Er det nok med eit nøste rød smart?

God morgen. Ny uke enda ein gong. Og det er jo kjekt da. :). Skal egentlig starte dagen med  ett lite ærend, men får vente litt. Så da skriver eg eit innlegg først. 

Eg kjøpte ett nytt nøste med rødt på lørdag rett før dei stengte. Måtte jo det. Vil jo sjå kor langt eg kjem på dette teppet. Men det ser ut som eit nøste kanskje ikkje er nok. Spørs om eg bør ha eit rødt til og muligens eit par andre. Vi får sjå 


Er vanskelig å få ferdig reste teppe med bare rester . Ja ja, det blir jo  nesten bare rester da. Får stikke nedover å  kjøpe ett rødt til og sjekk kva farger dei har seinare i dag. Da har eg to ærender til sentrum i dag. Og tenk eg har bilen, så om dritt veret kjem, så trenger eg ikkje å sykle. 

Eg lovde å ikkje vise bilder av mer syltetøy og bær, så eg skal eg ikkje gjøre det heller. Men må innrømme att det vart kokt mer sylte i går. Og ja eg kokte den  hehe og så foreslo eg at vi skulle plukke bitte litt bringebær til for å ha i koken. hehe. T plukket blåbær på fjellet. Han rensket den sjølv. Det var veldig vått der oppe. Så no vil han ikkje opp for å leite etter bær uten at det blir ein liten tørke periode. Eller rettere sagt noen dager i strekk det ikkje regner. Og i følge vermeldingene, så er det ikkje slike dager i sikte dei første dagene. Føreløpig er det ikkje så verst da. ER lov å håpe at veret snur hehe. 

Ellers i går vart det fylt ett par tre kasser. Tenkt og planlagd litt. Ja ja, det er litt av eit styr med å få  pakket alt. Jammen godt vi har hatt god tid. Verre blir det når alt skal på plass hehe. Går vel bra det og. 

Dagen i dag utenom mine to runder i sentrum. ja dei blir til mens dagen skrider frem. Så spennende og kjedelig er det. Men eg tror det blir ein god dag. Ta vare på deg sjølv
 

14 kommentarer

Liv V.

08.08.2016 kl.08:28

Morn. Går mye garn i et slikt teppe ja. Heldig at det passa med Smart, så slippe du til Førde eller bestille på nettet. 😃 Synd de ha så liten plass her nede, skulle likt at det var fleire farga å velge i. Selge garn i kjellaren på Coop'en og. Trur det er Vestlandsgarn eller noe sånt. Billigare kanskje? Vet du noe om det? Eg har glømt å sjekke.

Vi må ned igjen til legen idag, ellers ingen plana. Bli god tid til å strikke framover. 💦💦☔️

Ha en fin dag. Klem.

gretashobby

08.08.2016 kl.09:41

Liv V.: Morn, ja dette teppet er av diverse ull varianter i samm tjukkelse og rødfargen nvar ikkje så annleis , så da gjekkd et fint.
Hm da må eg ned å sjekke der også. Nei har nesten ikkje vore nede etter at dei gjorde om. Skal ta meg ein tur ned dit i dag.
Det høres kjedelig ut da. HAr ingen lege som kommer heim til dere no skjønner eg. Lykke til da. klem

08.08.2016 kl.08:52

Været må snu. Tror det blir flott når skolen begynner

gretashobby

08.08.2016 kl.09:41

Anonym: Det er store muligheter for det vil eg tro

fruensvilje

08.08.2016 kl.09:18

God morgen,siden du ikke strikker lapper så er det nok vanskelig å se hvor mange nøster som trengs,men du har nok en plan ) jeg behøver ikke mer bringebær,men jeg hvet att jeg kommer til å plukke mer hi hi ,for i år er den virkelig fin og lite eller ingen mark i og jeg har jo 2 frysebokser.

Kos deg med dagen ,for meg så blir det nok en rolig dag her hjemme )

gretashobby

08.08.2016 kl.09:43

fruensvilje: Morn du. Ja det er nok litt verre da. Eg strikker så lenge eg har nok garn uten å må kjøpe alt, så får vi sjå kossen det blir.
Ja du kan jo bare plukke du. Bringebæra er veldig fin. Finner ikkje makk i dem i det hele eg i år. Så du får bae plukke.
Rolig dag blir det nok her også

Oddbjørg

08.08.2016 kl.09:30

God måndag!

Ja, det går med mykje garn i slike store teppe. Men så vert dei gode å finna når hausten/vinteren kjem.

Veret ser ikkje lovande ut - regna godt no på morgonen - men eg har ei von om å koma meg i skogen. Skulle gjerne hatt litt meire blåbær i frysaren. Ikkje godt å reinska bæra når ho er så blaut, men ein får ta tida til hjelp.

Elles ingen store planar for dagen.

Ha ein fin start på veka!

gretashobby

08.08.2016 kl.09:45

Oddbjørg: Takk det samme.
Ja det er kjekt med slike tepper da og ein grei måte å bli kvitt amgne enkle nøster med forskjellig innfarging. Gjør jo ikkje noe det.
Her er det ganske så bra enno, spent på korleis det vert.
Lykke til med blåbærplukkinga.
Det samme her. Vi får ta dagen som den kjem. HA ein stråaldes dag. Og god uke til deg også.

Liv T gjesdal

08.08.2016 kl.09:55

Hei Ja det går mye garn til et stort teppe men du all verden så godt det blir til å ha rundt seg en vinterdag eller kveld,Jeg fikk besøk av Rannveig med mann og 2 gutter pluss hund igår.Jeg hadde nettopp laget vafler men hadde gitt til de oppe så det var bare 5 igjen .Men de fikk nå dele de,Jeg fikk så lyst på vafler men jeg fikk ingen men det er fort å lage nye må bare ha kulturmelk.Veldig koselig med besøk Lille Magnus og måtte ned å besøke tante Liv ,Han skal til ny kontroll den10 aug.Idag venter jeg besøk av han som skal ha genseren.Ønsker deg en flotte deg og goe klem

gretashobby

08.08.2016 kl.10:06

Liv T gjesdal: Det er sant det. Så kjekt da med besøk, men det var no trasigt at du ikkje fikk vafler sjølv da. Kos deg med besøk i dag og . Det blir nok kjekt. klem

Marianne

08.08.2016 kl.11:16

God formiddag til deg. Her har i alle fall ikke været snudd....det bøtter ned så vannmangel sku det vel ikke bli. Så det ble litt syltetøykok ja...jaja sånn kan det gå :)

Ha en fin dag og kos deg

gretashobby

08.08.2016 kl.11:40

Marianne: God formiddag. Regnet har ikkje dukket opp her enno i dag. Så kanskje vi styrer unna.
Hehe sånn kan det gå. Men no tror eg ikkje det blir emr hihi.
Takk det samme vennen . Kos deg inne du da

annebe

08.08.2016 kl.14:06

Litt rødt gjør som regel det meste litt ekstra "friskt"og fint :)) Var så svimmel i går at jeg holdt meg unna pcn..men ser dere har plukka mye bær i år..og det er jeg litt "misunnelig" på..men vi har fortsatt mulighet :)) Pakking og kasting kan være litt av en jobb...så godt du ikke trenger stresse med det :)) Klem og fin uke videre <3

gretashobby

08.08.2016 kl.16:10

annebe: Ikkje dumt nbei. Måtte ha noen andre nøster også for å få ferdig dette teppet. Men det går jo greit.
Det er masse jobb, men det er jo litt kjuekt også. Pakke skikkelig slik at det er lett å finne att ting når det skal pakkes opp att.
Stresser hvertfall ikkje enno.
Håper du føler deg bedre i dag vennen. klem herfra <3

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits