Når ein har lyst til for mye, blir det bare litt av kvart

God morgen. I natt har det kome ei regnbyge eg ikkje hadde kalkulert med. Spørs om eg var dårlig til å følge med på vermeldinga. Ja ja, får tørke både teppet og puter da. Ser ikkje så verst ut veret for i dag. SJølv om det ikkje er tegn til sol og gradestokken viser bare +10. Men det går bra. 

Etter trening i går og lunch eg brukte laang tid på, siden sola ikkje var heilt stabil, rigga eg meg til med mitt nye oppdrag  på verandaen. Holdt meg i ro i ca en time. Før eg gjekk inn o g fant eg strikk  eg bare skulle strikke litt på. holdt meg til dei to der ute. Men om kvelden vart det bare litt her og litt der. Altså veldig ustabilt. Det resulterte i dette rotet det


I dag blir det bare to. Tror eg.Vil helst det, slik  at ting kan vokse litt mer enn bare noen omganger. Da syns det liksom ikkje at man holder på med noen.

Satser på dag strikk og kvelds strikk. Har liksom ikkje kome skikkelig igang ed siste oppdrag. Kanskje fordi det er så veldig god tid på at det mmå vere ferdig. Men når eg først kommer skikkelig igang, så går det nok unna. 

Skal på kafe i dag, det blir kjekt. Veldig lenge siden vi har møttest på kafe. Ser frem til det. Så får vi sjå om eg skeier ut eller bare holder meg til kaffi. Kanskje dei har fått andre ting i disken. Uansett så skal det bli kjempe koselig. Gleder meg Synnøve og Nina. 

Ellers så er det jo fredag og helg att. Ingen planer for helgen. Men den blir nok fin tenker eg. Får gjøre det beste ut av den, sjølv om alle  ikkje egentlig er heilt iform. Så kommer det seg nok etter kvart.Vi skal bevege oss, og spise god mat og kose oss. Håper det blir fint ver. Fin fredag til alle
 

23 kommentarer

Lillemor

20.05.2016 kl.08:47

God morgen vennen :-) Vi står på farten, vi skal på hytta en ukes tid :-) Været er ikke det helt sommerlige, men vi koser oss likevel. Kos deg på kafe med venninner i dag :-) Ønsker dere begge en riktig god helg med våte klemmer på vei<3<3<3

gretashobby

20.05.2016 kl.08:51

Lillemor: God morgen. Kos dere på hytta vennen. Man kan jo godt kose seg sjølv om veret ikkje er heilt sommerlig. Takk det sakl eg vet du. Takk og kos dere masse masse hele uken. Stor klem fra eit Grønt Høyanger. Klemmer i fleng på veg til hytta. Du får dei ikkje før du er fremme .

Liv V.

20.05.2016 kl.08:53

Morn. Ser på strikkehaugen din at du har hatt en diskusjon med deg sjøl...hehe. Du finner nok ut av det. 😃 God tid med oppdraget har du i alle fall.

Blei en nydelig dag i går, satt ute noen tima. Det gjorde seg. Idag blir det på handel. Skal på kafé eg og til Ringbussen skal oppover i bakkane igjen.

Ha en fin fredag. Klem.

gretashobby

20.05.2016 kl.08:56

Liv V.: Morn morn vennen. Ja har nok diskutert litt. Og i går var eg ikkje i humør til å ta store avgjørelser. hehe. Ja det har eg. Men det er gøy å strikke på, så eg håper eg kommer skikkelig igang. For det er det som er kjekkest. Ikkje å bytte frem og tilbake. Så kvifor gjer eg det. Ikkje godt å vite hihi.
Det vart det. Fikk to timer i sola tror eg. Da ser eg deg sikkert da. Vi skal møtes 11.30. HA ein fin fredag skjønne gode venn. klem

Marianne

20.05.2016 kl.09:05

God morgen til deg. :)

Ja der har du mye å velge mellom, men du finner nok ut av det , det er eg sikker på.

Her skal en ny dukke se dagens lys i dag tenker eg.

Ellers så blir det en stille og rolig dag, etter en fin dag i går kom regnet i dag. Har en god del bilder å se gjennom etter gårsdagens utflukt til Hardanger.

Ha en fin dag og en koselig fredagskveld når den tid kommer :)

gretashobby

20.05.2016 kl.09:29

Marianne: Morn morn. Ja klart eg gjør det. Men i går var ein rotedag hehe.
Så spennede da. Den gleder eg meg til å sjå.
Ja det kom visst litt mer regn enn eg trodde her. Men det er greit det. No har eg redda heilt vekk teppet også.
På tur att i går ja. Det er kjekt.
Takk for det. Skal nyte den ja

Ellbjørg Skinderhaug

20.05.2016 kl.09:22

Kjenner igjen dette" litt av hvert" noen dager. Ingenting haster, men lysten og behovet for å føle at en gjør noe er tilstede---. Vi tar de dagene og--😊

Jeg skal reparere en 10 år gammel babydress som har fått noen småskader. Fann ikke riktig farge i garnet, men pusler det vel til på etvis. Den må være i orden til lillejenta kommer og skal ta den i bruk til vinteren. Storesøster hadde den for 10-11år siden.

Reparering av tøy til ungene føles heldigvis som nyttig arbeid---😅😅

Kos deg med vennene dine--

gretashobby

20.05.2016 kl.09:31

Ellbjørg Skinderhaug: Er så godt at noen kjenner seg igjen i det. Hehe. Ja da vi tar dei dagene også.
Så gøy da. Det blir kjekt å kunne bruke opp att ting. Og når ein må reparere ja så må ein det og da gjør ein noe nyttig.
Det gjør det heilt klart.
Takk det skal eg vennen

tepausen.blogg.no

20.05.2016 kl.10:08

Merklig det med å ha lyst til så mye på en gang.... da blir det sånn litt av hvert dersom en ikke bare er streng med seg selv. Jeg har noe litt av hvert som venter på meg... jeg hører ikke strikkepinnene klirre i posene etter å bli tatt opp...

Ha en fin helg

gretashobby

20.05.2016 kl.14:07

tepausen.blogg.no: Ja det er det. Men i dag skal eg oppføre meg ordentlig. hehe.
Så spennede litt av kvart du ahr da. HA ein fin dag videre Fin helg til dere også

Liv T gjesdal

20.05.2016 kl.10:14

Hei.Jeg liker den strikkehauen din ser så hjemme koseligt ut.Så kjekt å kose seg på kafe .Ja hele kaken fosvant på treffen og jeg lagde den i 26 cm.form for å få den stor,Alltid kjekt når de liker det du lager.Sitter med mange tanker på hva jeg skal begynne på nå å er kommet frem til at dukken som jeg fikk da jeg var 10 år trenger nye klær.Den kom fra England så den er veldig spesiell Kan bøye knærne og når den går rikker hode seg fra side til side.Glemte å ta bilde av babyjakken ,Tror jeg må strikke mer kluter De er så kjekke å gi bort,Ha en flotte dag og goe klemmen.

gretashobby

20.05.2016 kl.14:09

Liv T gjesdal: Hehe, ja ja kanskje det. Men slik er det ikkje her. Vart bare lagt til slik. Blir bare to strikk i dag.
Ja det er sant. Så bra da. Du får lage ny garderobe til dukken, kan vel trenge det ho og.
du har mange planer skjønner eg. Kos deg resten av dagen klem

fruensvilje

20.05.2016 kl.12:17

nei det synes ikke hva du faktisk har strikket i mengde når du har så mange strikk i sving på en dag ) men du hvet jo selv att noen omganger ble det hi hi.

Høres koselig ut med kafebesøk håper du tilater deg å skeie ut litt,er lov det )jeg har en litt for rolig dag,har jobbet litt i hagen en times tid,no er det lunch så må eg kle meg og gå en tur,kan ikke bare sitte stille )ha en fin fin dag

gretashobby

20.05.2016 kl.14:12

fruensvilje: Jo da, viss eg tenker etter så gjer eg vel det :).
Eg gjorde ikkje det i dag. Så når eg kom heim kast eg meg over salatskåla. Var skikkelig sulten da.
Det vart vel ein fin tur på deg tenker eg. Sykla ned og opp eg . Det blir nok den trimmen i dag. VArt litt mye i går.

tepausen.blogg.no

20.05.2016 kl.14:22

Tusen takk for det.

Klem

<3

annebe

20.05.2016 kl.19:12

Kommet en del regnbyger her i dag, men ganske deilig temperatur :)) Ja det var litt av et utvalg strikketøy..hehe...

Så hyggelig å møtes å ta en kaffe, håper det var hyggelig og at det var noe der du kunne spise også :)) Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha handlet litt for mormor :)) Blir Idol og en tekopp her snart nå :)) Klem <3

gretashobby

21.05.2016 kl.08:29

annebe: God morgen vennen. Ja var noen. pluss at der låt to tre att i kurven. hihi.
Det var ein veldig trivelig dag på kafe. Nei eg spiste ingen ting. Der var ikkje noe. For akkurat no skal eg vere flink ei stund. Men den ene av damen tåler ikkje gluten, så da var det ikkje noe på ho heller og da gjekk det jo greit.
Du er flink og stille opp for damene dine. Kos deg med Idol. Vi såg fotbalkamp og litt på noe anna tull vi. Og strikka. Vel eg strikka hihi. Klem <3

Hobbystua

20.05.2016 kl.19:22

Heisan Greta:-) Ja du har nok og holde på med i strikkeverdenen ser jeg og noen omganger på litt av hvert så vokser det jo også. Men håper du har hatt en fin dag så langt og kost deg med kafebesøk og unnet deg noe godt. Her er det grått og det kommer regn innimellom så helgen lover ikke godt på den fronten. Men til uken skal det bli varme igjen,,,får vi håpe. Ønsker deg og T en fin helg og kos dere masse . Klem fra Marianne:-)

gretashobby

21.05.2016 kl.08:34

Hobbystua: God morgen snuppe luppa mi. Alltid så kjekt åå sjå kommentarer fra deg. :). Ja dei gjør jo det, men er kjekkest når eg holder emg til eit på dagen og eit om kvelden slik som i går. Da blir jo noe ferdig også. Sliik som i går.
Koste meg veldig på kafe, sjølv om eg ikkje spiste noe. HAr ein periode der eg skal vere flink no. Kroppen hadde lyst til det hehe.
Veret er sånn passe, men håper vi får oss ein liten tur før det blir regn. Tror kanskje det kan bli det utpå kvelden.
Ja kanskje sommeren kommer neste uke. HAdde vore kjekt det.
Tusen takk for det. Og dere får kose dere masse dere også. Alle tre. Stor klem fra Meg

Oldemorbloggen

20.05.2016 kl.20:57

Det med regnbyger som kjem uventa om natta og putene blir dyvåte, opplevde eg og for nokre dagar sidan. No fossregnar det her og har gjort det i heile dag.

gretashobby

21.05.2016 kl.08:36

Oldemorbloggen: Ja slik skjer til tider. Vi får bare ta med det I dag er det fint her

mimouna

21.05.2016 kl.16:02

Kjekt å ha flere strikketøy i gang, men man vil jo gjerne se at de vokser også. Så da er det nok lurt å konsentrere seg om et par om gangen, ja.

Håper tepper og puter tørker greit igjen. Her har regnet flatet noen av de fine blomstene vi hadde plantet ut, det var litt trist. Håper de reiser seg igjen.

gretashobby

21.05.2016 kl.17:43

mimouna: Ja det er nok det. Det vart bare den dagen eg rota slik. i går vart det bare to, men det vet du vel alt.
Ja da dei er tørr no. Var bare litt våte. Men litt ergelig da.
Dei reiser seg nok, håper eg. Så kjedelig når dei blir ødelagt like etter planting.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits