Både eg og kunde vart fornøgd med kjolen

God morgen. I dag har eg vore opptatt med div ting, så eg har ikkje fått skreve noe før no. Så får eg sjå om eg rekk å få ferdig innlegg før eg skal på  trening. 

I går var ein mye  bedre dag. Kvfor det. Jo fordi  eg ville det veldig og hadde ein anna innstilling. Merkelig men da går alt så mye bedre. T var bedre, og ble mye bedre utover dagen. Ikkje heilt god att i dag, men det kommer seg. Eg tok tak i meg sjølv og sa at ting ikkje skulle påvirke meg sjølv slik. Det virket bra. 

Fikk besøk av kunden som skulle hente kjolen sin og ho prøvde den på. Og siden det var fint ver på  formiddag i går, så var ho modell på verandaen


Ei fornøgd dame med kjole som passet perfekt. 


Ho bruker s til vanlig, men vi ble enig om at eg skulle strikke m, siden eg strikker stramt. Og det var perfekt. Lengden var også heilt  rett for ho. Damen var fornøgd og eg var fornøgd og det er jo bare kjekt da. Fikk nytt garn  til ein topp med ho. Det får eg vise i morgen. 

Ellers i  går så sykkla  eg så fort eg klarer på  den sykkelen min, rundt i  20 min i sentrum. Frem og tilbake bort og frem hehe. Ble hvertfall svett. hihi. 

Da får eg sjå om eg finner tilbake til tråden her. Det skjedde så mye her før eg skulle  på  trening, at eg ikkje rakk  å skrive ferdig før eg dro på trening. Vi satte ut ei annonse på Finn.no i går om å leige leilighet i Tønsber/Nøtterøy området. Og fikk flere kontakter på morrakvisten. Så får vi sjå om det er noe bra. 

Hadde ei fin trening i dag. Og no har eg bare to  att her i bygda. Så  er det ferietid og så  må eg finne meg ein nyterapaut som kan følge meg opp der øst. Finner ikkje att tråden, såeg tror eg stropper der i dag. Så fr eg heller skrive mer fornuftigt i morgen. Nyt dagen.
 

26 kommentarer

Liv V.

30.06.2016 kl.12:28

Hei. For en lettelse det må være å levere fra seg et oppdrag som passa så perfekt!! 😃 Skal forstå at dere er fornøyde begge to, kjolen er nydelig på den flotte dama. 😃👍🏼

Så flink du har vært i går da. 👍🏼 Helt rett at du tar tak i tankane, berre vi sjøl som kan styre de. Dette er ei treningssak det, neste gang takla du det enda bedre. For ein neste gang kan det nok bli, alle kan kjenne på det der. Forventningane om gode dager slår inn og, men ingen kan forvente berre den sorten. Vi bli så sterke som dagen ha vært...eller noe sånt, heter det.

Så spennande det bli nå med leiligheta. Håper eg får en gladmelding snart. 😃

Ha en flott feriedag idag. Klem.

gretashobby

30.06.2016 kl.12:46

Liv V.: Hei vennen. Ja det var veldig veldig kjekt. Tror ikkje amn kan vere mer heldig enn denne gangen. Heilt enig eg da.
Ja det er jo ingen andre som kan gjøre det for meg. Men litt flink ja. Ja da, eg har jo vore borte i det før eg og. Men har og funne ut at det er greit å ta det inn litt av og til og vere der. Kjenne litt på det og så reise seg.
ein neste gang blir det garantert. Og ja alle ahr det slik, det veit eg vennen. Ingen ahr bare gode dager. Men det er litt vktig å formidle at ein ikkje har det berre bra heile tida også. Livet er ingen dans på roser, men det kan bli mange danser om ein er open for det og jobber med ting:).
du skal få meldig så snart det er i boks. HAr fått noen intresange meldinger i dag. Tar nok litt tid før det er avklart, men har litt mer tro på det og no. klem fra meg

Gro M Brenno

30.06.2016 kl.12:33

Kjempefin ble kjolen😊

Ha en fin dag!

Mvh Gro

gretashobby

30.06.2016 kl.12:49

Gro M Brenno: Tusen tusen takk for det :). Fin dag til deg også

Snippen

30.06.2016 kl.12:39

Så fin kjole, så bra at kunden var fornøyd og :D Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

gretashobby

30.06.2016 kl.12:50

Snippen: Tusen takk for det. Ja vi er fornøgd med den. Tuen takk og takk det samme. Har det litt travelt no men skal kikke innom litt senere

Gro M Brenno

30.06.2016 kl.12:40

Så fin kjolen ble! Du et så flink!

Ha en fin dag😊

Mvh Gro

gretashobby

30.06.2016 kl.12:50

Gro M Brenno: Hei igjen og tusen takk ein gang til.

Marianne

30.06.2016 kl.12:42

Veldig flott arbeid du har gjort på den kjolen, den ble flott :)

Så flink du er å trimme også, eg får ikke gjort alt på en gang, men men, snart ferie og da kan eg gå masse turer.

Ha en fin ettermiddag :)

gretashobby

30.06.2016 kl.12:51

Marianne: Tusen takk vennen. Må det ellers så får eg for mye vondt:). Alle må gjøre så mye ein orker sjølv. Det er ein stor prioritet hos meg. Skal eg ha eit ok liv må eg det :)

Oldemorbloggen

30.06.2016 kl.14:34

Jøss, så fin den blei, og heilt perfekt til dama.

gretashobby

30.06.2016 kl.17:39

Oldemorbloggen: Tusen takk og ja den passa ho heilt perfekt.

Ellbjørg Skinderhaug

30.06.2016 kl.15:36

Den kjolen var du flink med. Heldig at du hadde " dama" i nærheten så du fikk målt og sett henne--

Toppen du skal strikke vil nok passe like godt no når du har det i fingrene---😅.

gretashobby

30.06.2016 kl.17:40

Ellbjørg Skinderhaug: Tusen takk for det . Det var fint sagt. Bruker anna garn til toppen. Den skulle strikkes i paris og det er eit garn eg ikkje liker. Så vi ble enig om å bruke sumatra. Håper det går like bra med denne.

fruensvilje

30.06.2016 kl.15:53

den kjolen var utrolig vakker på kunden,den vil hun få mye glede av ))noen dager er slik att det skjer alt og det skjer ingenting hi hi ,men du virker rimelig aktiv uansett du ja,tenker den sykkeløkten var god eg )) på tide eg også får en sykkel jeg kan sykle med,no står her 2 stk og ingen er syklandes pr.i dag ( lykke til med husvalg,er spennende å følge med på hvordan den reisen ender )

gretashobby

30.06.2016 kl.17:58

fruensvilje: Hei, ja den passer henne akkurat. Det var veldig kjekt. Det får vi tro. Ja slik er livet og det er jo godt det og. Sykkelturen gjorde veldig godt den.
Det går ikkje and. Du må jo ha sykkel kjære deg. Du får gjere det som trengs for at noen skal gjøre det som trengs til at syklene dine blir frisk att.
Tusen takk min venn. Ja det er veldig spennende

Irene

30.06.2016 kl.19:41

Hei på deg. Kjolen ble veldig fin og den passer perfekt til henne. Genseren din var også fin,og eg synes du var veldig fin i den. Flink å trimme er du også,litt hver dag så holder vi kroppen i sjakk. Er nettopp ferdig med min økt i dag. Lykke til med husvalg. Ha en fin kveld dere. Klem

gretashobby

01.07.2016 kl.10:21

Irene: Hei på deg vennen. Seint svar, men eg ahr hatt problem med bloggen i dag. Ja kjolen passet heilt perfekt til kunden og det var så kjekt. Vi gjør så godt vi kan både eg og du tror eg :).
Takk det tar litt tid før det er i boks. HA ein super dag. klem

aina

30.06.2016 kl.21:49

Aldeles nydelig kjole du har strikket. Fargen var også nydelig :)))

gretashobby

01.07.2016 kl.10:35

aina: Kjolen vart veldig fin og kunden var veldig glad ho valgte den fargen. Tusen takk

tepausen.blogg.no

01.07.2016 kl.10:12

Å for en nydelig kjole.

gretashobby

01.07.2016 kl.10:35

tepausen.blogg.no: Tusen takk

mimouna

01.07.2016 kl.15:53

Den kjolen satt jo som et skudd! Så bra! Den ble kjempefin til henne. :)

Mye å tenke på for tiden, det blir jo en litt uvanlig sommer med pakking og flytteplaner. Håper dere finner en bra leilighet nå da! *klem*

gretashobby

01.07.2016 kl.17:39

mimouna: Tusen takk, ja den passet helt perfekt og det var så kjekt.
Ja det er ein merkelig sommer, men det går seg til. No er hvertfall flyttebil i boks. Da er det bare å finne en plass å fytte til. Takk for det klem

akbhandy

02.07.2016 kl.15:07

Hei hei Greta. Henger litt etter med kommentarer for tiden. :-) Kjolen ble superlekker. Passa jo helt perfekt. Skjønner god at mottaker ble fornøyd. :-)

gretashobby

02.07.2016 kl.17:58

akbhandy: Bedre seint enn aldri Ann- Kristin. Ja visst passer den perfekt. heheHo vart kjempeglad

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits