Bærplukk og strikkeprat i skjønn forening

Ønsker deg ein god start på denne våte dagen i juli. Hadde håpt det skulle ha vore litt finere ver fra morgonen av. Har tenkt å prøve meg på ein gåtur. Men eg får bare kle på meg regnklede og la det stå til. 

I går fikk eg strikket ganske mye, men enno er det nok to tre dager til det er ferdig strikka. Og da er det sikkert hundre tusen tråder som må festes. Men det får eg bare ta da. Kan ikkje vise bilde av det att i dag. Det blir for kjedelig. Hvertfall syns eg det. Men da får eg heller vise kva eg fann på sykkelturen min i går  da

Stoppa en plass for å sjå om det kanskje skulle bli litt bær og så var der en god del modne. Var ikkje heilt kledd for å klatre skikkelig inn i buskene, men fikk da litt og det er alltid gøy. vi kokte sylte av desse bæra og den multen vi plukket i helgen. Og så lagde vi oss deilig dessert i går kveld.


Krem med multer på ene siden og bringebær med noen få blåbær i. Farlig men deilig dessert. I dag tok eg bringebærsylte på frokostblandingen. Og i denne sylten er det så å sei ikkje noe søtt i. Dermed er den vel egentlig ganske så sunn dessert. 

Planen er å prøve å sjå om eg klarer å gå opp på Håland i dag. Ingen bragd for dei fleste, men no har eg ikkje gjort det på to år. Ikkje siden forrige betennelse. i kneet. Så eg får håpe det går bra. Skal hvertfall treffe Reidun i  dag da og så får vi sjå kva vi gjer på. Kanskje det blir kafetur også. Det blir hvertfall lite strikking. Kan ikkje ta med det digre teppet noen steder no før det er ferdig. Det er tungt nok å strikke på heime. Ja ja, vi får sjå kva det blir til i løpet av dagen. Håper dagen din blir god da

16 kommentarer

Matja

27.07.2016 kl.07:58

Den desserten så bare himmelsk ut. Ikke det beste været for tiden, men vi får nyte de gode stundene. Ha en fin dag :)

gretashobby

27.07.2016 kl.08:10

Matja: Tusen takk vennen. Den var veldig god. Ikkje så mye som skal til da. Ja vi får gjøre det beste ut av kvardagen uansett ver. Og det er jo greit at det ikkje er så varmt at eg ikkje klarer å strikke på pleddet mitt heller da. ALdri så gat og så videre. klem

Liv V.

27.07.2016 kl.08:15

Morn. Alltid godt med friske bær. 🍒🍓Ha en god dag med Reidun. Blir nok veldig bra med den dama. 😃 Klem.

gretashobby

27.07.2016 kl.08:49

Liv V.: Morn. Det er sant. Og ja det blir det nok helt kalrt og no er det opplett også. Kan vel ikkje be om my mer. HA ein fin dag klem

EllbjørgSkinderhaug

27.07.2016 kl.08:40

Du er en " maur" til å finne bær😊Såg bra godt ut.

Jeg er flinkest med bæra i hagen etterhvert , men J rigga seg til fjelltur i dag . Han skulle høgt opp til våre gamle multesteder. Blir spennende og se om de er modne der oppe.

Jeg får følge han i tankene og håpe han ikke blir for sliten. Det er lett og tro en kan gå like langt og bratt som før-----.

Ser ut som du har lagt opp til en trivelig dag. Strikketøyet sitter vi nok med, så det får klare seg selv----. Jeg skal stelle en gryte Biff Stroganoff til middag med et barnebarn og hennes tre unger. Håper de spiser det( elles har oldemor noen pizzasnurrer på lur)

Sola er fremme igjen etter årets regnskyll i går----☀️

gretashobby

27.07.2016 kl.08:53

EllbjørgSkinderhaug: Hehe, takk den har eg aldri hørt før. Noen må jo passe dei bære også, og eg har ingen hage :). Kjekt når J kan ordne skogsbæra da.
Tenker du følger han i tankene hele dagen og blir letta når han er tilbake i heimen att. På seg sjølv kjenner ein andre :).
Det er opplett no, så kanskje eg får gått årets tur uten regn. Vi får sjå. Ja det er sant. Strikketøyet stikk ikkje av. Ha ein god dag med barnebarn og oldebarn. No fikk eg lyst på Biff stroganoff hehe.

Liv T gjesdal

27.07.2016 kl.09:11

Hei.Ja du er god å finne bær og den desseren kunne jeg godt ha smakt på Den så veldig god ut,Jeg koste meg med guttene igår De vokser så fort og nå er de blitt ganske store,Er veldig kjekt når de kommer,Ser ut som det brygger på regn her og men har hatt mange fine dager ,Idag skal jeg være hjemme ble veldig mye gåing igår.Håper du får turen din og ønsker deg en flotte dag og kos deg med venninnen din.Goe klem te deg

gretashobby

27.07.2016 kl.18:05

Liv T gjesdal: Takk for det. Det er jo bare gøy da. Det var veldig godt. Det er bra. Ein må kose seg saman med dei så lenge dei vil kome på besøk.
Her var det opplett nesten hele dagen, men så skulle vi ein tur for å sjekke blåbæra og så begynte det å regne. Ja ja da ble det våte bær da.
fikk turen eg og kafe besøk og ja masse bra i dag. HA ein flott kveld vennen

Irene

27.07.2016 kl.18:05

Hei på deg. Du har fått laget deg litt syltetøy og desserten så jo også god ut. Misunner deg ikke med all den tråfestingen. Vi har vært spreke begge to idag ser eg. Alt hjelper for kroppen om det er lang er kort tur. Ha en fin kveld dere to. Klem

gretashobby

27.07.2016 kl.18:10

Irene: Hei Irene vennen. Ja det vart ein liten smakebit. I morgen skal eg koke litt mer blåbær tror eg. Desserten var nydelig.
Det skjønner eg at du ikkje misunner meg hehe.
Eg følte meg sprek eg ja. 3 år siden sist. Og så ahr vi vore på fjellet og plukka blåbær i ettermiddag. Men der gjekk vi ikkje langt.
Takk det samme til dere to. Klem herfra også

Sidselsidserk

27.07.2016 kl.21:51

Herlig bærår i år!! Her hos meg har vi store mengder av blåbær. Kos deg videre, mange fine naturbilder hos deg, samt fin strikk da:))

gretashobby

28.07.2016 kl.08:08

Sidselsidserk: Ja det virker som det er masse bær i år. Og mye som ikkje er modent enno. Får høste det vi får tak i fremover. Bare ikkje alt regner vekk no da.
Takk fo4 det du. Ha ein fortsatt fin sommer i trøndelag

27.07.2016 kl.22:44

Oiii den skålen ser jammen god ut

gretashobby

28.07.2016 kl.08:09

Anonym: Den var veldig god anonym

fjellgeitbundingen

01.08.2016 kl.19:49

Hei Greta, ser du gleder deg over høsten med bærplukking. Ser helt flott ut med all bæra. Teppet ble akkurat så fint som jeg hadde trodd. Herlig med en god del rødt i det. Skikkelig glad pledd :) Pulsvarmene ble også utrolig flotte med herlige fletter. Flink du er å bruke opp alt garnet :) Bilen deres ser helt ny ut. Artig med noe nytt, som man er fornøyd med :) Håper dere har bil lenge nå. Jeg er også imponert over at du tar deg ganske lange sykkelturer. Det er bra. Hvilket minner meg på at jeg burde ta meg en kveldstur. Trengte bare å ha noen med meg i dag. Så når alle jeg forsøkte å få med avslo, så ble jeg sittende foran pcen istedet...Ikke forsent ennå, men tungt å ta på tak. Sprutregner også. Bare så greit å komme i gang på mandag, da går nesten resten av uka av seg selv..

gretashobby

03.08.2016 kl.14:05

fjellgeitbundingen: Hei vennen. Ja det gjør eg. Er veldig glad i å plukke villbær. Synd kroppen ikkje er like glad i det hehe.Takk for det . Du er no god da. Ja no har eg vore flink med ganrslanking. Men det er litt lettere tror eg, når det vil seia t det blir mindre å flytte på hehe. Håper bare eg får ferdig litt mer av det påbegynte før det skal pakkes ned.
Den er jo ny for oss og skina skikkelig opp, så d håper eg den varer ei stund jja.
Er veldig gald i å sykle og det skal bli enda mer av det etter vi har flytta. Der er det jo mer flatt og mer muligheter.
Men da var det sikkert ikkje meningen at du skulle ut å gå da. Da fikk du jo gjort litt foran skjermen også :).
Uka går fort uansett syns no eg da. Ha ein fin dag snuppa mi

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits