Eg bør vel sette opp farten, men det vokser da litt

God morgen til dere i dag også. Litt grått og trist ver. Men det snur nok snart og blir varmt. Fortjener vel litt varme igjen gjer vi ikkje det da?Klart vi gjer. Men dagen i dag skal vi bruke godt uansett ver, ikkje sant?

Når morgen rutinene er ferdig og  eg har vært på trening, blir det nok litt strikking. Må få litt fortgang i dette skjerfet her


Målte det ikkje, men tipper det er vel 60 cm. Det kan jo vere riv ruskende feil da. For eg er ikkje flink med auge mål. Men har eg rett er det bare meteren att hehe. No har eg fått eit oppdrag til som skal vere ferdig til 17. Det skal nok gå bra, men eg tenkte heilt feil når eg sa ja  . Men satser på at det går bra. Får legge nesten alle andre strikk til sides. SKal bare strikke første del av armen på genseren. Det med mønster på, slik at det er ferdig. Da kan eg bruke  det som tv, strikk. Det gjer eg ikkje med dette. Det er så skiftende og  eg må  følge med. Ja ja det spørs jo sjølvsagt kva program det er, men nei. Dette strikket får bli  i  strikkestolen.

Gleder meg til det nye oppdraget også. Men først må eg få garnet i hus før eg skriv noe mer om det. Og så er det pussig. Men også dette strikket er på p nr 3. No har eg altså to oppdrag og 3 private strikk på p nr 3. Jammen godt eg har sjalet som er på p nr 4. Det fikk ei rille i går kveld det og. :). Kanskje eg skal ta og rydde vekk dei to strikka som ikkje får lov å vokse for øyeblikket, No ligg dei berre laus i strikke korga. Putte dei i ose så det ikkje blir krøll når det no kjem enda eit strikk dit. Sikkert ikkje før over helga da, men greit å få det gjort. 

Ellers har eg ikkje mer på hjertet i dag, så da får eg heller lese meg opp litt på nettet. Ha ein strålandes dag
 

24 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

21.04.2016 kl.08:21

No har du sannelig mange ting på gang---- . Jeg laget et dukkebunadskjørt i går. Skal sy bånd nede på kantenog sette i hekter i dag så kan det hende du får se den--😊 i dag er det 25% på alle varer i garnbutikken så det er nok mulig jeg tar en tur dit.

Skjerfet du strikker blir fint ser jeg, men det er da vel ganske mange timer jobb--?

gretashobby

21.04.2016 kl.08:29

Ellbjørg Skinderhaug: Ja no vart det visst litt att. Skal fotografere dei som må legges på vent til i morra. Altså fotografere dem til i morra. Dei må no ligge på vent til over 17. mai. Vi får sjå kor lang tid oppdraga tar.
Ja det ahr eg lyst til å sjå. Gutte bunad eg skal strikke da.
Det hadde eg hvertfall gjort hehe. Synd den blir lagt ned. Men du ahr kanskje andre i nerleiken?
Ja det blir fint og ja det blir mange timers jobb. Men kunden betaler sier ho og da er det jo greit da :)

fruensvilje

21.04.2016 kl.08:25

jgod morgen.Du får no brukt hendene dine du no ja,får håpe det nye oppdraget ikke er stort da hi hi .Det skjerfet blir kjempefint,og du har jo kommet langt,og jeg som skulle strikke i går kveld fikk ikke strikket en maske hi hi.Ha en fin dag og kos deg på trening,

gretashobby

21.04.2016 kl.08:31

fruensvilje: god mmorgen vennen. Får brukt dem ja, må bare huske på å ta pauser. Det er nok stort skjønner du. Til gutt str 6 år og skal vere ferdig til 17. mai. hm
Takk for det. Fikk du ikkje strikket en maske??? Ja da må du ha vore opptatt med noe anna. :) Ha ein skjønn dag

tepausen

21.04.2016 kl.08:30

Ønsker deg en riktig så fin dag.

gretashobby

21.04.2016 kl.08:32

tepausen: Takk for det. Får håpe å komme litt eller mye elngre på skjerfet ditt :)

Siv Svanem

21.04.2016 kl.08:41

Spennende da å få se hva disse oppdragene går ut på. Merkelig morsomt da med nye prosjekt.

gretashobby

21.04.2016 kl.08:45

Siv Svanem: Hei, så koselig at du stakk innom. Kjekt med nye oppdrag. Men no har eg masse å gjere fremover. HA ein fin dag Siv

Marianne

21.04.2016 kl.09:03

God morgen til deg.

Her går det i hekling, klarte ikke vente en time engang før eg var i gang med en no dukke. Kjempeartig å lage. Ellers så veit eg ikke om eg ser nok til å hekle i dag. Var med på sykehus med et barnebarn i går kveld og det ble langt på natt før all venting var ferdig og eg kom meg heim . Og så skal en jo lande litt etter en er kommet heim så det ble ikke mye søvn i natt nei.

Ha en riktig fin dag, eg venter besøk så her er det bare å trå til meg litt husarbeid :)

gretashobby

21.04.2016 kl.12:04

Marianne: God formiddag min venn. Så kjekt at du koser deg. Gjør en det er både kropp og sinn friskere også.
Ikkje bare enkelt å ikkje få sove nei. Men når enden er god er alltid godt. Og du får ta deg inn att i morgen. Ha ein våken dag lille venn

Oddbjørg

21.04.2016 kl.09:29

Hei!

Ser ut til å verta eit fint skjerf! Nye oppdrag - ja, du veit i alle fall kva du skal gjera framover :-).

Har lesi ein del av dei innlegga du hadde medan eg var bortreist. Ser det vert flytting til hausten! Det er spennande, men og mykje arbeid som følgjer med.

Her går det sakte framover med handarbeidsprosjekta. I går gjekk mykje av dagen vekk. Hadde time hjå tannlegen - 13 mil tur/retur å køyra. Fekk likevel strikka nokre omgonger på eit nytt, lite prosjekt i går kveld. No held eg på å pakka bagen att. Denne helga skal syster mi og eg på strikketreff. Gled meg.

Du høyrer nok ikkje frå meg før over helga, så eg ønskjer deg ei super helg!

gretashobby

21.04.2016 kl.12:06

Oddbjørg: HEi, ja eg veit kva eg skal gjere. Og så må eg ikkje sitte for mye for det er ikkje bra heller. Men det går seg nok til. Rekker det vel akkurat denne gangen får eg håpe.
Ja det er spennede og ein del ting som må ordnes. Har pakka ned ting vi ikkje bruker og det blir vel litt mer pakking i helgen tenker eg. Vi får sjå. Tar litt og litt.
Du er ei travel dame for tida du og da.
Kos deg på strikketreff i helga da. Det høres gøy ut. Nyt det og kos deg saman med søstra di. klem

annebe

21.04.2016 kl.09:31

Syns dere fortjener sol og varme nå...her ser det ut til å bli fint i dag :)) Håper du har hatt ei bra treningsøkt :))

Syns du hadde fått strikka mye på skjerfet jeg...blir veldig pent :) Du nevnte 17 mai..tenk nå er det ikke lenge til den dagen....etter at guttene ble voksne har mannen og jeg som regel bare tatt med kaffe og mat og reist ut ved sjøen eller noe slikt ...Kos deg videre i dag :) Klem <3

gretashobby

21.04.2016 kl.12:09

annebe: Ja det syns eg og. Men vi tar det vi får vi da. Hadde ei god økt ja. Blir sterkere og sterkere og det er bra.
Jo da det går fremoer, men det er mye att. Takk for det. Nei desverre så er det ikkje det. Tenkte litt feil, så eg har ein månad mindre tid på emg. Men det går vel bra. Bare det er ferdig til 16. mai om kvelden så går det vel bra.
I år har vi tenkt å gå i hallen å få med oss det som skjer der, siden det er siste året vårt her. Men vi får sjå. Tror eg vil det ja. Ha ein fin dag. klem

Liv T gjesdal

21.04.2016 kl.09:58

HEIHEIJa du er produktiv synes du har kommet langt på skjerfet.Du er god som skal strikke ferdig til17 mai og på pinne 3 Har nettopp strikket vrangbord på 8 cm og det mønsteret som skal være nede på jakken trengte noen timer på det ja,Ja imorgen reiser jeg og er ikke tibake før tosdags kveld.ERbare litt spent på hva ekg sier .Skal ta den kl,10Det går sikkert bra,Begynte på ny klut igår så den blir nok ferdig idag.Tenkte barnebarna skulle få 2 hver når de fyller år.ønsker deg en knallfine strikkedag og ikke ta deg helt ut på treningen,Goe klem til deg

gretashobby

21.04.2016 kl.12:10

Liv T gjesdal: Hei. Takk for det. Det går fremover men....
Det går sikkert bra på ekg'en og så må du kose deg masse på tur. Ta vare på deg sjølv og nyt livet. klem

Liv V.

21.04.2016 kl.15:08

Hei. Så nydelig det skjerfet bli. At det tar lang tid det går an å forstå...😳 Guttebunad til 17. mai?? Det går sikkert bra altså, håper du får garnet kjapt.

Eg har forberedt middag til 5 gjester idag, jaja, pluss oss sjøl da. 😃 Lammesteik med alt tilbehør. Steik er jo det enklaste lell. Hehe. Venta de kl. 4. Skal bli veldig koselig.

Ha en fin ettermiddag. Klem.

gretashobby

21.04.2016 kl.16:29

Liv V.: HEi vennen. du koser deg nok med middags gjester. Så kjekt da. På amnge måter. Liker å høre sikt fra dere.
Håper det. JA det håper eg og at eg får. Men er redd det blir liggende til over helgen, viss det ikkje kjem i morgen. Ingen post utlevering på lørdager lengre. Det får no gå alikevel. Men eg ahr ikkje akkurat lang tid. Men det går vel.

Ha ein super ettermiddag med middagsgjester og sikkert litt kaffi kos etterpå. klem fra meg til deg og dere

irene

21.04.2016 kl.19:19

Hei på deg. Det skjerfet blir kjempefint. Det tar en stund å strikke det, når du må følge med på mønsteret. Lite strikking her i det siste, har hatt besøk to dager på rad. Eg får ta det igjen i helgen. Har nettopp kommet hjem fra turen min. Her er alle årstider på en gang. Skikkelige hagle byger. Nå er det dusjen og så skal eg slappe av litt,før eg må tenke på neste dag. Ha fin kveld og klem fra meg.

gretashobby

22.04.2016 kl.08:43

irene: Hei hei vennen. Tusen takk. Tror det blir ganske bra ja. JA det gjør det :). Ja ein kan liksom ikkje sitte å strikke uten å sjå på dette. Sjølv om eg kan mønsteret så må eg følge med. Strikker du ikkje når du ahr besøk? Det gjør eg . Men eg strikke jo støtt eg da hehe.
Dritt ver som over hode ikkje er bra for noen. Liker det apsolutt ikkje. Men overlever dette også hehe. Men det skal liksom ikkje vere slik
Håper du får ein fin dag Irene. klem fra meg

fjellgeitbundingen

22.04.2016 kl.07:21

God morgen Greta, disse bestillingene hørtest nok litt stress ut denne gangen, men jeg kan jo ikke fordra tidsfrister, men det hender nok jeg begynner på en bursdagsgave altfor seint eller at tiden har gått fra meg, slik at det blir stormstrikking, men da er det bare godt å bli ferdig å strikke. At du tar på deg stormstrikking for andre er pent gjort men som du sier var det ikke helt meninga. Håper du får garnet slik at du får startet og at får prosjektet ferdig i tide :) Også må du ha en super dag. Har fortsatt besøk, men kommer sporadisk innom ved høve..

gretashobby

22.04.2016 kl.08:47

fjellgeitbundingen: God morgen vennen. Liker å ha god tid eg og. Skjerfet har eg egentlig ikkje tidsfrist på, så det må nok lide litt når garnet til bunaden kjem i hus. Ikkje eg heller, men eg bomma med ein månad. Hodet var rett og slett ikkje med meg hehe. Skal ikkje stresse, men greier eg det ikkje så greier eg det ikkje.
Ja håper på det. Men eg ahr fått beskjed om at eg ikkje skal stresse, så får vi sjå. Blir det ikkje ferdig så blir det ikkje det. Men har jo lyst til det da.
Det er langtidsbesøk på deg skjønner eg. Kos deg videre med det så skrives vi igjenn gode venn

mimouna

24.04.2016 kl.13:38

Skjerfet blir fint! Godt å se at ting vokser. Og spennende med ny bestilling på pinne #3. Du har visst gått på en stim der, hihi.

gretashobby

24.04.2016 kl.13:52

mimouna: Ser ut som det er ein p nr 3 stim ja hehe

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits