Slik går det når T får foto oppdrag på kvelden, Litt fjellet i Høyanger i dag

God morgen. Fortsatt sol her. Og 17g no, så varmen er ikkje på vei ned enda hvertfall. Men i følge yt er det overskya. Så vi får sjå kva som skjer. Akkurat no er det hvertfall feil heilt klar himmel. Hadde vore kjekt om finveret holdt seg til  eg har treft damene på kafe i dag :). 

Vi fikk oss ein fin tur på fjellet i går. Dei bilda viser eg til slutt. Tenkte eg skulle starte med noe så kjedelig som eit enkelt sokke par strikket i jarbo på p nr 3,5


Men når t har frie tøyler og eg er trøtt på kvelden, ja da gjør han det slik. 


Jada han tok flere også, men det er jo bare eit par sokker, så det får holde med desse da. 


Bare eit bevis på at eg var der oppe. Bakgrunnen er ikkje så verst da .)


Dette er kva eg kaller vakkert


ikkje dårlig dette heller


Trenger ingen forklaring.

Fikk starta på kjolen i går. Og satte trøstigt igang. Las på oppskrifta, strikka stussa og fikk ikkje ting til å stemme. Det må da vere feil på oppskrifta, men strikket videre. Etter å ha roata i 40 min fant eg ut at eg kanskje skulle ha lest på oppskrifta, ikkje bare lest det eg trodde stod der og sett litt bedre etter. Rekke opp att og starte på nytt. Esj. Men dette er ganske vanlig for meg. Men no går det greit. Men på grunn av fjellturen og ein sykkeltur litt utpå dagen, så kom eg ikkje så  langt i går. Får vente med å ta bilde til ein ser litt mer kossen det blir. Veldig gøy å strikke og eg tror garnet er veldig godt å strikke med. Så dette prsjektet får dere nok høre masse om fremover hehe. Strikkes ovenfra og ned så det er eg litt spent på  da. HAr nesten aldri gjort det på noe før. Spennende. 

I dag blir det kafe tur på meg og så får eg sjå kva dagen ellers byr på. Utenom strikking og fotball på kvelden. Får kanskje begynne å tenke  på kva eg skal pakke til den lille avstrikkeren til Bergen i helga. Ja det er foresten god tid. Rekker det i morgen. Ja ja. Ha ein fin dag videre
 

18 kommentarer

fruensvilje

15.06.2016 kl.09:11

fine sokker og T er jo festlige også da )) naturen på fjellet er helt fantastisk,helt enig i att bilda taler for seg selv ,og fruen var flott der hun stod hi hi .

Kjedelig å trøble litt i starten av et prosjekt ,men så lenge du fikk det til etterhvert så blir dette bra og lykke til ,

Du må ha en fin dag,her skinner sola og eg har rørlegger på bade så dagen blir virkelig god )

gretashobby

15.06.2016 kl.09:32

fruensvilje: Jo han har litt humor den karen, når han har det bra hehe. Ja dei taler for seg og det er flott der i slikt ver. Takk hihi
Ja det er kjedelig, men rett og slett ikkje uvanlig hihi. Og no blir det bare kos håper eg. Får nok ikkje strikka så mye i dag helelr. Men vi får sjå.
Så kjekt å høre. Sol og rørlegger ja da kan ikkje dagen anna enn å bli god

Liv V.

15.06.2016 kl.09:16

Morn. Nydelige fjellbilder....lengta. Fine sokker og. 😊 Utrulig lummert idag med kraftige vindkast. Måtte ta opp igjen markisa, blei litt for spennande når den skramla i vei i vinden. 😳

Eg har aldri strikka oppefra og ned, før i går. Begynte på ei lita jakke. Vet ikkje enda om eg synest det er greit...får se.

Eirin og eg skal gjøre noe så spennande som å kjøre vekk hageavfall idag. Hehehe. Jaja, skal bli godt å bli kvitt det.

Kos deg på kafé og ha en fin dag videre. Klem.

gretashobby

15.06.2016 kl.09:36

Liv V.: Morn morn. Ja det er fint der opp. Skjønner den vennen, skjønner den. Ja T var på verandaen no og sa at det var ekkel varme der ute. Da kan det bli varmt inne også. Den slipper vi heldigvis. På slike sommrer som vi har hatt hittil er denne leilgiheta helt idiell. plasering på.
Eg liker beste nedenfra og opp, men denne oppskrifta med hullmønster kunne eg ikkje snudd. SKulle eg strikka klompe lompe jakka en gang til hadde eg snudd den.
Godt å bli kvitt og så er det jo kjekt å gjøre noe anna hihi.
Takk for det vennen klem til deg og

mimouna

15.06.2016 kl.09:50

God morgen!

Flotte bilder i dag også. Både av fjell, natur og en sprek dame. :)

Irriterende når starten på et nytt prosjekt blir feil, godt du fant ut av det. Greit å ha lang erfaring da, for det er gjerne en liten stemme som sier ifra når noe ikke stemmer. Og den pleier ofte å ha rett. Men kjekt at både garn og mønster falt i smak.

Artig fotografering av sokkene, hihi. Håper finværet holder en stund, det er flott sommer her også i dag. Det kan heller regne om natten.

Kos deg på kafebesøk! Klem fra meg. :)

gretashobby

15.06.2016 kl.15:05

mimouna: God ettermiddag. Dagene går ra meg hehe. Tusen takk, så snil du er. .)
Finner alltid ut av det, men irriterende hver gang ja ja, skal vel vere slik. Glad for erfaringen ja :).
Ja håper det holder. Men spørs om vi kanskje får litt regn etter hvert. Håper på noen lunde ver i Bergen hvertfall
Har hatt ein god dag så langt. No skal eg snart kose strikke litt. Ha ein fin ettermiddag og kveld klem

Ellbjørg Skinderhaug

15.06.2016 kl.10:27

Tenkte meg du var ivrig på å starte med kjolen ja---😱kjenner meg igjen i den der.

FOR EN MANN--!!! Tror du ikke han klarer å gjøre et par sokker til å bli attraktive. Han må passe seg for å lage for mye fine bilder av deg---😂

Dere må ha hatt en fin tur i fjellet i går. Vakre bilder hadde du---- vi lever i et utrolig vakkert land.

Plenslått, vask av stue og kjøkenmatter og forberedelser til fiskegrateng er starten på dagen her. Håper overleveringen av bunaden går som du håper----

gretashobby

15.06.2016 kl.15:08

Ellbjørg Skinderhaug: Hehe ja da ble jo det. I dag har eg ikkje hatt tid enno. Tida har gått fra meg ja aj. Godt det ikkje brenner. Skal prøve meg litt på den no. snart.
Hehe, han liker å gjøre slikt T :). Hihi du da
Vi hadde ein veldig fin tur på fjelelt sjølv om den ikkje var lang. Ja det gjør vi heilt klart.
Du har fått gjort masse du, har ikkje blitt mye sånn arbeide her i dag. Kasnkje eg får gjort noe i morgen.

juliieelvigen

15.06.2016 kl.15:14

Kjempe fine bilder :-)

gretashobby

16.06.2016 kl.12:39

juliieelvigen: Tusen takk skal du ha :)

venkesstrikk

15.06.2016 kl.15:24

Fine sokker og nydelig landskap. En må bare nyte det nå. Vi reiser en snartur til Bergen i dag. Tror vi reiser hjem på fredag. Frister å være hele helgen, men vi har så mye vi skulle ha gjort hjemme

gretashobby

16.06.2016 kl.12:40

venkesstrikk: Hei , tusen takk skal du ha Venke. Ja det er det einaste rette å gjere. Det er kjekt å vere i Bergen hele helgen, når ein først er der. Men av og til så trenger ein å dra heim fort også.

fjellgeitbundingen

15.06.2016 kl.22:40

Hei, Super fine bilder. Kjente det rykket til i beina. Så herlig ut med tur :) Flink du er som har fått ferdig fine sokker :) Ser ikke helt hva som er sammen med dem på bildene? Mulig det er synet mitt, må kanskje ha meg briller :)

gretashobby

16.06.2016 kl.12:46

fjellgeitbundingen: Tusen takk skal du ha kjære du. Hehe. Det er cd cover hehe. Ha ein flott dag snuppa

Oldemorbloggen

16.06.2016 kl.00:24

Skikkeleg flotte bilder du varta opp med i dag. Lukka til med den vidare strikking av kjolen.

gretashobby

16.06.2016 kl.12:46

Oldemorbloggen: Tusen takk for det. Takk takk

Lyngbo

19.06.2016 kl.15:13

Hei så trivelig dere bloggere har det.dette er ganske så nytt for meg

gretashobby

20.06.2016 kl.13:18

Lyngbo: :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits