Litt strikk og ein grå dag kan bli spennende :)

Halloen der ute. Nok ein ny dag og bruke fornuftig og på ein slik måte at når kvelden kommer så kan du sei til deg sjølv:" I dag har eg utnytta dagen til det fulle". Ikkje alltid like enkelt det, men noe å strekke seg mot. 

eg trodde dagen i går skulle bli veldig kjedelig.Eller einsforming, kjeder meg jo aldri direkte. Einaste eg skulle var jo å bestille reperasjon på bilen og kjøpe eit brød. Men så blir av og til ikkje dagen slik  ein tror. Og da er det ikkje så mye som skal til for at dagen blir bedre enn mitt utgangspunkt hvertfall. Men før eg sei mer om det, så vil eg vise eit bilde til av teppet som enno ikkje er i nerheten av å bli ferdig. 


Er neimen ikkje så enkelt å strikke på slike tepper når dei er blitt så stor. Her sitter eg på verandaen i shorts og skal strikke. Men beina viser jo ikkje. Er no enklest å strikke på den i sofaen ja. Da kan strikketøyet ligge mellom bena. Tenkte i gårmorges at eg nerma seg å vere ferdig, men fant to og eit halvt nøste til av rette sort garn og da må eg få det inn i teppet også. For  det vart visst litt smalt. Men det blir nok ferdig til slutt. Og eg har pålagt meg å strikke  det ferdig før eg kan strikke på noe anna. 

Så over til dagen i går uteom strikkingen. Vart enig med reperatøren om at han skulle sjekke deler og gi meg ein pris på reperasjon sånn ca før vi bestemte oss heilt. Fant ut at det vart for dyrt for ein så pass gammel bil. Resulterte faktisk i at vi kjøper oss ein bil som er noen år yngre og i bedre stand. Får den kanskje til helgen. Så da vart ikkje dagen som eg trodde da. Da ble det litt fiksing og styring etter at vi hadde vore å prøvekjørt den litt. Er ikkje så mye som skal til. 

Fikk til og med rydda i tre skuffer og pakka ned det som kunne pakkes derifra. Måtte ha noe å  gjere medan eg venta på tlf. Slik går jo dagane. Hehe. HAr ingen planer for dagen i dag, men eg er likevel ikkje i samme humør som i går. Eg tror det blir ein god dag. Så får eg finne ut kva eg skal fylle dagen med etter kvart. Bevege meg, strikke og gjøre vanlig husarbeide er jo ein ting, men skal nok finne på noe anna også har eg tenkt. Ha ein fin dag
 

 

24 kommentarer

Liv V.

26.07.2016 kl.08:36

Morn. Hehe, sånn kan det gå. Etter all verdens diskusjoner fram og tilbake om ny bil eller reperasjon, så blir alt snudd opp ned og avgjort på et blunk. 😃 Er en del vi kan spare energi på, men sånn er vi. Er vel sjelden vi lar ting berre komme siglande på ei fjøl.

Må være herlig å ha så god tid på pakkinga. Får tenkt seg om og, ikkje minst, få orden og merka av det som ligger i kassane. Det har en nok masse igjen for. 😃

Ikkje værst at du fortsetter med teppe. Bli nok herlig å være ferdig med det. Lua (liten damestr.)eg har strikka i Lerke, blei ferdig igår. Idag blir det en hettegenser fra Klompelompe i Merinoull, i 2 år.

God temp. igjen, for min del. 😃 Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

26.07.2016 kl.09:19

Liv V.: Morn du. Ja sånn kan det gå. Ja to månder eller vel det og heilt klar for å reparere og så snur vi om tvert. Men eg tror virkelig vi har gjort rett valg. Ja det har du heilt rett i.
Ja det er det, samtidig så erdet jo no etter kvart litt fare for at ein pakker ting ein ikkje skal pakke enno. Men vi får ta det som det kommer det og.
Blir gdt merka alle kassene, så det skal ikkje vere så vanskelig å finne det att. Og det som no står i største boda det skal vi ikkje ha bruk for før vi har flytta.
No må dette bare bli ferdig. Så får eg ta noe anna før eg ferdig stiller neste teppe.
Det blir vel kjekt med ein liten genser att. Kjennes ut som ein perfekt dag til å bevege seg litt i i dag. HA ein super dag vennen klem

tepausen.blogg.no

26.07.2016 kl.08:58

Så fint teppe.

Ønsker deg en fin dag.

gretashobby

26.07.2016 kl.09:19

tepausen.blogg.no: Takk det samme til deg

Ellbjørg Skinderhaug

26.07.2016 kl.09:23

Sannelig kan ting forandre seg fort----. Dette med bil er såpass stor del av økonomien at det er verd og bruke tanker og energi på. Snart har du nok ny sykkel og----👍

Sortering og pakking av mange år med levd liv, mange nødvendige og unødvendige innkjøp, gaver som er satt litt bortgjemt, klær som aldri blir brukt osv. osv.-----

Husk dere blir to om jobben når T blir pensjonist ---- det tilsier frigjort tid til strikking. Håper du får mange nye kunder der sør---😊

Skikkelig regnskure var starten på dagen her----- blir nok vaskedag-----

gretashobby

26.07.2016 kl.09:59

Ellbjørg Skinderhaug: Ja ikkje sant hehe. Eg har jo ny sykkel.det er jo bare det at den står i Tønsberg hos mor mi. Gleder meg veldig til å ta i bruk att den.
Ja bil er ikkje gratis og etter over 2 månder i tankeboksen, snudde vi om tvert, sånn kan det gå.
Har kvitta emg med mye klede og litt andre ting. Men har vanselig for å kaste brev og kort. Så dei blir visst med på dette flytte lasset også.
Jo det er sant. Men så får vi mye mer familie å vere saman med også. Så dagene skal nok gå. Så tar vi oppdraga når dei kjem.
Foreløpig opplett her i dag. Så det er ikkje lenge til eg skal ut å bevege meg no. Ha ein fin innedag du da i dag. skjønning

Oddbjørg

26.07.2016 kl.09:40

Hei, hei!

Dagar og veker flyg i stor fart. Juli er snart over; eg greier nesten ikkje følgja med. Hadde ein fin ferie saman med ein del av familien. Etter eit par dagar heime fekk vi gjester. No er dei reist, men mot slutten av veka kjem nye. Godt det er god kletørk. I dag vert det ei dugnadsøkt for husflidslaget.

Teppet ditt ser veldig fint ut!

Godt du har god tid når du skal pakka ned for flytting. Likevel vert det nok meir enn nok dei siste dagane.

God tirsdag!

gretashobby

26.07.2016 kl.10:03

Oddbjørg: Hei der var du att også :). slik blir det etter kvart veit du. Tida går ikkje saktere med åra. Hvertfall så lenge ein har mye å drive på med.
Du rekker jo masse du da. Reiser sjølv, har besøk og er på dugnad. Ikkje rart tida flyg.
Det blir det heilt klart. Det er jo ein del ting ein ikkje kan pakke før i ssite liten. Men det går nok bra. Jobben blir jo å få ting på plass etterpå. Men da har vi fri begge såda går det greit får vi tro.
Nytdagen min venn klem

Liv T gjesdal

26.07.2016 kl.09:42

Hei Gratulere med ny bruktbil.Teppe blit hel nydelig.Ja pakking blir det mye av etter mange år i samme hus,Jeg får en eller to gutter på besøk idag så det blir kjekt ikke så oftr de er her nå for de har kamerater de heller vil være med og det forstår jeg selv om det er litt trist.Går tregt med strikkingen min akkurat nå men det kommer seg vel etter hvert håper jeg,Ønsker deg en flotte dag og en goe klemVeldig kjekt å lese bloggen din

gretashobby

26.07.2016 kl.10:04

Liv T gjesdal: Takk for det. Takk igjen :).
Ja det blir litt som skal i esker og kartonger etterkvart.
Det er sommer og da skal ein vel ikkje strikkeså mye. Rekker mer til vinteren att.
Tusen takk vennen. Liker at folk liker å lese den. klem til deg og fin dag

Oldemorbloggen

26.07.2016 kl.14:06

Ein ting ser eg i alle fall, du strikkar uvanleg jamt og fint.

gretashobby

26.07.2016 kl.17:36

Oldemorbloggen: Tusen takk for det. Men riller er jo ikkje så veldig vanskelig å få jamnt da :)

lulltove

26.07.2016 kl.14:13

Det var fargene sine det :) Et sånt teppe må man jo bli glad av å se på. Ha en finfin dag :)

gretashobby

26.07.2016 kl.17:37

lulltove: Tusen takk det var veldig hyggelig sakt og kjekt å sjå deg her att vennen

Hobbystua

26.07.2016 kl.18:18

Heisan😊 Teppet blir riktig så fint med flotte farger og smart og få brukt opp garnrester til noe nyttig. Dere har nok vært lure som kjøper en nyere bil i steden for og bruke mye penger på reparasjoner på en gammel og nedkjørt bil.Så gratulerer så mye😉 Ønsker deg en fortsatt fin dag og selv sitter jeg nå og hekler litt og koser meg med en kaffe 🍵. Gode klemmer fra Marianne. Og mange takk for flott garn i postkassen i dag🌼

gretashobby

27.07.2016 kl.08:03

Hobbystua: JA det var hvertfall smart i starten. Og ja eg får nok brukt opp det aller meste av vanlig merinogarn. Men du og du så uhåndterlig det begynner å bli. Men nermer meg slutten no da.
Takk for det. Eg satser på at du har rett. Så får vi sjå i ettertid.
Du sitter vel ute og koser deg du da. Har fortsatt eit lite håp om at det skal lette opp her, menja vi får sjå.
Bare hyggelig. Håper du får brukt det til noe da. Stor klem fra våte Høyanger

annebe

26.07.2016 kl.20:05

Gratulerer med bilkjøp, det blir nok bra :)) Blir flott dette teppet også, og du har kommet langt ser det ut til :) Så du hadde vært på tur med (sykkel) vraket..hehe...så fin ut syns jeg :)) Og molter hadde dere funnet også, det er godt ..naminam :)) Blir vel å plukke litt mer blåbær snart for oss tenker jeg :)) Klem <3

gretashobby

27.07.2016 kl.08:06

annebe: Tusen takk for det. Satser på det. Det blir ikkje så verst når det blir ferdig. Og eg gleder meg veldig til det. no.
Hehe, ja da eg og sykkelen er stadig på tur. Men i dag skal han få stå iro.
Er så kjekt å finne litt bær. Håper på å finne mer senere i uken, sjølv om dei da er klissvåte.
Det er gøy å plukke bær. Håper du får ein god dag i dag. klem <3

fjellgeitbundingen

26.07.2016 kl.23:51

Hei Greta, gratulerer med ny brukt bil. Slike verkstedturer får lett en annen vending, samt det å plages med bilene over tid.. Så fint teppet blir. Likte fargene i dette jeg :) Håper dagen din ble så god som det føltes den ville bli. Får sikkert høre i morgen. Nå er det vel dags å ta kveld. Ble litt sent i kveld, da vi har hatt gjester til langt på kveld og jeg fikk det for meg at jeg skulle prøve å gjøre ferdig innlegget om kanalbåtferien del 2 for deg. Takk for du motiverer meg.

gretashobby

27.07.2016 kl.08:09

fjellgeitbundingen: Hei vennen og tusen takk for det. Var egentlig veldig godt gjennomtenkt, men det vart noe dyrere enn vi likte og da er det bedre å bruke dei pengene på ein litt nyere en.
Tusen takk for det. Skal hvertfall bli veldig kjekt å verte ferdig.
JA den vart i hvertfall ok + og det er jo ikkje så verst det da.
Gleder emg til å gå inn å lese neste kapittel om kanalbåtferien din. Bare hyggelig å vere til hjelp hehe. HA ein flott dag søte deg. klem herfra

Hekleri og Ra

27.07.2016 kl.13:46

En må av og til vurdere hva som lønner seg. Det blir fort dyrt i lengden med å fortsette å reparere. Da har dere en bil som holder litt lenger ;-)

Hehe ... høres ut som dine dager får bein å løpe på også ... skjønner ikke helt hvor det blir av de for tida ... men en får bare prøve å utnytte de best mulig.

Ha en flott dag!

gretashobby

27.07.2016 kl.18:07

Hekleri og Ra: Tror vi har gjort det rette no ja. Dagene går som regel unna ja. Og det er kjekt det. Tenkt om vi satt og kjeda oss. Ha ein fin kveld

fjellgeitbundingen

27.07.2016 kl.17:27

Hei Greta, he he kan vel diskutere hvor hjelpsomt det egentlig var da ;), men innlegg ble det til slutt..

gretashobby

27.07.2016 kl.18:08

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Innlegg ble det og det var kjekt å lese. Klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits