Teppet nermer seg slutten, men så måtte eg bare strikke ett par omganger på noko heilt anna

God morgen. Da eg såg ut av vinduet kl 07. viste måleren +6g. Ja du som bor andre steder i landet, du las rett. No har det visst stege en grad. Men det er bare 11 august altså. Skal visst bli sommer neste uke. Men dette er lite kjekt. Men vi får bare kle oss etter veret. 

Eg driv jo på på  harde livet på dette teppe vet dere. Men i går måtte eg ha ein liten pause. Så da fikk denne sokkene noen omganger


Burde kanskje skunda meg med det siden det er så kaldt. Men eg går nok tilbake til teppet att i dag. 

Etter frokost og litt små husarbeide, får eg kle meg godt og ut  å sykle litt. Ikkje mye men litt. Så må  eg gjere noen øvelser og stelle meg litt før eg får besøk. Besøk som vil gå tur  og så får vi lage vafler her. Eg har advart ho om at huset ikkje ser velkommen inn ut. Men det trodde ho ikkje noe på. Så da får ho bare ah det så godt. Damen fra Håland. Det blir kjekt det med besøk. 

I går fikk vi merke kor kjekt det er å ha merka kassene godt nok. Vi måtte nedi å finne noe i  ei kasse. Den var sjølvsagt stabla i boda heilt nede ved golvet, så mange mange kasser måtte flyttest på. Men T fant det han trengte og vi samarbeida så det gjekk i grunnen ganske fort. Slikt må ein jo regne med når ein begynner å pakke i god tid. Men veldig greit å vite kor ting er da. 

Ellers ingen planer i dag. Og i går kva gjorde eg i går. Handla masse . Lagde flere former med gønnsakretten min med kylling , bacon og smaksrike pøler i. Eg syns det er så godt. T syns det blir litt vel mye med all grønnsakene. hehe. Sånn kan det gå. Han lagde seg til slutt havregrynsgrøt han da. Kvar si lyst og det er lov. 

Ønsker dere ein fin dag. Og foreløpig så regner det ikkje her altså. :)
 

20 kommentarer

Ellbjørg Skinderhaug

11.08.2016 kl.09:16

Trivelig med en liten " fempinners-strikk" innimellom de lange--------.

Kos deg med Hålandsbesøket ditt i dag. Jeg venter på oppholdsvær for å få plukket en omgang bringebær før de ødelegges. Strikker fortsatt dukkeklær- hjernen har frosset fast med det i det dårlige været

gretashobby

11.08.2016 kl.16:35

Ellbjørg Skinderhaug: JA det er det, men no må teppet bli ferdig først. Håper eg blir ferdig å strikke det i dag. Så år eg ein skikkelig jobb med trådfesting
Håper du fikk plukka bringebæra dine. Her har det vore veldig varierende i dag.
Hjernen er nok hekta på teppe her. hehe

Liv T gjesdal

11.08.2016 kl.09:57

Hei.kos deg med besøk.Jeg bakte rundstykker i går med solsikke frø på.idag blir det littav hvert og til slutt blir det komlemiddag hos Rannveig Fine farger på sokkene du strikker,Ha fine dagen og goe klem

gretashobby

11.08.2016 kl.16:37

Liv T gjesdal: Eg koste meg masse med besøk i dag. Det er godt det :). Skikkelig kosedag med middag borte i dag da. Potetball er godt det. Nyt kvelden klem

fruensvilje

11.08.2016 kl.10:01

god morgen.Tror jammen eg må finne fram et lite strikketøy eg også i påvente av garnet eg har bestilt,ja for det kunne ta opptil 2 uker før det ble sendt ,da dei drev med en del omlegging for tiden.

Godt å bytte til noe smått og fine blir sokkane,skjønner alikavel att du ønsker å bli ferdige med teppet )) ikke mye varm her heller,så her er varme klede kommet på dama,sitter ikke i singlet i dag,men det er lovet sommervarme opp mot 28 + i neste uke,krysser fingrane for att det holder seg oppatt .

Ute er det opplett no,men vi får nok litt regn tenker eg,uansett så skal eg gå meg en tur og kanskje plukke resten av solbæra i hagen,kos deg med dagen,vi får nok en god dag begge to )

gretashobby

11.08.2016 kl.16:41

fruensvilje: God kveld vennen. Ja da må du nesten alge deg eit lite strikk i vente tida. Du ahr sikkert nok garn i lageret ditt til sokker eller kluter eller noe.
Ja no må teppet bli ferdig først. Så får eg kose emg med sokker før eg tar siste teppet. hehe.
Var ute å sykla med dobbel ull og regnklede i dag. Trengte det.
Det har vore veldig varierende her i dag. Mulig eg må sykle ein tur no etter middag. Men regner det før eg kjem emg ut, så tar eg bilen. Min dag har hvertfall vore veldig god

tepausen.blogg.no

11.08.2016 kl.10:28

Skal vi virkelig få litt mer sommer neste uke?

Flotte farger på strikket ditt.

Ha en fin dag.

gretashobby

11.08.2016 kl.16:42

tepausen.blogg.no: Ja dei sei so, vi får bare håpe på det. Takk for det

Liv V.

11.08.2016 kl.11:40

Hei. Har stått "på hove" i vaskebøtta idag. 😂 Begynte tidlig og ha fått gjort masse. Føles godt, kan ikkje si noe anna. Klappa meg sjøl på skuldra. 👏🏼👏🏼 hehe.

Er jo greit med håndarb., kan gripe til det en har lyst til. Begynne eg på teppet mitt...en gang, må nok eg og ha et spøt i reserve.

Kose deg med tur, besøk og vafler ilag med supre Hålandsdama. Klem.

gretashobby

11.08.2016 kl.16:44

Liv V.: Så flink du har vore da. Her har eg ikkje gjort noe fornuftig. Utenom en time og vel det med trening og litt strikking. Kost meg med dama fra bHåland ja. Ikkje vanskelig det da :)

Hobbystua

11.08.2016 kl.11:54

Heisan Greta:-) Du strikker og holder på og er i aktivitet om dagene ser jeg etter og ha sett på dine siste innlegg. Masse deilige bær og laget syltetøy av både bringebær og multer,,det er to gode bærsorter det:-) Teppet ditt vokser seg stort og fint med masse flotte farger og jeg skjønner at litt sokkestrikk er fin avveksling fra et tungt teppe og strikke på.-) Nå er jeg hjemme igjen og her er det full fart med både vask av klær og gulver etter og ha vært vekk en lang stund i vogna. Litt godt og komme hjem igjen er det nå. Solen skinner men småsurt ute så høsten har kommet tidlig. Men kos deg med dagen videre og så ses vi her igjen. Gode klemmer fra Marianne.-)

gretashobby

11.08.2016 kl.16:47

Hobbystua: Heisann Marianne. Du ahr vore inne å lest deg opp no skjønner eg. Kjekt at du tar deg tid til det.
Er nok noe å vaske å styre med når du har bodd i vogna så lenge. Skjønner at det er godt å komme heim også. :).
Her er det snart vinter hehe. Neida, sommeren skal visst komme tilbake neste uke. Vi får no sjå da.
vi ses att vet du. klem fra gamla her

akbhandy

11.08.2016 kl.14:42

Brr, ja var litt kaldt her i morres også. Men nå er det flott vær. Sol og 18 grader. Skjønner godt at du ville ha litt avveksling i strikketøyet. Vil tro det begynner å bli ganske så tungt. Men flott blir det. Ser ut som det blir flotte sokker også. Fine farger. Ha en fin dag videre. Klem fra nord. :-)

gretashobby

11.08.2016 kl.16:53

akbhandy: Ja kulden kom litt fort. Men satser på at tempen stiger att. Men vi får ta det som kjem. Så varmt har det nok ikkje vore her i dag. Men så ahr det vore veldig varierende.
Ja dei blir nok fin til slutt tror eg også. Vi får sjå. Nyt kvelden og så håper eg at det går bedre enn du tror der oppe i nord. klem

Irene

11.08.2016 kl.20:06

Hei på deg. Nå er vi kommet hjem fra campingen og her var det også 7 grader når eg stod opp. Her har det vært en fin dag og vi har slått plenen og vasket klær og gått tur. Fine farger på sokkene ,og det var sikkert kjekt å strikke på noe annet. Eg må feste tråder på det som eg har strikket i ferien. Kjedelig. Ha en fin kveld. Klem

gretashobby

12.08.2016 kl.08:04

Irene: Så bra da at dere hadde ein fin dag i Bergen att. Da hadde dere bedre ver enn oss. I dag regner det att da. Regner emd at det gjør det hos deg også. Høyres ut som ein grei dag det :).
Måtte strikke bare litt på sokkene. Men no skal tre sokkepar hvertfall vokse litt før neste teppe skal gjøres ferdig. Og det tar nok ekstra alng tid. For det er kome kortest. Målet er fortsatt å få det ferdig før eg drar.
Tenker det ikkje slåt mine trådhaug hehe. Men du har nok fått strikket en del i ferien du og. HA ein god siste dag av ferien før helgen. klem

fjellgeitbundingen

11.08.2016 kl.22:54

Hei, forstår du blir litt lei teppestrikk altså. Er jo både langt og tungt. Har vært imponert over hvor iherdig du har vært og hvor mye det har vokst, og når jeg ser du tar fram sokkestrikk, så vet jeg at der trengte Greta litt variasjon, og sånn som jeg kjenner deg blir det nok ferdig så lenge det ikke er snakk om beinbrudd i armene ;) Kjenner jeg gjerne skulle strikket litt mer jeg også, men her har sying og turer blitt prioritert. Gleder meg til å ha litt å vise fram, men skal dra dere med på flere turer. Akkurat nå går jeg flere turer, enn jeg rekker å blogge om ;)

gretashobby

12.08.2016 kl.08:07

fjellgeitbundingen: Hei kjære du. Ja det err eller var alngt og tungt på slutten. Men no gleder eg meg faktsik til å starte fullfrøingen av neste. Men det skal få vente noen dager.
Hehe du er god. Ja no er dette teppe ferdig. Og så ett att. Skal nå målet mitt viss eg ikkje brekker armene ja hihi.
Du rekker ikkjea lt du heller. Og veret her frister ikkje akkurat til slike turer du ahr gått på i det siste. Men aksnkje neste uke viss det veret dei sei skal komme, virkelig kommer.
Veldig kjekt med turer også så får håndarbeide komme senere. Du er ikkje sann vennen hehe. Men veldig veldig god

fjellgeitbundingen

12.08.2016 kl.10:55

Hei Greta, flirer litt her over svaret. Du klarer å svare med slik godhet. Herlig. Høres ut som du synes jeg er litt sprø i flekkene..Håper du får litt godt vær de siste ukene dine i Høyanger. Det hadde gjort seg, men du må ikke la været stoppe deg. Bare jobbe litt rundt det... Noen turer kan man kanskje ta i tåke og regn? , og man blir mindre værsyk og det er sjelden så ille som det ser ut fra stua. I dag var det tåke på fjellet bak huset, så det blir ikke den turen jeg hadde tenkt med ungene i dag. Må se om jeg får dem med på sykkeltur, kanotur eller en annen, mindre tur. Evt få plukket noen liter blåbær. Viktig å være litt sammen når jeg har fri i dag :) I helga er det jobb og martna på lørdag, så det blir nok en kjekk helg, men får nok ikke se ungene så masse. Men de elsker denne Martnashelga de også og vi skal være sammen med hele svigerfamilien hele helga. Det er tradisjon. Søndag håper jeg å få til en tur til.

gretashobby

12.08.2016 kl.12:25

fjellgeitbundingen: Hei på deg. Eg syns du er aldeles herlig. Og eg håper virkelig eg får møte deg ein dag. Det hadde vore toppers skal eg sei deg.
Det håper eg og. Der er vi veldig enig hihi. hehe, gjør så godt eg kan. Men kroppen blir så sint i slikt ver. Så det kreves så mye bevegelses trening og mer av det eg ikkje liker å putte i meg. Men ingen stopper meg når eg vil hehe. Ikkje på fjellet i tåke nei. Det er eg livredd for. Opplevelser i barndommen.
Ja det å vere sammen er ikkje dumt. Og det blir nok tur her i lavlandet i regnklede når T er ferdig på jobb.
Det høres gøy ut. Kos dere med martna. Håper å få med meg mer liknende ting når eg har flytta. Skal hvertfall på strikke festival i Oslo i november en dag sammen med dattra . Det gleder eg meg til. God helg og stor klem

Skriv en ny kommentar

gretashobby

gretashobby

55, Høyanger

Eg likar veldig godt å strikke. Tar gjerne imot bestillinger. Send gjerne forespøsrel på mail. gretabuhagen@yahoo.no Eg er så heldig at eg er farmor til to jenter og mormor til ein gut. i tillegg til å strikke det dei vil ha, tareg på meg strikkeoppdrag. veldig glad i det. Strikker også gaver og ein del havner i lageret mitt. Om du likar produktet, men ynskjer ein annan farge, så er det berre å legge inn forslag på det. sannsynligvis strikker eg det da for deg. Bloging er gøy, lærerikt, sosialt og kjempe kjekt.

Kategorier

Arkiv

hits