Den måtte jo bli ferdig fort og flere bilder fra turen søndag

Hei og hå ein ny solskinnsdag. Ser at der er noen småskyer på himmelen også, men kva gjer vel det ca 18g og foreløpig sol. Blir nok ein flott dag i dag også. I dag har eg ingen store planer. Det har eg vel sjelden. eller så har eg mange planer enkelte dager. Skulle vel ha bakt snart, men drøyer det kanskje til i morgen. Vi får sjå kva som skjer når eg no har planta ideen i hodet hehe. 

Da vi var på tur  på søndag, så bad eg T ta med med sokkene som lag på gjesterommet for fotografering. Hadde glemt at eg også seint på kveld hadde lagt gjeste håndkleet der. Resultat han tok med  begge og fotograferte gjeste håndkleet uten at eg visste det hehe. Såg det jo i går da eg gjekk igjennom bilda. Derfor må eg nesten la det få vere med i dag da


Henger det jo så fint på ein stein hehe


Mønsteret kom ikkje så godt frem. Men det er jo bare noen få dager siden den halve håndduken vart vist frem og da viste jo mønsteret godt. Denne er strikket i søstrene Green sitt bommulsgarn. på pinne nr 3. Neste gang eg skal alge klut eller håndle vil eg ha anna garn. for  no etter at eg har strikket med eit garn fra Jarbo som var mye bedre. Så må eg finne meg eit nytt garn sikkert derfra for å strikke  kluter og håndkle og liknende ting. Ssleit med dette. Tok veldig på armene kjente eg. Tenkte på eit garn eg ahr hørt mye om, men ikkje heilt er sikker på. Tror det heiter Elise og mulig det er fra Jarbo. Noen som har noen erfaring med det garnet, eller har noen andre forslag?


Ltt vakkert eller. 


Tror han liker stein eg

Dette tok eg


Likte dette bildet eg da

Sitter å tenker på om eg må bake likevel i dag. Får bestemme emg etter ein lite surfe runde. Håper dere får ein fin dag. 
 

19 kommentarer

Marianne

07.06.2016 kl.09:23

Flott gjestehåndkle :) Eg har også strikket en del slike og bruker de på det små toalettet , synes det er koselig med slike små håndklær til hendene og de holder seg utrulig godt.

Her er det tåke, tett tett tåke. Håper den siger vekk i løpet av formiddagen. Første morningen uten sol på mange mange dager.

Har ikke så mange planer her heller men det jobbes nok i hagen med ett eller annet.

Ha en flott tirsdag . Klem :)

gretashobby

07.06.2016 kl.09:27

Marianne: Blir flere på meg om ei stund. Takk foresten. JA det er kjekt som gaver også med ein klut ved siden av.
Nei men så kjedelig da. Det er det ikkje her, men det er ikkje så flott som det har vore i det siste.
Du har nok mye å finne på om du vil
Takk det samme til deg. klem

Liv T gjesdal

07.06.2016 kl.09:28

Hei Jeg har strikket med elise garn og likte det veldig godt.Flotte bilder og håndkleet ble og fint.Her er det mer skyer idag men håper sola kommer igjennom ,Blir heldigvis ikke fullt så varmt idag.Satt litt ute fra kl, 5 igår men det ble for varmt ettet 1 time,Nå er ryggen ferdig på vesten så er det v hals fremme.Idag er det sengeskift igjen Ukene fyker av gårde,Jeg synes nok det går vel fort.Ønsker deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

07.06.2016 kl.09:32

Liv T gjesdal: Hei. No tror eg at eg ikkje kjem til å strikke med Elise likevel. For eg liker 100 % bommuls til slikt strikk. Liker ikkje akryl. Må ffinne ett anna garn.
Deilige dager og ein kan ikkje venta att alle er like fine. Eg liker varmen, men ofte i skuggen .
Ja ukene fyker avgårde. Takk det samme klem

Ellbjørg Skinderhaug

07.06.2016 kl.09:50

Det håndkleet skjønte jeg ble fint, og særlig med den grønne bakgrunnen . Du tar fine landskapsbilder med flott utsikt.T tar mer de nære ting og litt tett på -----. Jeg er også " steine gal" og liker disse naturskapte små kunstverk som ingen har prøvd og forandre. Yrende liv i et boligfelt disse fine julidagene. Vi har den store lekeplassen rett ned for verandaen vår så vi har underholdning------.

gretashobby

07.06.2016 kl.12:10

Ellbjørg Skinderhaug: Tusen takk. Eg tror eg må lage flere slike senere. Takk takk. Ja vi har litt forskjellig tilnerming til motivene. Det er fint og når ein får det så bra på film.
Det høres veldig hyggelig ut. Det er ikkje dumt med lekeplass like ved. :)

Liv V.

07.06.2016 kl.13:30

Hei. Var nett innom døra for å skrive av ei oppskrift som eg har lasta ned. Bedre å skrive det med sine eigne ord enn å sitte ute å lese på brettet.

Fin håndduk med flott mønster. Virkelig fint med sol på da. ☀️Spørst om vi får noen ettermiddagsbyger idag. Hadde ikkje gjort noe det i grunn....ikkje for min del i alle fall. 😃💧💧

Venta besøk av Anne Lise i formiddag. Eirin kommer og for å ragge med faren. De kjøre til fjells, nå er det kjørbart heilt inn i Breidalen. Det blir stas for han.

Ha en flott dag i sola. Klem.

gretashobby

07.06.2016 kl.17:16

Liv V.: Det spørs kva slags oppskrift det er da. ei heil strikke oppskrift på store ting. Hei foresten. Takk for det. Ja eg tror ikkje det blir ettermiddagsbyger. Spurde Anne bonde og sa det ikkje vart noe regn, så da tror eg ho hehe. Men greit at det ikkje er så varmt i dag.
Så kjekt med besøk da. Og så kjekt at Eirin og faren kjem seg på fjellet. Da er dagen hans reddet og dermed din. :) kjekt å lese.
Kjempe klem fra meg

mimouna

07.06.2016 kl.13:54

Fint håndkle i flott natur! Og velkjent stil på bildene. :)

Nyt solen, her er det tett tåke i dag. Og litt kaldt. Strikkevær, hihi.

gretashobby

07.06.2016 kl.17:18

mimouna: Takk for det med håndduken. Naturen er ikkje min fortjeneste. Ingen tåke her, emn det har vore mer skyer i dag enn vi har vore vand med i det siste. Ikkje kaldt nei. Strikkevær er det alltid hehe

tepausen.blogg.no

07.06.2016 kl.15:20

:-)

irene

07.06.2016 kl.16:18

Hei. Mange fine natur bilder dere har tatt, og så sprek dere er. Gjestehånkle ble fint, og kjempe fine sokker. Her er det overskyet og nå sitter eg godt i sofaen og skal feste noen tråder. Ha en fin kveld dere to og klem fra meg.

gretashobby

07.06.2016 kl.17:21

irene: Tusen takk for det vennen. av og til er vi vel det. Takk og takk, her var det mye skryt. hehe. HAr sittet ute en del i dag også og gått tur, men no tror eg kasnkjea t eg kommer til å flytte inn for kvelden. Tidlig i dag. Men kan vel vere greit det og.
Takk det samme til dere to også klem

fjellgeitbundingen

07.06.2016 kl.16:41

Virkelig vakre bilder :) Så kos å se på. Gjestehåndduken så fin ut også.

gretashobby

07.06.2016 kl.17:21

fjellgeitbundingen: Tusen takk for koselig kommentar vennen. Setter pris på det

fruensvilje

07.06.2016 kl.17:10

mange fine bilder her,og jeg likte gjestehåndkleet godt,kjekt med en frisk farge )) siden du ikke liker slike tynne pinner skulle du brukt bomulsgarnet fra europris,veldig godt og holdbart og passe tykt

gretashobby

07.06.2016 kl.17:24

fruensvilje: Tusen takk for det venn. Det er det veit du. Hm, det skal eg ta å prøve en gang. Bruker aldri å kjøpe garn der.

annebe

07.06.2016 kl.18:03

Her har det nettopp lyna og tordna noe skikkelig..men gitt seg nå heldigvis :)) Så fint med litt rosa innslag i naturen :)) Og det var fine blomster..og helt nydelig landskap :))

Jeg har nettopp bakt horn til kveldsmaten..spent på om det ble baking på deg også :)) Kos deg med kvelden uansett og klem fra meg <3

gretashobby

08.06.2016 kl.09:06

annebe: Å huff så kjedelig. Men godt at det gav seg da. Den er ikkje rosa hehe. Den er mørk rød, men ja slik blir det av og til hihi. Takk for det foresten.
Dei såg veldig gode ut, var innom deg nettopp. Ja det vart det. Det glemte eg å nevne i dag hehe. Ja ja, får ta det i morra. Klem til deg og

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits