Ein fornøgd kunde er aldri feil

God morgen i drittveret. Ja det er vel ikkje anna å sei om det. 9,5 +. Og apsolutt innever. Da får ein gle seg over noko  anna. Og det finnes jo sikkert mye å glede seg over :). Som foreeksempel ein fornøgd kunde. 


Ja eg var heldig denne gangen også. Og toppen passa perfekt til Bodil. Flott model da. Ikkje farlig å strikke noe som passer til ein slik  figur.


Det er ei drops oppskrift drops 167-2. Den skulle strikkes i Paris, men eg liker ikkje paris. Har noen garnsorter eg ikkje kan fordra og noen eg virkelig liker. Strikker vanligvis ikkje mye i bommull, så der ahr eg ikkje så mange referanser. Men eg syntes å huske at sumatra fra Pt var eit godt garn. Så eg foreslo det for kunen. Heilt anna pris sjølvsagt. Men ho ville ha den. Det var eit ok garn å strikke av. Det støva litt mens eg strikket det, men det regner eg med forsvinner i vask. Noe ho sjølv tar seg av og det syns eg er flott


Den satt flott i ryggen også. Veldig kjekt når kunden er så fornøgd og da er jo eg det også. 

No blir det nok lenge før eg får ferdig noen store produkter her. Og det er bare kose strikk i kurvene mine. 3 kosetepper, en løper , en kjøkkenklut og eit sokkepar. Bare sånn tankeløst strikk alt sammen. Hvertfall  alle uten løperen. Der må eg følge med, siden det veksler mellom rett og vrange om ein annan for å få struktur. 

Vi fikk oss ein god sykkeltur i går. Eg sykla det eg greidde på vraket mitt i nesten 25 min. Vart god og svett av det. Så fikk vi avklart at vi no har tre leiligheter vi kan velge å leige. Alle tre husverter vil ha oss. No må bare dei ses av dattra. Så tar ho mange bilder og sender og så må vi  etter kvart finne ut kva som betyr mest. Ho har sett på ei og skal sjå på dei  to andre. Men den siste er ikkje sikkert vi får sett på før mot slutten av månaden. Men det skal vere klart kvar vi skal bo i juli og da kan eg slappe av. 

I dag var eg tidlig oppe, har snudd døgnet litt i vår og sommer, men brått var eg tilbake til normalen. Håper det bare er veret som gjer det. Vi hadde egentlig tenkt oss på fjellet i dag og kjøre heilt inn og gå litt der. Men det er ikkje aktuelt i pissregn og tåke. Vi får finne på noko anna. Eg må ut å bevege meg og det vil nok min kjære også. Og i kveld er det Frankrike mot Island i fotball. Men ellers ja sei det. Vi skal kose oss tenker eg. Håper du  er flink til å nyte dagen sjølv om den ikkje er så fin som ein sommerdag kan vere

24 kommentarer

Liv V.

03.07.2016 kl.08:11

Morgen. Ja idag var du tidlig. Såg det på FB at du var i gang. 😃

Lettelsen over plutselig på en måte å være i forkant av planane, den må være så herlig. Gleda meg virkelig med dere.

Kunden like fornøyd igår og ser eg. Det er lett å forstå, kjempefin sommertopp. Er vel greit å ha "tankeløse" strikk ei stund framover.

Idag er det innedag, trenge ikkje tenke på noe anna. 😃 Trur det bli mye sitting og strikking...høre vel ihop det forresten. Hehe. Tour de France er i gang, så da har vi noe å kvile augene på.

Blei "nesten" Førdetur på oss igår....håper det blir ein bedre dag i dag.

Fin dag til dere. Klem.

gretashobby

03.07.2016 kl.08:17

Liv V.: Morn morn. Ja det såg du nok. Ja det er heilt klart. Har litt spenning att i kroppen enno, men no trenger eg ikkje vere redd for ikkje å få noko. Så det er bare å grue seg til flyttinga hehe. NEida, det gjer eg ikkje. Men gleder emg til det er over og ein kan begynne å leve normalt att.
Ja ho var vel nesten enda mer fornøgd. Var så kjekt. Tuen takk. Ja det er faktsik heilt greit. Skal kose meg med det no. Er ikkje noe press. sjølv om alle kunder stort sei sei det ikkje haster, så er det rart med det. HAr ein oppdrag så vil ein få det gjort.
Det er skkurat slik det er, men må vel ut å bevege meg likevel. Vi får sjå. kor stiv kroppen blir.
Jo det er sjelden om ikkje aldri at eg går og strikker. Så desperat er eg ikkje hehe. Ja det er veldig greit. Og så hører vi på lydbok som nermer seg slutten. Så det blir nok mye iro i dag. Men ikkje bare. Da skrik ryggen før natta starter hehe.
Huff da. Trodde du sa at det ikkje var på det verste. Tenker mye på dere. Og er glad kvar gang eg ser at det ikkje er lenge siden du var på facebook. For da får eg angst for dere.
Håper dagen i dag blir bedre. Stor klem fra oss

Ellbjørg Skinderhaug

03.07.2016 kl.09:40

Vips--- ferdig og perfekt. Lett og tilpasse den for en så" lettvint " kropp--😊

Verandafrokost , men skyene truer. Kanskje en liten " asfalttur" i boligfeltet i dag. Med gode skosåler går det bra----

gretashobby

03.07.2016 kl.09:59

Ellbjørg Skinderhaug: JA det er jo sant da. Denne toppen prøvde vi ikkje på før den var ferdig.
Høyres deiligt ut det med veranda frokost. HEr er det faktisk litt lettere akkurat no. Skal tro om vi kjem oss ut før det starter påatt.
Kos deg uansett du

Irene

03.07.2016 kl.09:54

God morgen. Så der var du ferdig med toppen også. Den ble jo veldig fin. Den passet jo fint til henne den også. Her hos oss på campingen er 15grader og opplett. Da blir det en tur på oss snart,før vi må returnere hjem igjen. Eg skal jobbe 3uker til før det er ferie. Ha en fin søndag dere to. Klem

gretashobby

03.07.2016 kl.10:02

Irene: Morn morn. Tusen takk for det. Ja den passet perfekt. Det er ikkje verst. Godt å gå ein tur før ein kjører heim vil eg tro. Sein ferie i år da skjønner eg. Takk det samme vennen klem

tepausen.blogg.no

03.07.2016 kl.10:04

Forstår godt at hun er fornøyd. Den er bare helt lekker :-)

gretashobby

03.07.2016 kl.10:06

tepausen.blogg.no: Tusen takk skal du ha vennen

lisarorvik

03.07.2016 kl.10:31

Så herlig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

fruensvilje

03.07.2016 kl.11:08

ja vi har hatt mange slik kjølige morgener,men trøsten er att det stiger fort utover førmiddagen ) toppen vart nydelig og du har rett,kunden kledde den godt.

Krysser fingrane for att dere liker en av leilighetene da,så får dere bruke mer tid på noe permanent etter att dere har flyttet.

Håper min sykkel kan reparerast fort slik att jeg også kan sykle igjen,rart å ikke kunne ta sykkelturer no som vi har sommer ) ha en fin søndag,her blir det nok en rolig dag tenker eg

gretashobby

03.07.2016 kl.12:18

fruensvilje: Ja det stiger fort ja. Heldigvis. Men ingen topp temp enno. Men vifikk oss ein ganske så bra utr mellom bygene og det gjorde godt.
Tusen takk for det. Ja ho kledde den perfekt. Ja håper det eg og. Ble litt mer usikker på den første no, men vi har to att og leiligheta er grei den. så vi får sjå.
Det håper eg og. Vi sykla eit stykkje gjekk fre og tilbake halve stien og sykla ein ny runde. Er veldig kjekt å kunne sykle litt ja. No blir det rolig resten av dagen her og. Kos dere

Marit Barsnes Krogsæter

03.07.2016 kl.11:10

Den var kjempefin, Eg har mykje Sumatra liggande har ikkje tenkt på å strikke noko av det, det skal eg prøve no. Skal du flyytte heil eller er det berre midlertidig?

gretashobby

03.07.2016 kl.12:19

Marit Barsnes Krogsæter: Tusen takk for det. Klart det kan strikkes av. Skulle da bsre mangle. Vi flytter for godt ja

tepausen.blogg.no

03.07.2016 kl.12:35

:-)

akbhandy

03.07.2016 kl.12:57

Toppen passa jo helt perfekt. Flott ble den, som alt annet du lager. :-)) Her har vi ganske så variert vær no. Sol og regn om en annen. 17 grader har det blitt nå, så temperaturen er det ikke noe å klage på. Ser du har godt å velge i av strikk i kurvene dine. Ja hva blir det neste som blir ferdig. :-))

Da vil jeg ønske dere en riktig så fin søndag. Klem fra nord. :-)

gretashobby

03.07.2016 kl.13:16

akbhandy: Tusen takk for fine ord igjen. Du er god. Her og. Det er slik her og. Det ble bedre ver enn frykta. Vi fikk oss ein fin tur uten regn. Da har dete bedre temp enn oss, sjølv om det ahr stege her også.
Ja kva blir det. Vi får sjå kva eg velger å strikke på i dag. Ingen av teppa er i nerleiken av å verte ferdig hvertfall.
Stor klem fra vest

Vigdis

03.07.2016 kl.13:12

Hei, fin topp på en fin modell. Kan jeg spørre om hvilken størrelse du har strikket og hvor mange nøster Sumatra du brukte ? (Ser det er 85 m. på 50 gram) Du er virkelig flink med strikkepinnene,søndagshilsen fra Haugesund.

gretashobby

03.07.2016 kl.13:18

Vigdis: Ja det skulle eg sjølvsagt ha skreve. Ho bruker vanlivis s men eg strikket m fordi eg strikker stramt. Så brukte eg 350g eller det er litt feil, eg begynte på nøste nr 7, men tror eg strikket ca halve nøstet. Så det går mindre garn. Ja eg brukte sumatra. Tusen takk for det. Klem fra sogn

mimouna

03.07.2016 kl.15:24

Høres ut som om ting er i ferd med å falle på plass, da. Håper et av de tre tilbudene viser seg å være den rette leiligheten.

Toppen ble nydelig! Synd det ikke er vær til å bruke den nå, men det må jo komme sol og varme igjen snart. Kjekt å sitte igjen med bare kosestrikk, det er greit å ha noe som nesten vokser av seg selv når hodet er opptatt med andre ting.

Håper du får en fin søndag!

gretashobby

03.07.2016 kl.18:14

mimouna: Håper at alt er iorden innen tre uker, gjerne før. Men innen 3 uker regner eg med att alt er i boks. Eller håper det he he.
Tusen takk. Det må jo snu att. Sommeren er no vel ikkje ferdig før den er begynt vel. Ja det er jo det. Trenger ikkje å stå på slik. Kanskje eg kan få ferdig noe før vi drar.
Takk for det. Håper du ahr hatt ein flott helg og att alt er ok. Savner deg vennen klem

annebe

03.07.2016 kl.17:33

Så fort du har strikka den da :)) Ble veldig fin, og kledelig til eieren :)) Fint du fikk litt sykkeltrim i går... Så bra det er litt av leiligheter å velge i , det er jo positivt :))

Vi har vært en tur oppom eldste i dag, og yngste kom innom der også..så det var hyggelig :)) Også har jeg vært hos mamma og trilla henne ei runde, da var det finvær, men det varierer mye med sol og regn om dagen :)) Søndagsklem <3

gretashobby

03.07.2016 kl.18:17

annebe: Ja det gjekk fort. Ville få den ferdig og greidde det på tre dager. Veldig kledelig. Fikk enda mer trim i dag. Så no er eg på rett vei att. JA det er. No er vi litt skeptisk til den første. Men vi ahr to att. Men må vel regne med at det ikkje er så lett som eg trodde i går.
Så kjekt da. Må vere kjekt å ha det slik. Får det litt slik vi og og g gleder emg veldig.
Du har fått mye ut av dagen skjønner eg. Godt at det er litt mer finever hos dere enn her. Men det varierer her også. Ha ein fin kveld. Vi skal høre litt mer lydbok og så sjå fotballkamp i kveld. Kelm <3

Hekleri og Ra

05.07.2016 kl.13:04

Den toppen strikket du veldig kjapt! Ble veldig fin!

Så spennende med leting etter husvære da!

gretashobby

05.07.2016 kl.16:36

Hekleri og Ra: Ja det gjekk unna, skal innrømme det. Men det var kjekt da. Veldig spennede

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits