Desse to vart med oss på den lille sykkelturen som vart halvanna time inkludert stoppa

Da får eg gjenta meg igjen eg da. Men det er no kjekt da. 18g og sol fra klar himmel. Eg sovna til att og var ganske stiv men utkvilt da eg våkna litt før 8.. Greit med litt sein frokost i dag, sidene g skal på trening kl 12. får drøye den litt til. 

Planen var i går å sykle frem stien gå opp på sauestøeln og ta bilder av desse sokkene i sommersol


Det er sånne gjøre seg sjølv sokker og på dette nøstet så tok eg ikkje vekk eit gram. Dei vart lik, sjølv om det på dette bildet ikkje ser heilt lik  ut i tuppen. sokken har bretta seg. Ja ja, skal plage dere med flere  tenker eg. Men dette bildet er ikkje tatt på sauestøelen. For der er det jo ikkje sol tidlig på formiddagen. Kvar hadde vi tankene våre jaja. Vi syklet fremover i bygda istede. Litt rundt fremo go tilbake. Men det var litt kjølig, så vi snudde til slutt og sykla nedover att. Fann ut at no hadde sola kome litt i stien, så vi tok ein bitte liten tur fremover dit til der dei har laga til ein Grillplass med ein min Gapahuk.


Inne der står det både grill kull, tennveske og litt tynn bjørkved. Sikkert kjekt å sitte der med ein gjeng. 


Der går stien videre fremover


Og her renner elva videre nedover. Det er laga til ein liten sti ut i  elva her. Planen var no å snu, men så funka kroppen så passe bra, at vi fortsatt fremover litt til


Neste og siste stopp var ved Trollet. T har sykkel som det er enklet å sykle i ternenget med. Eg har jo for tida ein gammel arva 3 girs by dame sykkel der berre andre giret virker hehe. Derfor må vi stoppe å gå innimellom. Men da blir det jo variert trimtur. 


No ser dere at dei er heilt lik. Dei fikk ut av veska på benken der fremme ved Trollet. Men trollet tok ingen av oss bilde av denne gangen. hm. Ja ja. T hadde tatt med noe anna strikk også og tok bilde av. Men det får vente til ein annan gang. :). Da får eg ta med det siste naturbildet også da. 

Vi snudde etter denne stoppen, og sykla nedatt stien og tok ein runde rundt svømmehallen. Da vi kom heim og eg slo av Run keperen på mobilen, hadde vi  sykla og gått knappe 11. km. Det er vel ikkje dårlig vel. Vore ute i over ein og ein halv time. Effektiv bevegelses tid 1t6 min hihi. Etter turen vart det tidlig lunch før eg satte emg på verandaen, mens T sat inne ei stund. Men til slutt kom han ut og satte seg i suggen vel ein time han og. Planen var at vi skulle sykle nedover på kisosken så vi fikk levere odds. Men det vart det ikkje noe av. Ken og hofte hadde tolt det. Men det er eit veldig dårlig sete på den sykkelen. Grur meg til å sykle ned på trening i dag. hehe. Sånn kan det gå. 

Spent på om eg får garn til kjolen og toppen i dag. Men så lenge eg ikkje får det, så strikker eg på bunaden. Slik er det med den saken. 

Nei no altså, skal eg gi meg. Ha ein flott dag der ute i verden ;D

 

 


 

18 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

06.06.2016 kl.11:32

Her" ute i verden" ( på verandaen min) er det omtrent som hos deg. Ikke så varmt på grunn av vinden, men sol og greit nok. Vi har klipt ein hekk og luka litt i noen bedd. No har J tatt fatt med noen rustflekker på bilen. Må se etter den hvert år, eller tar det overhånd.

No tar jeg den mørkeblå ullbuksa noen timer å vokser den og litt.

Vi nyter at det er sommer.

gretashobby

06.06.2016 kl.17:43

Ellbjørg Skinderhaug: Da har eg trukket inn litt. Her er no . 24 g. HAr vore 27 på det varmeste. Her er ikkje noe serlig vind. Litt mer bevegelse på andre siden av bygda. Eg har tatt ein klesvaks og kokt opp ny porsjon med sitrondrikk.
Da sitter du nok i skuggen når du strikket tjukk ullbukse.
Ein må nyte sommeren ja.

Oddbjørg

06.06.2016 kl.11:57

Hei!

Høyres ut som du og T hadde ein fin dag i går. Godt å vera ute når veret er bra. Sokkane kjem til å varma når gradestokken går nedover.

I dag skal eg laga fargesuppe av kjerringrokk. Ikkje til middagen, men til garnfarging ;-). Lenge sidan sist, men eg synes det er veldig moro og spennande å sjå resultatet for kvar gong.

Klem

gretashobby

06.06.2016 kl.17:46

Oddbjørg: Hei. Ja det hadde vi. Det er veldig deilig. Ein må bare benytte seg av det. Det gjer dei nok. Ikkje en gang eg bruker slike no.
Så spennede da.
Det har eg aldri prøvd. Sikkert gøy ja. Du kjøper ufraga garn da?
Klem

Liv T gjesdal

06.06.2016 kl.12:06

Hei Nydelige naturbilder og flotte sokker.Dere er flinke.Var hos legen idag og pusten min var bra hadde ikke forandret seg på litt over 3 år,Så fikk jeg en kortison sprøyte i venstre kne,Fikk ikke strikket mye igår men hadde en flotte dag og kveld.Var hjemme hos vertskapet på treffen kl.5 for å planlegge nord norge tur.Vi skal til Narvik og Lofoten så det blir spennende,Ha flott treningstime og ha en flotte dag og goe klem

gretashobby

06.06.2016 kl.17:48

Liv T gjesdal: Hei. Tusen takk skal du ha. Syns det sjølv hvertfall hehe. T er ganske sliten no, men så har han sprønge trappa i varmen.
Godt du fikk deg ei sprøøyte , da må du holde foten i ro i dag. Men det vet du sikkert. Bra at pusetn ikkje ahr blitt verre.
Så gøy da. Det blir sikkert ein flott tur.
Nyt kvelden min venn. klem

mimouna

06.06.2016 kl.16:55

Flott rundtur du tok oss med på! :)

Godt å ta turen på sparket, og føle seg fram hva kroppen tåler. Og å gi seg når det er nok. Dere fikk jo mye ut av den søndagen!

Ser ut som om det strømpegarnet er tingen, dette er vel andre paret som klaffer perfekt med mønsteret? Fine ble de uansett. :)

gretashobby

06.06.2016 kl.17:50

mimouna: Hei. Takk for det. Ja det var ikkje så dumt det i går. Ja det er det som av og til er litt vannskelig, men det gjekk bra, tror eg. Det gjorde vi ja.
Takk ja det er nok det. Kjekt emd slike sokker. Ha ein flott dag vennen elelr kveld heter det kasnkje no. klem

Oldemorbloggen

06.06.2016 kl.18:05

De har hatt ein fin sykkeltur, men aldri om eg hadde sykla med ein sykkel som hadde feil på gira. Fordelen var at du fekk mykje god mosjon. Sokkar treng vel ikkje alltid vera heilt like, berre tøft at det er litt skilnad når ein strikkar med den typen garn.

gretashobby

07.06.2016 kl.09:19

Oldemorbloggen: Eg har bedre sykkel som venter på meg østafor. Og gleder emg til å få bruke den att. Ja eg fikk morsjon og har problem med å sitte på sykkel ei stund.
Kvar sin mening der hehe

Oddbjørg

06.06.2016 kl.18:22

Hei igjen!

Ja, eg bruker ufarga garn frå Hillesvåg.

gretashobby

07.06.2016 kl.09:19

Oddbjørg: Spennende

fruensvilje

06.06.2016 kl.20:55

en fin tur dere fikk ) kjekt når en kan sykle en god tur,i dag kjøpte eg ny sykkelpumpe,skal prøve gamlesykkelen igjen for nyesykkelen min har blitt møkkasykkel nok en gang,bakhjulet vil ikke gå rundt ( ja ja det blir ikke før onsdag ,i morgen skal eg på sykehuset,da skal eg ha samtale med ortoped om ryggen min og hva han anbefaler skal gjørast med den .Ha en fin kveld da

gretashobby

07.06.2016 kl.09:21

fruensvilje: Ja det var det. Sykla og gjekk ein del og. Må det med den sykkelen min da. Så kjedelig da at ny sykkelen ikkje funker da. Spennande å høre kva ortopeden sei da.

Kari

06.06.2016 kl.23:58

Hei Jeg la igjen en kommentar med et spørsmål. Burde jo ha lagt den her som er siste innlegget ditt, men jeg ble så fascinert av det jeg leste i innlegget den 4.juni så jeg la inn en kommentar der. Kanskje du finner den? Det hadde vært hyggelig med et svar.

gretashobby

07.06.2016 kl.09:26

Kari: Neida eg har fått svart eg. Er bare ikkje oppe så sent på kvelden. Hehe.HA ein fin dag

Kari

07.06.2016 kl.12:42

Takk for svar. Det var hyggelig. Jeg husker alle trappene som min spreke kusine tok til fjells. Tralla var jo egentlig bare et understell med benker på som ble dratt oppover fjellsiden. Ble nok ikke sikkerhetsklarert etter som reglene ble strengere. Men fantastisk var det å se utsikten fra tralla. Du har helt rett i at det er lenge siden jeg har vært i Høyanger. Sikkert 40 år! Ja tiden går. Det hadde vært fint å se fra trappeløpet som du snakker om. Allting spennende med bilder. Også av alt det nydelige du strikker. Jeg er enig i at bomullsgarnet fra søstrene Grene er tungt å strikke med. Følger med om det kommer opp noen tips om bedre bomullsgarn. Ha en fortsatt fin dag.

gretashobby

07.06.2016 kl.12:46

Kari: Takk for nok ein hyggelig kommentar. Eg skal sjå om eg får til å ta noen bilder på lørdag. Fin dag til deg også

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits