Når dagen ikkje blir som tenkt og ein sutrer over småting, eit langtidsprosjekt ferdig.

God morgen. I dag er eg litt sein ser eg. Fikk ånden over meg da eg stod opp og fikk gjort litt før eg lagde frokost. I går vart det gjort lite, veldig lite. Men det kjem eg attende til. For eg fikk da gjort noe. Strikket ferdig halsen og festet tråder på langtids prosjektet mitt


Kjøpte garn til denne i februar og tror eg starta på den i mars. Det har blitt litt og litt strikking på den. Det går alltid fortere på slutten, så no etter at kjolen var ferdig har denne vore første prioritet. 


Eg fotograferte den sjølv på først. Mange mange bilder. Torstein låg nemmelig langflat det meste av dagen. Migrene slo virkelig til. Sjekka ikkje bilda, men putta genseren i vaskemaskina. Sjekket så bilda og dei kunne ikkje brukes. Så ein gong T var oppe så tvang eg han til å knipse noen bilder av meg i våt genser. Ser det kanskje her at eg ikkje trives helt.


Dette er kanskje det beste bildet. Garn er Snadnes sin tynn merino. Oppskrifta er ei gammel oppskrift fra Dale. Fikk bare ein kopi på butikken. Det tar lang tid å strikke med så tynt garn og litt av mønsteret er med tre farger samtidig. Veldig fornøgd med farge valget mitt. og genseren. Den skal bli kjekk  å ha til høsten. Og siden det er merino, kan eg ah den rett på kroppen. Det er ikkje noen utenpå genser

Dagen i går vart ikkje som eg trodde heller, men eg er sikkert litt lett å skiple no. Føler at eg er midt i ein prosess og bor her, men pakker ofte og er på vei vekk. Men altså eg trodde at siden legen ville at ting skulle  sjekkes fort, så fikk  eg sjekka blodtrykk denne uken. Men slik var det ikkje det blir ikkje før fra den 7-8 og så legetme den 12. Prøvde å flytte det til litt senere, men det gjekk ikkje. For legen skal ha ferie fra den 15. Så da får eg, eller oss innrette seg etter det da. Og så slo den store migrene til T til. Er lenge siden han ahr hatt det så sterkt. Men det er slikt som går over. Men eg blir litt satt ut av slikt eg og. Han er bedre i dag og er oppe. Men det tar nok noen dager før han er god att. Men dette er bare småting egentlig. Hvertfall i den store sammenheng. Eg vart satt ut og fikk ikkje gjort noen ting. 

Til slutt tok eg meg sammen og fikk satt kroppen igang og  pakka ned ein del oppskrifter, bøker og strikketing. Og det gjorde godt. Da fikk eg satt ting på plass på ein måte. Synd i meg var det jo hvertfall ikkje. Eg hadde litt vondt i kroppen, men eg var egnetlig heilt ok. Det var verre med T. Men det er også "bare" Migrene.og nakkevondt. Det er ikkje dødelig, ikkje kreft og ikkje lammende. Det er ting som går over. Hvertfall migrene. Nakken er der hele tiden men ikkje så kraftig til vanlig. Altså sette ting i perspektiv er vikig. Vi har kvarandre og  er veldig  heldig slik. Vi koser oss sammen og slik det ser ut pr i dag har vi mange gode år forann oss. Så om noen dage ikkje blir slik eg tenkte og smertene er litt mer enn gøy er for  min kjære. Så kommer det gode dager igjen. 

Så i dag skal eg gjere dagen til min att. Finne på noe kjekt, sykle emg ein tur  og kanskje gjøre noe som kan glede han eg elsker så høgt. Ops dette vart visst litt annleis enn eg hadde tenkt når eg starta i dag også. HA ein fin dag
 


 

12 kommentarer

Liv V.

29.06.2016 kl.10:03

God morgen. ☀️

Migrene må en ha opplevd for å skjønne så jæv.. det er. Eg har alltid tabl. tilgjengelig, de har heldigvis virka til nå. Likevel går det kanskje en dag før en klare å komme seg på beina. Med mange, kanskje lenger. Fred og ro er det første bud. God bedring til T.

Genseren blei veldig fin. Smart med genser i tynt garn, mye meir anvendelig det.

Nå må du prøve å slappe av fram til målingane du skal ha, så ikkje blodtrykket stige til alle høgder. 😃 Det døgnet du skal gå med app. skal du leve som normalt. Gå/sykle på tur o.s.v. Det er poenget med det. Bra du sette ting i perspektiv, det bør en alltid gjør for å komme ned igjen på jorda. Ingen slippe unna alt, sånn er det med den saken.

Fin dag, så eg skal ha meg en tur nedover. Sol innimellom, så flott dag til dere og. Klem.

gretashobby

29.06.2016 kl.10:25

Liv V.: God formiddag vennen.
Ja det er sant. Eg veit ikkje kva det er, men eg har ein anelse siden eg ahr levd med ein som har det i åresvis. Men aldri hatt anelse om kossen det er på rett. Han har ingen hjelp av slike tabeletter. Blir vbare enoerrmt kvalm og dårlig av dei. Men tåler veldig lite tabeletter da.

T er bedre i dag og takker. Skal prøve å gå seg ein liten runde ut for å sjå om det hjelper også
tusen takk for det. Ja denne akn eg bruke både inne og ute, hvertfall til ein viss grad.
Har landa no hhi. Skreve det av meg. Ja eg veit jo det. HAr hatt sånn måler for mange mange år siden. Det verste er jo at det er finale i fotball den dagen. Det får våge seg. Ja skal leve som ein vanlig dag. Men greit å holde seg heime tenker eg da. Altså i bygda.
Ja det var litt greit og så er det greit å skrive det av seg og ofte har eg bare skrivingen for meg sjølv, men fant ut at det er greit å dele også. Greit å bli minna på det. Syns eg sjølv hvertfall.
Ja dagen ser fin ut. skal ut å sykle om litt. Venter på kunden no. Er noe spent ja. Håper kjolen passer. Ha ein god dag der oppe i bakkene klem

fruensvilje

29.06.2016 kl.15:42

skjønner att en blir satt ut når flere ting dukker opp uventet,greit nok når det er hyggelige ting,men når det er mindre hyggelige ting så blir en litt satt ut ja,men da håper eg att både du og T har en bedre dag i dag )) genseren var skikkelig fin,ikke ser eg att du mistrivs i den heller,så att den er våt er det ingen som ser hi hi

gretashobby

29.06.2016 kl.17:47

fruensvilje: Hei vennen. Ja dagen i dag er mye bedre. Det er bare å skifte fokus, og det går jo greit det viss ein bare vil. T er bedre men ikkje bra.
Tusent akk. var godt å få den våte genseren av da hehe.

annebe

29.06.2016 kl.19:59

Fin genser og fine deg...syns det andre bildet var fint av deg jeg, der du ser så fint inn i kameraet med et lite smil :)) Stakkars T som hadde migrene..så snilt å ta bilder av deg alikevel....eller han hadde vel ikke noe valg..hehe..fint han er bedre nå :)) Kan tenke meg det blir litt slik rar tid når en vet en skal flytte , men slik må det jo bli..ikke barebare å reise fra der en har bodd selv om en gleder seg til et nytt sted :)) Får håpe ikke blodtrykket er så ille da..men er det noe helt spesielt må en vel få komme til en lege selv om den en bruker har ferie :)) Fin kveld videre :)) Klem <3

gretashobby

29.06.2016 kl.21:35

annebe: Tusen takk vennen. Og takk for det. Er ikkje godt når Migrenen slpr til. HAn har en del hode pine fra tid til annen, men sjelden at migrenen slår han slik ut no. Var verre før. Han er snil den mannen min skjønner du.
Nei det er jo ikkje det, men andre har klart det før oss. Staser på at det går bra. Ha ein fin kveld vennen. Klem <3

Marianne

30.06.2016 kl.00:59

Det langtidsprosjektet ble flott :) veldig fin til deg.

Håper T er blitt enda litt bedre i løpet av dagen, og at du hadde en grei dag.

Langt på natt nå så det er vel tid for å finne sengen.Har brukt kvelden til å hjelpe datteren å vaske ut huset ho har bodd i de 2 siste årene, ho er på flyttefot ho også.

Ha en fin torsdag :)

gretashobby

30.06.2016 kl.12:40

Marianne: Tusen takk skal du ha. Tror det kommer seg no. Eg hadde ein ok dag i går og i dag er det faktisk litt hektisk hehe. Men det er bra. -
Må ikkje rangle så my no da hehe. Vi slipper heldigvis å vaske ned. Ha ein flott dag klem

mimouna

01.07.2016 kl.15:48

God bedring til T!

Gensren din ble fin, veldig behagelige farger. Og sikkert ikke fullt så behagelig å ta den på seg våt. ;) Men fotografering må til!

gretashobby

01.07.2016 kl.17:36

mimouna: Han er på beina no. Tusen takk for det. Nei det var det ikkje, men men alt for saken.

akbhandy

02.07.2016 kl.15:09

Der var genseren din ferdig ja. En nydelig genser på en flott dame. :-) Fargene passet deg veldig godt. :-)

gretashobby

02.07.2016 kl.17:59

akbhandy: Tusen tusen takk kjære deg. Mer er det vel ikkje å sei her :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits