Eg visste ikkje at det var så stor hjelp i å sutre :) + strikkeprat

God morgen kjære skjønne lesere. Håper dere har hatt ei god natt. Eg har hatt ei super natt. Veret har alltid hatt stor påvirkning på formen, men tordde det ikkje skulle påvirke så fantastisk mye. Er i superform fra morgonen av. Og det skal nytes. Berre sjå kor fint det kan bli i dag


Det er veldig stor forskjell på dette bildet og det i går. Mye mer håp liksom :) Men når det er skrytt av veret, så må eg vel elgge til at det er kaldt. 0 no og det har nok vore minus i natt ja. Sola kjem ikkje heilt ned i bygda på ei god stund enno. Men satser på at veret held seg til sola kjem. Så får vi  kose oss inne inntil da. Så får vi ta oss ein tur på sykkel etter lunch ein gong og leite etter vårtegn.

Vi gjekk ein bra tur i går. Gikk stien men la til litt både på veg opp og rundt på veg ned att. Gjekk så fort knea mine klarte. Det gjorde godt. Var litt sår i knea i går kveld, men heilt fin i dag. Så da gjekk det bra. Men i dag blir det sykkling og ikkje  gåtur. 

Fikk ikkje tak i garnet til guttebunaden i går heller, så da krysser eg fingrene for at den kjem i morgen. Da vart det strikka videre på skjerfet da i går frem til eg flytta meg i sofakroken. Skjerfet er dere vel lei av å sjå, så det har eg ikkje tatt bilde av i dag og. Ikkje er det vist i å vise at armane på genseren har vokse eit par cm  og sdet store sjalet mitt, har fått noen rader til. Men det er nok ikkje intresant heller. Kva skal eg da vise frem. Nei fant ingne ting som passa. Da får dette vere eit innlegg om Fint ver og alt eg holder på med som dere er lei av å sjå på :). Så kjem at i morgen med mer strikkebilde og forhåpetligvis noen fine vårbilder. Nyt dagen og så krysser vi fingrene for at veret holder seg hele dagen


 

14 kommentarer

irene

24.04.2016 kl.09:59

God morgen. Det ser ut som at det blir en fin dag idag også. Litt kaldt i natt og i morgentimene. Dere var flinke med gåturen deres igår. Det er så deilig når vi kjenner at kroppen blir brukt. Nå kommer solen over fjelltoppen ,og det ser ut som det blir en fin dag. Det eneste minuset er at det blåser ute. Ha en fin søndag dere to uansett hva dere finner på. Klem fra meg.

gretashobby

24.04.2016 kl.10:08

irene: Morn morn. Ja det blir nok ein herlig dag i dag. Ja kaldt er det. Men håper at sola kan varme opp litt etter kvart.
Det var ein hærlig tur i går. Det gjer veldig godt som du sei.
Så heldig du er da. Tar nok litt tid før sola kjem her på rett. Takk for det. Dere får nyte dagen og veret dere også. klem fra meg

EllbjørgSkinderhaug

24.04.2016 kl.10:27

Vil tro dere får en frisk sykkeltur i den skarpe lufta. Vi gikk en tur i går , men hadde skjerf og votter i den kalde vinden.

Det hjelper med sol om dagen, men med kuldegrader på natta blir lufta skarp.

I dag tenker vi besøke bror min . Formiddagskaffe på søndag er trivelig, og han kommer lite ut for tiden. Ha en fin dag sammen.

gretashobby

24.04.2016 kl.10:39

EllbjørgSkinderhaug: Hei. Foreløpig er det vindstille. Og vi skal vente til sola har varma litt opp. Det blir ikkje noen stor sykkeltur, bare for å komme litt rundt å lete etter vårtegn er planen.

Ja det er skummelt no. Skarp luft og for lite klede er farlig.

høres koselig ut det. Kos dere og hils både Johan og bror din.

Liv V.

24.04.2016 kl.11:13

Hei. Trur dere må ta sykkelturen snart. Skal skye over, fare for snø seinare. Jaja,helst i indre. Så får vi sjå kor vi høre til idag. 😃 Kulden har tatt over våren i et svært område. En FB venn som bur i Gøteborg hadde kvit hage idag. Ikkje mange dagane nå så mildna det, helt uten å sutre. 😂

Vi er "innesperra" idag, p.g.a. helsa, ikkje mi altså. Vi takla nok det og.

Fin dag og god tur.

gretashobby

24.04.2016 kl.13:20

Liv V.: Får håpe du tar litt feil der. Men vi skal ikkje vere sein med turen. Men maten fra lunchen må få sekke ned først. Satser på at det blir i indre viss det kjem snø.
Hehe, du er no god da vennen.
Huff da det høres ikkje heilt bra ut. Håper det ikkje er alvorlig. Bra det ikkje er knallvarmt i dag da. Verre å måtte vere inne om veret er varmt og fint. God bedring i heimen, tenker på dere. klem

Liv V.

24.04.2016 kl.14:04

Hei. Eg er ikkje værprofet, men både YR og meterologen kl. 6 i dag ser ut som de har tatt feil. Er jo berre bra det, i alle fall for folk som har frihelg.

Håpe dere fikk en fin tur.

gretashobby

25.04.2016 kl.08:44

Liv V.: God morgen. Dei tok nok feil i går ja, og så kjekt det var. Vi fikk fin tur vi, men kaldt er det ja. Og like kaldt i dag. Men eg er no glad for at det er fint ver eg da. ALt er bedre enn regn eller snø og tåke. Håper det går bra med dere oppe i bakkane. klem

mimouna

24.04.2016 kl.14:17

Været forandret seg jammen fort! Mye triveligere å våkne i dag, ja! Kos dere på tur, og god søndag! :)

gretashobby

25.04.2016 kl.08:45

mimouna: God morgen. Ja det var godt å våkne i går. For så vidt i dag og, men sov dårlig i natt. Men skal ikkje klage eg ahr det bra eg. Håper du og har det fint klem

annebe

24.04.2016 kl.19:59

Jeg har nesten ikke sovet i natt..og det merkes nå..håper jeg sovner fort i kveld :)) Det var et nydelig bilde..fjell og blå himmel er flott :))

Blei en gåtur på oss i går også..i dag har jeg vært i bursdag på formiddagen..koselig :))

Nå skal vi se tv og drikke te..:)) Kos deg videre i kveld :)) Klem <3

gretashobby

25.04.2016 kl.08:47

annebe: Tror du smittet meg. I natt sov eg dårlig og. Men regner emd at det er min egen feil. For mye strikking utover kvelden. Og for mye tanker i hodet på en gang. Det går liksom ikkje opp det.
Tusentakk for det.
Så kjekt at du også fikk deg ein tur og bursdag er jo alltid kjekt da. Det vart vel tidlig kveld på deg i går da. Det blir det hvertfall på meg. Nyt dagen og så håper vi på mer varme. Klem <3

fruensvilje

24.04.2016 kl.21:10

deilig med blå himmel da )) vi har også hatt nydelig sol i dag,men no snør det ,ja ja det legger seg heldigvis ikke ))

krysser fingrane for att du får garnet i morgen,du treng vel tiden skal det bli bunad til 17 mai

gretashobby

25.04.2016 kl.08:49

fruensvilje: Veldig deilig ja. Så det det var der oppe snøen kom ja. Vi fikk ikkje noe og det syns eg er veldig bra. HAr nok på fjellet vi. Men føler med dere. Såg at på andre siden av storfjorden låg det mye snø på lørdag hvertfall.
Det gjer eg og. Men no er skjerfet ferdig, viss det ikkje vart ødelagt i vask no da hehe. Men siden skjerfet er ferdig så har eg bedre tid på bunaden så det skal gå bra. God tid uten stress tror eg.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits