Herlig ver :), buksestrikk på dagen, arm på kvelden, lavkarbobakst og kald sitronte

God morgen kjære søte dere som titter innom. Det er så gøy. Digger dere :). Sola smiler til oss  i dag også. Sitter her med grøten min, kaffi og heimelaga sitron te. Sistnevnte er litt sur men frisk. Drikker den kald. Kokte opp en liter i går. Har tatt ei ss pressa sitronsaft den siste tiden og kroppen er hvertfall ikkje dårligere. Dermed tenkte eg å eller vi å prøve litt te ei stund. Kanskje vi blir heilt friske av det :)

Buksa får dere sjå når den er ferdig, men skal få se første arm som endelig er ferdig. Har jo mange langtidsprosjekt som dere vet. Og no får ein ting vokse kvar kveld. I går var det den armen som var komen lengst
Er ikkje lett å fotografere ei arm når ein ikkje gidder å reise seg opp. Men det gjør vel ikkje noe at den ligger på tvers kanskje. Ble med så mye anna når eg tok bilde andre vegen. Det er jo bare ei arm da hehe. Da er det bare andre armen att så an begge strikkes på bolen. Spent på hvilke av mine strikk som dukker opp i kveld. 

Prøvde meg på ny  bakst i går. Og T vil sjelden smake og sei at alt lk smaker likt. Men i går så  ville han smake og eg tror faktisk at han likte dei. For han spiste to stykkjer. 


Skal teste desse og ein sort eg skal lage no etterpå på Anneli som kommer innom i dag på besøk. Kan legge ut  link til den eg skal lage i dag og oppskrift på denne om noen ønsker det. Da gjør eg det i morgen. Det smaker ikkje egg av dem og det er det som er viktig. 

Trenger foresten sårt noen nye middags forslag som passer både meg og T. Går lei og for øyeblikket er det få ting som vi spiser begge to. HAr spist gratengen min i 4 dager no og er drittlei, men kasta ingen ting. Han spis jo ingen ting som kan ligne grateng. Finner vel på noko. Må handle litt i ettermiddag tror eg. Så da blir det nok noe enkelt i dag og så får eg trå til med skikkelig i morgen. 

Får prøve å kome fortare igang i dag med det eg skal enn i går. I går vart eg visst verende  ved pc'en i flere timer før eg fikk gjort noko. Ha ein strålandes dag og håper felre har fått sol i dag. 
 

2 kommentarer

fruensvilje

25.05.2016 kl.08:49

godt å få unna armstrikking,liker ikke strikke armer eg ) baksten din ser god ut den,og jeg er sikker på att alt ikke smaker likt hi hi kos deg med dagen,sol og ingen vind her også i dag,så da blir det en dag i hagen )

gretashobby

25.05.2016 kl.08:54

fruensvilje: JA det er veldig godt. Jo det er greit det. Men av og til tar det veldig alng tid.
Ja i dag skal veret nytest. Må vere mest mulig ute i dag ja. Kos deg masse

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits