Sol, skyer og litt avslappende kveldsstrikk. Sett den før hehe

God morgen. Tror det blir ein bra dag i dag også. Sola skin for øyeblikket inn vinduet og inn på bordet her eg sitter. Snart skal den ein liten tur bak den høyeste toppen og så  er den her igjen. Er ikkje lenge før vi ahr den heile dagen no. 

I går var ein travel dg og når alt var gjort så var eg heilt tom. Satt i sofaen og T rista i meg kl 19. Eg sovna. Men det er ikkje eit tidspunkt å sove på, så  eg fikk opp å bevege meg litt og våkne litt. Men det vart tidlig kveld på oss begge. Er heilt greit det når ein er trøtt, ikkje sant?

HAr ikkje noen spenstige og morsomme bilder å vse  frem i dag. Bare at den ene armen på gneseren min har vokst litt. hehe


Det syns nok ikkje, men den har vokst mer enn 10 cm hehe. Dette var bare kveldsstrikk som fungrer slik som minutt for minutt programma på NRK. Sakte tv hihi

Om vel ein time får eg besøk. Da kjem min kjære Liv innom med garn til meg og eg kan starte med maraton strikking att i full fart. ;). Neida. Det skal eg ikkje. Skal ikkje strikke livet av meg heller. Blir litt kvar dag. Og så skal eg lage middag kvar dag alikevel og ellers gjere andre ting. HAr ikkje lyst til slik strikking på ei stund. 

Må ein tur i sentrum også.  Det er greit å ta ein sykeltur i løpet av dagen, så det passer bra. Så får vi  ta dagen som den kjem. Ikkje store sprella her og ikkje mye som skjer. HA ein fin fin dag.
 

16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

10.05.2016 kl.08:51

Kanskje denne trøttheten er " vårslapphet". I gamle dager var det noe som het det--😞

Er spent på denne genseren din. Har ikke helt fått tak i fargene---.

Her har det regna på morgenkvisten. Liker det ikke for jeg olja altanen i går og skulle hatt oppholds---- men skogbrannfaren er over--

Vi finn på noe som passer til regnvær-----😀😀

gretashobby

10.05.2016 kl.11:57

Ellbjørg Skinderhaug: Ja eg har tenkt tanken min venn.
Er ikkje så lett. Håper eg kan vise den ute til høsten når den er ferdig.

Aldri så galt at det ikkje er godt for noe. Synd med verandaen da.
Skal tru kva det er da. hehe

Liv V.

10.05.2016 kl.08:56

Hei. Kommer snart. 😃

gretashobby

10.05.2016 kl.11:57

Liv V.: Det var så kjekt og tida den gjekk aldeles ifra oss

Hekleri og Ra

10.05.2016 kl.09:32

Det er jo godt med alt som går framover ;-) Hørtes ut som en flott dag! Koselig med besøk og strikk:-) Kos deg!

gretashobby

10.05.2016 kl.12:00

Hekleri og Ra: Det er det. Kjedelig om det skulle gå galne vegen. HAr kost oss i sola og no er eg åaleine att og ahr ein liten pause inne.

tepausen.blogg.no

10.05.2016 kl.10:35

Ha en flott dag

gretashobby

10.05.2016 kl.12:01

tepausen.blogg.no: takk for det vennen

Liv T gjesdal

10.05.2016 kl.10:48

HEI.Så koselig med besøk.Da blir det vaffelkaker til kaffen.Høres så koselig ut.Det er så godt Var ute en tur igår å traff ei som går på treffen så spurte hun om vi ikke kunne ta en kaffe sammen på kafe.Vi gjorde det å det var ei trivelig studt med fint vær blir så mye gladere da.Ja det kommer seg på genseren dinBlir spennende å se den ferdig.ha en flotte dag og kos deg med besøk,Bir nok vafler her og .Goe klem

gretashobby

10.05.2016 kl.12:03

Liv T gjesdal: Det var veldig kjekt det. No har ho gått og eg gjekk inn og tk ein liten pause fra sola.
Det er alltid kjekt med slike plutselige treff og einn kan gjøre som ein vil og nyte livet
Ja det blir greit når den blir ferdig til høsten. Fikk nytt garn i dag, så no er det strikking igjen . HA ein nydelig dag og nyt livet. klem

Oddbjørg

10.05.2016 kl.14:01

Hei!

10 cm på arma er ikkje dårleg! No er du vel i gong att tenkjer eg :-).

Koseleg med kaffegjest.

Eg har vori inne i dag. Det siler ned, så eg har strikka litt i staden. Men kanskje det vert ein tur ut etter middagen.

Klem

gretashobby

10.05.2016 kl.16:36

Oddbjørg: Hei. Vel det er på felre kvelder da, så litt lite er det jo hehe.
Ja det var veldig koselig med besøk i dag. Klokka gjekk fra oss. Men det gjekk ra tror eg.
Stakkars dere. Men ein får bare gjere det beste ut av dagene uansett ver. Veret kan vi ikkje gjøre noe med ha ein fin kveld vennen

fjellgeitbundingen

10.05.2016 kl.21:56

Hei Greta, Denne dagen hørtest jo super ut. Nå har nok fått senket skuldrene etter all bunadstrikk med tidspress. Fysj, liker ikke så godt å stormstrikke på noe, men hender det jo blir stormstrikket noe her også.Selv har jeg holdt på med noen personlige konfirmasjonskort i kveld. Klippet ut fra bilder fra konfirmantene var små og må få sendt kortene sørover i morgen. Rart at alle ungene vi kjenner er i ferd med å bli konfirmanter år etter år i årene som kommer..

gretashobby

11.05.2016 kl.08:10

fjellgeitbundingen: Var ein fin dag i går ja. Ja eg har det. Det verste av alt var jo at eg storkoste meg også med bunads maratonnen. Men eg var kobla ut med det emste ellers. På godt og vondt sjølvsagt.
høyres gøy ut det da med korta. Du det går den veien skjønner du. Dei søte små babyene blir større for hvert år og brått er dei både konfirmanter og voksne. Alternativet er verre så ein får vere glad for at dei vokser til :).

mimouna

12.05.2016 kl.12:04

Godt med rolige dager innimellom. Og søvn er den beste medisinen når man er trøtt. Så å ta en tidlig kveld er ikke dumt.

gretashobby

12.05.2016 kl.12:45

mimouna: Ja det er jo det.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits