Bær, besøk og sokker

Hei kjære dere  og god morgen. Det ser ut som det kan bli ein ok dag vermessig. Typisk ver for dagen etter at besøket vårt har reist. Ja eg har vore vekke eit par dager no, Det er eg jo alltid når vi har besøk. Men no er eg tilbake att. No tror eg ikkje vi får meir besøk før vi flytter. Men er det noen som vil komme, så skal det vel la seg ordne :)

Søndag var ein særs aktiv dag. Vi starte med å plukke bær. T dro på fjellet og eg langs stien og plukket hver vår sort med bær. Etter lunch vart det rensking


Fult kaos utover bordet hehe. Men det gjekk greit å renske bæra og vi fikk 5 store glass med blandings sylte som no er blitt favoritten vår. Bringebær og blåbær med bare litt sukker. På kvelden fikk vi  besøk av Yngste sønn med familie. Veldig koselig. Dei var ikkje heldig med været. Men det har vore slik i sommer. Ikkje noe å gjere med. I dag er det ok ver. Kjekt det og, det er ikkje det. Men det hadde gjort seg når ein har besøk her også. Alltid tom når besøket har reist. Men sånn er livet. 

Fant ut at eg trengte eit enkelt strikk når desse dagene. Så eg la opp eit sokkepar i fabel på søndag. Ikkje ferdig med det, men har da gjort litte grann.


Får vel sjå om eg får det ferdig i dag. Veldig greit å ha eit slikt lite strikk. Lett å ta til og lett å legge vekk. Får vel prøve å få dette ferdig før eg finner frem noe anna. 

Når eg no får kropp og sinn til å virke, får eg vel ut å sjå om det har modna noen mer bringebær, sjølv om det har regna dei siste dagene. Men først skal eg handle tror eg. Sykle nedover å handle tenker eg. Sykle heim sette varene på plass og så sykle og sjå etter bær. Så får eg både trening og gjer noko fornuftig samtidig. Trening er jo fornuftig i seg sjølv, men det er kjket å gjere det på ein litt matnyttig måte av og til. Så får eg vel gjøre noen øvelser når eg kjem heim att. No ser eg faktisk antydning til sol. Men skal ikkje håpe for mye. 

No får eg avslutte her. Ha ein flott dag. 
 

 

 
 

18 kommentarer

fjellgeitbundingen

03.08.2016 kl.08:40

Hei Greta, så fint innlegg og godt å se deg igjen :) Flink dere er å plukke bær, trimme og sokkene blir kjempe fine, men liker jo rødt godt jeg :) Så koselig at dere har hatt besøk noen dager. Nettopp fått meldt besøk i ferien min i høst, og dette er besøk som blir med på turer, så det gleder jeg meg masse til. Det blir super koselig, for ungene har bare ferie et par dager av ferien min og jeg måtte ta hele uka om jeg skulle ta ferie, og nå har jeg noen å bruke dagene sammen med. Finne på ting med.

gretashobby

03.08.2016 kl.14:10

fjellgeitbundingen: Takk for at du syns det vennen. Er jo litt av vitsen at folk skal like å lese det, sjølv om eg ikkje bestandig skjønner at dere gjør det. hehe.
Ja det er alltid kjekt med besøk fra familien. og det var det denne gangen også.
Så kjekt at du ser frem til neste besøk i høstferien og at det er turbesøk for deg. Da blir det jo ekstra kjekt da jo.

fjellgeitbundingen

03.08.2016 kl.08:47

Måtte du få en super dag :)

gretashobby

03.08.2016 kl.14:10

fjellgeitbundingen: Er usedvanlig trøtt i dag, men ellers er det ein fin dag. klemmmen

Ellbjørg Skinderhaug

03.08.2016 kl.09:02

No har du hatt noen trivelige dager--- trass i været. Besøk av de unge er alltid oppkvikkende og fullt av aktivitet, men det blir brått så stille når de drar. Da er det godt å finne noe og "henge fingrene i "som vi sier---.

Jeg plukket også bær i går. De hadde stått etpar dager for lenge, men været var bra og da holder de litt lengre om en er litt seint ute.

Strikketøyet er fortsatt dukkeklær--; No er det en rød kjole. Fantasien til å planlegge et større arbeid er ikke helt på topp så det får

vente litt.

Her kommer sola frem og det er frokosttid----

gretashobby

03.08.2016 kl.14:14

Ellbjørg Skinderhaug: HEi, ja det har eg hatt. Tror vi har kost oss alle sammen. Det er mer liv i heimen da ja. Eg har vore ute å plukka litt bringebær att dag. Så får vi sjå om Det blir blåbær seianre. Vart så tørtt her eg sitter at eg lurer på om eg må flate ut hehe.
Du har jo en del dukkemødre og flere ble det jo for litt siden, så da kan du jo bare strikke lager.
Lysten på store plagg kommer nok når tempraturen synker og det går mot vinter. Rekker alltids det senere.
Sola har tittet frem sånn innimellom i dag, så det er ikkje verst. Akkurat no er den visst fremm. Fin kveld til deg

Liv T gjesdal

03.08.2016 kl.09:14

Å så kjekt å ha deg tilbake.Koselig med besøk selv om det blir tomt etterpå.Flinke dokke er til å plukke bær.Ingenting er så godt som hjemmelaget syltetøy.Alltid kjekt med litt småstrikk.Har fått strikket en klut mellom gensrene mine ,Nå har jeg bare litt av høyre side igjen så er det halsen men har fått strikket mye de 2 siste dagene Idag får jeg besøk av Ruben og det gleder jeg meg til så får vi se hva vi finner på.Ønsker deg en strålende dag og en goe klem til deg

gretashobby

03.08.2016 kl.14:15

Liv T gjesdal: HAr jo ikkje vore vekke mer enn i ett par dager, så det går nok greit. :).
Vi syns det er veldig kjetk da. Og det er sant. Vi liker best heimelaga sylte som ikkje er så søt.
Skulle vel ha strikket kluter att eg og. Det får eg vente litt med. No kan eg ikkje begynne på mer nytt tror eg.
Takk for det. Skal flate ut itt no, er så trøtt i dag. Ha ein fin ettermiddag du også

03.08.2016 kl.09:15

Flink du er. Ha en fin dag

gretashobby

03.08.2016 kl.14:16

Anonym: Takk for det. Ha ein fin dag du også som er annonym:)

Marianne

03.08.2016 kl.11:20

God formiddag til deg.

Koselig med besøk ja og tomheten kjenner eg godt igjen. Du er så flink å sykle, eg må ta meg sammen å begynne å trene nå til høsten kjenner eg, er endel kilo for mye.

Ha en fin dag med sykkelturer og strikking ☺

gretashobby

03.08.2016 kl.14:18

Marianne: Takk for det. Kjekt med besøk ja. Og det gjør du nok helt sikkert ja. Det er så merkeig altså. Men heldigvis går det seg fort til.
Er veldig glad i å sykle og det gjør så godt for kne og hofter, så da er det ikkje så vanskelig. Vart litt sykling, handlin og bære plukking. No har eg spist litt og skal gjøre noe eg aldri bruker å gjøre, eg skal flate ut på sofaen. Ha ein fin ettermiddag vennen

Liv V.

03.08.2016 kl.12:21

Hei og velkommen igjen. 😃

Jamen er det mye villbringebær i år. De som er ivrigaste plukker jo i bøtter og spann. Veldig bra det.

Besøk av fam. er jo kjekt. Her har helga og dagane etter fare forbi all stillhet. 😃 Har hatt besøk i formiddag. 😃

Ha en finfin dag. Klem.

gretashobby

03.08.2016 kl.14:20

Liv V.: Takk for det vennen.
Har funne litt i dag også, men så vart eg så sulten. Det er deilig med bær fra naturen og ikkje fra butikken hehe.
det er veldig kjekt det. Er jo heldig som har så flott familie.
Dagene farer forbi i full fart uansett.
skal vi gå på kafe en dag kanskje?
Takk det samme skjønne venn. klem

annebe

03.08.2016 kl.15:57

Man må være tilstede når en har besøk.. :)) Så mye deilig bær, vi skal jo på en blåbærtur til, men foreløpig har det blitt med den ene...

Litt sol er bedre enn ikke noe....her er det jo variabelt, men skal vel ikke klage på sommeren vi som bor her :)) Nå er det tid for strikkesokker snart ja..men ikke riktig enda håper jeg :)) I dag har jeg bare besøkt mamma..og i morgen skal jeg klippe meg :)) Klem <3

gretashobby

03.08.2016 kl.20:10

annebe: HAr blitt mer bær her i dag. Så det vart 6 glass med sylteøy. Men eg vart så sliten midt på dagen i dag at sofaen måtte til. Lag langflat ei god stund. Men det hjelper jo det.
Her har vi hatt bare dritt i sommer. Helt siden skolene sluttet tror eg det var. Virkelig elendig.
Kos deg med klippingen i morgen. Kelm fra ei som skal elgge seg tidlig i kveld <3

fruensvilje

04.08.2016 kl.23:30

da var vi også hjemme igjen etter ferien )) så deilig å se nyhøsta bær,må se om det er bringebær jeg også,men har litt å rydde først,

gretashobby

05.08.2016 kl.08:28

fruensvilje: Velkommen hjem vennen. Det er deilig med sjølvplukka bær ja. Det har du nok vil eg tro

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits