Novemberkaktusen blomstrer, vinternen kryper nedover fjellsiden, kanskje eg må bake i dag og sjølvsagt strikkeprat

God morgen denne litt sure kalde morgonen og verre skal det visst bli. HVertfall tempratur messig. Kuldegrader om natta hele neste uke. Håper dei tar feil. Men da får vi kose oss inne da. Så lenge det ikkje legger ned snø herr nede i bygda, så skal eg vere glad.  Eg får kose meg med November/påskekaktusen. HAr tre stykkjer og dei eine den blomstrer skikkelig no


Fin ja denne :)


Ikkje så kjekt å sjå oppover fjellet. Men Så la vere det da Greta. Trenger vel ikkje å fokusere på det negative vel. Er jo mye ein kan sjå posetivt på. Tenke på kor heldig eg var som fikk klippetime så og sei på sparken i går. Det var deilig å få sommer sveisen. Ingen bilder for det ble bare tull. Ei nettavis, sikkert ei lita ei, men dei spurde om lov til  bruke bildet i innlegget som var i Firda  fredag :). Fikk desverre ikkje med meg navnet på den nett avisa.  Og så får eg planelegge dagen min i dag. 

Tror eg skal bake på formiddag. Er nesten tomt med polarbrøda mine. Må ein tur på butikken og da får eg kl meg etter veret og sykle i sentrum. Om det blir litt mer enn opp og ned sykling får vi sjå veret ann på. Og så må eg gjere om att det eg gjorde feil i går. Var trøtt og las ikkje på oppskrifta. Hadde bare funne ut kor alngt eg skulle strikke bolen, men såg da ikkje at der var to omganger med mønster, før ein skulle fele for armhull. Syns egentlig at den vart litt kort, for oppskrifta er kort. Så hadde strikka litt lengre. Men da blir den bare ekstra lang da. For eg gidder ikkje å ta opp mer enn den omgangen eg felte på. Må gjøre om at det før det blir "jobbstrikking" på  skjerfet. Det vart vel dagens planer det da. Og eit innlegg uten strikkebilde, men det skal eg rette på i morgen. 

Kos dere med dagen uansett ver og tempratur. 

#strikking #novemberkaktus #strikkeprat #drittver

  
 

23 kommentarer

tepausen.blogg.no

19.04.2016 kl.09:16

Skal si den blomstrer. Jeg har en som ikke har blomstret og så har jeg pottet den om i en større potte men den vil fremdeles ikke blomstre. Håper at den samler opp slik at den riktig blomstrer til høsten. Ha en nydelig dag

gretashobby

19.04.2016 kl.09:18

tepausen.blogg.no: Hei på deg. JA den koser seg i vinduskarmen den der. Litt sein, men det gjør ingen ting. Den blomstrert i november også. Så dei liker seg her . Håper eg får dem til å blomstre østpå også. HA ein dydelig dag du også.

tepausen.blogg.no

19.04.2016 kl.09:19

Ja det gjør den sikkert.

Takk for det, så satser vi på at vi får en flott dag begge to

gretashobby

19.04.2016 kl.12:49

tepausen.blogg.no: Det gjør vi :)

Liv T gjesdal

19.04.2016 kl.09:28

Hei Hørtes ikke bra ut med været .Akkurat nå er her sol så får håpe det varer,Nydelig kaktus Hadde sånne eg og for mange mange år siden men du blir glad når du ser på den.Fikk strikket litt på puten og babyermene og fikk ferdig en klut.så ikke så mye strikking igår ,Jeg tørkt støv å støvsugde vasket en maskin med klær lagde middag og vaffelkaker så dagen forsvant fort,Skal ut å handle litt idag,Håper du får en fine dag .Goe klem

gretashobby

19.04.2016 kl.12:54

Liv T gjesdal: HEi. Eg var heldig. Sykla nedover på butikken og opp att etter bakeøkta og slapp unna regnet. No pissregner det igjen ute. Men snøen i fjellet har forsvunne. Det er no bra da.
Koser meg ny bakst og kaffi no før strikkepinnene skal frm Ha ein fin dag vennen. klem

Oddbjørg

19.04.2016 kl.09:36

Hei Greta1

No er det lenge sidan du høyrde frå meg. Eg har hatt fine dagar saman med sonen m/fam. Veldig koseleg.

Handarbeid har eg nesten ikkje tatt i; berre på buss-og flyreisa. I går gjekk det slag i slag med husarbeid, men i dag kjem eg til å setja av tid til strikking.

Kjempefin kaktus!

Ha ein flott tirsdag!

gretashobby

19.04.2016 kl.12:55

Oddbjørg: Hei vennen. Så kjekt at du har kost deg sman med barnebarna. Man skal ikkje strikke da. Det gjør ikkje eg heller. Ja ja når eg flytter blir det vel mer strikking uansett da. Du får lese deg litt opp på siste ukes hendelser. Ha ein fin dag klem

Ellbjørg Skinderhaug

19.04.2016 kl.09:51

Baking er lurt når veret ikke er som vi ønsker det en vårdag---- har satt brøddeig jeg også. Så får vi litt varm godlukt i huset.

Jeg starta feil med " tversoverborden" på den lille islenderen igårkveld--- tok det opp i dagtidlig, så no blir det rett. Det er ikke nytt at vi strikker feil i sløve kveldstimer. J smurte matpakke og drog til skogs. . Har investert i vedklyver så det blir lettere med de store kubbene. Dette må foregå hjemme så han når i strøm. Da får vi ta kaffepauser på trappa om det blir bedre temp ute.

gretashobby

19.04.2016 kl.12:58

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er det helt klart. Dumt om sola skinte og så stå å bake. Men på den andre siden så kjem ikkje sola her før over kl 12 foreløpig, så eg hadde vel vunne det alikevel. Men greit å få det unna i dag. Spes siden eg var nesten tom for brødmat eg spiser.
Kjekt at dere ahr kvar deres jobb ei stund da. Så kjem han heim når all trea er felt ned. Greit å få kløyvd det heime da.
Kos deg videre med dine inne sysler

Hekleri og Ra

19.04.2016 kl.09:59

Rart med disse novemberkaktusene. Begge våre har kommet med knopper så det er ikke lenge før de også står i flott mundur!

Er litt heldigere med være her da, sola skinner, men det blåser ganske godt så en må kle seg godt hvis en skal være ute. Fikk ordnet meg en tur-avtale igår og da kom vi oss ut kl halv 9 i dag og fikk gått en drøy times tur. Fantastisk deilig!

Ha en flott dag!

gretashobby

19.04.2016 kl.13:02

Hekleri og Ra: Hei. Så kjekt da. Da har dei tålt flyttinga også. Tror eg må potte om alle tre før vi flytter. Så kanskje dei blomstrer i november også :)
Bra for dere at veret er bedre. Eg fikk fanktsik sykla ned på butikken og heim uten at det regna. No regner det godt. Heldig med den. Tempen ahr stege så all snø i fjellet er borte. Godt det da.
Kjekt å ha slike gå avtaler, da må man jo ut og lufte seg da.
Fin dag du også

Lisbeth Severinsen

19.04.2016 kl.11:26

Nydelig kaktus, har 1 hvit og den begynner å få knopper.

gretashobby

19.04.2016 kl.13:03

Lisbeth Severinsen: Veldig kjekt med slike som blomstrer både titt og ofte. Ha ein nydelig dag

tepausen

19.04.2016 kl.12:58

annebe

19.04.2016 kl.13:58

Sur vind her i dag også..men skal prøve å få gått ei runde i ettermiddag :)) Så mange fine blomster på kaktusen...jeg er ikke flink med å få igjen slike..men husker farmor hadde noen som blomstra igjen og igjen :))

Bratte fjell...som sikkert ser flotte ut i finvær :)) Så deilig å ha fått fiksa litt på håret, håper du er fornøyd og at det er lett å ordne :)) Klem og fin dag videre <3

gretashobby

19.04.2016 kl.18:11

annebe: Det er ikkje varmt noen steder i landet for tida, desverre. Men sånn er det bare. Syns det er veldig kjekt at dei kjem att og att :).
JA i fint ver er dei topp, men....
Ja eg er veldig fornøgd, alltid godt når ein har gått lenge å få klippa seg da. Takk for klemmen. Sender ein som kan varme deg i vinden. <3

irene

19.04.2016 kl.16:21

Hei. Så fin kaktusen er, full i knopper og blomster. Heldig du som fikk trimmen uten og bli våt. Her må eg bare ta på regntøy,for eg skal ut å gå en tur. Fikk du bakt litt idag. Kos deg med strikketøy i kveld. Klem

gretashobby

19.04.2016 kl.18:12

irene: HEi vennen. Ja den er fin syns eg og. Liker dem når dem blomstrer flere ganger i året. Ja eg var heldig heilt kalrt. Du er no flink da. Takk det samme vennen. klem

fruensvilje

19.04.2016 kl.17:28

nydelig blomster) snøen ligger langt ned no ja,men vi fikk biletter til cruiset vårt i dag ,så da fikk jeg noe å glede meg til selv om alt er kaldt og surt ute.

Det ble bakedag her også i dag,og siden mannen fikk et par fridager så blir det å holde seg hjemme og gi en hjelpende hånd når det behøves )) men det blir jammen nok trakk inne alikavel om eg ikke går lang tur ute.

Godt med litt lengde på en genser,det ser vi jo på det flotte bilde av deg på headeren din ))

gretashobby

19.04.2016 kl.18:15

fruensvilje: Takk kjære du. JA det er surt og kaldt, men som du skriv, du ahr jammen noe å sjå frem til. Det varmer nok det.
Ja da trengs vel du i nerleiken ja, når han skal jobbe p badet. Ja man kan få til mange skritt inne. Det merka eg og i dag.
Det er ikkje genser da men kjole eller tunika. men godt når genserne er side ja. Fin kveld til deg

fjellgeitbundingen

22.04.2016 kl.07:27

Blir en fin genser det der, og så langt du har kommet :) synes du nettopp hadde atartet jeg og kaktusen din stod lenge. Begynte ikke den å blomstre før påske?

gretashobby

22.04.2016 kl.08:48

fjellgeitbundingen: Takk for det. Det er lenge siden eg begynte på den hehe.
Nei den gjorde ikkje det. Men ahdde ein som blomstra i januar og alle tre blomstra i oktober/november da eg var vekke hehe

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits