Bergenstur uten garnkjøp, men vi hadde det kjempekjekt

God morgen kjære lesere. Da er eg tilbake med eit raskt lite innlegg i dag. Rekker ikkje så langt og så har eg ikkje heilt fått sett på om det vart noen fine bilder på meg heller. Hadde ein kjempe kjekk tur til Bergen. Alt var bra, nesten. Både Torstein og eg hadde hodepine i går. og nakke vondt. Ikkje så gale med meg da. Men eg bruker ikkje å ha vondt i hode. Likar ikkje det. Derfor vart det ikkje til at vi traff andre enn gutta med fam denne gangen. Men det var til gjengjeld kjempe kjekt. Og det er jo det viktigste å ha god tid sammen med dem. 

Litt shopping vart det også. Men eg var ikkje innom noen garnbutikk. Tenk det dere. Av ein eller annan grunn så driv eg med garnslanking og det blir ikkje noe garnkjøp no før eg flytter ser det ut for. HAdde jo alltid hatt plass til garn da, men greit å ikkje ha for mye med på flyttelasset. Men eg kjøpte emg ein fin sommerkjole. HAdde tenkt å prøve den på meg lørdag eller søndag, men det var for kaldt til å bruke. For mye vind. Så da får eg helelr  ta den på ved eit seinare høve. Mulig eg tar bile av den på henger seinare i dag. Vi får sjå. 

Sat litt å slappa  av på rommet utpå kveldene og da måtte eg strikke på eit tankelaust strikk.


Blir teppe ein eller annan gang av restegarn. Veldig greit å strikke på når ein er litt sliten og metta av å ha hatt det kjekt heile dagen. Da faller liksom alt på plass i strikket hehe

Skal straks på trening, så dette blir bare sånn i full fart. Kjem sterkere tilbake i morgen. Ha ein flott dag. 
 

16 kommentarer

Liv V.

20.06.2016 kl.08:54

Hei og velkommen tilbake.

Høres ut som ei grei helg dette. Å møte familien var vel det viktigaste. 😃

Ha en fin dag idag og, god trening. Klem.

gretashobby

20.06.2016 kl.13:19

Liv V.: Takk for det. Veldig god helg for oss. Koste oss masse. Det er faktisk det som var viktig ja og vi koste oss.
Takk og takk for praten. Vi snakkes att. klem

fruensvilje

20.06.2016 kl.09:29

god morgen,hyggelig med å ha deg tilbake )) trasigt att dere fikk hodepine,men dere fikk vært sammen med familien og det er jo det viktigste så håper eg att både du og T kommer dere til igjen.Tankeløst strikk er koselig,burde gjort ferdig kluten min jeg også,er liksom ikke rette strikketid for meg nå ) ha en fin dag da og kos deg på trening

gretashobby

20.06.2016 kl.13:21

fruensvilje: Hei. så kjekt at du syns det :). JA da slike ting går over, så det er ikkje så farlig. hehe. Vi koste oss sammen med familien og det er det viktigste. Tankeløst strikk er kjekt det og. Ja klutene dine burde jo vere ferdig no når badet er ferdig. Men det går vel bra om dei ikkje er ferdig før enn til høsten også.
God trening og vi ahr fått handla inn ein del. No regner det. Greit at vi fikk handla og sykla heim før det.

EllbjørgSkinderhaug

20.06.2016 kl.09:36

🌹🌹😊

gretashobby

20.06.2016 kl.13:21

EllbjørgSkinderhaug: :)

Liv T gjesdal

20.06.2016 kl.09:50

Hei, Koselig at dere hadde en kjek tur å fikk god tid med familien ,Trøttende med hodepine en blir så sliten av det.Det kommer til å bli et flott teppe,Jeg har fått bolen ferdig på Elida koften og har strikket vrangbordene på ermene.Men reiser på ferie i morgen så da tar jeg med meg lettere strikk.Skal reise kl. halv 6 så det er tidlig opp.Godt å ha deg tilbake men blir ikke så mye prating før jeg er tilbake den 7 juli om kvelden.Ha fin fin dag kjære Greta så snakkes vi senere i sommer,Stor sommerklem til dere

gretashobby

20.06.2016 kl.13:22

Liv T gjesdal: Ja vi koste oss veldig vi. Hodepine går over. Det viktigste avr at vi hadde det kjekt.
Masse god tur på ferien din. Så snakkes vi når du kjem heim stor stor klem fra meg <3

Marianne

20.06.2016 kl.11:41

God morgen.

Koselig å høre at dere har hatt ei fin helg...selv om hodepinene kanskje la litt demper på helgen. Du var no flink som ikke handlet garn på turen, er jo litt greitt med litt garnslanking innimellom også.

Ha en fin dag i Høyanger :)

gretashobby

20.06.2016 kl.13:23

Marianne: God formiddag. Hode pinen kom ikkje før i går. Så den la egeentlig ingen demper på dagen. Vi tok hensyn til den og bare koste oss. JA det er litt greit det og. Så får eg kjøpe mer seinare. Takk for det

annebe

20.06.2016 kl.17:18

Så fint dere har kost dere med familien på Bergenstur :)) Vond nakke og hode er ikke hyggelig..men håper det går fort over ... Satser på mye sol og varme så du får brukt den nye kjolen...ser gjerne et bilde av den ja :)) Du har vel garn så du kan strikke en del uansett tenker jeg ...fine farger i strikketøyet på bildet :)) Ha en fin kveld :) Klem <3

gretashobby

21.06.2016 kl.10:12

annebe: God morgen. Ja vi hadde ein aldeles flott tur til Bergen. Neida det er det ikkje, men ein tåler litt for kjekke dager med familien. Ja vi får satse på det. Får sjå det ann litt da. I dag blir det ikkje noe bilde taking hvertfall. Det må vere fint ver skal eg ta den på. Den fortjener den :)
Å ja da det ahr eg. Med tre store reste teppe prosjekt, så blir eg ikkje arbeidsledig. Og så kjole strikk og gneser og og og.
Nyt dagen vennen klem <3

akbhandy

20.06.2016 kl.17:51

Hei og velkommen heim igjen Greta! Hører ut som dere har hatt ei trivelig helg. Kjolen vil vi gjerne se ja. Håper været blir bedre slik at du kan få bruke den. Flotte farger på teppet du lager. Da får du ha en riktig så fin uke. Klem fra nord. :-)

gretashobby

21.06.2016 kl.10:13

akbhandy: Takk for det kjære venn. Var jo ikkje så elnge vekke, men fikk mye ut av dagene. Du skal få sjå den, men da må sommersola komme tilbake først hehe. Takk for det. Er eit av reste restegarn prosjekter hehe. Gal dame må ha mye å gjøre. Takk for det. Ønsker deg og ei flott uke. klem fra våte Høyanger

mimouna

22.06.2016 kl.08:42

Så bra at dere fikk noen fine dager med familien! Viktig å prioritere, man rekker sjelden alt. Og stress er ikke noe kjekt.

Tror væromslaget kan være synderen når det gjelder hodepinen, synes veldig mange (inkludert meg selv) har klaget over vondt i hodet i det siste.

Restegarnstepper er grei tankeløs strikking. Og så er det en super måte å slanke bort påbegynte nøster på. :)

gretashobby

22.06.2016 kl.10:24

mimouna: Ja vi hadde skikkelig fine dager. Og eg er veldig glad i ettertid for at vi bare var med familie og ingen andre. Det er nok, og vi fikk bruke all energi på fam.
Og så var det litt mye vind og det er ikkje godt for nake og hode.
Ja det er helt sant. enig der :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits