Vraket og eg på tur og litt strikkeprat

God morgen.  Det blir ingen strikkeblder i dag heller. Men det betyr ikkje at eg ikkje strikker. Men det går jo sakte da. Er litt vel tungt å arbeide med. Det tar hele fanget mitt og tungt å snu, men no nermer det seg slutten. Skal bruke opp noen grønne rester ha ei rød stripe til og så den litt breiere blå stripa. Så får eg felle av og sjå kva som må gjerast . Eit par dager med trådfesting kanskje hehe. Men det tar sikkert to dager å få strikka det ferdig, viss ikkje tre. ALt etter kor mye eg strikker

Det var ein fin dag i går. T ville ein tur på fjellet i går også, men det tør ikkje eg. Har prøvd det før og det går som regel bra, men ikkje bestandig. Fant ut at eg heller skulle sykle litt. Dermed tok eg med han her på tur


Er kanskje ikkje fint å kalle han vraket da, som eg gjorde i overskrifta. For den funker jo på sitt nivå. Den funker veldig godt i 2. gir, så lenge ein ikkje kjem borti girspaken og prøver å stille den inn på lavere eller høgre gir. Men den er god å sykle på og ikkje så allerverst lett. 

Vi sykla litt ned i  bygda og på sæbø før vi satte kursen for naturstien. 


Måtte gå av sykkelen og gå litt like ved her. Det passa jo fint for da kunne eg ta bilde. 

Stien er ikkje heilt godt vedlikeholdt, så eg må gå av stien og gå flere steder enn eg hadde trengt om det var brukt litt mer sant, grus og slikt. Men eg skal ikkje klage. Det er jo vareierende da og gå litt og sykle litt. 


No gror det visst mer og mer att her også. Men her var det den store Trollskogen da eg jobbet i barnehagen


Det er ein fordel at ein må gå av sykkelen ja, en lite bekk

Fikk litt hjelp til å komme meg opp det bratteste partiet av stien og så var det bare å komme seg ned til hengebrua på den andre siden også. Fikk spørsmål om kvifor eg ikkje hadde hjelm. Den låg sjølvsagt att heime. Er ikkje flink nok til å bruke den. Tror eg må invistere i ein ny ein, ein som ikkje er vond å ha på hodet. 

Kom meg ned og over den minste hengebrua, men da måtte eg stoppe litt


Sykkelvesken hekta seg nesten helt av, og trøene satte seg fast i gjerdet hehe. 


Vi kom oss velberga over og det gjekk mye bedre over den største hengebrua. Da visste eg kossen eg skulle gå. Og da fikk eg jo belønninga. Ned att i bygda er det bare å sitte å trø og fare i vei.   Tok ein liten rundtur til nede i  bygda også. Det vart nesten 7km tilsammen men det tok sin tid da. OVer 50 min. Men da fikk eg brukt det meste av kroppen, sett fin natur og masse frisk luft. 

Men det er litt rare dager. Kan ikkje heilt beskrive det, men eg er vel på vei vekk på mange måter. Men skal  prøve å kose emg resten av tida. 

I dag skal eg opp å bestille reperasjon av bilen. No har vi tenkt frem og tilbake og bestemt oss og ombestemt oss 20 ganger er eg sikker på. Men til slutt havna vi på at vi reparer no, og så får vi finne oss ein passende bil østafor når vi ser kor mye vi bruker bilen. Regner med at det kan bli litt anna kjøremønster enn her.Kanskje bruker vi mer bil kanskje mindre. Men det blir nok siste store rep på den bilen. Neste gang blir det ein anna bil. 

Resten av dagen  ja den får bli til medan eg går den tenker eg. HA ein fin dag skjønne lesere
 

24 kommentarer

Liv V.

25.07.2016 kl.09:00

Morn. Fine daga å gå eller sykle på tur. Eg har ikkje gjort noen av delene. Silsvetta når eg har sitte i ro og...😳☀️

Er nok alt regnet som har satt spor i stien. Alle grusveier får seg en knekk i så langvarig vått vær. 💦💦 Får tru de fiksa etterkvert.

Hadde lagra oppskrifta på ei lue som eg fekk lyst å strikke igår. Garnet som var brukt var likt med Lerke. Herlig, lika jo best p. 3,5 og 4 til luer.

Venta besøk fra Bygstad idag. Ellers ingen plana. Fin dag til deg. Klem.

gretashobby

25.07.2016 kl.09:04

Liv V.: Ja det har vore det. Varmt er det no uansett og fuktigt. Ja vi får håpe det. Eit par tre steder er røra helt oppe i dagen .
Så kjekt da. Ja det er det beste garnet det som skal brukes den pinne størrelsen på. Greit å variere, men kjekkest med den størrelsen.
Kos deg med Bygstad besøk det blir kjekt. Ha ein fin dag ellers også. klemmen

Liv T gjesdal

25.07.2016 kl.09:11

God morgenDu tar noen nydelige bilder på turene dine De er imponerende flotte Koselig navndu har på sykkelen din.Ble ikke mye strikking her det var for varmt men vi koste oss.Idag blit det støvsuging.Blir nok litt strikking og.Ønsker deg en flotte dag ,Kos deg å ta livet med ro.Du vet flyttingen nærmer seg og da blir en litt urolig med mange tanker,Goe klem.

gretashobby

25.07.2016 kl.09:13

Liv T gjesdal: God morgen. Takk for det. Hehe, vraket er kanskje ikkje det vakkreste navnet, men det duger hihi.
Fortsatt varmt her men ingen sol. Så får vi sjå kva som blir ut av dagen til slutt.
Du har nok eit poeng der ja Liv, eit veldig godt poeng. Ønsker deg ein flott dag klem

tepausen.blogg.no

25.07.2016 kl.09:27

Så fin tur du hadde med det flotte rosa "vraket" ditt. Fin nett sykkel da <3 Liker den fargen veldig godt. Litt skummelt med hengebro synes nå jeg da men denne så fin ut. Kjekt å bli ferdig med strikk som er tungt å jobbe med. Ønsker deg en fin dag.

gretashobby

25.07.2016 kl.12:40

tepausen.blogg.no: Det var ein fin tur ja. Fargen på sykkelen er ikkje egentlig mitt valg. fikk jo sykkelen gratis. Ikkje noe farlig med denne hengebroa. Den er forhldsvis ny. Oppussa. Ja gleder emg til eg er ferdig, da må eg nok strikke bare småtterier ei lita stund før eg tar fatt på dei to andre teppa. VArt litt tyngre enn eg tenkte over. HA ein strålandes dag du også

Oldemorbloggen

25.07.2016 kl.10:19

Ein sykkeltur kvikkar opp, men du må nok spandere ein ny på deg snart, dette høyrdes tungvint ut. Synd du ikkje bur nærane, då kunne du kjøpt min gamle, gode DBS City, som nettopp er oppdatert med nye bremser og dekk, for kr 1300. Den har eg tenkt å selja til den som byr kr 1300 eller over.

gretashobby

25.07.2016 kl.12:43

Oldemorbloggen: Hei. Eg er så heldig at eg ahr ny sykkel. Kjøpte meg ny sykkel for to år siden, men den står att i garasjen hos mor mi i Tønsberg. Denne her er ein eg fikk gratis da den gamle sykkelen eg brukte her ikkje ville mer. Så detn får nok holde i halvanna månad til. Men gleder emg veldig til å kunne bruke den med 24 gir att.
Håper du får solgt den gamle da. :)

Marianne

25.07.2016 kl.10:40

Du verden kos du sykler, eg trudde du sykla på vei men her er det jo langt til skogs .

Måtte le litt når du skrev at pedalen hang seg fast i gjerdet, trur du burde hatt hjelm ja for dette høres litt skummelt ut. Men du er jo kjempeflink , 7 km er jo et stykke det.

Kjenner meg igjen med sånn teppestrikk, det blir både tungt og varmt på fanget når det blir stort.

Ha en flott mandag :)

gretashobby

25.07.2016 kl.12:46

Marianne: Eg prøver så godt eg kan. Sykler mye på vei og det er ein typisk vei sykkel, så den liker seg egentlig ikkje på slike turer. Men må den så må den. Skal bruke hjelm på neste tur lover. Men eg sykla ikkje over hengebrua, så da var det ikkje farlig, der trilla eg sykkelen.
det skal bli godt å verte ferdig med det første teppet. Så får dei to vente litt, tror eg. Vi får sjå
Takk det samme vennen

Ellbjørg Skinderhaug

25.07.2016 kl.11:15

" vraket" og du er et godt team.

.

gretashobby

25.07.2016 kl.12:48

Ellbjørg Skinderhaug: Yes det er vi og vi skal henge saman i 7 uker til men da skal den flytte til noen andre

tepausen.blogg.no

25.07.2016 kl.12:57

Tusen takk for det.

Du legger vel bildet av arbeidet når du er ferdig :-)

gretashobby

26.07.2016 kl.08:26

tepausen.blogg.no: Eg kjem nok til å plage dere med flere innlegg der det vokser og sjølvsagt eit når det er ferdig.

storkjøkken

25.07.2016 kl.15:24

Hyggelig lesning :)

gretashobby

26.07.2016 kl.08:27

storkjøkken: Så koselig sagt da :) Nyt dagen

Hobbystua

25.07.2016 kl.19:43

Heisan Greta 😊 Måtte bare ta en liten titt her inne nå og sett over dine siste blogginnlegg og jeg skjønner at du og T er aktive med turer og koser dere så mye.Og multene ser himmelsk godt ut.Synes du har en fin sykkel jeg og den har du sikkert hatt mye gleder av.Men gleder meg til og se teppet ferdig og jeg blir ikke lei av og se strikkebilder Greta 😊 Håper du får en fin uke og så kommer jeg innom her en dag igjen. Gode klemmer fra Marianne.

gretashobby

26.07.2016 kl.08:44

Hobbystua: Hei på deg vennen. Har du ikkje fått pakke fra meg enno?.
Så koselig at du stakk innom for å sjå på kva eg gjer på hehe. Ikkje så mye spennende da. Eg har mye glede av sykkelen, men gleder emg veldig til eg igjen kan sykle på den eg har stående hos mor mi i Tønsberg. Den er det 24 gir på.
Eg gleder emg til teppet er ferdig. Tar lengre tid enn eg trodde må ha det litt lengre elelr breiere alt etter kossen ein ser det.
Koselig at du stikker innom att ein dag. Store klemmer herfra

25.07.2016 kl.20:36

Kjære Greta, nå har jeg fått satt meg ned. Jeg har kost meg med å lese innleggene dine. Ser det har blitt en nydelig kjole, topp og genser som er ferdigstilt. Veldig bra. Teppene vokser sakte men sikkert, og det må bare være så kjekt å få brukt opp restene med garn. Bryllupsdag, 8 år som blogger, tur, bær og lokal og samfunnsengasjement.. Blogginnleggene dine rommer masse og gjør det til kjekk lesning. Tilgi meg at det ikke blir en kommentar per innlegg. Tror ikke det ville blitt bra å kommentere bare for å gjøre det. Måtte hatt skikkelig ånden da. Håper du får en super kveld.

gretashobby

26.07.2016 kl.09:11

Anonym: Kjære ? Eg tipper eg veit kven du er, men siden eg ikkje er sikker så tar eg ingen sjangser. Koselig at du har lest alle innleggene mine da.
Liker at du liker å lese innleggene mine vennen. Regner med at du er det hehe
Like greit å gjere det som du gjorde og ikkje kommentere alle enkeltvis. Ha ein flott dag klem

tepausen.blogg.no

26.07.2016 kl.09:08

Alltid kjekt å se at strikket ditt vokser og det ferdige resultatet.

Ha en fin dag

gretashobby

26.07.2016 kl.09:20

tepausen.blogg.no: :)

Fru Stussli

26.07.2016 kl.09:35

Jeg måtte kikke gjennom noen blogginnlegg når jeg først var innom. Det pleddet blir nydelig. Jeg ser frem til flere bilder av det.

Spennende med flytting, kan tenke meg at det er mye å tenke på.

Ønsker deg en fin sommerdag! Her er det litt skyer på mårran, men vi regner med at sola jager dem vekk.

gretashobby

26.07.2016 kl.10:00

Fru Stussli: Det var koselig da. Tusen takk for det. Det kommer nok flere bilder enn du aner hehe. Takk det samme til deg. Her er det forløpig opplett og eg skal snart ut å bevege meg. Ha ein kjempedag.

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits