Ikkje akkurat Bittas kjøkkenklut. Men ... og så eit skikkelig naturbilde

God morgen. Har hatt ei bedre natt i natt og er klar for ein ny dag og ta imot det som kjem. I går var eg i sentrum flere ganger. Først sykla eg meg ein runde og avslutta med å gå på butikken og handle inn det meste for uka. Må innom i deag, for noen av hyllene var tom. Dro hjem og spiste før eg dro på kafe. Høyres litt rart ut, men eg var så sulten litt før kl 11. At eg ikkje orka å vente. Kjekt på kafe alikevel. Torild og  eg koste oss sammen.  Vart ein rusle tur seinare på dagen også. Så eg beveger meg da litt :)

Eg har strikka ferdig ein liten klut som har ligget lenge i korga. Ein typisk greta klut trur eg. 


Tror det er eit av sandnes sine bomulsgarn. Var hvertfall ok å strikke  av på p nr 3,5. Men magebeltet har forsvunne. Falske fletter er dekorativt uansett kva ein bruker det på. No er eg tom for slikt klutegarn. Har litt anna bommuls garn som eg skal lage brikker av tror eg. Men er ikkje heilt sikker lengre. KAsnkje eg lager noko anna. Den tanken datt ned no i hodet. KAsnkje eg skal lage håndkle og kluter istede. Vi får sjå. 

På søndag var vi  på tur i stien eller var det lørdag. Uansett T tok mange bilder. Men vi sliter med å  få overført dem fra han mobil til pc'en min. Men han kalrte å få sendt eit


Syns det var eit veldig vakkert og talende bilde. NAturen tar tilbake det som ikkje orker å stå oppreist lengre. Måtte bare ha det med. 

Så kva skal eg gjere i dag da. Må bevege meg, strikke, kanskje eg skal bake den pakken med ferdig bakst eg har ståande og så får eg vel sjå kva dagen bringer med seg. Tenker det blir ein fin dag eg. 
 

20 kommentarer

Liv V.

06.07.2016 kl.08:53

Morn. Veldig fin klut med flott mønster. 😃 Såg deg på sykkelen i sentrum igår, kom susande ned bakken. 🚴 ( Eg satt i bilen til Eirin.) Fint bilde fra skikkelig urskognatur og.

Strikka på ei ullbukse eg nå, ca. 1 år. Ikkje det mest spennande. Hadde noe garn liggande, hehe, trur det er nok. Blir stolt hvis eg klare å bruke opp noe resta.

Skal på posten å hente meg pakke idag. Har bestilt ei jakke som eg er veldig spent på.

Ha en bra dag. Klem.

gretashobby

06.07.2016 kl.08:59

Liv V.: Tusen takk vennen og ja det er eit skikkelig bilde av urskog natur. Hehe, eg ser ikkje folk eg når eg sykler og sitter i bil. Første elelr siste turen min?
Ullbukser er kjekt å ha og veldig kjekt å bruke opp restegarn. Blir ikkje så mye strikka her no, men det er kanskje ikkje så rart.
Det høyres spennede ut ja. Håper den passer.
HA ein flott dag du og klemmen er på veg

fruensvilje

06.07.2016 kl.08:55

synes kluten ala Greta er vakker ,nesten for fin til oppvasken hi hi ,jeg ville brukt den til finstøvet på stua eg ))

Dagene blir som regel litt uforutsigbare,men dei blir som regel gode,synes du er flink til å fylle dine dager med hyggelige aktiviteter )

Her tikket det inn en hentemelding fra posten,så jeg har tinga meg plass med svigermor når hun skal til Volda for en hårklipp )

gretashobby

06.07.2016 kl.09:01

fruensvilje: Tusen takk. Den passer ikkje på kjøkkene kanskje nei. KAsnkje som ein vanlig vaskeklut. vi får sjå. Mulig det er eit godt bruksområde ja.
Prøver så godt eg kan. Ikkje alltid eg lykkes innrømmer det. Men prøver å ikkje beklage emg for mye.
Må du til volda for å hente pakkene dine no? Spennede da. Håper det er noe du er glad for.

Liv V.

06.07.2016 kl.08:55

Idag er det onsdag!!!!! Lykke til. 😃👍🏼

gretashobby

06.07.2016 kl.09:04

Liv V.: Hehe du er god. Ja det er onsdag, men det erikkje sikkeert at det kjem noen avgjørelse på ei stund enno. Har fått to nye som vil leige ut til oss også. Vi får sjå, men sender deg ein melding utpå dagen uansett eg.

fruensvilje

06.07.2016 kl.09:37

vi får pakkene hjem til oss gratis ennå,men da må vi bestille dem gjennom post service og når det er registrert kommer pakken etter 2 dager,så hadde jeg bestilt den hjem i dag hadde jeg fått pakken fredag,tungvindt ja,men ordninga er nok kommet for å bli,så slipper posten å dra med seg pakker til hus der folk ikke er hjemme

gretashobby

06.07.2016 kl.09:39

fruensvilje: Ja skjønner den. Men da er det godt at svigermor skulle til Volda i dag da.:)

Oddbjørg

06.07.2016 kl.10:18

Hei!

Fin klut; du er så flink med desse flettene!

Ein gråversdag, så då passar det godt å fylla litt opp i frysaren med grovbrød :-). Elles tek eg det som det kjem.

Likte naturbiletet.

Nyt dagen! Klem

gretashobby

06.07.2016 kl.11:24

Oddbjørg: Hei. Tusen takk. Det er jo den enkleste orm for fletter som finnes da.
Her har eg nesten på følelsen av at høsten har kome. Men det er nok bare midlertidig. Har bakt noen rundstykkjer. Lk som eg ikkje ahr testa før. Spent på smaken. Det gjorde eg og.
Takk det samme vennen. klem

fruensvilje

06.07.2016 kl.10:56

ja og jeg får gjort noen småting ellers også ))

gretashobby

06.07.2016 kl.11:24

fruensvilje: :)

Ellbjørg Skinderhaug

06.07.2016 kl.12:10

Klut og håndklestrikk er bra lugumt sommerarbeid , og greie og ha liggende om en trenger noe til en presang --- eller har lyst på noe nytt selv. Det er nok av " gamle grå" i håndkleskuffen som kan bli pusseklut i båt eller garasjen. Jeg har begynt på et nøste kvitt heklegarn. Den ecryfarga løperen ble bursdagspresang til svigerinna mi😊

Mariuskjolen er kommet opp til deling ved armhullet. Den var snarstrikka som du sikkert visste---😂

I gråværet i dag ble det brød og grove rundstykker. Lageret blir sjelden for stort før ferieukene.

Rydder i på arbeidsrommet så jeg vet hvor jeg har " spill/ leker og tingsomvarherfør" Når de små oldebarna kommer vet de akkurat hvor alt dette var sist de var her--😅 Det er bra de holder meg "i ånde" med rydding----

Spennende dag-- barnebarnet innlagt for mulig fødsel i dag--- 💕

gretashobby

06.07.2016 kl.12:20

Ellbjørg Skinderhaug: Ja det er igrunnen det. Spørs om eg må begynne på eit nytt strikk utpå dagen i dag. Det er sant. Kasnkje eg trenger noe nytt i september hehe.

Ja dei har jo med det desse Marius tinga. Går veldig fort å strikke opp til mønsteret. Spes når det er til barn.
Det vil eg tro. Eg har bakt noen lavkarbo rundstykkjer fra pakke. Syns dei var ok til ein variasjon.
Det er kjekt med dei yngre ja. Gleder deg over kvart oldebarn ja og det skjønner eg. Så spennende da. vi har kvar våre spenninger for tida. Ikkje samme sorten, men spenningen romstrer nok i kroppen alikevel. Lykke til <3

irene

06.07.2016 kl.14:18

Hei på deg. Så fin den kluten ble. Du er så flink til å lage mønster. Det er mye fint og artig og ta bilde ut av I skogen. Du et vel ferdig med trimmen. Eg håper det er opplett når eg skal ut på trim tur . Ha en fin dag dere to. Klem

gretashobby

06.07.2016 kl.15:25

irene: Hei på deg. Tusen takk. Det er ikkje så vanskelig bare man prøver. Men takk for det. Ja det er det heilt kalrt. Ja det vart ikkje mye i dag. I morgen er det siste trening hos fysio hm. Det håper eg og for din del. Klem og god tur klem

annebe

06.07.2016 kl.19:25

Fin Gretaklut, med fine fletter... Så du hadde bakt i går, mannen bakte på søndag ..deilig grovbrød :)) Sykling og kafè besøk er jo fin trim og kos det..komme seg litt ut av huset trenger man :)) Fint naturbilde også..mange trær som ligger slik rundt om kring...:)) Jeg har gått ei lita runde i ettermiddag og smakt på noen blåbær :)) Klem <3

gretashobby

06.07.2016 kl.21:30

annebe: Tusen takk vennen. Ja bakte litt i dag også. Så no har eg litt å velge i. Ja det var ein god dag i går. Hektisk dag i dag, sjølv om eg stort sett satt forann pc'en. Hadde ikkje ahtt godt av det du nei.
Takk for det. Likte det bildet godt.
Å det høres deilig ut. Det er jo vel tidlig da. eller. Slike bær er bare til fjels her og der er det jo mye senere.klem <3

tepausen.blogg.no

06.07.2016 kl.20:05

Kluten er så flott

gretashobby

06.07.2016 kl.21:31

tepausen.blogg.no: Tusen takk

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits