Riller og riller og vet dere hva, når man er ute å sykler uten regnbukse og det begynner å regn, da blir man våt ;)

God morgen. ok temp, og litt småregn fra morgonen. Eg klager ikkje bare konstaterer at slik er det visst i  dag og litt fremover. Jaja, eg har vel fått min sol sommer da sikkert. Eller det er vel aksnkje litt tidlig og konkludere med det enno. Tar det som det kommer gjør eg :)

Før vi skulle ut på trimturen vår i går, var eg ute på verandaen og sjekket veret. Tåke, men ikkje nedbør. Tok regnjakke, men ikkje regnbukse. Vi skulle avslutte turen med ein tur innom butikken og syns det var fint at det ikkje regna. Sjølv om det var fuktig  i veret. Derfor regnjakka. Da vi var godt igang, kom sjølvsagt yren, som etter kvart vart til regn. Vart da sjølvsgt våtere og  våtere. Og ikkje har eg vindusviskere heller hehe. Så vi avbrøt turen etter kvart og sykla heim, dusja og tok bilen på butikken hehe. Sånn kan det gå når ein tror ein sjekker veret og så ikkje får med seg regnet som kom bak fjellet. 

Da vart det mye fotball og strikking i går. Veksla mellom strikka ettersom om det var spennede kamp eller ikkje. Og avsluttet kvelden med noen omganger på dette her


Bruker to rundpinner på 80 cm når eg strikker på det. Blir litt fult på slutten av omgangen, men det hadde ikkje gått å strikka med bare ein p. Sikkert kjedelig dette i forhold til deg eg hadde i går. Men eg kan da ikkje ha ferdige produkt så ofte, når eg bare strikker store ting, nesten. 

Vi fikk oss foresten ein fin tur nedover utpå dagen i går. For det regnet stort sett bare da vi var ute på trimturen vår hihi. Det ble skikkelig fint utpå dagen. Vi får håpe vi får litt mer fint også i sommer. I dag skal det regne i heile sør Norge ser eg dei sei. 

Nei no skal eg ikkje skrive meir ver. Vi eller eg får ta det eg får og akseptere det. Sorry for sutring hehe. 

I dag skal vi, ja det får vi sjå. Blir vel litt fotball, strikking og så må vi bevege oss. Ellers ingen planer. Greit det. I morgen går dagen i ett. Ha ein flott søndag
 

17 kommentarer

tepausen.blogg.no

26.06.2016 kl.08:33

Ja det er sånn som du skriver at en blir våt uten regnbukse. Tidligere så kunne jeg kjøpe forte regnjakker men nå finner jeg dem ikke i butikkene men det er jo sommer så da er det ikke nødvendig men de var gode å ha. Det var et godt mykt for inni regnkåpene. Så nydelige farger påstrikket ditt.

Ønsker deg en nydelig dag og det håper jeg at vi også får selv om det pøser ned

gretashobby

26.06.2016 kl.08:58

tepausen.blogg.no: MAn blir det ja. sånn er det bare hehe. Haar gode regnklede, men når ein bruker bare jakka ja da bir man våt på føttene. Slik er livet. Akkurat no er det opplett her, så får vi sjå korleis dagen blir. Nyt den du og klem

Eldbjørg Skinderhaug

26.06.2016 kl.09:10

Tror nesten du strikker stripete sjal og pledd bare for å få masse tråder og feste---😂

Ferien til T går sin gang--- ukene går fort. Blir en spennende høst, så det er lurt å samle energi.

No tar vi nok frokost på altanen snart. Hører J lager speilegg og skjærer brød---😀

gretashobby

26.06.2016 kl.09:12

Eldbjørg Skinderhaug: Hei. Ja kanskje det hihi. Eg elsker jo å feste tråder , neppe. Men slik blir det av og til.
Ja det er sant. Du ahr greie på det du.
Kos deg. Høres deiligt ut. Vi tar den inne vi hehe

Irene

26.06.2016 kl.10:30

God morgen. Det er ikke lett å vite hvor mye og hvilken klær vi skal ta på i disse. Vi hadde en fin dag igår,så vi var ute hele dagen. Idag er det overskyet og lett regn. Det er bare å ta på regntøy og gå seg en tur. Teppet blir så fint. Du blir glad når du ser på fargene du bruker. Ha en fin dag dere to. Klem

gretashobby

26.06.2016 kl.11:59

Irene: God formiddag vennen. Nei det er sant. I dag lurte vi regnet da. Vi hadde på regntøy og kjørte opp på fjellet. Gjekk ein halvtimestid. Såg regnet var på veg og reiste ned att. No regner det godt.
Takk skal du ha. Blir ikkje lei meg når eg strikker på det nei. Ha ein fin dag videre i vogna

Strikkepinnen

26.06.2016 kl.12:46

Den værmeldingen er det sannelig ikke mye å lite på lengre :) Men i dag har de endelig klart å melde rett her jeg bor :) Øsende pøsende reggen. Og det stemme. Håpe de tar feil for uka som kommer. For det ser ut som vi skal ha dette en uke nå . :( Ønske deg ein fin søndag Greta. Vi får nyte det været vi får ;)

gretashobby

26.06.2016 kl.17:44

Strikkepinnen: I dag har vi lurt regnet to ganger. En gang på fjellet og en gang her nede. Rakk ein liten tur mellom kampene og bygene. Deilig å komme seg ut litt. Men det er ikkje gode utsikter fremover nei. Vi får ta det vi får. Kos deg etter beste evne og det tror eg du kalrer.

tepausen.blogg.no

26.06.2016 kl.12:53

Takk for det og ja jeg skal nyte dagen. Opphold her og nå :-)

Liv V.

26.06.2016 kl.16:55

Hei. Seint innom eg idag. Har hatt litt anna å tenke på, for å si det slik.

Bli en del sjal hos deg ja. Du får i alle fall brukt opp mye garn. 😃

Fin kveld. Klem.

gretashobby

26.06.2016 kl.17:46

Liv V.: Hei. Veit ikkje om eg liker det. Men regner med at det er etter forholdene levelig når du skriver til meg.
Håper det skal bli eit slumreteppe når det blir ferdig. Men vi får sjå. Ja eg bruker opp litt garn for tida.
Ønsker dere alt godt der oppe. Stor klem

annebe

26.06.2016 kl.17:01

Etter en flott sommerdag i går...er det en dag med regn her i dag..jevnt grått har det vært..

Jeg har ikke fulgt noe med på fotballen ...hadde vel sett litt om Norge var med ..:)) Fint strikketøy det her..og veldig fin kjole i forrige innlegg :)) Kos deg med søndagskvelden :))

Klem <3<3

gretashobby

26.06.2016 kl.17:47

annebe: Ja har skjønt at det er drittver over heile sørnorge i dag. Eg har visst blitt litt hekta, men det som er greit med fotballen er at det er så greit å strikke til hehe. Takk for det. Takk det samme vennen klem

fruensvilje

26.06.2016 kl.21:35

en lunefull sommer ) nesten så att en bør ha ryggsekk med regnbukse i bare sånn i tilfelle hi hi ,ja ja dere fikk da skiftet til tørt og sånn skikkelig kaldt var det jo ikke .

er det et pledd du strikker på no ? fine farger da ) så får vi satse på mange flere deilige sommerdager uten regn

gretashobby

27.06.2016 kl.08:36

fruensvilje: Vi har hatt mye fint, men no er det liksom litt vanlig vestlands sommer, men kaldt er det ikkje. Siden vi var bare her nede i bygda så gjekk det fint hehe. Og i går var vi flinkere med å unngå regnskurene og var bedre kledd i tillegg.
Ja det er det som er meiningen ja.
Ja sommeren er jo lang enno.

mimouna

28.06.2016 kl.14:10

Å bli klissvåt på sykkeltur er vel en obligatorisk del av den norske sommeren, hihi. Heldigvis er ikke regnet så kaldt for tiden, men det er veldig vått!

Til og med jeg har fått med meg at det er spennende fotballtider nå, så da er det lurt med et enkelt strikketøy. Og så tar det den tiden det tar å fullføre.

gretashobby

28.06.2016 kl.15:06

mimouna: Du har nok rett i det. Våt blir man men ikkje så kald som høsten.
Så til og med du ahr fått med deg dette. Det er ikkje dårlig. Neste gang blir det rillestrikk ja. Men no er det pause eit par tre dager. Så da får eg vel gjøre noe anna.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits