På torsdag gjekk eg og blodtrykksmåleren ein nydelig tur i stien. Pluss bilde av fremgang på teppe nr 2

God morgen kjære lesere. Det var så kjekt at så mange vil vere med på "Gi vekken" min fra i går. Trekker ikkje før onsdag kl 12, så  du har fortsatt tid å vere med om du går inn på innlegget fra i går. 

På torsdag hadde eg jo blodtrykksmåler på montert halve dagen. Og etter ei dårlig natt med dårlig rygg, fant eg ut at eg ikkje kunne sitte heime og ta det med ro. Eg måtte ut å gå. Rusla avgårde og stoppa bare når måleren satte igang. Det skjedde tre ganger medan eg var ute å gjekk. Heldigvis var det bare ein gang eg vart observert og det gjekk heilt greit. Blodtrykksmåleren likte seg så godt, at eg er sikker på at trykket gjekk ned. :). 

Vi fikk tatt flere fine bilder og vil du  vere med å sjå dei, er det bare å henge på


Eg har ikkje så mye å sei om bilda, dei får tale for seg
Da vi var komen til grinda var det på tide å snu, slik at vi kunne rekke nedover til monsteret skulle tas av meg hehe. Det var nydelig ver på torsdag meste av dagen. Fikk til og med sittet ute på verandaen litt. Men etter kl 15 vart det kjøligere. Men det var ein herlig tur og eg ahdde god tid og bare rusla og da ser ein naturen rundt seg enda bedre. Gjekk i halvanna time da, så sjølv om vi ikkje gjekk fort, så fikk vi da litt trim :). 

Eg tror eg blir nødd til å lage emg eit nytt strikk. Ja da eg ahr flere store strikk, men det blir tungt å bare strikke på dem. No har eg jo tre tepper og eit litt tjukt håndkle eg strikker på. Kan bli slitsomt for armane å bare strikke på slike enkle men tunge plagg. For når det vokser blir det jo litt tyngre uansett kor godt ein legg det i fanget. Får sjå om eg får hjernen til å virke. Men kanskje det ikkje blir noe problem. For fra i kveld har vi  sommer gjester. Eldstesønnen kjem i kveld og torsdag drar han og jentene kjem. Blir lite blogging fremover. Men det går vel bra. Blogger på ettermiddagen på onsdag, siden det er da eg skal trekke "Gi vekken". 

Ellers så får dere greie dere uten meg i halvanna uke. blogger onsdag kveld og regner eg er tilbake onsdag eller torsdag etter det. Nyt sommeren og kos dere med sommer. Avslutter med teppe nr 2. eit stykkje att på det også. 


Liker korleis dette tegner til å bli :)
 


 

16 kommentarer

Irene

10.07.2016 kl.09:58

God morgen min venn. Så mange nydelige bilder du har tatt på turen. Du hadde nå en fin og lang tur der ja. Teppet ditt vokser og mange glad farger. I dag er det overskyet,men vi skal nå få oss en fin tur idag også før vi reiser hjem. Så kjekt å få besøk av familien din,så dere må kose dere. Ha en fin søndag dere. Klem fra meg.

gretashobby

10.07.2016 kl.10:07

Irene: God morgen kjære Irene. Tusen takk for det. Syns dei var fine eg også. Ja det vart ein lang tur, men det var jo fordi eg gjekk seit da. Men nøt den. Ja det vokser men sakte hehe. Er overskyet her og. Såg fint ut da eg stod opp, men før eg kommer meg ut så regner det nok hehe.
Takk ja gleder oss til begge besøka. Og da blir det ikkje blogg tid. Bortsett fra onsdag da. Gleder emg til det. Ha ein flott søndag og god uke videre

Oldemorbloggen

10.07.2016 kl.10:10

Det beste for ein dårleg rygg, er å gå i ulendt terreng, har legen sagt til ma'en. Elles var det fine naturbilder du hadde med i dag.

gretashobby

10.07.2016 kl.10:29

Oldemorbloggen: Det er sant og ryggen likte seg på tur. Heilt klart

Liv T gjesdal

10.07.2016 kl.11:29

Hei.Så mange flotte bilder du tar Er jo et syn å se på de.Teppe blir flott i de fine fargene,Du er så flink til å gå tur håper blodtrykket ditt er fint.Jeg begynte så vidt på ene ermet igår .Det går tregt til å begynne med for møsteret må jo stemme men nå går det greit men litt sent strikker jo på pinne 3.Fikk forresten ferdig 2 kluter som var halvferdige.Så får jeg se om jeg kan få heklet ferdig den ene toppen .Skal jo strikke på ermet og,Her ser det ut til å bli regn noen dager men får ta det som kommer .Det heter vist sommer nå men neimen om jeg synes det , Kos deg med besøk og ha en flotte dag i dag og goe klem

gretashobby

10.07.2016 kl.12:05

Liv T gjesdal: Tusen takk, med fin natur og god tid så ser ein det også. Takk for det. Tror det blir bra. Satser på det. Hvertfall når eg ahr vore hos legen på tirsdag.
Kos deg med alt strikketøyet ditt og så håper vi at regnet tar seg ein tur vekk snart. Men vi kan ikkje gjøre noe med det. Ha det fint så lenge. klem herfra

Liv V.

10.07.2016 kl.11:33

Hei. Finaste turane er vel når det ikkje absolutt skal trimmast. Får liksom meir med seg da. 😃

Skal forstå at det blir tungt berre med teppestrikk, men du finner vel fram noe sokkegarn og setter igang. Hehe. Sokker kan du jo strikke i blinde. Er jo greit å sitte med fordi om du har besøk.

Kos deg med feriefolket. Bør bli kjekt nå når du kan berre slappe av. 😇

Ha ei fin veke. Klem.

gretashobby

10.07.2016 kl.12:08

Liv V.: Ja det er jo det. Heilt klart. Eg koste meg eg, sjølv om turfølget bråka fælt ein gong i halvtimen hehe.
Mulig du har rett. vi får sjå kva eg gjer. Blir jo ikkje så mye strikking uti uken, men noe må eg jo ha. Ja det er sant. Sokker kan ein strikke i blinde hihi. Enig i det.
Heilt klart noe annet enn om eg skulle bruke amsse tid på nettet og lete etter hus. No kan eg virkelig kose emg med begge besøka. Er så kjekt atte.
Takk det samme kjøre venn stor stor klem

fruensvilje

10.07.2016 kl.15:24

takk for en hyggelig spasertur i koslige omgivelser ) høres ut som du kanskje å ha noen enkle sokkestrikk )

No skjønner eg hvorfor du tar bloggfri hi hi ,kos deg med sønn og småjentene

gretashobby

10.07.2016 kl.15:30

fruensvilje: Bare hyggelig Connie. Ja kanskje det, har ikkje bestemt meg enno.
Ja det er vel ikkje så vanskelig det. Men eg blogger ett lite innlegg på onsdag . Ha det fint så lenge

annebe

10.07.2016 kl.16:26

Så fint du fikk tatt med blodtrykksmåleren ut i fin natur og at været var deilig :)) Nydelige bilder , det av deg også <3 Gratulerer med åtte år på bloggen..håper noen håndarbeidsglade vinner det fine garnet :)) Kos deg med besøk og bloggefri :)) Søndagsklem fra meg <3

gretashobby

11.07.2016 kl.07:53

annebe: Ja ikkje sant. Eg er sikker på at han aldri har vore på tur i stien før hehe. Tusen takk, eg syns dei var flott e eg og. Tusen takk for det Tror det er noen som kommer til å bli fornøgd ja. Takk for det. Vi skrives om halvanna uke. klem og ta vare på deg sjølv så lenge. p.s. mulig eg titter innom deg viss eg ahr tid.

tepausen.blogg.no

11.07.2016 kl.17:44

Vakker natur og en vakker dame.

Ønsker deg en nydelig kveld

gretashobby

12.07.2016 kl.09:09

tepausen.blogg.no: Tusen takk :)

Hekleri og Ra

12.07.2016 kl.19:17

Det blir jo bare utrolig flott det teppet også !!

gretashobby

13.07.2016 kl.08:59

Hekleri og Ra: Tusen takk for det.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits