Ein gammel genser på besøk til trollet

God morgen. Skal ikkje syte mye, men eg vil  berre sei, om noen var i tvil. Eg er lei av ustabilt og fuktig  ver . Så var det sagt.

Men i går greidde vi kunst stykkjet å få oss ein god luftetur. Både på sykel og på beina uten regn. Men det var bare så vidt. Ei byge gav seg akkurat i det vi dro ut. OG rett etter at vi var komen i hus, så starta ei ny. Det hender vi har flaks. Vi var kledd til å møte regnet, men heilt greit at det ikkje kom. Sykla bort til stien og gjekk frem til Trollet. 


Her er det da genseren kjem inn i bildet. Denne genseren lagde eg. for godt over 6 år siden. Den er ein perfekt genser når temepn ikkje er på topp, men det ikkje er kaldt. Den er strikket i Lerke. Eit garn eg virkelig liker godt. ca 50/50 ull og bomull. Retro mønster fra eit retrohefte fra Dale. Liker den veldig godt. Og passer altså godt til å vere med i går. 


Syns vi kledde kvarandre godt eg. Som eit par hehe. Det var ein fin tur. T tok noen fine naturbilder, men eg har ikkje fått dei inn på pc'en min enno. Så dei får komme ved eit anna høve. Etter at vi kom ned att til syklane. Sykla vi  ein god runde i bygda før vi dro  hjem. Det gjorde godt. Som før sagt, så regnet det like etter at vi var i hus.

Hørte mye  lydbok i går og så avslutta vi med å sjå på at Island tapte mort Frankrike. Men til tross for tapet så kjempet dei til siste slutt. Og dei skal virkelig vere stolt  av kva dei har oppnådd i EM. Da er det bare tre kamper att. Og bare ein underdogg. hehe. 

I dag skal eg på min nest siste trening med fysio her i  bygda. Fra neste uke er det ferietid og eg ahr brukt opp denne rekvisisjonen. Da får eg vente til eg har flytta med slik trening. Kanskje eg skal prøve emg ein annan std. Vi får sjå kossen veret blir fremover. Blir  det slik dei siste uken så må eg nok ha litt mer skikkelig trening. Men vi får ta det som det kommer. 

Da skal eg bare ønske dere ein kjempefin dag

 

10 kommentarer

fruensvilje

04.07.2016 kl.08:14

god morgen.Det var fine bilder,ja en virkelig fin genser du har,og jammen er det kvalitet når en kan ha et hjemmestrikket plagg i mange mange år )

det brygger opp til regn her også innimellom,men det blir liksom ikke noe av det,tror det meste kommer om natten og akkurat det kan eg like )) Du får finne noen treningsmetoder hjemme eller ute i naturen )) jeg skal flytte planter i hagen,for meg blir det styrketrening for armane ))ønsker deg en fin dag )

gretashobby

04.07.2016 kl.08:22

fruensvilje: Morn du. Takk for det. Ja det er kvalitet og den er like fin. Brukt masse.
Her har vore ganske spakt i dag. I går hadde vi flere kraftige byger. Men i dag er dei spake. Greit det. Skal jo sykle nedover på trening. om litt. Ja vi får sjå korleis eg ordner det. HA ein fott dag

Marianne

04.07.2016 kl.08:25

God morgen :)

Så flotte bilder og flott genser også. Overrasker meg ikke at du har slike flotte gensere etter det eg har sett du har strikket siden eg begynte å lese bloggen din.

Trollet var jo kjempeartig :)

Ha en flott, og forhåpentligvis bra vær ,mandag :)

gretashobby

04.07.2016 kl.08:33

Marianne: Morn morn. Tusen takk for det. Må jo ha fine gensere sjølv også. Denne er gammel og god. hehe, takk. Ja det er stilig det :).
Veret får vi ikkje gjort mye med, men håper det kan bli ok ei stund no. Trenger det. God mandag til deg også

Liv V.

04.07.2016 kl.08:41

Morn. Skal ikkje skrive et ord om været. Det er minste eg bryr meg om..hehe.

Flott par ja, men du er vel mindre trollete enn " partneren." Det er nevøen min Vidar som har malt trollet. Får til det meste han. 😃

Ha ei fin trening og en god dag. Klem.

gretashobby

04.07.2016 kl.08:44

Liv V.: Hehe, du er god vennen. Kjempe god
Det skal du ikkje vere heilt sikker på. Har mange skjulte talenter eg kan du skjønne. så gøy da, det visste eg ikkje.
Takk for det vennen. Og håper din dag blir god og. klem

Oddbjørg

04.07.2016 kl.09:03

Hei!

Ein slik genser skulle eg gjerne hatt; likte både mønster og fargar! Artig troll. Godt at regnet heldt seg borte medan du og T var på tur.

Dagen i dag skal brukast både til litt hagearbeid og husarbeid. Må og sy ferdig eit par strikkevesker som har legi på vent ei stund.

Ha ein fin dag!

gretashobby

04.07.2016 kl.09:06

Oddbjørg: Hei :). Det er eit fint mønster og fargene er jo ikkje verst nei. hehe. Heftet heter retro så vitt eg husker og er nok fra 2009/2010. Er eit gammelt mønster egentlig. HAr heftet men det er dessverre pakka ned.
du har nok å gjere i dag også skjønner eg. Godt å ha mye å fylle dagene med. Takk det samme klem

Ellbjørg Skinderhaug

04.07.2016 kl.16:15

Det var sannelig litt av et troll---- . Med litt makt og fantasi er det noen som er flinke.

Det var ein fin " Sommergensere " du hadde der-- . Har brukt Lerke til etpar babydressen og de har vært riktig gode sier de som har brukt dem.

Tro det eller ei-- vi har vært oppe på hytta og sett over senger og sengetøy, gått igjennom skuffer og skap og notert meg hva som var i orden eller ikke. Noen vil kanhende bruke den , og da er det greit og kontrollere hvordan det var der. Tok ned for kast etpar gamle dundyner , så får J gå opp met etpar nye en dag det passer.

Det gikk greit og gå opp, men jeg sliter med å komme ned på grunn av knærne mine No er det gjort--

Har festet tråder og stivet heklaløperen som ble ferdig i går. Fikk brukt opp alt garnet og den ble passe stor.

gretashobby

04.07.2016 kl.21:29

Ellbjørg Skinderhaug: Hei. Ja det er stilig. Ja det er sant
Takk, ja den er veldig grei og eg liker den. Skjønner at dei er fonøgd med dem ja.
Neimen så kjekt da. Da kalrte du å komme opp i år også. Ja det er verst å gå nedover, desverre. Men hadde du støtte på kneet.
Flinka og kan alt du.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits