Desse to her må bare vente

God morgen på denne ikkje altfor varme dagen i april. HAr vore opp ei stund og bevega meg litt, så no kan eg sette emg ned med frokost og  pc. Liker denne stunda på dagen  eg. Kome litt seint igang i dag, men slik blir det når ein tuller litt på natta. Ja ja, det går over. Men no vil eg har varme og stabilt ver. Den kjem vel til slutt i år også. 

I går tok eg bilde og putta to av strikka mine pent ned i bunnen av strikke korga. 


Eit nytt håndkle skal dette bli. Men det blir nok ikkje før i slutten av neste månad tidligst. 


Det samme gjelder denne løperen her. Men det har ingen hast. Ingen av dei er bestillinger. Og bestillinger kommer sjølvsagt først. 

Bestillinger ja. Håper eg får  garnet til den nye bestillingen i dag. Det er vel for mye å håpe på, men viss ikkje så får eg det jo ikkje før mandag. Siden det er slutt med postombering på lørdager. Det hadde eg glemt. To hele strikke dager det uten å kunne begynne på bunaden. Ja aj, det går vel bra. Får konsentrere meg om skjerfet. Men eg klarer ikkje bare å strikke på eit strikk på dagen. Det blir for statisk. Må veksle for kroppen sin del. Og hjernen sin del. Spesielt når det blir mye. JA ja alt går vel bra. 

I dag får eg kjekt besøk til lunch og det gleder eg meg til. Damen fra Håland og eg har ikkje sett kvarandre siden 10. mars. Lunchen er så og sei klar, så det blir bare kos i dag. 

Ja så er  det helg og utenom strikkingen, så har vi så vidt eg veit ikkje noen planer enno. Men det kan bli mye gøy ut av det hehe. Får sjå om garnet kjem og så får vi ta helgen derfra. Skal hvertfall få bevega meg ein del uansett ver. Ha ein flott dag der ute
 

17 kommentarer

tepausen

22.04.2016 kl.08:34

Kos deg med besøket

gretashobby

22.04.2016 kl.08:48

tepausen: Tusen takk for det

Liv T gjesdal

22.04.2016 kl.08:40

God morgen Greta .Så flott ut både løperen og håndkleet,Srikket ferdig en klut igår Jeg her de 34 cm ,lange.Nå sitter jeg klar til besøk hos legen men først ekg,Så fikk jeg telefon av optikeren min igår at jeg må sjekke trykket på øyet for jeg har begynnende grønn stær.Blr spennende å se,Ønsker deg en flotte dag og fine uke,Håper garnet kommer idag så du far startet på din bestilling,Snakkes neste fredag Goe klem

gretashobby

22.04.2016 kl.08:49

Liv T gjesdal: Morn morn. Lykke til og god tur til deg klem

Liv T gjesdal

22.04.2016 kl.09:00

Tusen takk.

Ellbjørg Skinderhaug

22.04.2016 kl.09:04

Den løperen såg spennende ut----- er det bomullgarn du bruker der--?

Her har natta gitt oss kvit plen og det er meldt kaldt bygevær. Heldig er den som har noe å drive med innomhus. Har en tørr klevask som må ordnes med,litt støvsuging etterpå gjør seg ikke selv, og slik vil no dagen rusle ivei.

Helg er det litt hele uka for oss pensjonister, men vi gjør nok noe ekstra ut av lørdag og søndag iblant .Ta på varme klær og nyt fredagen.

gretashobby

22.04.2016 kl.09:15

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er samme garn som skjerfet, men en annen innfarging. Esj og esj. Det er verre der enn her med andre ord. misunner deg ikkje. Ja godt å slippe å vere ute. Det er liksom verre når veret er slik på denne tida av året. Kropp og sinn er ikkje innstilt på det.
Ein har alltid noe å gjøre innom hus dersom ein vil det.
Det er sant. For emg er det den forskjellen at vi er to når det er helg. Men ein bør kose seg elelr finne på noe estra når det er helg, hvertfall av og til. Ja skal komme meg på badet og kle emg snart no. Og det blir ikkje singlett og kortbukse akkurat hehe.

Marit WØIEN

22.04.2016 kl.09:10

Kos dere masse og hils min svigerinne så mye. Ingen tid til strikking, bare pakking og flytting her.

gretashobby

22.04.2016 kl.09:16

Marit WØIEN: Takk det skal eg gjøre. Skal du flytte?

Liv V.

22.04.2016 kl.09:16

Morgen! Tenker du får nok å gjør med bunaden ja. Ka hete den forresten? Lure på om det er den eg strikka for noen år sia...hvis du hugsa?

Eg blei litt lurt av den lammesteika igår. Var et lammelår som var forma til ei steik. Eg trudde den var knokkelfri, men nei....heile lårhalsen låg igjen. 😂 Heldigvis var det meir enn nok likevel med 2 kg.

Idag kommer Eirin ned og skal montere levegg på verandaen vår. De har kjøpt den i gave til oss, vet ikkje grunnen til det...😍 Skal uansett bli alldeles herlig.

Kose deg med besøk av ei superdame. Klem.

gretashobby

22.04.2016 kl.09:19

Liv V.: Morn du. Vossa inspirert. Eg ahr laga samme bundaen til samme gut ein gang før. Men da var det str 2 år. No er det 6 år. Eg fikk heldigvis heim den gamle slika t eg kunne sjå kva eg ahdde gjort. For eg hadde gjort litt om på den. Det måtte eg ha gjort no og . Godt å slippe å tenke det ut.
Som du skjønner er det lokal kjøper og det er jo greit da. Har noen dager ekstra da.

Hehe bra det gjekk bra da.
Så hærlig da. Det kan trenges ja. Grunnen er vel at ho setter pris på dere og vil dere vel :).
Takk det skal eg gjøre. Og ja det er ei superdame

fruensvilje

22.04.2016 kl.09:22

Ja noe må nok leggast bort om du skal få ferdig bestillingane,krysser fingrane for att du får garnet ditt i dag da,om ikke kan du gå på posten i morgen og høre om det er kommet,det mener jeg att vi kan om det er noe vi venter på.Kos deg med besøk,her snør det så tett att det frister lite å gå ut,men eg får se litt ut på dagen om det bedrer seg =)

gretashobby

22.04.2016 kl.09:27

fruensvilje: JA det er er heilt kalrt. Ja det har eg tenkt å prøve. Men eg tror ikkje at dei får det ned. For det er post i butikk og vare eller postlageret er ein annan stad. Men forsøke det skal eg om eg må.
Eg skal kose meg ja. Huff da. Skal ikkje klage eg med andre ord. Det skal ikkje vere snå på denne tida av året. Det er liksom ikkje det samme å ha på seg bobledress i slutten av april som i januar. Håper du får ein fin dag alikevel

fjellgeitbundingen

22.04.2016 kl.23:59

Hei, å, skal du strikke bunad. Det gleder jeg meg til å se. Det blir jo spennende. Da skjønner jeg jo 17.mai fristen. Kan nok bli stormstrikking. Håper du fikk garnet i dag, slik at du kommer i gang..Men det hørtest jo artig ut, Greta. Nei, turer ut trenger du uansett. Her blir det tur i morgen om været er ok, men skal se om jeg blir ferdig med et strikkeprosjekt til mandag..Tenkte jeg skulle sende det med min mor når hun drar..

gretashobby

23.04.2016 kl.08:56

fjellgeitbundingen: Hei. Ja gutte bunad da. Så det er ikkje altfor vanskelig. Ja ikkje sant. Må bli litt av det ja. Fikk ikkje garnet i går. Ja kan ikkje bare sitte på rompa.
Håper dere får dere turen deres i helgen og at du blir ferdig med proskjetet som du vil sende med din mor. Kos deg sammen med mor dei siste dagene

mimouna

24.04.2016 kl.13:43

Lurt å ta bilder av det du pakker bort, så er det lettere å huske det. Jeg sjekker alltid Ravelry når jeg lurer på hva jeg har liggende, for der er alle prosjektene mine registrert. Og så finner jeg igjen info om pinnetykkelse, størrelse osv.

Bunad høres flott ut! Håper garnet kommer snart, da. Forstår at man trenger litt variasjon, ellers er det lett å gå lei.

gretashobby

24.04.2016 kl.13:53

mimouna: HAr det jo liggende i kurven min, så det er ikkje så vanskelig å husek det da, men greit alikevel. Satser på at det kjem i morgen.
Regner med at du forstår ja.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits