Nytt uprøvd garn i posten og enda ein kjedelig klut

Godmorgen. Ikkje bare kjekt å  sjå ut vindauga i dag. Sjølv om snøen ikkje har kome heilt ned, så har det snødd laaangt ned i fjella. Skjønner godt kvifor kroppen ikkje var heilt min venn i går og i  dag . Men no er det 15. april så  dette veret snur fort det. Snart kjem varmen og vi kan gå lettkledd ute. 

Har bestilt og fått heilt nytt uprøvd bomuls garn i posten


Er veldig spent på å prøve det. Kjennes veldig  godt ut. Har bestilt det hos Bitta's Design. Har to prosjekt som dette garnet skal brukes til eit oppdrag av eit langt skjerf og  løpere til meg sjølv. Da gjorde det ikkje noe at det var to innfarginger. Da bruker eg det eine sjølv og det andre til oppdraget. Regner med å kunne starte på oppdraget i morgen. Venter bare på  penger for  garnet først. Begynner aldri på slike oppdrag før eg har  fått betalt for garnet, sjølv om eg veit eg får det.:) Vart brent ein gong og det har satt spor. 

Fikk ferdig ein reste klut til i går. Der var restene akkurat nok til  ein heil klut. Ikkje så veldig spennende  mønster, men litt varisajon er greit


Det garnet som har lurt seg med på bilde, er resten av garnet. Så det vart altså ikkje noe å ta vare på  knapt ein meter vil eg tro. Søstrene Greene garn dette også. Men her har eg brukt p nr 3,5. Varierer med pinnestørrelse på det garnet alt etter mønster og humør

På trimfronten vart det ikkje all verden i går. Men to turer på sykkel til sentrum med litt gåing innlagt. Fikk tlf i det eg skulle sette meg på sykkelen, og da vart det gåing halve vegen nedover siste gangen. Fikk unna eit viktig møte i går. Litt greit det og. 

Så er eg visst i avisa alt i dag. Veldig spent på kva bilder dei bruker. jaja, når eg har lagt ting ut på bloggen, så kan det vel brukes i avisa også. Skulle tru det var ei viktig sak, for eg er litt vel spent. Men eg er ikkje vand med slik oppmerksomhet og så er eg litt redd for at ting eg sa ikkje er heilt rett gjengitt da. Men det får stå  sin prøve. Går vel bra. Kjem no til å skrive mer om det i morgen. No får eg lage vaffelrøre snart. Får formiddagsbesøk og det gleder eg meg veldig til. Ha ein fin dag alle man
 

15 kommentarer

Liv V.

15.04.2016 kl.09:09

Hei. Der ha du mønsteret på kluten som eg har på genseren eg strikka på. Hehe. Skal bli spennande å sjå avisa. 😃

Snøen i liane smelta snart den. Typisk aprilvær dette.

Da snakkast vi plutselig. Klem.

gretashobby

15.04.2016 kl.09:21

Liv V.: Så gøy da får eg sjå når du kjem. Du er nok på veg no og eg gleder emg stort. Bra, ja det er jo det. Såg tilbake på i fjor og da snødde det godt den 14. Så det er nok ikkje unlrmalt. Glad eg ikkje skal over fjellet i dag. Da er alt kalrt og eg venter på deg. klem

fruensvilje

15.04.2016 kl.09:27

det var mye garn,blir spennende å høre om du er fornøgd med garnet,har brukt det merket på sokkegarn og det har iallefall vært skikkelig flott ))

Spennende å lese avisen i dag da hi hi ,kos deg med både avis og formiddagsbesøk,jeg skal finne frem støvsugeren no )) så blir det helg her i huset også

gretashobby

15.04.2016 kl.09:43

fruensvilje: Ja det vart litt. Men det går nok med hehe. Det kjennes godt ut så gleder emg til å prøve det. Ja har brukt sokkegarn derfra eg og og det er alltid bra.
Ja spennende er vel bare overskrifta hehe. Er ikkje vant til slikt.
takk for det. Lykke til med støvsugeren hehe.

Liv T gjesdal

15.04.2016 kl.09:36

Hei.Tenk i går var det første sommerdag så snør det hos dere,Ikke her Hadde fint vær igår.Jeg fikk og strikket en klut igår og sokkene ble ferdig og nye påbegynt,Starter alltid med garn son er igjen å håper å få strikket opp retegarn og det får eg og men det blir stadig nytt restegarn så er spent på når det passer og er bare litt igjen.Tok feil dag jeg men idag kan jeg si kos deg med besøk skulle så gjerne ha vært med .Ønsker deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

15.04.2016 kl.09:46

Liv T gjesdal: HEi. Vel det snør ikkje nede i bygda da, bare oppe i fjjellsidene. Og godt er det. Kjekt å få ferdig noe og begynt på nye ting. Og kjekt å få brukt opp restegarn. Hehe. ja det skal eg. Venter henne i kvart øyeblikk no. Snakkes klem

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.09:36

Spennende med nytt garn kan jeg tenke meg. Alltid kjekt å prøve noe nytt. Så kjekt at du kommer i avisa. Blogger du om avisinnlegget. Autismemamma var i hjemmet og det var spennende å kjøpe hjemmet den dagen. Ellers abonerer jeg ikke på ukeblader for tiden.

gretashobby

15.04.2016 kl.09:47

tepausen.blogg.no: Det er alltid spennende det. Det er sant. JA er jo litt kjekt og litt nifst. Det skal eg gjøre i morgen ja. Alltid kjekt å lese om dei som ein syns ein kjenner litt. HA ein god dag. klem

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.10:20

Tusen takk for det og ha en flott dag du også

Ellbjørg Skinderhaug

15.04.2016 kl.10:47

Sannelig enda en " bloggvenn" som blir kjendis. Det var på tide---👍 Det blir en fin avrunding av livet ditt med Høyanger.

Sola gløtter frem her no-- håper den kommer til deg og. Det er nok slutt på kalde netter snart. Blir spennende med det nye garnet. Litt tyngre for fingrene med bomullgarn , men det vet du nok å ta hensyn til.

Jeg har funnet frem to sett med sengetøy som er for korte til de nye dynene mine. Syr lett på dem noen cm i fotenden og bruker dem noen år enda. Er oppvokst med å ikke kaste så mye vet du---😊mens mor levde laget hun matter av gammelt sengetøy og gardiner, men no bruker vi jo nesten ikke matter på gulvene heller. ( gamle damer snubler lett i dem😱)

gretashobby

15.04.2016 kl.12:28

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe, kjendis og kjendis men litt gøy da. Ja det blir det.
Det er jo lov å håpe på sol, men tviler på det.
Det vet eg at det er, men dette garnet var lettere enn vanlig bomulsgarn. Virker hvertfall slik. Tror det blir fint ja.
Så flink du er da. Er kjedelig når sengtrekka er litt korte. Har noen som vi bare bruker når vi må. Men da får ein ikkje krølle dyna så godt rundt seg.
Ser det er ein del som hekler matter av sengtøy. Men det ligger ikkje for meg. Sendte deg ei pdf fil, fikk du den

Hekleri og Ra

16.04.2016 kl.16:49

Er veldig spent på din tilbakemelding på det uprøvde garnet :-) Alltid gøy å prøve nytt garn.

gretashobby

17.04.2016 kl.09:12

Hekleri og Ra: Da får du lese dagens innlegg vennen

mimouna

18.04.2016 kl.12:20

Fin klut, og lurt å ha rutiner når man strikker mye på bestilling. De fleste er jo ordentlige folk, men det finnes alltid noen som prøver seg.

Da må jeg sjekke neste innlegg om avisen! :)

gretashobby

18.04.2016 kl.12:26

mimouna: Takk for det. Ja dei aller aller fleste er det. Men har vore ute for dei som ikkje er det og da har man regler sjølv om ein er trygg på kunden. Ja det må du.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits