Ein time svart, ein time svart, måtte ha ein time grønt, før det ble ein time svart til

God morgen. Da er veret litt mer usikkert. Men tempen er komen opp  på +6 grader. Ikkje dårlig. Men blir det ikkje sol, så blir  det ikkje  så  mye å skryte av likevel. Men det går bra. I dag må eg vere litt flink i huset også. Kan ikkje berre sitte å strikke svart. Må både ta soverommet og bad/lilledoen tror eg og aksnkje kjøkkenet også. Og når ein først er igangn så tar man vel støvet på stua og gangen også. Men skal da få strikket litt likevel. Får ta det litt og litt begge deler. 

Starta med trening og lurte  på om eg skulle stikke inn på den nyåna CoopEkstra på veg heim. Men da var der så fult, at eg slo det fra meg og dro heim. Etter lunch strikket eg ein time svart. tok meg ein runde i lieligheta og såg kva eg burde gjort. Satte emg ned att å strikka svart ein time til. Og gjentok det eg gjorde timen før. Men så såg eg posen med dei grønne armane og fant ut at det kanskje gjorde seg med ein time med grønt også hehe


Det gjorde seg det. Men no  skal desse to få kvile til Bunaden er ferdig. Er jo pinne nr tre dette også. Avvekslinga fremover får vere sjalet. Og ingen ting anna. Men litt kjekt å sjå at armane voks litt også. Den korteste nådde nesten att den lengste i går. 

T kom heim fra jobb og vi bestemte oss for å ta ein sjekk på  den nyopna butikken. Vi burde kjøpe dopapir også. Det var virkelig blitt ein flott butikk. God plass, god oversikt, masse varer og det var visst litt som frista. Vart helga handel uten handleliste. Må nok suplere litt sjølv om kurven vart full. For  det vi skulle kjøpe, ja det vart ikkje med heim hehe. Men gratulerer til Coop Extra med ny flott butikk. 

Etter middag, som vart litt ymse i går. Eg fann jo Ringdal pølser på butikken. Ekte sunnmørsmat hehe. Det liker ikkje min kjære, så da tok vi det vi ville. Tok så ein time med svart til før eg tok fri fra jobbstrikking for i går. Dermed nådde eg akkurat målet mitt med 3 timer i går. Og er i rute +. 

Nei får vel komme igang her. Ha ein super dag kjære leser det er jo fredag. 
 

22 kommentarer

Liv T gjesdal

29.04.2016 kl.09:03

Goe morgen kjære venn.Så flotte ermene blir så det blir nok en flotte genser,Jeg fikk og strikket masse under kjøringen Ble ferdig med bolen opp til ermene på kofta jeg ikke er sikker på hvilket mønster jeg vil ha oppe.Hadde en flotte tur og opplevde enfantastiske konsert ,Det var 8000 mennesker inne i den hallen,Ble nesten litt for mye for meg Liker ikke når det er så mye folk men det gikk jo bra.Kjørte hjemover i går og møtte snøen rett før Ålgård men ingen ting i Sandnes,I dag er det tannlegebesøk,her er sol akkurat nå.Ha en kjempefin dag og goe klem.

gretashobby

29.04.2016 kl.09:06

Liv T gjesdal: Morn morn og velkommen hjem. JA det blir det nok, men no skal den ligge lenge i ro. For no er det mye anna som må strikkes. Flott du hadde ein fin tur og god opplevelse. Vi får håpe på mer som ligner sommervarme når Mai kommer. HA ein god dag klem

fruensvilje

29.04.2016 kl.09:22

greit å variere litt når en strikker svart ja,høres ut som du delte dagen opp på en fornuftige måte ) coop ekstra er en flott butikk ja,er der vi oftast tar storhandelen ) så gratulerer til dere med ny butikk.

håper du får en fin dag,jeg sitter og vurderer en sykkeltur,vi får se no e det frokost først

gretashobby

29.04.2016 kl.10:10

fruensvilje: Det er det. Ja syns no det sjølv hvertfall. Det er det. Takk for det. Blir nok å bruke begge butikkene, men helgahandel blir sikkert der. vi får sjå kossen det blir.
Trening har eg ikkje tenkt på i dag. Er igang med snegkle skift og vask. Men så er det alltid så mye som må ordnes så eg måtte på pc att og så ble det ligg her igjen. Men no skal eg gå å gjere ferdig soverommet før eg strikker litt før lunch. Da blir det nok sykkeltur å deg. Ha ein fin dag uansett kva du gjer

malin

29.04.2016 kl.09:25

Nydelig fargekombinasjon! Hvilket garn og fargenr?

gretashobby

29.04.2016 kl.10:07

malin: Hei. Takk for det. Det er tynn merino fra Sandnes. Den grønne ahr fargenr 7572. sal du ha dei andre og?

fjellgeitbundingen

29.04.2016 kl.09:30

Å strikke bare svart er jo litt kjedelig. Men om det ikke er økninger etc går det jo fint som tvstrikk. Men 3 timer med svart høres masse ut. Mens det grønne er mer oppløftende å strikke.Men når det er ei bestilling eller julegaveønske går det jo an å ha framdrift på prosjektet. Deilig å få trent og jammen rakk du ikke husarbeid også, og besøk på ny butikk :) Ser timene dine flyr avsted jeg :)

gretashobby

29.04.2016 kl.10:13

fjellgeitbundingen: JA og så å strikke frem og tilbake er litt einsformig. Tv kroken min er litt mørk, og desuten så får ikkje jobb strikk komme i sofaen. Da blir det lett altfor mye av den sorten.
tre timer i løpet av dagen går greit det. Om ein ikkje tar det i strekk. Skal få til det i dag og. Bare eg kjem igang.
Jobbstrikk må gå litt fort. kosestrikk i sofaen er sakte strik og bare kos. Men det er kjekt emd jobb strikk også. Og det blir så mye gøy bare det svarte blir ferdig.
Nei husarbeide rakk eg ikkje. Det skal skje i dag det vennen. o eller ahr begynt, men så måtte eg fikse n oe og pc'en måtte på. Og da såg eg jo samtidig at det hadde kome noen kommentarer. Så da vart eg her litt lengre enn tenkt.
Timene flyr avsted ja. Veit aldri kvar dei vart av. HA ein fin dag

tepausen

29.04.2016 kl.10:17

Så nydelige ermer

gretashobby

29.04.2016 kl.10:19

tepausen: Tusen takk for det.

mimouna

29.04.2016 kl.10:23

Godt å være i rute! Og med tanke på all "avvekslings-strikken" så var det jo en effektiv dag.

Farlig med nyåpnete butikker, da ender det gjerne litt ekstra i kurven. Men det er kjekt å få en ny butikk med godt utvalg!

Her holder solen på å bryte gjennom nå. Håper den finner veien til dere også.

God helg!

gretashobby

29.04.2016 kl.13:11

mimouna: Det er det. Det var det heilt lart. I dag har det vore så mye anna. Att eg får ikkje tid til det eg vil. Men eg har strikka i ein og ein halv time. Måtte roe ned litt. Var rett og slett stressa her. fikk roa fint ned med ensformig strikk da. Men no er det litt mer givende for no har eg delt av under armene.
Ja det gjer nok det ja. Men vi spiser det nok opp hehe. Det er det heilt klart.
Her regner det for øyeblikket, så sola har nok ikkje tenkt å komme i dag.
God helg kjære du. klem

Oddbjørg

29.04.2016 kl.10:35

Hei!

Lurt å ta noko anna innimellom det svarte. 3 t med svart strikking er nok på ein dag skulle eg tru. Den grøne genseren ser veldig fin ut.

I går hadde vi sol frå morgon til kveld, men sterk vind. Var mykje ute. I dag er det meir overskya, men 15 varmegrader!! Ikkje til å tru at vi er i april enno. Men det bles kraftig. Husarbeidet er gjort unna, så no skal eg finna meg ein lun krok og ta med strikkinga ut ei stund.

Ha ein super fredag!

gretashobby

29.04.2016 kl.13:15

Oddbjørg: Hei på deg. Ja tenkte det var lurt. I dag har eg lagt det opp litt annleis. Eg skulle bare og så skulle eg ta soverommet. Fikk begynt på det og så måtte eg på med pc og ordne opp i ting og så vart eg litt stressa. Da satte eg meg ned og strikk iein og ein halv time. Roa ned med svartstrikk da. Så får eg fortsette med husvask og slikt no etterpå her.

Dere har virkelig fått finveret der nord no. Her er det fortsatt ikkje blitt varmere og det ahr regnet litt. Ja ja vi får vel varme etter kvart vi og.
Kos deg i solveggen med strikketøyet så skal eg fortsette med hus pliktene ei stund. Fin fredag videre .

Liv V.

29.04.2016 kl.11:00

Hei. Bra du nådde det du hadde tenkt ang. strikketida. Blir vel enda meir i helga tenke eg. Husarb. springe jo ikkje avgårde....

Ja vi har fått en flott butikk. Eg og var veldig fornøyd, og ikkje minst de som jobba der. 100 kvm. større utgjorde den store forskjellen. Veldig oversiktlig, lett og bli kjent der.

Eg har fått inn meir ved i kjellaren idag. Når eg først var der fikk eg rydda og. Noe eg har tenkt på lenge. Herlig!

Skal ta helgehandel i 12 tida så eg kanskje slipper nedover i morra. Ha en fin fredag. Klem.

gretashobby

29.04.2016 kl.13:20

Hei på deg. I dag har det stort sett gått i ett. Frem og tilbkae og masse styr som eg ikkje ahdde tenkt å gjere. Men slikt skjer. Har tatt av sengkleda og no ligg dyner og puter på stua, så eg har ein jobb der. Var stressa i sted, så da roet eg ned med strikking. Hjelpte godt det. Men får ikkje gjort alt eg har tenkt i dag. Men rekker det vel i helga ja. Vi skal ingen steder.
Ja butikken var heilt nydelig. Hadde ikkje forventa så bra. Er nok lett å handle der no og ikkje på Kiwi sjølv om Kiwi fortstt er billigst.
så kjekt med alt som er gjort. Eg håper vi får pakka litt mer i helga. Men får ta det som det kjem.
Vi tar nok rest handelen i morgen tror eg. Får høre med han eg bor med når han kjem heim. HA ein fin dag klem

Marianne

29.04.2016 kl.12:50

Så flink du er, 3 timer med svart må være bra synes eg. Eg synes det er tungt å strikke med svart....det er jo så mørkt liksom, ser jo ikke hehe...svart er svart vettu.

Her har eg stratet dagen rolig med te og heklenål og det var godt kjenner eg. Trur dette bare skal få bli en roligdag rett og slett. Må ha det også innimellom.

Ha en fin fredag :)

gretashobby

29.04.2016 kl.13:22

Marianne: Hei. Tja skulle vel gjort meir, men i går vart det ikkje meir enn det i svart. Ja det er mørkt, så det blir ikkje kose strikk i sofakroken, men det er heldigvis lenge lyst no.
Ikkje mye ro her i dag. Men dagen går seg vel til. Kasnkje det kan bli rolig dag på søndag hehe eller ein annan dag. Når eg blir gammel aknskje. HA ein fin fredagskveld

annebe

29.04.2016 kl.16:17

Greit å variere fargene på strikketøyet litt..hehe.. Fint med en ny butikk..men slitsomt om det er helt fullt av folk :)) Her har mannen støvsugd og tørka støv etter han kom fra jobben i dag..og jeg har satt på en vaskemaskin med arbeidstøyet hans...grei arbeidsfordeling :))

Kos deg med kvelden..her blir det tv og kveldsmat med te etterhvert :)) Fredagsklem <3

gretashobby

29.04.2016 kl.17:57

annebe: Ja ikkje sant. Du gjør vel det du og hihi. Det gjekk greit når vi var der utpå kvelden. Ikkje dårlig det. HAr fått gjort litt, men langt fra alt eg ahdde tenkt i dag. Men slik blir enkelte dager av og til.
Nett spist middag og no blir det vel litt fredags kos, men vi er litt preget at ulykken utenfor Stord. HA ein fin kveld. Klem <3

Oldemorbloggen

29.04.2016 kl.16:21

Du er rask på labben når det gjeld strikking. I dag pakka eg like godt hekleriet mitt i ryggsekken og drog høgt til fjells. Der åt eg nista mi og hekla nokre omganger på puta. Sola skein og det var vedunderleg.

gretashobby

29.04.2016 kl.17:59

Oldemorbloggen: Ja bav og til. Det høyres ut som ein fanbtastisk dagMin dag har gått vekk til alt anna enn planen var, men slik er det no av og til.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits