Riller er veldig greit det når ein har besøk

God morgen. Ikkje verst med sommer når den endelig kom. 17g kl 6.30. Men foreløpig ingen sol i dag. Men kven veit kanskje kommer den :). 

Har ikkje bytta på strikka medan vi har besøk. Jo på en måte har eg da det. Eg strikket på  eit rille reste teppe når sønnen var her og eit anna når jentene var her. Dette voks litt første uken


Vises kanskje ikkje så godt at det har vokst, men det har faktsik fått flere nye striper. Men det tar sin tid og ingen vet om det blir stort nok hehe. Vi tar det som det kommer. Det andre får eg ta i morgen. 

I går skulle eg bare sose og ikkje gjøre noen ting. slik vart det sjølvsagt ikkje. Skulle hente noe i matboda. Så var det litt uoversiktlig. Mye som var blitt satt inn uten at det egentlig trengte å stå der. Da tenkte eg at eg kunne jo bare rydde boda og ikkje noe mer. Fant jo ting som burde vore kasta for ei stund s8den for å sei det slik. Fikk ryddet og satt inn noe andre ting som er ferdig pakka også. Hvilte og tenkte at no fikk eg bare vaske klede resten av dagen. Men altså, når eg først starter så blir det jobbing hele dagen. Men var flink å ta pauser. Og når man rydder og systematiserer og småpakker, så blir det rot. Men om noen dager er alt på styr att. 

fikk vaska masse klede og tørka i går. Før ettermiddagsbygene kom. Kl 21 satte eg meg i sofaen og skulle strikke. Jo da sat der ei stund og strikket. Men 2 riller på ein dag er vel ikkje akkurat ein strikker verdig hehe. Er sjølvsagt ikkje noe som haster, men bare litt komisk. 

Blir nok ein del rydding og sjå om det er mer som kan pakkes no, eller om resten bør vente til dei siste ukene før vi drar. Så skal eg ned å sjå om ei som driv eit lite trenings senter åleine har noe utstyr som passer for min trening. Kjenner eg trenger litt trening no. Ellers får eg sjå om eg får til  litt trening her heime. Må vere litt flinkere enn eg ar vore hvertfall. 

No skal eg kome igang med dagen. Så skriv eg vel litt tull i morgen også. Nyt dagen og ferien eller ha ein fin arbeidsdag. 

6 kommentarer

Liv T gjesdal

22.07.2016 kl.10:16

God morgen.Så kjekt å ha deg tilbake å lese den koselige bloggen din Er forresten et flott bilde du har lagt inn der,Ja du rydder å styrer på men kjekt at du tar pauser innimellom.Når flytter dere,Koselig rilleteppe du strikker det blir flott når det er ferdig-Nå er jentene kommet hjem fra Thailand 2 dager forsinket,De måtte overnatte i London men siden det var 2 dager brukte de den ene til å se London så de var heldige i uhellet kan man si.Igår var jeg å besøkte ei venninne som mistet sin yngste sønn på 42 år i april.Var så godt å se henne igjen.Nå først var hun klar for besøk.Idag må nok jeg gjøre enn innsats hos meg selv .Ikeld skal jeg på grilling til Anita,Håper du får trent litt og ønsker deg en flotte dag og goe klem

gretashobby

22.07.2016 kl.12:01

Liv T gjesdal: Så koselig sagt da. Vi flytter den 16. september. Takk for det. Det tar nok litt tid enno ja.
Det ble ikkje noe av trening, får lage meg til litt trening sjølv. Klarer det og eg. Så får vi ta det ordentlig når eg har flytta. Ha ein fin dag med husarbeide og grilling i kveld. Klem herfra

Marit Barsnes Krogsæter

22.07.2016 kl.10:38

Godt med litt fint veir no. Har vore nokre dagar på Østlandet det var litt betre temperatur der. Blei mykje vasking av klede her også i går, Ha ein fortsatt fin dag!

gretashobby

22.07.2016 kl.12:04

Marit Barsnes Krogsæter: Ja det er p tide med bedre ver altså. Merkelig det der når ein er borte eller har besøk så hoper kelsvasken seg opp hehe. Greit å ta unna no i det gode veret. Takk det samme til deg

mediakaos

22.07.2016 kl.11:48

Jeg klarer ikke konse om noe annet enn strikketøyet, så til og med riller er for mye for meg - ved besøk :p

gretashobby

22.07.2016 kl.12:05

mediakaos: Ops da så. Nei eg klarer fint å strikke og gjøre andre ting samtidig, men så strikker eg vel ein del mer enn du da :)

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits