Jammen skal den ikkje få armer også. ellers litt preik

I går leita eg fram ei halvferdig arm og tenkte det var passende strikk for  ein fotballkamp. Uheldigvis for emg så  var armen mer enn halverferdig med  glattstrikkiensfarga. Var bare litt og så var det mønster på armen oppe også. Litt dumt når ein skal følge med på ein kamp som i  tillegg er spennende. Det har vore mange kamper som har vore lett å strikke til, men ikkje denne. Men fikk  da ferdig armen innen kampen var omme. Fikk satt den sammen og begynt så vidt å på mønsteret på genseren. Men så kom trøttheten min sigende. Elelr den kom tvert. Ei stund siden eg har hatt det slik no. Kipt, men da er det bare å finne senga. Sånn er det med den saken.


Dårlig bilde vart det visst også. jaja. Får sjå da om eg strikker på den i kveld også, eller om eg finner eit nytt. Tror kanskje det blir denne. 

Ellers i går var det ein litt dau dag. Ok, avslappende men ja. I dag blir det litt mer aktivitet på meg hvertfall. Skal på trening om ein knapp time. Og på kafe og treffe ei utflytta dame som er her på besøk hos dattra. Det blir kjekt. Vi har blitt venner gjennom bloggen. Visste kven den andre var da ho bodde her, men snakket aldri sammen. Ikkje før etter att bloggen førte oss sammen. Vi traff kvarandre i fjor sommer også og det var kjempe koselig. Satser på det i dag også. 

I morgen må vi komme oss ut på eit eller anna vi to her også. Men det er i morgen. Var på ein sykkeltur og innom butikken i går også. Men vi har vore litt sløv siden helgen. Det må vi få gjort noko med. Ja ja, det gjer vel godt av og til det også. Ha ein super dag alle der ute
 

16 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

23.06.2016 kl.08:59

Når det er ferie er det lov å " sløve". Dagene er litt grå, men håper på oppholdsvær på "midtsommerfesten".

Ha en fin dag .

gretashobby

23.06.2016 kl.16:43

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er jo det. I dag har eg hatt ein aktiv dag. Kos deg på st. hans festen dere sikkert har i nerleiken. Takk for det

fruensvilje

23.06.2016 kl.09:03

noen dager er mer daffe enn andre,og når dere liker fotball så må det bli stillesitting hi hi,du får gjort masse uansett du,nå likner det på en genser )) blir fin denne .Kos dokke med dagen ,og det tror eg dere gjør også

gretashobby

23.06.2016 kl.16:44

fruensvilje: Ja det er sant. Ja det blir litt sitte stille da. Heldigvis er det pauser og no er det felre dager uten kamper. Litt greit det også.
I dag har det vore ein aktiv dag, hvertfall for meg og litt for t ha ein fin st. hans kveld

Liv V.

23.06.2016 kl.10:01

Hei. Sånn går nå dagane for noen og einkver. Hehe. Forsvinne på et blunk i alle fall. Skummelt. 😳Idag er det midtsommar, så nå får vi berre nyte resten. 🌸🌸🌿

Kos dere på kafé og ha en flotters dag. Klem.

gretashobby

23.06.2016 kl.16:46

Liv V.: Det er sant Liv dagene forsvinner fort, så da er det ikkje så gale da. Dagen i dag kvar vart den av. Det skal vi heilt kalrt. Ta vare på deg sjølv klemmen. Eg har kost meg masse. klem

mimouna

23.06.2016 kl.10:37

Du får gjøre som i "gamle dager" - følge sportssendingene på radio. Mye mer strikkevennlig. ;) Men du kom jo i mål med ermet likevel, da.

Sløve dager er greie når de er selvvalgte, ikke fullt så kjekke hvis de skyldes andre ting. Men det høres ut som om du har fine planer for både denne dagen og den neste, så det er jo bra. Lykke til på trening, og kos deg på kafè! *klem*

gretashobby

23.06.2016 kl.16:49

mimouna: Hehe, nei eg får heller velge eit anna strikketøy viss det er spennede kamp. Ja det gjorde eg og fikk strikka litt på sjølve genseren.
det er sant. Ja da vi har hatt ein god dag i dag og skal kose oss resten av uken. er egentlig ikkje så vanskelig.
Hatt ein god dag klem til deg og nyt kvelden.

Gro Marit Brenno

23.06.2016 kl.10:56

Hei:) Er så spent på å se kjolen du strikker jeg. Har lyst til å strikke denne jeg også. Hvilket garn bruker du - bruker du Muskat?

Mvh Gro

gretashobby

23.06.2016 kl.11:24

Hei. viss du venter noen dager så får du se den. Er så vanskelig å se hvordan den blir når man strikker ovenfra og ned. Håper å verne ferdig til mandag. Ja strikker den i muskat

23.06.2016 kl.14:11

Det blir spennende😊

gretashobby

23.06.2016 kl.16:49

Anonym: :)

Oddbjørg

23.06.2016 kl.16:32

Hei!

Vi har lov å ha sløve dagar innimellom, men eg synes du får mykje ut av alle dagane. Det eine strikkeprosjektet etter det andre veks med stor fart. Genseren ser ut til å verta fin.

Her er det berre velstand; ikkje ein regndråpe så langt i dag, sol innimellom og bra temperatur. Har vori i skogen og samla grankongler som skal brukast til garnfarging.

Ha ein fin ettermiddag/kveld!

gretashobby

23.06.2016 kl.16:51

Oddbjørg: Hei. Ja det er jo det. Prøver så godt vi kan og egentlig så får vi vel mer ut av dagene enn vi sjølv ser.
Ja strikke kan ein gjere uanset hehe.
Så bra da. Det høres veldig bra ut. Så spennede da. Får vel høyre meir om det seinare.
Takk det samme til deg. Klem

Irene

23.06.2016 kl.19:20

Hei på deg. Genseren din kommer til å bli fin. Gleder meg til å se den ferdig. Du gjør vel kanskje den ferdig i helgen. Nå er turen unna gjort for idag. Prøver å gå annen hver dag. Nå er det dusjen og sløving resten av kvelden. Ha en fin kveld dere. Klem

gretashobby

24.06.2016 kl.08:26

Irene: Hei på deg. Det håper eg og at den blir. Nei det gjør eg nok heilt sikkert ikkje. Det er mye anna først. Den er bare kvelds strikk for tiden og da går det ikkje fort. Kjolen må bli feridg først. Så får vi sjå når genseren blir ferdig.
flink du og du går jammen langt. Er godt å kunne bevege seg litt ja. Spent på kva vi finn på i dag. Ha ein strålandes fredag .)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits