I går tilbrakte eg store deler av dagen foran pc'en og sjølvsagt litt mer strikk.

God morgen og da tar vi strikket før eg skriv om noe anna. Det var noen som skrev i en kommentar noen om håndkle. Og så begynte hjernen min og jobbe med det. Som om den ikkje ahdde nok stakkars lille hjerne. :). Men det resulterte i at eg hvertfall starta på ett håndkle i går. Ett som når det blir ferdig blir tjukt og godt. Dommbelt tynt nova fra jarbo. på  p nr 4. Angrer litt på  at eg ikkje tok pinner nr 4,5 men det får våge seg. 


Fargen er heilt feil. Men bildet var tatt rett før eg gjekk og la meg i går. Får ta flere bilder når den vokser og da får eg ta det ute så  den fine gråfargen kommer frem. Dette blir eit strikk som vokser bare sakte. Har egentlig strikket nok bomull på ei stund. Men var litt gøy å begynne på noe nytt. 

Så over til resten av dagen. Dattra skulle  sjå på ei leilighet i går der huseigar var sikker på at den kom til å falle i smak. Eg har hatt ein spes følelse for den, siden første kontakt, men man kan da aldri vite. Og eg vart meri og eir spent. JA eg har visst vore veldig mye mer spent på akkurat denne leiligheten enn eg trodde. 

Da var det kjekt når eg fikk masse bilder og etterpå snakka med Monika og fikk mer info. Og så  snakka med eigar i tlf. Var det igrunnen greit. Vi har  no  fått oss leilighet på Sem i Tønsberg kommune. ca 7-8 km fra Tønsberg sentrum. Det er flatt og fine sykkelveier inn til byen. Noe å strekke seg etter å sykle rolig inn til byen. Ikkje er det langt fra hverken datter, mor og søster og det er heller ikkje langt til Drammen og Oslo. Da er det i boks. Og du og du kor godt det gjorde. Skuldrane senka sek virkelig. Så var det litt jobb forann skjermen. Flere utleigere skulle gis beskjed og så ville  jo eg fortelle det til alle våre nermeste og dei vennene eg kunne sende melding til på face. Håper eg ikkje glemte noen. Kunne  sendt til mange flere og send andre typer meldinger, men no skriv  eg det her og  da vet alle som leser bloggen min det.  Kan ikkje ta kontakt med appsolutt alle heller. Er sikkert noen som ville hatt beskjed i går, så beklager det. Men men. No har vi hus, vi har flyttebil og i august blir  det mye pakking og litt planlegging. Men vi tar nok det meste når vi kjem ned. No skal eg ikkje skrive mer om dette

I dag er det trening kl 9, så heim og dusje før eg skal settes på blodtrykksmåler i eit døgn. Håper trykke har senket seg etter det verste stresset. Men eg syns faktisk  det er litt stressende å ha på sånn måler også, men håper eg ikkje blir innlagt hehe. Neida går nok bra. Treng eg sterkere medisin så gjør eg det og verre er det ikkje. Men eg skal informere om alt det spielle stresset eg har følt i det siste. Tror  det kan vere viktig. 

Må vel småhandle litt også før eg drar heim. Men så skal eg roe ned. Ha ein fin dag folkens
 

16 kommentarer

Marit Barsnes Krogsæter

07.07.2016 kl.08:23

Gratulerer med ny bustad. Eg var med dottera mi på visning i Bergen i går. ho fann også ei fin leilegheit. No er det tid for litt sying. Ser ut so det blir veir til inneaktevitetar i dag også. ha ein fin dag!

gretashobby

07.07.2016 kl.08:30

Marit Barsnes Krogsæter: Tusen takk for det. Og Gratulerer til dattra. Veldig godt å vite kvar ein skal bo fra september av. Kos deg på syrommet og nyt innedagen. Så håper vi på ein ny sommer snart

venkesstrikk

07.07.2016 kl.08:46

Så spennende. Deilig å få alt i boks, så kan du nyte juli litt også. Blir kjekt å følge med på ferden

gretashobby

07.07.2016 kl.12:45

venkesstrikk: Tusen takk. Ja det er så deilig. Trodde ikkje at det påvirka meg så mye som det gjorde. Ja dere får følge med om dere vil

Liv V.

07.07.2016 kl.09:04

Hei. Ja dette var gladmelding. 😃🌸Sender deg meld. Klem.

gretashobby

07.07.2016 kl.12:46

Liv V.: JA det var det. Takk og ha ein fin dag videre klem

fruensvilje

07.07.2016 kl.09:08

god morgen ) og gratulerer med nytt husvære selv om det i første omgang er å leige ) jeg måtte selvsagt inn og google Sem hi hi og der såg det veldig koselig ut,litt landlig men samtidigt en fin bygate ) håper dere vil trives svært godt der ja.

Nå kan du senke skuldrane for dei viktigste tingene er på plass no )

Hånduken blir skikkelig fin,så vakkert med flettene på ) ja dette er en jobb som kan ta litt tid,men det er jo ikke bestillingsvare så da er det bare å hygge seg med det )) ha en fin treningsøkt og en superfin dag

gretashobby

07.07.2016 kl.12:51

fruensvilje: God formiddag. Tusen takk. Da kan vi bo der så lenge vi vil og så får vi sjå kva vi gjer. Ja det virker veldig kjekt der, landilig, fine sykkel og tur muligheter og kort avstand til det meste. Ja no kan eg virkelig senke skuldrne. Dei ahr vore høge ja og trykket letter litt etter litt.
Tusen takk, ja den kjem nok til å ta tid. Men det er ikkje noe som haster. Skal eg ha den på mitt nye bad har eg to månder på meg. Og det må eg vel klare :).
Trenigsøkta er over og det er også 9 år mer og mindre fast der for å trene. No må eg finne emg ny fysio og trenings studio der nede. Men det kan vi ta etter kvart.
fin dag til deg også vennen

Anne Karin

07.07.2016 kl.10:02

Gratulerer med ny leilighet! :-)

Gleder meg til å se bilder av den. Og skal eg innom Tønsberg, så kommer eg innom deg ;-)

gretashobby

07.07.2016 kl.12:52

Anne Karin: Tusen takk for det. Det får der alle som følger bloggen. Er ei stund att før vi flytter, men det går fort no. Ja det er du nødd til å gjøre. Sei fra om du er i Tønsberg så ordner vi noe. :)

Oddbjørg

07.07.2016 kl.15:39

Hei!

Godt å høyra at det er i orden med bustad! Ein ting mindre å tenkja på.

Handkleet ser fint ut med eit flott mønster.

Klem frå kjølige nord

gretashobby

07.07.2016 kl.16:49

Oddbjørg: Hei. Ja det er så godt. Heilt klart og eg treng ikkje å tenke på møblering og slikt på ei stund enno. No skal eg prøve å ta fri fra grubling og unytting tenkning.
Tusen takk vennen. Er ikkje sommervarme her heller. Helelr høst når sola ikkje er fremme.

Irene

07.07.2016 kl.16:55

Hei på deg. Så koselig at det har gått i boks med å få leie leilighet. Nå kan du senke skuldrene dine og nyte Høyanger de siste månedene. Det er jo mange fine sykkel veier som du kan bruke når du kommer til Tønsberg. Det er en koselig by. Håndkleet ser fint ut og det er et fint mønster du har laget. Idag er det grått og trist ute her. Ha en fin kveld dere to. Klem fra meg.

gretashobby

07.07.2016 kl.17:00

Irene: Hei på deg :). Ja det er bare så befriende. JA det kan eg og det skal eg virkelig prøve på. Ja det er det heilt klart. Det er det ja. Takk for det. Enkelt med effektfult. Ja ikkje sommer i dag heller, men vi får ta det vi får. ha ein god og fin kveld dere også. klem

Ellbjørg Skinderhaug

07.07.2016 kl.17:40

Det skal sannelig ikke så mye til før ett nytt strikketøy blir fødd---😀Håper du får en stor kundekrets dit du flytter, ellers vil det fort bli fullt i den " store skuffen".

Her blir det ikke mye håndarbeid om dagen, med ansvar for to oldebarn og en hund . Formiddagsbesøk av seks voksne og to små " forbipasserende feriefolk" og så er plutselig dagen på hell. Ja-ja. Dette er sommer. Bra jeg har forberede meg litt😀

Lykke til med " trykket"

gretashobby

08.07.2016 kl.08:05

Ellbjørg Skinderhaug: Eit godt råd var det som kom fra trøndelag :). HAr alltid hatt mest kunder som ahr bestilt på nettet. Så plassen eg bor på ahr ikkje så mye å sei. Tror eg. Bortsett at her kjem jo dei som kjenner meg innom for å sjå kva eg ahr hm. Ja ja, det er ikkje sikkert det blir så mye strikka der øst.
Alt til sin tid. Sliker det jo når vi har besøk også. Men så mye besøk som du har hatt no har vi ikkje. Godt du er godt forberedt. Trenger ikkje å vere redd for å kjede deg du nei hehe. Det er slik sommeren din plar vere og du ahr ope hus og da blir det slik da :). Takk for det. Tok litt tid før eg vennet meg desse målingene. Men etter kvart bare stoppe eg opp i det eg gjorde og lo det skje. Det vises sikkert på målingane.
Håper du får ein fin dag og spent på å høre om familien har vokst.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits