eg må ta fram igjen broddane når eg skal ned bakkane på fredag...❄️❄️ Jaja, sikkert fort vekke igjen.

Nå får eg komme meg i sving å få gjort noe før handletur med Eirin.

Ha en flott dag. Klem.

gretashobby

13.04.2016 kl.08:26

Liv V.: Morn du. JA ikkje sant. Ja ho liker godt å gi vekk det ho lager elelr mye av det.
JA det ser heilt herligt ut, og kroppen har skjønt at det er fint ver og det er så deiligt.
Ikkje sei slikt da. Vi får ikkje snø til fredag, sånn er det bare med den saken.
Kos deg med husarbeide og handle tur med Eirin. klem herfra

Ellbjørg Skinderhaug

13.04.2016 kl.08:15

Tåka henger i fjellet--- vi får se hva det blir til. Vet sola er der et sted. Fin gave til verandabordet ditt . Jeg må kjøpe ny voksduk til mitt -----vi har ikke tak over. Onsdag kan bli en bra dag 🎉

gretashobby

13.04.2016 kl.08:27

Ellbjørg Skinderhaug: Det er kjedelig. Det er vel noe av det verste eg vet når tåka henger laaangt ned i fjella. Da glemmer eg at sola er bak.
Ja ikkje sant.
Veldig kjekt å ha ta over litt av verandaen. Skulle vel egentlig ønske det gjekk litt lengre frem. Men ikkje så nøye no. Ha ein fin dag til tross for tåke

fruensvilje

13.04.2016 kl.09:41

nydelige brikker du også fikk og blått var helt riktig farge for deg ) ja Marianne kjenner oss på fargene også hun hi hi.

Greit å få unna trimmen tidlig,jeg kommer nok til å spasere til Bjørke og være med på et formiddagstreff på bedehuset,en kan gå en tur sammen først om en vil og samles etterpå for en prat ,litt sang og matøkt

gretashobby

13.04.2016 kl.12:45

fruensvilje: Ja ikkje sant. Vi er heldige vi. Tror ho har ganske så bra kjennskap til det ja :)
Det er det. Liker best når eg får tid 9.30. Men av og til må eg nok få andre tider. Noen som trener før jobb, og da stiller eg så klart i andre rekke.
Du finner alltid på noe å vere med på så det er er bra. Kos deg med formiddagstreff du. Og nyt dagen.

Liv T gjesdal

13.04.2016 kl.10:47

Hei Flotte brikker du fikk.Ja jeg tok en tur til min svigerinne igår hun er veldig treg å gå ut men setter veldig pris på besøk så vi skravlet å strikket et par timer .Veldig koseligt,Fikk strikket ferdig kjolen og puten så nå er det sokkene og den lille jakken.Ha en fine dag kjære venn og kos deg å husk ikke tren for hardt,Goe klem

gretashobby

13.04.2016 kl.12:46

Liv T gjesdal: JA ikkje sant. Eg er så heldig. Hadde ein fin dag i går du da. Eg trente akkurat passelig skjønner du. No skal eg snart ut i sola. Nyt dagen du også. klem

irene

13.04.2016 kl.15:29

Hei på deg. Så nydelige duker du har fått. Hun er så flink til å hekle,eg har vært og sett på bloggen hennes og hun lager mye fint. Her er det overskyet,så det blir ikke mye altan sitting idag. Eg får spise middag og gå meg en tur. Du er jo også så flink til å gå og sykle frem og tilbake. Pluss at du har treningen din. Ha en fin dag uansett hva du måtte finne på. Klem

gretashobby

13.04.2016 kl.17:07

irene: Hei vennen. Ja er eg ikkje heldig. JA det er ho virkelig. Så gøy at du besøkte bloggen hennes også.
Her har det vore sol hele ettermiddagen. Av og til litt svakere, men eg har hatt nesten 3 timer på verandaen. No er det middag her. Vart bare ein liten tur før middag i dag. Deilig salat til middag så da er det enkelt.
fin kveld til deg også skjønne venn

tepausen.blogg.no

13.04.2016 kl.20:41

Nydelig bilde av deg

gretashobby

14.04.2016 kl.08:46

tepausen.blogg.no: Tusen takk for det

mimouna

14.04.2016 kl.09:58

Så koselig gave! Kjente igjen brikkene fra bloggen hennes. Kjekt med gode bloggvenner! :)

gretashobby

14.04.2016 kl.12:25

mimouna: JA ikkje sant. Det er gjekjennelige mønstre ja. Det er det helt klart. HAr noen nå

Hekleri og Ra

14.04.2016 kl.12:51

For en koselig gave å få! Og for en flott duk/brikke!

gretashobby

14.04.2016 kl.17:35

Hekleri og Ra: Veldig kjekk gave å få ja

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits