Snartur på fjellet ble årets første moltetur + noen fine fjellbilder

Godmorgen. en vakker morgen i dag. I går var det ingen ettermiddagsbyger heller. Så da begynner det å tørke opp att litt. Har vore noen fine dager no. Vi eller eg gjorde ferdig min del i heimen og T begynte på sin del. Men da eg var ferdig tappa vi vann på flasker og dro  ein minitur på fjellet før lunch.

Skulle bare sjå om det såg ut som det kunne bli noe bær utover høsten. Vi bruker å dele oss etter ei lita stund og går kvar vår sti før vi igjen går sammen. Rett etter at vi hadde delt oss, gjekk eg meg på ei moden multe. Eg ropte høgt. Men hadde jo ikkje no å plukke i kva gjer ein da. Jo ein tar seg noen store slurker vann fra drikkeflaka og slår ut resten. Da har ein plukkebeger. 

Fann sjølvsagt ikkje mye, men det kan bli litt utover høsten. Mye er ikkje modent enno og ein del  er ikkje kome så langt at dei har knept seg. Men blir det en bra høst, kan vi få plukka litt før vi flytter. Her er gårsdagens fangst etter at dei har ligget innklemt i  drikkeflasker


Lekkert. Håper vi finner mye mer utover høsten. 

Måtte ta noen fine fjellbilder også før vi satte oss i bilen og kjørte ned att. 
 


Bildene får tale for seg. Ikkje så mye å sei om dei anna enn att ei er vakkre syns eg sjølv. 

Ellers var det ein rolig dag. Spiste god lunch og roa ned i heimen. Mens eg laga middag tok T noen flere golv. Var trøtt i går kveld. så det vart ein tidlig kveld. Kanskje fordi eg ikkje hadde med alergi medisin på fjelelt og ble stokken 6-7 ganger av klegg. Fikk roa ned dei fleste stikka, men har tre tett sammen og det er fortsatt varmt og hovent. Neste tur skal eg ta ein pille på forhånd. 

Veit ikkje kossen dagen i dag blir. Mulig T drar på fjellet. Men eg greier meg med en dag i gangen. Da får eg trimme her på flata på egenhånd. Vi tar dagen som den kommer i dag også. Ha ein fin dag. 
 

12 kommentarer

Liv V.

24.07.2016 kl.08:47

Morn. Kjekt at multa dukker opp rundtom. Som du såg på FB igår var vi kjempeheldige og. Blei et lite Norgesglass med syltetøy og resten i frysen til juledeseren. Akkurat slik som vi tenkte og gjorde da vi plukka sjøl. 😊

Smør eddik på stikka dine, da slutta det å klø i alle fall.

Ferdig med en Klompelompe romper igår. Vet ikkje ka eg skal finne på idag. Må vel først i garnkassane, så får eg sjå om det kommer noe vetigt ut av det.

Ha en super dag. Klem.

gretashobby

24.07.2016 kl.09:10

Liv V.: Morn morn, ja Dere var heldige. Akkurat så masse som dere trenger, det er bra. Ja det skal eg gjøre. Klør ikkje så mye men det er litt vondt.
Det går unna med deg. Du finner vel på noko får vi håpe. HAr vel nok garn til å lage noe kjekt tenker eg.
Takk for det. Skal bli ein god dag i dag og regner eg med. kjempe klem

Ellbjørg Skinderhaug

24.07.2016 kl.08:49

En vakker morgen for verandafrokost.☀️ Kjenner igjen landskapet du gikk i fra i fjor høst tror jeg. Like vakkert i år og. Slik er naturen--- ligger der og minner oss på at den er trofast-- bare vi ser det.

gretashobby

24.07.2016 kl.09:13

Ellbjørg Skinderhaug: En vakker morgen ja. Det stemmer nok det ja. Det er i dette området vi går mest sammen. Det er her eg klarer å gå en del. Ellers er det for bratt for mine ben.
Det var godt sagt. vennen

tepausen.blogg.no

24.07.2016 kl.09:04

:-)

gretashobby

24.07.2016 kl.09:14

tepausen.blogg.no: :)

Irene

24.07.2016 kl.10:16

Hei på deg. Endelig tilbake etter en hard uke på jobb og nå er vi kommet i vognen og begynner ferien. Det skal bli deilig med 3 uker ferie. Fin fjelltur dere hadde igår med mange fine bilder. Molter fant dere også. Hører de sier at det er mye multer i fjellet. Teppet ditt vokser og blir veldig fint. Ha en fin søndag dere to. Klem

gretashobby

24.07.2016 kl.13:10

Irene: Sikkert godt å endelig skulle ha ferie. Takk vi koser oss på våre små turer,Vet ikkje om det er mye her, men vi får sjå når alle har knept seg. Vi håper fortsatt. Flott søndag i vogna til dere to. klem

Marianne

24.07.2016 kl.16:26

Flotte bilder og helt sikket flott fjelltur. :)

Synd at du skulle bli stukket så mange ganger.

Eg reagerer også på stikk, både fra mygg og klegg, blir store klumper uansett hvilket dyr som stikker, det er ikke noe behagelig.

Håper du har koset deg hjemme i dag i det nydelige været.

Ha en fin søndagskveld :)

gretashobby

24.07.2016 kl.17:30

Marianne: Takk for det. VAr fin fjelltur sjølv om eg vart stokken. Fikk trimmet litt i dag også, sjølv ome g ikkje var på fjellet.
Det er kjedelig å reagere, men slik er det.
Ellers har det vert ein ok dag i dag. No er det bare sløving resten av dagen hvertfall. Flott kveld til deg også

aina

25.07.2016 kl.17:23

Så heldig du har vært.. å plukke muter er skjønt :))

gretashobby

26.07.2016 kl.08:31

aina: Ja det er bare trivelig å plukke multe. Håper det blir anledning til å plukke mer.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits