Nytt oppdrag på gang

god morgen eller god formiddag.Sein i dag og men ikkje min feil :) No var eg virkelig ved å gi opp. Skulle slå av maskina, men så måtte eg prøve ein gong til og da kom eg inn. Ja ja, det var no godt da. hehe. Store problemer skjønner dere. 

I forgårs da eg leverte kjolen, fikk eg nytt garn til topp  til samme dame. 


Skulle egentlig bruke garnet paris fra drops, men det garnet har eg ein dårlig  erfaring med, så eg bad kunde velge noe anna. Og vi vart enig om sumatra fra Pt. Håper det går bra


Bommull og eg er ikkje  heilt venner. Men regner at også dette blir mer jevnt etter vask. Toppen er i  samme stil som kjolen. Håper den passer like  godt. T sei den vil det, så da satser vi på det. 

I går gjekk mye  av dagen med til å lese og svare på henvendelser fra mulige utleigere. I dag ahr det vore stilt. Har ett par tre som dattra skal sjå på, så får  vi ta det derfra. Men det er enno håp om det kan komme flere. Det begynner å bli  litt mer virkelig no og ja det blir spennende. 

I dag er T såpass god  at vi tar oss ein tur  ut og beveger oss litt samme. Så får vi sjå kva som skjer i  løpet av dagen.  Ha ein fin dag
 

20 kommentarer

tepausen.blogg.no

01.07.2016 kl.10:15

Den toppen kommer til å bli kanllfin

gretashobby

01.07.2016 kl.10:36

tepausen.blogg.no: Hei, håper du ahr rett. Takk for det

lisarorvik

01.07.2016 kl.11:03

Så spennende :)

gretashobby

01.07.2016 kl.12:18

lisarorvik: Det er eg enig i

tepausen.blogg.no

01.07.2016 kl.11:46

Det tror jeg at jeg har

Marianne

01.07.2016 kl.12:16

Eg har akkurat gjort det omvendte valget i noe eg skal lage.

Skal hekle med en sånn motegenser og den skulle hekles i Sumatra....eg valgte Paris, mest av alt fordi det er billigere og eg er litt usikker på kos glad eg vil bli i den heklegenseren. Derfor ville eg ikke legge for mye penger i den.

Ha en riktig fin fredag. :)

gretashobby

01.07.2016 kl.12:20

Marianne: Eg har strikka ein kjole til meg sjølv i Paris for noen år siden. og den vart ikkje fin etter to vask. Og ja eg vaska den rett hehe. Men skjønner valget ditt også. Takk det samme

Marianne

01.07.2016 kl.13:15

Huff....ja det vil vise seg, kanskje eg har gjort helt feil valg

gretashobby

01.07.2016 kl.17:30

Marianne: Neida det har du sikkert ikkje.

Liv V.

01.07.2016 kl.13:46

God ettermiddag.

Toppen ser ut som den blir flott. Du fortsetter å strikke oppefra og ned du. Blir vel en vane det og, kanskje. 😳 Så langt du er komt!! 😊

Håper Monika kan finne ei leilighet som er brukande til dere. Er så spennande dette her. Hehe.

Ha en fin ettermiddag. Bra at T. har komt seg.

Klem.

gretashobby

01.07.2016 kl.17:32

Liv V.: God kveld vennen. Takk for det. JA eg må jo det når kunden vil ha slike hehe. Vel tror ikkje det. Men enklere med slike topper enn en hel kjole. Vil få den unna mens det er sommer :)
Har bedt ho sjekke to no og kasnkje ei seianre så får vi sjå korleis det går.
Takk for det og ja det er faktsik veldig kjekt. Klem

Ellbjørg Skinderhaug

01.07.2016 kl.13:47

Bomullgarn er aldri lett og strikke jevnt av, men det " jevner seg i tovinga" som det heter. Den blir helt sikkert fin og så god fasong som det ser ut for å være.

Håper dere får en fin tur i dag --- og med noen rolige helgedager no så er dere i full gang igjen. Jeg sitter ute med en heklerute på pinnen og lurer på hva jeg skal lage meg for et strikketøy no. Kanskje blir det en dukkedress eller kjole mens jeg tenker videre. Må ha et strikketøy og variere med vet du----

gretashobby

01.07.2016 kl.17:35

Ellbjørg Skinderhaug: Hei, ja eg satser på det. Ja veldig fin fason. Likner på kjolen på en måte.
hehe, vi begynte å vaske og støvsuge og tørke støv og det ene tok det andre. Så no er hele leiligheten uteom stuegolvet tatt.
Det ble tur men det vart mye senre og det var berre en km. Men en km er bedre enn ingen km.
Men da kan vi ta det rolig resten av helgen. No regner det godt her. Det veksler litt for mye no for min smak men tåler det vel.
Det er kalrt at du m¨å ha. Blir kjekt å høre kva du velger. Ha ein fin kveld

mimouna

01.07.2016 kl.15:57

Bra start på toppen. Og lurt å styre unna garn du har dårlig erfaring med. Jeg synes Paris blir veldig hardt i vask, så jeg ville uansett ikke ha brukt det til klær. Bruker det bare til kluter.

Godt at T er litt bedre, håper dere får en fin tur. Godt å komme seg ut og bruke kroppen litt. Selv om det blir med fullt regntøy. :)

gretashobby

01.07.2016 kl.17:41

mimouna: Takk takk vennen. Ja det er det. Håper dette blir bra. Har blitt enda mye bedre utover dagen. Kasnkje fordi han fikk ånden over seg og vi har vaska og styre i hele leiligheten. Turen vår ble altså veldig liten, men det gjorde godt likevel. Og da vi gjekk regnet det ikkje

annebe

01.07.2016 kl.16:59

Det var en delikat garnfarge :)) Så kjolen i forrige innlegg, kjempefin var den..og passa perfekt til eieren også :)) Spennende tid før en hvet helt hvor en skal bo..gjelds å ikke forhaste seg,men greit å få det i boks også :)) Jeg har vært hos mamma i dag...resten av dagen blir nok her hjemme:)) Bra T er bedre..håper dere har fåtte dere en tur ut :)) Fredagsklem <3

gretashobby

01.07.2016 kl.17:44

annebe: Ja ho kan å velge garn denne dama. Tusen takk, og det vart den ja. Kunne ikkje passa bedre.
Veldig sant alt det der. Gleder meg til alt er i boks da.
Vi har vaska hus og bytta på sengene og handla. Så vart det mini tur også. Ha ein fin kveld vennen. klem <3

fruensvilje

01.07.2016 kl.17:25

det hender att det er trøblete å komme inn på blogg ja,vi er flere som har slitt med det har eg forstått .

toppen blir nok fin skal du se )) og fort går det også ) spennende med ny leilighet,er det hele hus dere ser på no eller mer kjellerleiligheter ?

gretashobby

01.07.2016 kl.17:48

fruensvilje: I dag var det ekstra ille. Håper dei har fått ordna det no. Takk for det. Det er pinner nr 5. Leilighet i 1. etasje er første prioritet. Viss ikkje det er bare ei lita trapp opp til andre etasje. Helt hus trenger vi ikkje. Men kjeller leilighet er ikkje førstevalg. Det spørs foresten kor mye kjeller det er. Er det skikkelig kjeller er ikkje det kjekt. Vi får sjå kva det blir.

Oldemorbloggen

01.07.2016 kl.23:19

Stol på T, han veit sikkert kva han snakkar om. Dei fleste mannfolk hadde ikkje hatt peiling.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits