Må gjøre noe med desse strikke kurvene før eg flytter

Halloen alle sammen. Kjekt at du stakk innom i dag også. Det gleder meg stort :)

I går vart det ikkje mye strikking, men noen få omganger seint utpå kvelden. Var så mye anna som stod på programmet. Vaske klede, rydde, handle, Plukka bringebær og så vart eg berre heilt gåen og måtte ta meg ein time på sofaen. Det er ikkje ofte det skjer. Men det gjorde godt. 

T skulle sjå etter multer utpå dagen i går, men det blir nok ikkje mye multer i år nei. Multa var ikkje fin der han bruker å finne mye. Og andre steder vi har sett før har det vore veldig lite. Men han ville ikkje kome heim uten bær, så da plukka han blåbær da. For i år er det ekstremt mye blåbær. Da betyr rensking utpå kvelden det. Og koking av syltetøy. Vart 4 nye store glass med blandings sylte og og litt i ei skål. Herlig. Vi håper på opplett på lørdag, så kan vi få oss ein heil skikkelig plukke dag. Da får vi vel gi oss. Skal jo få med all  sylten også  da. 

Men det var kanskje strikkekurvene mine eg skulle skrive om i dag jaja, det kjem no. 


Denne er jo nesten tom, så  denne skulle det vere råd å få tømt. To påbegynte sokke par bare her


I denne kurven er det faktisk bare dette teppet. Og kommer eg igang med det, så skulle det også kanskje vere mulig å få ferdig. Og når bærsesongen går mot slutten så skulle eg vel få litt tid før den store pakkingen starter. 


Så var det denne kurven da. Er nok noe mer usikker på kor mye eg  får gjort her. Og kor mye som er under teppet. Vet at der hvertfall er to påbegynte utenom teppet. Det kan bli noe umulig å få ferdig alt. Men da får eg bare pakke det ned og ta det med på lasset da hehe. Vi får sjå kor mye som blir gjort. Det er jo egentlig ikkje så travelt med å få dem ferdig. For eg kan jo bare pakke dem, men litt gøy å sjå kor langt eg kommer da. :).

I dag må eg få gjort øvelsene mine heilt klart og som belønning skal eg sykle nedover å ta eit titt i eit par av butikkene her nede. Ikkje mat altså. Greit å ha ei gulrot. Eg veit jo at kroppen blir så glad  når eg gjør dem, men det er så mye enklere å gjøre øvelsene på eit treningsenter enn heime. Skjønner jo det egentlig ikkje, men slik er det

Dette får vere nok pjatt for i dag. Kanskje eg har mer morsomt å skrive om i morgen. Nyt dagen og livet. 
 

12 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

04.08.2016 kl.08:31

Har visst sagt det før: "du er ein flittig maur". Både med trening og det du elles driver med. Du gir av din energi så vi som følger deg får påfyll av det.

Så flott å ha fått en ny periode med godt vær. Det gjør bærsanking, andreslåtten for bøndene , de siste skoleferiedagene og de vanlige dagene våre lysere og lettere☀️☀️

Det var mange ustrikka masker i kurvene dine ja--- men de er lette og flytte på. Gjør bare det du har glede av for hver dag med dette . Ingen er opprådd for noe av det enda. Når du kommer inn i den nye leiligheta kan det føles greit og dumpe ned i strikkestolen og ta hendene i et kjent strikketøy-----😊😊

gretashobby

04.08.2016 kl.09:02

Ellbjørg Skinderhaug: Hei vennen. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar. Det var ein kommentar å bli glad av. :)
Vel eg driver vel ikkje med mer enn andre, eg er bare flink til å fortelle om det hehe. Hadde ikkje mye energi utpå dagen i går, men eg kjenner faktisk at eg ahr emr i dag. Så det var nok rett å legge seg ned når kroppen krevde det.
Om det blir ein periode vet eg ikkje, men det ser ut som det kan vere noen lunde i dag og. Neste uke skal det visst vere skikkelig drittver igjen. Men som eg sa i går. tror eg. Får ta ein og ein dag om gangen, og gjere det beste ut av den.
Det er noen ustrikka masker ja. Har ein del ustrikka masker i hodet også. Som gjerne vil ut hehe. Men dei får vente til det meste av dette er ferdig. Neida trenger ikkje å ha fått noe ferdig, men har no lyst til det da. Og litt strikking blir det nok fremover også. Får benytte emg av å vere ute så lenge det er mulig spes viss det skal bli drittver fra helga att.
Det er kanskej sant ja. HA noe som er kjent å kjært om kvelden hehe. Vi får ta det som det kommer også. Spennende høst hvertfall.

Oddbjørg

04.08.2016 kl.09:31

Hei!

Ser du har litt av kvart å velja mellom i korgene. Strikk på det du har lyst til. Veldig greit når du ikkje har noko som må vera ferdig til ein viss dato. Du må jo ha noko å pusla med når du har flytta og :-).

Her er det stille etter at feriefolket drog. Vi har hatt fine stunder saman. Kan hende får vi ein feriegjest i helga og.

Høyres godt ut med nyplukka bær. Eg har ikkje fått sett etter blåbær enno, men må vel snart koma meg på leiting.

Nyt dagen og helga! Klem

gretashobby

04.08.2016 kl.12:14

Oddbjørg: Hei på deg. Ja det blir nok til at eg bruker innfallmetoden hehe. Så ser eg kva som blir ferdig og ikkje.
Det blir alltid stille når feriefolket drar. Tomt i flere dager etterpå syns eg da. Men så går det seg til att.
Det er veldig godt og så er det kjekt å komme seg ut på slikt også. Sjølv om ryggen ikkje bestandig er like glad for det hehe.
Takk det samme vennen klem

Liv T gjesdal

04.08.2016 kl.10:08

Hei.Ja her var litt av hvert å ta seg til Godt å ha noe som ikke springer av .Du er enormt flittig til å hente bær å så godt å ha syltetøy utover høsten og vinteren.Jeg hadde besøk av skjønne Ruben i går så vi gikk på kafe og koste oss.Nå har jeg bare noen omg,igjen på halsen på genseren Det er en stor hals fot det skal være hekter foran så jeg har 240masker.Den skal bli ferdig idag,Ikveld begynner dekkingen på treffen som starter opp imorgen å det er helt fullt.Nå 1 september legger broren min huser ut for salg å blir det solgt så flytter vi til Spania.Jeg går og en spennende tid i møte.Ha fine dagen kjære venn og goe klem

gretashobby

04.08.2016 kl.12:16

Liv T gjesdal: Hei på deg. Ja det er jo det. Men godt når det blir ferdig det som ein har styrt med lenge også.
Oisann det var da litt av ei forandring for deg. Flytte til Spania var ganske så mye emr drastisk enn å flytte østover, men det blir sikkert kjekt når du kan flytte saman med bror din. Lykke til klem

fjellgeitbundingen

04.08.2016 kl.18:43

Hei Greta, det hørtest ut til å være en skikkelig motivator å prøve å bli ferdig til flyttinga med prosjektene. Når skal dere være ute? Imponerende hvor masse bær dere får i hus, her blir det nesten bare en liten smak hver høst, men tida strekker ikke alltid til.

gretashobby

05.08.2016 kl.08:23

fjellgeitbundingen: Hadde vore kjekt å få ferdig hvertfall litt av det. Vi flytter den 16. september. vi flytter faktisk før vi må. Dei nye tar over den 1. okt. Vi liker høstens muligheter til å plukke bær. I år er det mye av både bringebær og blåbær. Det har det vore dårlig med dei siste åra. Så da koser vi oss. Vi benytter oss når bæra er der. Og vi har jo tid når vi ikkje ahr besøk. Håper vi kan finn litt i løpet av dagen i dag

Liv V.

04.08.2016 kl.19:39

Hei og god kveld. Ser at du har arbeid nok i strikkekorgene dine. Du har nok plass på flyttelasset hvis du ikkje bli ferdig. 😃

Bli uansett herlig med villbringebær til vinteren. Det har dere jobba for.

Min dag ha berre susa forbi. Var tidlig ute og fekk slått plenen, utrulig lettelse når det er gjort. I alle fall når eg når det mens graset er tørt. Hehe. Så var det dusjen som lokka sjølsagt. Nedover og handla, skravling på benken ute i sola etterpå. Koselig. Bussen heim og middag. Så kom søstra mi oppom noen tima. Så var det kveld.

Nå skal eg sjå på kongelaget. Fin kveld der nede. Klem.

gretashobby

05.08.2016 kl.08:27

Liv V.: God morgen vennen. Ja da eg ahr jo det. Men tenk om eg ikkje hadde det. Ja det har eg vet du. Får putte alt i puffen og ta den emd som den er.
Det blir kjekt ja. Siste innspurt i dag, er eg redd for. Så da får eg stå på i deag. Går så mye fortere når T bruker blåbær plukkeren.
Det er bra jobba det. Og da tenker eg at dusjen lokket ja. Dagen gjekk i rekordfart tror eg. Men du fikk da utrettet mye. Skravle på benken er jo viktig og kjekt med søsterbesøk.
Vi fikk med oss kongelaget vi og og det vart spennende. I k eld blir det også litt skyting og så starter Ol og da har vi noe å glo på lenge
Ny fin dag til deg oppe i bakkene. klem

fruensvilje

04.08.2016 kl.23:38

tenker du trenger et strikketøy for hånd etter flytting også,så du treng ikke stresse med å å alt ferdig nei hi hi ,på denne tid av året er det uansett hyggeligere å plukke bær,synes jeg iallefall ) kos deg med masse bærplukking )

gretashobby

05.08.2016 kl.08:29

fruensvilje: Det trenger eg nok, men det tror eg ikkje er noe problem du. HAr mye nytt eg vil lage. Stress skal eg ikkje uansett, for det er ikkje gøy.
Det er det, men neste uke skal det regne i ett sett sei dei, så da får eg vel strikka litt tenker eg viss eg vil. Takk det skal eg

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits