Gave fra ei kjær vennine

Spennende søndag om vi også får gradestokken over 20 g. Akkurat no  er det 14g og lettskya. Har tro på at det kan bli bra. I dag sal eg ikkje vise bundasbilder. Men kanskje i morgen. Viss ikkje det blir kveldsinnlegg, men tror ikkje det. Vart ganske så mange tmer i går også. Sjelden eller aldri eg har blitt så hekta. Men ikkje meir bunad prat no.

T hadde fått levert ein gave til meg på kontoret på  fredag, men glemte å  ta den med  heim. Istede hentet han den da vi var i  sentrum i går istede. Det er ei gave fra ei jær vennine som  har flyttet til Bergen.


Det skal vere ei flytte østover gave. Der eg kan kose emg med slikt strikk til neste vinter Sa Merima. Eg vart sjølvsagt veldig glad for boka. Bestemte meg for at eg ikkje fikk lov til å bla i den før bunaden var ferdig. Men da klokka var 21.30 og eg la fra meg strikketøyet, så tok eg den frem og bladde litt i den. Her var mange fine kofter, gensere og votter, luer. Kjem nok til å strikke noen av desse etter kvart. Lurer på om du Ellbjørg har denne boka? Den er heilt klart noe for deg som elsker vottes strikking. 

Eg var ganske trøtt, så eg har ikkje peika meg ut noen etter første kikk, men veit der er eit par som nesten har satt seg fast. For det prikker litt oppe i der. Men det får vente. På tirsdag får eg nytt garn til nytt oppdrag, så votte strikking og kofte strikking, det får vente. Gleder meg til neste oppdrag. Men i morra skal eg ha fri. Eller eg har fult program med andre ting, så det passer bra at eg ikkje har oppdrag i morgen. 

Etter frokost skal eg gjere ferdig det eg holder på med øfr eg gjør noe anna. Så  eg kan kome seint i kleda i dag. Men det er planen. HA ein flott dag. Og eit lite råd, ikkje bli så hekta på eit strikke produkt. Hehe, men det er no morro  da. 
 

11 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

08.05.2016 kl.09:02

Du har sannelig vært ivrig med denne bunaden. Kanskje det kommer av at du ventet litt på garnet-- dagene gikk og du hadde litt kort frist---? Slik ville det vært med meg--😰

Jeg gjorde ferdig bunaden til Rikke i går. No kan hun bruke den et år til, men da må vi finne noe nytt.

Hadde jeg fått så fin strikkebok hadde jeg ikke klart å vente med å bla i den nei--- Denne må jeg nok se og få tak i. Er litt forsiktig med å kjøpe nye mønsterbøker--- du vet hvor lett vi blir hekta---😰

Noen regndråper i dag. Vi har hatt flere fine dager. Grilla på verandaen med ungene, leika og kosa oss. Sauene er ute med lamma sine, skogen og graset grønnes for hver time----- undrenes tid er heldigvis enda ikke over.🍃🍃

gretashobby

08.05.2016 kl.13:17

Ellbjørg Skinderhaug: Ja eg ahr aldri vore så hekta på noe som på denne hehe. Det ka nok hende det ja. No er den hvertfall ferdig og overlevert :).
Det blir nok til at du må lage ny til neste år da :).
Måtte bla litt ja. I kveld kan eg studere den om eg vil. No skal eg ut på verandaen og kosestrikke på eit eller anna. Ja eg veit det ja hehe.
Her er det bare nydelig, så kva gjer eg her inne skal tro. Må ut att på verandaen no. HA ein fin dag vennen.

Liv T gjesdal

08.05.2016 kl.10:48

Goe morgen til deg.Ja gjett om jeg vet hvordan det er å bli hekta da får jeg vondt i både skuldrene å hendene,Jeg kan ikke strikke for andre for da må det bli ferdig fort,Er ferdig med begge ermene nå å har bastemt å gå forOlea mønsteret,Det er nesten likt Nancy.Så heldig du er som har fått strikkebok.Godt å høre at du tar fri fra strikkingen idag.Her var nydelig vær igår og tror det blir like fint idag Så det blir å sitte litt ute idag,Ønsker deg en forteffelig flotte dag,Håper gradene stiger,Goe søndagsklem

gretashobby

08.05.2016 kl.16:54

Liv T gjesdal: Har ikkje fått vondt i skuldre og hender eg. Kanskje litt i rygg og hoft, men det er vel ikkje strikkinga kanskje hehe.
Det går som regel veldig greit å strikke for andre og det gjorde jo denne gangen også.
HAr kose strikka litt på verandaen, men i slov mosjen eller noe slikt. HA ein fin søndagskveld. klem

mimouna

08.05.2016 kl.11:02

Snille Merima, hun vet hva du liker! :)

Kjekt å få ting ferdig, og en liten pustepause før neste oppdrag. Dagen i dag nytes vel best utendørs.

(Er ikke hektet på noe strikkeprosjekt jeg. Jeg bare HEKLER; hihi! ;)

gretashobby

08.05.2016 kl.16:56

mimouna: JA ho gjør det den jenta vet du.
Ja har vore ein del ute a. Men no tar vi det med ro inne.
Hahah, du kan få sagt det du. Du veit godt kva det er å verte hekta. HA ein serdeles fin kveld min kjære venne. klem

tepausen.blogg.no

08.05.2016 kl.16:46

Å er det ikke herlig med en slik flott dag?

Kos deg og ha en riktig så fin dag i morgen også

gretashobby

08.05.2016 kl.16:56

tepausen.blogg.no: Jo det er bare nydelig det.
Takk, i morra blir ein sånn der travel dag tror eg. Men ikkje på strikkefronten. Ha ein fin kveld

tepausen.blogg.no

08.05.2016 kl.17:12

Takk og ha en fin kveld du også

Hekleri og Ra

10.05.2016 kl.09:15

Du er jammen meg effektiv ja! Hørtes ut som en meget godt passende gave til deg ;-) Ha en flott dag min venn :-)

gretashobby

10.05.2016 kl.11:58

Hekleri og Ra: Veldig kjekk gave å få det der ja

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits